"Aajmoooooooo biti malo pozitivni",zvuči poznato?Tomahawk11 wrote:Jelde, sve neka negativaSmokingMan wrote:Ti jutros baš ustade na lijevu mogu i išara forum.Tomahawk11 wrote:To neki Avazov novinar skonto....hajmo bubnuti Antić, senzacionalistička vijest, bitno je da se čita
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- SmokingMan
#201 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#202 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Đe nije....SmokingMan wrote:
"Aajmoooooooo biti malo pozitivni",zvuči poznato?
Pozitivni smo, ali nema svrhe
Nešto sumnjam da će Kodro pristati na drugu epizodu nakon prošle gdje su ga bukvalno otjerali, a da nije ni imao utakmicu sa reprezentacijom.
- Point.
#203 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dze si katalonac, ja konto ti po Barceloni nosas plakate Free Catalonia. Poselami Neymara.LSD wrote:Rođeni rimljanin poredi trenersko i igracko znanjePoint. wrote:Kakva li su iskustva kad vodis tim u PLBiH da mi je znati. Vise je Dzeko pokupio fudbalskog znanja i iskustva na jednom treningu kod Magatha, Citija ili Rome nego Amar za sve ove godine vodjenja Zelje i katarskog velikana.kako se lik piša po sebi.
- mO k3
#204 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
pish,pish,pishLSD wrote:Rođeni rimljanin poredi trenersko i igracko znanjePoint. wrote:Kakva li su iskustva kad vodis tim u PLBiH da mi je znati. Vise je Dzeko pokupio fudbalskog znanja i iskustva na jednom treningu kod Magatha, Citija ili Rome nego Amar za sve ove godine vodjenja Zelje i katarskog velikana.kako se lik piša po sebi.
- Point.
#205 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Tad su ga otjerali Usanovic i ekipa. Sad su drugi ljudi u Savezu, mozda i upali.Tomahawk11 wrote:Đe nije....SmokingMan wrote:
"Aajmoooooooo biti malo pozitivni",zvuči poznato?
Pozitivni smo, ali nema svrhe
Nešto sumnjam da će Kodro pristati na drugu epizodu nakon prošle gdje su ga bukvalno otjerali, a da nije ni imao utakmicu sa reprezentacijom.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#206 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Drugi ljudi jesu, ali su i ovi govna.
Doduše, ide ovo sa ligom nacija, al dotad bi bilo prilike da se posvađaju zbog kakvog Irana ili Emirata i ode Meho.
Doduše, ide ovo sa ligom nacija, al dotad bi bilo prilike da se posvađaju zbog kakvog Irana ili Emirata i ode Meho.
-
Melbourne_Australia
#207 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ja odavno vecu glupost nisam procitao..Point je primjer najbolji , koliku covjek moze glupost izvaliti, forum je mjesto gdje su svi strucnjaci. Sve znaju, a utakmice u zivotu nisu odigrali..Cuj Dzeko vise naucio na treninzima nego Amar u karijeriPoint. wrote:Dze si katalonac, ja konto ti po Barceloni nosas plakate Free Catalonia. Poselami Neymara.LSD wrote:Rođeni rimljanin poredi trenersko i igracko znanjePoint. wrote:Kakva li su iskustva kad vodis tim u PLBiH da mi je znati. Vise je Dzeko pokupio fudbalskog znanja i iskustva na jednom treningu kod Magatha, Citija ili Rome nego Amar za sve ove godine vodjenja Zelje i katarskog velikana.kako se lik piša po sebi.
Last edited by Melbourne_Australia on 12/10/2017 09:18, edited 1 time in total.
- agent_zero
- Point.
#209 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ma nema vise Irana i slicno, nema se vremena za to jer ide Liga Nacija.Tomahawk11 wrote:Drugi ljudi jesu, ali su i ovi govna.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#210 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dogodine.Point. wrote:Ma nema vise Irana i slicno, nema se vremena za to jer ide Liga Nacija.Tomahawk11 wrote:Drugi ljudi jesu, ali su i ovi govna.
Dotad će valjda biti kakvih prijateljskih.
- dulekrele
#211 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Iskreno Meha nije imao ni priliku da se dokaze ili ne. Pokazao je stav.
- mO k3
#212 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Melbourne_Australia wrote:
Ja odavno vecu glupost nisam procitao..Point je primjer najbolji , koliku covjek moze glupost izvaliti, forum je mjesto gdje su svi strucnjaci. Sve znaju, a utakmice u zivotu nisu odigrali..Cuj Dzeko vise naucio na treninzima nego Amar u karijeriOnda Puyola za selektora, ipak su njega trenirali vrhunski strucnjaci
pun je forum strucnjaka ,ali ovaj pred njima prednjaci , kako god ne oprastaj mu ..
DE ga napomeni da je neymar u psg presao
Da se vratimo temi ....
nema bih losu ekipu , ali pristup utakmicama je katastrofalan , za taj problem nam je potreban strani trener ili tipa Amar (kako sam skonato da ne bira rijeci , nego je direktaN)
- Point.
#213 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ja uopste ne razumijem zasto se vas dvojica mahalsa sa Grbavice uopste javljate na ovu temu kad je jasno da je vama najbitnije to da novi selektor bude "vas" i da imate sa cim zajebavati ove druge.Melbourne_Australia wrote:
Ja odavno vecu glupost nisam procitao..Point je primjer najbolji , koliku covjek moze glupost izvaliti, forum je mjesto gdje su svi strucnjaci. Sve znaju, a utakmice u zivotu nisu odigrali..Cuj Dzeko vise naucio na treninzima nego Amar u karijeriOnda Puyola za selektora, ipak su njega trenirali vrhunski strucnjaci
Drugo, sigurno je Dzeko naucio vise od Magatha, Mancinija, Pellegrinija i Spalettija nego Amar po Kataru ili od nasih premijerligaskih eminentnih strucnjaka. I ako udje u trenerske vode, sigurno ce biti uspjesniji od brkatog, arogantnog mumlatora.
- van Basten
#214 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
ko god lobira za Amara neka posluša na N1 kakve gluposti valja Osim sr., pa onda neka skonta da Osim jr. babi ne može ni cipele čistiti kad je riječ o trenerskom znanju... onda će dobiti grubu horor sliku na šta bi ličila ta avantura
- mO k3
#215 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
ovo moram vise puta da procitam , da skontam ...van Basten wrote:ko god lobira za Amara neka posluša na N1 kakve gluposti valja Osim sr., pa onda neka skonta da Osim jr. babi ne može ni cipele čistiti kad je riječ o trenerskom znanju... onda će dobiti grubu horor sliku na šta bi ličila ta avantura
- Point.
#216 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Bog te mazo, pa tebe su stvarno bacali niz stepenice kad si bio mali. Zasto uopste ulazis u diskusiju kad nemas pojma o cemu pricamo? Sto ti to treba? Hajde sada se vrati na temu o Barci i citaj postove doticnog Katalonca od augusta mjeseca pa ti se mozda i upali lampica vide glave.mO k3 wrote:Melbourne_Australia wrote:
![]()
![]()
pun je forum strucnjaka ,ali ovaj pred njima prednjaci , kako god ne oprastaj mu ..![]()
DE ga napomeni da je neymar u psg presao![]()
Da se vratimo temi ....
nema bih losu ekipu , ali pristup utakmicama je katastrofalan , za taj problem nam je potreban strani trener ili tipa Amar (kako sam skonato da ne bira rijeci , nego je direktaN)
- mO k3
#217 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Point. wrote:Bog te mazo, pa tebe su stvarno bacali niz stepenice kad si bio mali. Zasto uopste ulazis u diskusiju kad nemas pojma o cemu pricamo? Sto ti to treba? Hajde sada se vrati na temu o Barci i citaj postove doticnog Katalonca od augusta mjeseca pa ti se mozda i upali lampica vide glave.mO k3 wrote:Melbourne_Australia wrote:
![]()
![]()
pun je forum strucnjaka ,ali ovaj pred njima prednjaci , kako god ne oprastaj mu ..![]()
DE ga napomeni da je neymar u psg presao![]()
Da se vratimo temi ....
- shake69
#218 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pravo je pitanje koliko je velikih igraca postalo ''po kratkom postupku'' trener takodjer velikih ekipa ili selektor nekih ozbiljnijih reprezentacija a da prethodno nisu prosli sito i reseto nizih kategorija u klubu ili malih klubova? Licno znam za Zidane i Sevcenka u proteklih 5-6 godina, iako je prvi imao kaljenje u Realu, koliko znam. Ima li ih jos?
Last edited by shake69 on 12/10/2017 09:36, edited 1 time in total.
- mO k3
#219 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
pepshake69 wrote:Pravo je pitanje koliko je velikih igraca postalo ''po kratkom postupku'' trener takodjer velikih ekipa ili selektor nekih ozbiljnijih reprezentacija a da prethodno nisu prosli sito i reseto nizih kategorija u klubu ili malih klubova? Licno znam za Zidane i Sevcenka u proteklih 5-6 godina. Ima li ih jos?
- Ludzak
#220 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Aa po čemu bi Kodro bio pravo rješenje?Point. wrote:Ja uopste ne razumijem zasto se vas dvojica mahalsa sa Grbavice uopste javljate na ovu temu kad je jasno da je vama najbitnije to da novi selektor bude "vas" i da imate sa cim zajebavati ove druge.Melbourne_Australia wrote:
Drugo, sigurno je Dzeko naucio vise od Magatha, Mancinija, Pellegrinija i Spalettija nego Amar po Kataru ili od nasih premijerligaskih eminentnih strucnjaka. I ako udje u trenerske vode, sigurno ce biti uspjesniji od brkatog, arogantnog mumlatora.
- jazzer
#221 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pade mi na pamet Mitar Lukic al' nije bas reprezentativan primjershake69 wrote:Pravo je pitanje koliko je velikih igraca postalo ''po kratkom postupku'' trener takodjer velikih ekipa ili selektor nekih ozbiljnijih reprezentacija a da prethodno nisu prosli sito i reseto nizih kategorija u klubu ili malih klubova? Licno znam za Zidane i Sevcenka u proteklih 5-6 godina, iako je prvi imao kaljenje u Realu, koliko znam. Ima li ih jos?
-
Melbourne_Australia
#222 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ja mislim da osim Ukrajine ni jedna repre to nije uradila...Ali dobro kod ljudi je ratmO k3 wrote:pepshake69 wrote:Pravo je pitanje koliko je velikih igraca postalo ''po kratkom postupku'' trener takodjer velikih ekipa ili selektor nekih ozbiljnijih reprezentacija a da prethodno nisu prosli sito i reseto nizih kategorija u klubu ili malih klubova? Licno znam za Zidane i Sevcenka u proteklih 5-6 godina. Ima li ih jos?
- dulekrele
#223 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa sigurno ce biti Amar. Forme radi iskontaktirat ce FS par trenera za koje znaju da ne mogu prihvatiti posao i onda ce reci eto mi smo probali svi su zauzeti moze Amar jedino. Sve vec videno.
- dulekrele
#224 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Sevcenko statira u kukuruzu.mO k3 wrote:pepshake69 wrote:Pravo je pitanje koliko je velikih igraca postalo ''po kratkom postupku'' trener takodjer velikih ekipa ili selektor nekih ozbiljnijih reprezentacija a da prethodno nisu prosli sito i reseto nizih kategorija u klubu ili malih klubova? Licno znam za Zidane i Sevcenka u proteklih 5-6 godina. Ima li ih jos?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#225 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kad je sjednica saveza?
O ostanku starog/imenovanju novog selektora?
O ostanku starog/imenovanju novog selektora?