Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bumerangss wrote:Da rekao sam kao medicinar a ne kao dr jer doktori su ti koji sjede i piskaraju i pecate a ja kao MEDICINAR (med.tehnicar) radim fizicke poslove koji za posljedicu razvijaju mišiće kao što su previjanje, reanimacija unesrecenog, davanje injekcije i infuzije
Majko...ovo nidje nema.
Trenira bicepse tako sto razmota zavoj i dadne injekciju.
Bosnjo je cudo.
Ne slazem se sa tobom, mislim da je momak ok. Treba da bude u dobroj fizickoj kondiciji. Sta ti je smijesno??
Pa ima raznih pacijenata - u zadnje vrijeme -debelih koliko hoces .
Frajer ima 126 kila.
Znas li tikoliko hamburgera trebas spucat da to nabijes?
Konvoj slepera.
I to samo da jedes i ne mrdas.
Cuj fizickoj kondiciji...sestro, brate....
bumerangss wrote:Vjeruj mi da se vide i bicepsi i tricepsi jedino nemam plocica jer mi je vecina masnog tkiva na stomaku i malo na guzi a vjeruj mi butine, listovi, nadlaktice i ramena su skoro sami mišići. Haj ako hoces da se nadjemo da me vidiš pa i prepipaj me ako ti je tolika želja da se uvjeriš da zborim istinu
Sto cu se ja s tobom nalaziti, stvarno nemam nikakve zelje da te opalim...sta ti je?
Jarane, sa tim kilama tebi jedino pupak ispane kad ti se xxl kosulja raskopca, kakvi bicepsi i klinac. Prestani da jedes k'o tri krave dnevno, trcanje svaki dan 10 km i za par godina eto te u idealan BMI.
Oplakah
da ja jedem tako smršao bih jer one jedu travu a ja bajadere
Šta je tu smješno? Sebe prosipaš zato ti je bolje da šutiš ako ne znaš šta pišeš!
Da rekao sam kao medicinar a ne kao dr jer doktori su ti koji sjede i piskaraju i pecate a ja kao MEDICINAR (med.tehnicar) radim fizicke poslove koji za posljedicu razvijaju mišiće kao što su previjanje, reanimacija unesrecenog, davanje injekcije i infuzije su manje fizicke aktivnosti ali ipak vece od tipkanja po tastasturi, transport pacijenta na KUM da ga prenesem sa nosila u kolica i sa kolica u krevet, zamjena posteljine, unošenje pristiglog trebovanja lijekova koje stigne kombijem i koje u paketima treba unijeti u magacin... trebam li još nabrajati koji su poslovi medicinara?
Haj ba sto se ljutis?
Al nemoj se strunit u svakom slucaju.
Necu se struniti ali mislim da sam dobio manju discus herniju zbog koje cu morati tražiti promjenu radnog mjesta
I necu moci dizati teže tegove. Sad samo bendž i male bučice i one spravice za rastezanje
bumerangss wrote:Da rekao sam kao medicinar a ne kao dr jer doktori su ti koji sjede i piskaraju i pecate a ja kao MEDICINAR (med.tehnicar) radim fizicke poslove koji za posljedicu razvijaju mišiće kao što su previjanje, reanimacija unesrecenog, davanje injekcije i infuzije
Majko...ovo nidje nema.
Bosnjo je cudo.
Nisi ti vidio ove nove bosanske medicinske tehnicare.
Ni Ronnie Coleman im nije ravan.
Odličan primjer! Ima 135 kg i 180 cm što znaci da mu je BMI čak 41 po tome on je predebeo a nije!
A moj je 32
Majko...ovo nidje nema.
Bosnjo je cudo.
Ne slazem se sa tobom, mislim da je momak ok. Treba da bude u dobroj fizickoj kondiciji. Sta ti je smijesno??
Pa ima raznih pacijenata - u zadnje vrijeme -debelih koliko hoces .
Hvala moonca sto si stao/ la u moju odbranu od ovog Fude
Vjeruj mi da svi direktori cak i Javnih medicinskih ustanova a pogotovo privatnik pri zapošljavanju medicinskih tehničara gledaju da to bude momcina koji može dobro potegnuti, da bude malo krupnije gradje, razvijeniji, uostalom kakve i vidiš u Hitnoj, u Vojnoj i na vecini klinika. Med. tehnicari gradjeni poput Deena, Albina... i slicnih "muškaraca" mogu raditi u zdravstvenim ustanovama jedino negdje na šalteru
Ima i takvih uhljebljenih babinih i maminih sinova koji su greškom završili medicinsku školu a mrsko im bilo uciti bilo kakav fax ali njihova kicma se cuva pa i jesu na šalteru a imaju solidnu platu kao i mi koji teglimo!
insomnia78 wrote:Jarane lik medicinska sestra djeli ovuda savjete ko da je direktor klinike
sage-femme
medicinksi brat !
Ma sestra. Kakav brat.
U fr se ovi sto rade u porodilistu zovu “sage-femme“ bili zene il muskarci
I kod mene na akreditaciji piše "medicinska sestra-tehničar" isto kao kod kolegica jer postoji federalni zakon o sestrinjstvu (proguglaj) gdje je diskriminacija na osnovu spola zabranjena. Edukuj se o necemu sto ne znas da bi o tome pisao!
bumerangss wrote:
Ne znam, probaj sa Nutelom onda.
E još nikad mi niko nije dao nutelu vecinom je bajadera, mersy, neke turske bezveze i moram priznati bude dosta velikih milki, valjda vide koliki sam pa kontaju da mi je od 100g malo samo rijetko ko potrefi da mi donese onu sa kikirikijem meni najdražu, tu ne otvaram nosim je kuci da je sam smažem a ostale vecinom otvorim da se pocastimo u sobi za odmor.
naravno ako dobijem 3 4 5 dnevno da ne otvaram svih 5 nego jednu a 4 nosim kuci
insomnia78 wrote:Zar ne gledaju ciji je i debljinu koverte?
Vecina direktora vjerovatno gleda, barem takve price kruže mada ima i poštenih direktora koji ne traze ali "naplate" tu uslugu na drugi nacin koji nije klasicno mito nego usluga za uslugu. Direktori budu "stimulisani" od pomocnih firmi koje obavljaju odredjene poslove za nas, osiguravajuce firme, tenderi... tu je velika lova
insomnia78 wrote:Zar ne gledaju ciji je i debljinu koverte?
Vecina direktora vjerovatno gleda, barem takve price kruže mada ima i poštenih direktora koji ne traze ali "naplate" tu uslugu na drugi nacin koji nije klasicno mito nego usluga za uslugu. Direktori budu "stimulisani" od pomocnih firmi koje obavljaju odredjene poslove za nas, osiguravajuce firme, tenderi... tu je velika lova
pa sta je mito nego usluga za usluga jebo ga patak
bumerangss wrote:
Ne znam, probaj sa Nutelom onda.
E još nikad mi niko nije dao nutelu vecinom je bajadera, mersy, neke turske bezveze i moram priznati bude dosta velikih milki, valjda vide koliki sam pa kontaju da mi je od 100g malo samo rijetko ko potrefi da mi donese onu sa kikirikijem meni najdražu, tu ne otvaram nosim je kuci da je sam smažem a ostale vecinom otvorim da se pocastimo u sobi za odmor.
naravno ako dobijem 3 4 5 dnevno da ne otvaram svih 5 nego jednu a 4 nosim kuci
vazi wrote:
Smijem li vam reci da sam ove godine upisala 150h engleskog i u nov 2017 pocela jos jedan master ali ovog puta 2
Boze samo zdravlja, za ostalo cemo se snaci
vazi, koja je presudna odluka selekcije drugog mastera umjesto dokotorata? znam, licno isksutvo, dok sam se raspitivala za doktorat, da je isti cesto puta kompliciraniji radi organizacionih uslova jos nisma odlucla sa nastavkom za doktorat
Presudna odluka je sto ne mogu upisati doktorat, nemam master 2 vec 1
To je bilo prije bolonje ... zato sad hocu master 2
A jest puno teze za doktorat i financijski i u svakom pogledu ali da sam mladja to bio mi bio primarni cilj . To ce mi ostati neispunjen san
vazi wrote:
Smijem li vam reci da sam ove godine upisala 150h engleskog i u nov 2017 pocela jos jedan master ali ovog puta 2
Boze samo zdravlja, za ostalo cemo se snaci
vazi, koja je presudna odluka selekcije drugog mastera umjesto dokotorata? znam, licno isksutvo, dok sam se raspitivala za doktorat, da je isti cesto puta kompliciraniji radi organizacionih uslova jos nisma odlucla sa nastavkom za doktorat
A jest puno teze za doktorat i financijski i u svakom pogledu ali da sam mladja to bio mi bio primarni cilj . To ce mi ostati neispunjen san
Pa, ono, ja ne zelim da odrastam kao Srbi, a sumnjam da mi to i stari hoce.
Nista, jebat ga, neka me, dje sam tu sam.
Kae nema sushi u sarajevu,evo ima.Kae nema dzeza,evo ima.Ja sam taj. Interesantna pozitivna prica,a i zivot.A izdobrilo :bih:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3687049273 Koji racq televizija iz japana snima priloge o ovome ,a mi se nacekamo dok se neko nas sjeti da promovise bilo sta pozitivno? Samo crnjak,zlo i mrznja,svadja...Jebo nas otac bolesni,sve skupa.