Kakve veze ima mjesto boravka s moralnim normama koje pojedini ocigledno selektivno primjenjuju?Bodkin wrote:Donacija u sveCkoj valuti. Dijaspora uvijek najglasnija. A i svakako nebojsin dolazak tebi vise jede jetru nego meni njegov nedolazak tako da sve je okLBVIEW wrote:Dje se pise peticija za dolazak Thomsona u seher, a i ako treba donacija, tu sam.kakavdanakneiskustvu wrote:pa to što je dobio nagradu u puli pokazuje da je odlican glumac i to malo ko spori,ali očito je da je on neko ko podržava mihajlovića i neko ko ne misli da je ratko mladic bas ratni zlocinac a to ljudima u sarajevu ne u rejkjaviku jbg smeta,mozda je do ljudi u sarajevu,mozda se oni trebaju izvinuti glogovcu sto su tako osjetljiviDozivjeti kmecanje Jece, Bodkina i sl. bilo bi priceless.
E sad, to sto tebi njegov ne doazak, vec , pazi sad, nedolazak "ide na jetru" je upravo indkator onoga o cemu ja svo vrijeme pisem. Mislim, sta reci kad jedan urbani - da bacim malo klisea
Kakvu poruku to salje Bosnjacima, i o kakvom mi to kurcevom pomirenju, oprostu i suzivotu pricamo?
A kako je krenulo, izgleda da ce Bosnjaci poceti od blata praviti nekog svog "Thomsona" , jer sve se vise cini kako je Brega makar u onim stihovima o "izrastanju zuba" bio u pravu.