ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
- insomnia78
#201 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
E cuj Hrvati napredniji od Srba 
-
ušće
#202 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
@ gospodin majmun
Ne diraj mi PM72 samo ja ima pravo sa njim zakuhati ...i pođahkad Fudara ...mi to u dvije tri sekunde i onda k'o hadžije na hlađenje
Ne diraj mi PM72 samo ja ima pravo sa njim zakuhati ...i pođahkad Fudara ...mi to u dvije tri sekunde i onda k'o hadžije na hlađenje
- Bloo
- Globalna šefica
#203 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
Mislis MAHANEzunazu wrote: zbog alkohola i vanjske krvi. Sve u svemu, svi mi imamo i vrline i mane, šta god neko želi birati dobiće i ponos i razlog da obori pogled.
- Bloo
- Globalna šefica
- cyprus
#205 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
Pa eto, pokojni deda mi je Srbin...ušće wrote:Ili sam se ja previše napio ili se ovaj @Ciprus zahebava...pa ja bi se do maloprije zakleo da si Srbin sa oginalnim pečatom![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#206 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
Denver?insomnia78 wrote:Pola ovih forumskih “jugoslovena” bi guzice dalo da im Oto pise u rodnom listuFudo387 wrote:Insomnia, ne govori 'dje si se rodio, izgin'cemo veceras.
-
ušće
#207 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
Ma bježi razočarao si mecyprus wrote:Pa eto, pokojni deda mi je Srbin...ušće wrote:Ili sam se ja previše napio ili se ovaj @Ciprus zahebava...pa ja bi se do maloprije zakleo da si Srbin sa oginalnim pečatom![]()
- insomnia78
#208 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
Chmoljo wrote:Denver?insomnia78 wrote:Pola ovih forumskih “jugoslovena” bi guzice dalo da im Oto pise u rodnom listuFudo387 wrote:Insomnia, ne govori 'dje si se rodio, izgin'cemo veceras.
Biži sotono ne prepadaj me u ovaj akšamski sat

-
John Cleese
- Bloo
- Globalna šefica
- Matzan
#212 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
Može li se neko od forumaša slučajno sjetiti jednog stripa ... u pitanju je ili krajem rata ili poslije njega...
Uglavnom, strip je hrvatsko-domoljubni i odgovor je na legende i stripove o kapetanu Draganu, koje su Srbi plasirali.
I sad, autor stripa je one pobunjene paravojne formacije iz RSK-a nazvao "Banda troprstih".
I tada i sad mi je to bilo ono baš
... šta sve ljudi neće smisliti.
Uglavnom, strip je hrvatsko-domoljubni i odgovor je na legende i stripove o kapetanu Draganu, koje su Srbi plasirali.
I sad, autor stripa je one pobunjene paravojne formacije iz RSK-a nazvao "Banda troprstih".
I tada i sad mi je to bilo ono baš
-
John Cleese
#213 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
Pa to slusam... uglavnom...Bloo wrote:Zelimo li znati kako dodes do ovakvih stvari?
![]()
-
TheMule
#214 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
To su te plemenske/varvarske osobine. Ponos, mitovi, fanaticizam, itd. Neki se pale na to, obicno oni sa malom kolicinom mozga. Realno gledajuci, nemaju se cime bucati u prsa kad se sagleda posljednjih 100 godina. Da sam Srbin, vjerovatno bi se samo zvao Jugoslovenom i nikad ne bi istico nacionalnost
- Bloo
- Globalna šefica
#215 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
Da nije super hrvojeMatzan wrote:Može li se neko od forumaša slučajno sjetiti jednog stripa ... u pitanju je ili krajem rata ili poslije njega...
I sad, autor stripa je one pobunjene paravojne formacije iz RSK-a nazvao "Banda troprstih".![]()
I tada i sad mi je to bilo ono baš... šta sve ljudi neće smisliti.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Super_Hrvoje
- Chmoljo
#216 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
ja se sjećam ovoga

- dale cooper
#217 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
Ne laži...kradeš ih od labuda.John Cleese wrote:Pa to slusam... uglavnom...Bloo wrote:Zelimo li znati kako dodes do ovakvih stvari?
![]()
![]()
![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#218 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
Meni je super hrvoje nenadjebivChmoljo wrote:ja se sjećam ovoga
Nas je mala maca za.ovo
Super Hrvoje je hrvatska verzija američkog Kapetana Amerike (američka verzija nastala je 1941., hrvatska 1992.), glavni neprijatelj mu je srpska vojska.
Položivši svoje ruke na kameni pleter, Hrvoje se pretvara u kamenog čovjeka. Prema legendi, svaki put kada se nevina krv prolije na starohrvatskom kamenom zemljištu, mala kamena statua patuljka oživljava i povjerava moć kamena svome nalazitelju. Zadatak našeg super-junaka je obraniti svoju zemlju od okupatora. Kad se pretvorio u kamenog čovjeka, čitava površina Hrvojeva tijela bila je prekrivena kamenom, čineći ga gotovo neranjivim. Super Hrvoje može ispucavati kamenje iz svojih dlanova i stapati se s bilo kojom kamenom površinom.
- Bloo
- Globalna šefica
#219 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
Hajd moze i goredale cooper wrote:Ne laži...kradeš ih od labuda.John Cleese wrote:Pa to slusam... uglavnom...Bloo wrote: Zelimo li znati kako dodes do ovakvih stvari?
![]()
![]()
![]()
Da slusa Skoru
- Tercius
#220 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
Kao odgovor na ovaj jelMatzan wrote:Može li se neko od forumaša slučajno sjetiti jednog stripa ... u pitanju je ili krajem rata ili poslije njega...
I sad, autor stripa je one pobunjene paravojne formacije iz RSK-a nazvao "Banda troprstih".![]()

- Chmoljo
#221 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
da. Bosman naspram ovoga dođe ko Nolanov BatmanBloo wrote: Meni je super hrvoje nenadjebiv![]()
Nas je mala maca za.ovo
Super Hrvoje je hrvatska verzija američkog Kapetana Amerike (američka verzija nastala je 1941., hrvatska 1992.), glavni neprijatelj mu je srpska vojska.
Položivši svoje ruke na kameni pleter, Hrvoje se pretvara u kamenog čovjeka. Prema legendi, svaki put kada se nevina krv prolije na starohrvatskom kamenom zemljištu, mala kamena statua patuljka oživljava i povjerava moć kamena svome nalazitelju. Zadatak našeg super-junaka je obraniti svoju zemlju od okupatora. Kad se pretvorio u kamenog čovjeka, čitava površina Hrvojeva tijela bila je prekrivena kamenom, čineći ga gotovo neranjivim. Super Hrvoje može ispucavati kamenje iz svojih dlanova i stapati se s bilo kojom kamenom površinom.
- Matzan
#222 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
Tercius wrote:Kao odgovor na ovaj jelMatzan wrote:Može li se neko od forumaša slučajno sjetiti jednog stripa ... u pitanju je ili krajem rata ili poslije njega...
- Chmoljo
#223 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
ne pali to kod mene. ja sam muslimaninsomnia78 wrote:Chmoljo wrote:Denver?insomnia78 wrote: Pola ovih forumskih “jugoslovena” bi guzice dalo da im Oto pise u rodnom listuAlamo
Biži sotono ne prepadaj me u ovaj akšamski sat
- dale cooper
#224 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
Na momenat mi se učini da piše "Kminđe". 
- Bloo
- Globalna šefica
#225 Re: ZASTO JE ''IN'' BITI SRBIN?
Mi tebe volimo i gotivimo, ti si nama sa velikim MChmoljo wrote:
ne pali to kod mene. ja sam muslimansa malim "m"