Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post Reply
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#201 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by sabina1 »

Dr. Kuca wrote:25 godina politike, predsjednsitva, skupstina, parlamenata, nikad nista nije uradio korisno a uzeo grdni novac.
Tačno bih nakon njegove (n)ove kandidature s dvije ruke potpisala HDZ-ov šovinistički izborni zakon....s merakom....

Gladna nezasita stoka sitnog zuba.....
Last edited by sabina1 on 12/01/2018 14:10, edited 1 time in total.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#202 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by hrasno38 »

sinuhe wrote:Osam godina u predsjednistvu govorio da to nije pozicija sa koje se nesto moze uraditi, da su mu ruke vezane i imao ogromnu podrsku i na ovom forumu. :D Krusko bi se opet oprobao.
A ti bi volio ocito da ostane Covic i da zajedno sa srpskim clanom preglasavaju Bosnjackog?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#203 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by pici »

hrasno38 wrote:
Alfons Kauders wrote:Opozicija se mogla odluciti za sljedece opcije:

Hrvatski clan - dobra sansa za pobjedu, cisto jer ce narod glasati protiv Covica iz inata
Bosnjacki clan - slaba sansa za pobjedu jer nemaju jakog kandidata, tj. SDA i SBB ce ga pojesti za dorucak
Oba clana - sansa za pobjedu u rangu FK Sloboda protiv Reala u gostima, jer nece imati dovoljno glasova da proguraju oba

Izabrali su zadnju opciju, sto znaci da su svjesni da ce svakako zijanit, pa eto da barem bude prica "mi smo ponudili tri kandidata"
Po cemu ce to recimo pojesti SDA ili SBB kandidati Denisa Becirovica ako se kandiduje i koji to SDA kandidat moze biti toliko jak da bude siguran u pobjedu. Ja takvog ne vidim ni na mapi. Mada mislim ako se kandiduje Radoncic da ce dobiti izbore!
sĆepa ide za bosnjackog predstavnika a komša za hrvatskog... kaške mi tako legle :mrgreen:
pici

#204 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by pici »

sabina1 wrote:
Dr. Kuca wrote:25 godina politike, predsjednsitva, skupstina, parlamenata, nikad nista nije uradio korisno a uzeo grdni novac.
Tačno bih nakon njegove (n)ove kandidature s dvije ruke potpisala HDZ-ov šovinistički izborni zakon....s merakom....

uvjek imate izbor da glasujete za Ćirila... ne znam u Kcemu je problem... demokratija :izet: :mrgreen:
sabina1

#205 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by sabina1 »

pici wrote:
sabina1 wrote:

uvjek imate izbor da glasujete za Ćirila... ne znam u Kcemu je problem... demokratija :izet: :mrgreen:
Demokratski je i otići na pijacu i prodavati farmerke ako je to krajnji limit , domet , sposobnost....puno je lakše predavati maglu o ugroženosti i nekakvim "pravima" , i neuporedivo se bolje plaća a nije ti hladno zimi a vruće ljeti ko na pijaci.

Koji je to jadnik i licemjer.
pici

#206 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by pici »

sabina1 wrote:
Demokratski je i otići na pijacu i prodavati farmerke ako je to krajnji limit , domet , sposobnost....puno je lakše predavati maglu o ugroženosti i nekakvim "pravima" , i puno se bolje plaća.

tvoje pravo izbora i gledista... glasujte za kriminalca covica i to je legitiman izbor il za neradnika komsica koji je isto tako legitimni izbor... ako NS ima ponuditi bolje... bujrum
sabina1

#207 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by sabina1 »

pici wrote:
sabina1 wrote:
Demokratski je i otići na pijacu i prodavati farmerke ako je to krajnji limit , domet , sposobnost....puno je lakše predavati maglu o ugroženosti i nekakvim "pravima" , i puno se bolje plaća.

tvoje pravo izbora i gledista... glasujte za kriminalca covica i to je legitiman izbor il za neradnika komsica koji je isto tako legitimni izbor... ako NS ima ponuditi bolje... bujrum
Ovdje nije tema šta će NS ponuditi ili neće ponuditi i da li je izbor NSa- dobar ili nije.

O Draganu Čoviću mislim sve najgore , o HDZ-u i zagrebačkom i mostarskom mislim još sto puta gore nego što mislim o Draganu Čoviću i savršeno znam da su on i njegova klika dio jedne luđačko-mafijaško-kriminalne-etno-krimogene zvijeri koja će prvo pojesti nas pa onda samu sebe jer neće više imati šta jesti , kad krene na druge zakucaće je na licu mjesta.

Slušati Komšića kako on nekom nešto "objašnjava" nakon 25 godina ničega me navodi na povraćanje a pomisao da će takav čovjek pokušati biti "alternativa" ovim gore opisanim me pogđaš isto navodi na povraćanje.
pici

#208 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by pici »

sabina1 wrote:
pici wrote:
sabina1 wrote:

Ovdje nije tema šta će NS ponuditi ili neće ponuditi i da li je izbor NSa- dobar ili nije.

O Draganu Čoviću mislim sve najgore , o HDZ-u i zagrebačkom i mostarskom mislim još sto puta gore nego što mislim o Draganu Čoviću i savršeno znam da su on i njegova klika dio jedne luđačko-mafijaško-kriminalne-etno-krimogene zvijeri koja će prvo pojesti nas pa onda samu sebe jer neće više imati šta jesti , kad krene na druge zakucaće je na licu mjesta.

Slušati Komšića kako on nekom nešto "objašnjava" nakon 25 godina ničega me navodi na povraćanje a pomisao da će takav čovjek pokušati biti "alternativa" ovim gore opisanim me pogđaš isto navodi na povraćanje.
odlicno onda nejma dvojbe izmedju desnicara kriminalca i neradnika ljevicara... ili paK ima :mrgreen:
sabina1

#209 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by sabina1 »

pici wrote:
sabina1 wrote:
pici wrote:

odlicno onda nejma dvojbe izmedju desnicara kriminalca i neradnika ljevicara... ili paK ima :mrgreen:
Naravno da nema.
Tonu dinamita ispred obojice , upaliti fitilj i biti milostiv pa dozvoliti da ga puhanjem pokušaju ugasiti.
LP.
pici

#210 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by pici »

sabina1 wrote:
Naravno da nema.
Tonu dinamita ispred obojice , upaliti fitilj i biti milostiv pa dozvoliti da ga puhanjem pokušaju ugasiti.
LP.

znaci idemo teroristickim a ne demokratskim putem :mrgreen: a ja sve mislio iz NS liberalni i parlementarni :mrgreen:

ti ko afizaga i njegovi pokusavate mene koji nisam nit bosnjak nit hrvat nit srbin ubijediti da je najbolja opcija glasovat za svoje... koje onu dvojcu :mrgreen: ja s punim glasackim pravo i kapacitetom izmedju ponudjenih kandidta radoncic, becirevic, komsic, covic, zvizdic itd itd tipujem na neradnika ljevicara :mrgreen: ako mi nedate to pravo uzivajte u aparthejdu :bih:
sabina1

#211 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by sabina1 »

pici wrote:
sabina1 wrote:
Naravno da nema.
LP.

znaci idemo teroristickim a ne demokratskim putem :mrgreen: a ja sve mislio iz NS liberalni i parlementarni :mrgreen:

ti ko afizaga i njegovi pokusavate mene koji nisam nit bosnjak nit hrvat nit srbin ubijediti da je najbolja opcija glasovat za svoje... koje onu dvojcu :mrgreen: ja s punim glasackim pravo i kapacitetom izmedju ponudjenih kandidta radoncic, becirevic, komsic, covic, zvizdic itd itd tipujem na neradnika ljevicara :mrgreen: ako mi nedto to prvo uzivajte u aparthejdu :bih:
Ništa ja ne pokušavam.
Onome kome je Željko Komšić "alternativa" za bilo šta , vala ne treba ništa više pokušati objašnjavati.
Uz dužno , najdužnije poštovanje.
LP.
pici

#212 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by pici »

sabina1 wrote:
Ništa ja ne pokušavam.
Onome kome je Željko Komšić "alternativa" za bilo šta , vala ne treba ništa više pokušati objašnjavati.
LP.
znaš kako kazu stari ljudi unaske... bolje išta nego ništa :bih:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#213 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by plain vanilla »

i Bosnjaci opet da glasaju da komsiji crkne krava? Nije valjda da je Zeljko najbolji kandidat za clana Predsjednisva? Bosnjaci nemaju boljeg?
Tomahawk11
Globalni moderator

#214 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by Tomahawk11 »

plain vanilla wrote:i Bosnjaci opet da glasaju da komsiji crkne krava? Nije valjda da je Zeljko najbolji kandidat za clana Predsjednisva? Bosnjaci nemaju boljeg?
Ispravka, Bošnjaci nemaju nikakvog.
pici

#215 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by pici »

stranke sa bosnjackim predznakom moljet cu lijepo...
Hafis

#216 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by Hafis »

pici wrote:
ti ko afizaga i njegovi pokusavate mene koji nisam nit bosnjak nit hrvat nit srbin
Pa tako mi reci. Nisi ni S, ni H, ni B...pretpostavljam da si onda jedan od ostalih. Ostali, nešto kao što su Rasim Kantarević, Aner Žuljević, Emir Frašto, Segmedina Srna Bajramović, Sejo Bukva, Edin Forto, Amil Buljubašić u klubu ostalih u domu naroda.
E pa mahsus selam ostali, nisam te odmah prepoznao :)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#217 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by plain vanilla »

pici wrote:stranke sa bosnjackim predznakom moljet cu lijepo...
ne govorim o strankama, a ima i stranaka koje nemaju nikakav predznak
ako je Zeljko najbolji kandidat, mozemo se kolektivno samoubiti
Dr. Kuca

#218 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by Dr. Kuca »

I zeljko komsic je kriminalac, samo sibicar.
pici

#219 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by pici »

Hafis wrote:
pici wrote:
ti ko afizaga i njegovi pokusavate mene koji nisam nit bosnjak nit hrvat nit srbin
Pa tako mi reci. Nisi ni S, ni H, ni B...pretpostavljam da si onda jedan od ostalih. Ostali, nešto kao što su Rasim Kantarević, Aner Žuljević, Emir Frašto, Segmedina Srna Bajramović, Sejo Bukva, Edin Forto, Amil Buljubašić u klubu ostalih u domu naroda.

ooooo masHalah evo ga stigo su gradine... imal selameta
sabina1

#220 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by sabina1 »

Tomahawk11 wrote:
plain vanilla wrote:i Bosnjaci opet da glasaju da komsiji crkne krava? Nije valjda da je Zeljko najbolji kandidat za clana Predsjednisva? Bosnjaci nemaju boljeg?
Ispravka, Bošnjaci nemaju nikakvog.
Da li bi ikada HDZ tražio ovaj zakon da ga Komšić nije dva puta pobijedio ?
Možda bi a možda ne bi.
Ovako ga traži i neće odustati.
A Komšić hoće stolicu , znaš prava , legitimnost , on je potreban , blablablablabla....

Gradovi pusti , sela zapuštena , mladi u nargila barovima ili u autobusima za Njemačku , Hrvatsku ili Slovačku , ceste se raspadaju , skupo , nepovjerenje , nepotizam , korupcija , štele , vladavina jačeg , nerad , neodgovornost , slabe kazne za podobne....a mi da se raspravljamo da li je korektno da Lolek treći put zajebe (da izvineš) Boleka. A Bolek "sakrio dokaze" protiv samog sebe , u Mostaru za sitne novce privatizovao i kupio sebi halu od milion kvadrata i tu istu halu za milion maraka renta - državi. Nemaju šta kolege Bošnjaci iz predsjedništva oko ovoga šta da pitaju , Bože moj pa i oni to isto rade...
Last edited by sabina1 on 12/01/2018 14:52, edited 1 time in total.
hadzinicasa

#221 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by hadzinicasa »

sabina1 wrote:
pici wrote:
sabina1 wrote:
Naravno da nema.
LP.

ti ko afizaga i njegovi pokusavate mene koji nisam nit bosnjak nit hrvat nit srbin ubijediti da je najbolja opcija glasovat za svoje... koje onu dvojcu :mrgreen: ja s punim glasackim pravo i kapacitetom izmedju ponudjenih kandidta radoncic, becirevic, komsic, covic, zvizdic itd itd tipujem na neradnika ljevicara :mrgreen: ako mi nedto to prvo uzivajte u aparthejdu :bih:
Ništa ja ne pokušavam.
LP.
zu duzno postovanje, a sta JESTE alternativa!?
mislim, sve je to lijepo, raznosenje i to.... sto opet ne mijenja cinjenicu da:
1. na izborima ce biti liste
2. na listama ce stajati imena
3. da bi se ispunila gradjanska duznost, jedno ime valja zaokruziti

ne mislim da je alternativa neizlazak na izbore. bar ne u smislu odgovornosti prema drustvu u kojem covjek zivi.
dakle, sta JESTE alternativa.

sta nije, znam i ja sama. ko su i sta su, znam i ja sama, al' hajmo malo konstruktivnosti.... za promjenu.
undefined007

#222 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by undefined007 »

Tražio bi svakako kao i što traži "treći". To i im je jedini garant opstanka na vlasti i upravljanja svim Hrvatima u BiH, drugo nemaju šta ponuditi "svojima".
SmokingMan

#223 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by SmokingMan »

Sabina,mislim da je sve što si gore nabrojala napunilo balon koji bi uskoro mogao da nakon 25 godina "pukne".Ako mene šitaš,nardo nema šta izabrati,ni manje zlo.
Last edited by SmokingMan on 12/01/2018 14:53, edited 1 time in total.
Hafis

#224 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by Hafis »

pici wrote:
Hafis wrote:
pici wrote:

ooooo masHalah evo ga stigo su gradine... imal selameta
Ima dobra selameta, insallah.
Imam neke pikantne insajderske informacije, samo se bojim ovdje podijeliti.
pici

#225 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by pici »

od sada da se cisti DNK vadi da se vidi da je nasH... ostali imaju izbor u sveckoj, kanadi, alemanji itd itd... i strake da stavljaju nacionalne predznake, more i vjerske :thumbup: sekularna drzava moj qurac :mrgreen:
Post Reply