Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
SmokingMan

#201 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by SmokingMan »

Tomahawk11 wrote:
SmokingMan wrote:
Tomahawk11 wrote:To neki Avazov novinar skonto....hajmo bubnuti Antić, senzacionalistička vijest, bitno je da se čita :mrgreen:
Ti jutros baš ustade na lijevu mogu i išara forum. :D
Jelde, sve neka negativa :mrgreen:
"Aajmoooooooo biti malo pozitivni",zvuči poznato? :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#202 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

SmokingMan wrote:
Đe nije....
Pozitivni smo, ali nema svrhe :|

Nešto sumnjam da će Kodro pristati na drugu epizodu nakon prošle gdje su ga bukvalno otjerali, a da nije ni imao utakmicu sa reprezentacijom.
Point.

#203 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

LSD wrote:
Point. wrote:Kakva li su iskustva kad vodis tim u PLBiH da mi je znati. Vise je Dzeko pokupio fudbalskog znanja i iskustva na jednom treningu kod Magatha, Citija ili Rome nego Amar za sve ove godine vodjenja Zelje i katarskog velikana.
Rođeni rimljanin poredi trenersko i igracko znanje :facepalm: kako se lik piša po sebi.
Dze si katalonac, ja konto ti po Barceloni nosas plakate Free Catalonia. Poselami Neymara.
mO k3

#204 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by mO k3 »

LSD wrote:
Point. wrote:Kakva li su iskustva kad vodis tim u PLBiH da mi je znati. Vise je Dzeko pokupio fudbalskog znanja i iskustva na jednom treningu kod Magatha, Citija ili Rome nego Amar za sve ove godine vodjenja Zelje i katarskog velikana.
Rođeni rimljanin poredi trenersko i igracko znanje :facepalm: kako se lik piša po sebi.
pish,pish,pish :mrgreen:
Point.

#205 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

Tomahawk11 wrote:
SmokingMan wrote:
Đe nije....
Pozitivni smo, ali nema svrhe :|

Nešto sumnjam da će Kodro pristati na drugu epizodu nakon prošle gdje su ga bukvalno otjerali, a da nije ni imao utakmicu sa reprezentacijom.
Tad su ga otjerali Usanovic i ekipa. Sad su drugi ljudi u Savezu, mozda i upali.
Tomahawk11
Globalni moderator

#206 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

Drugi ljudi jesu, ali su i ovi govna.
Doduše, ide ovo sa ligom nacija, al dotad bi bilo prilike da se posvađaju zbog kakvog Irana ili Emirata i ode Meho.
Melbourne_Australia

#207 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Melbourne_Australia »

Point. wrote:
LSD wrote:
Dze si katalonac, ja konto ti po Barceloni nosas plakate Free Catalonia. Poselami Neymara.
Ja odavno vecu glupost nisam procitao..Point je primjer najbolji , koliku covjek moze glupost izvaliti, forum je mjesto gdje su svi strucnjaci. Sve znaju, a utakmice u zivotu nisu odigrali..Cuj Dzeko vise naucio na treninzima nego Amar u karijeri :lol: Onda Puyola za selektora, ipak su njega trenirali vrhunski strucnjaci :lol:
Last edited by Melbourne_Australia on 12/10/2017 09:18, edited 1 time in total.
agent_zero

#208 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by agent_zero »

Čuj kodro :roll: :-) :twisted:
Point.

#209 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

Tomahawk11 wrote:Drugi ljudi jesu, ali su i ovi govna.
Doduše, ide ovo sa ligom nacija, al dotad bi bilo prilike da se posvađaju zbog kakvog Irana ili Emirata i ode Meho.
Ma nema vise Irana i slicno, nema se vremena za to jer ide Liga Nacija.
Tomahawk11
Globalni moderator

#210 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

Point. wrote:
Tomahawk11 wrote:Drugi ljudi jesu, ali su i ovi govna.
Ma nema vise Irana i slicno, nema se vremena za to jer ide Liga Nacija.
Dogodine.
Dotad će valjda biti kakvih prijateljskih.
dulekrele

#211 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by dulekrele »

Iskreno Meha nije imao ni priliku da se dokaze ili ne. Pokazao je stav.
mO k3

#212 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by mO k3 »

Melbourne_Australia wrote:
Ja odavno vecu glupost nisam procitao..Point je primjer najbolji , koliku covjek moze glupost izvaliti, forum je mjesto gdje su svi strucnjaci. Sve znaju, a utakmice u zivotu nisu odigrali..Cuj Dzeko vise naucio na treninzima nego Amar u karijeri :lol: Onda Puyola za selektora, ipak su njega trenirali vrhunski strucnjaci :lol:
:mrgreen: :lol:
pun je forum strucnjaka ,ali ovaj pred njima prednjaci , kako god ne oprastaj mu .. :)
DE ga napomeni da je neymar u psg presao :mrgreen:
Da se vratimo temi ....

nema bih losu ekipu , ali pristup utakmicama je katastrofalan , za taj problem nam je potreban strani trener ili tipa Amar (kako sam skonato da ne bira rijeci , nego je direktaN)
Point.

#213 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

Ja uopste ne razumijem zasto se vas dvojica mahalsa sa Grbavice uopste javljate na ovu temu kad je jasno da je vama najbitnije to da novi selektor bude "vas" i da imate sa cim zajebavati ove druge.
Drugo, sigurno je Dzeko naucio vise od Magatha, Mancinija, Pellegrinija i Spalettija nego Amar po Kataru ili od nasih premijerligaskih eminentnih strucnjaka. I ako udje u trenerske vode, sigurno ce biti uspjesniji od brkatog, arogantnog mumlatora.
van Basten

#214 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by van Basten »

ko god lobira za Amara neka posluša na N1 kakve gluposti valja Osim sr., pa onda neka skonta da Osim jr. babi ne može ni cipele čistiti kad je riječ o trenerskom znanju... onda će dobiti grubu horor sliku na šta bi ličila ta avantura
mO k3

#215 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by mO k3 »

van Basten wrote:ko god lobira za Amara neka posluša na N1 kakve gluposti valja Osim sr., pa onda neka skonta da Osim jr. babi ne može ni cipele čistiti kad je riječ o trenerskom znanju... onda će dobiti grubu horor sliku na šta bi ličila ta avantura
ovo moram vise puta da procitam , da skontam ...
Point.

#216 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

mO k3 wrote:
pun je forum strucnjaka ,ali ovaj pred njima prednjaci , kako god ne oprastaj mu .. :)
Da se vratimo temi ....

nema bih losu ekipu , ali pristup utakmicama je katastrofalan , za taj problem nam je potreban strani trener ili tipa Amar (kako sam skonato da ne bira rijeci , nego je direktaN)
Bog te mazo, pa tebe su stvarno bacali niz stepenice kad si bio mali. Zasto uopste ulazis u diskusiju kad nemas pojma o cemu pricamo? Sto ti to treba? Hajde sada se vrati na temu o Barci i citaj postove doticnog Katalonca od augusta mjeseca pa ti se mozda i upali lampica vide glave.
mO k3

#217 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by mO k3 »

Point. wrote:
mO k3 wrote:
Da se vratimo temi ....

Bog te mazo, pa tebe su stvarno bacali niz stepenice kad si bio mali. Zasto uopste ulazis u diskusiju kad nemas pojma o cemu pricamo? Sto ti to treba? Hajde sada se vrati na temu o Barci i citaj postove doticnog Katalonca od augusta mjeseca pa ti se mozda i upali lampica vide glave.
:lol: @point de ne zajabavaj raju sa svojim komentarima...ili sve sto napises mislis ozbiljno :? :shock:
shake69

#218 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by shake69 »

Pravo je pitanje koliko je velikih igraca postalo ''po kratkom postupku'' trener takodjer velikih ekipa ili selektor nekih ozbiljnijih reprezentacija a da prethodno nisu prosli sito i reseto nizih kategorija u klubu ili malih klubova? Licno znam za Zidane i Sevcenka u proteklih 5-6 godina, iako je prvi imao kaljenje u Realu, koliko znam. Ima li ih jos?
Last edited by shake69 on 12/10/2017 09:36, edited 1 time in total.
mO k3

#219 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by mO k3 »

shake69 wrote:Pravo je pitanje koliko je velikih igraca postalo ''po kratkom postupku'' trener takodjer velikih ekipa ili selektor nekih ozbiljnijih reprezentacija a da prethodno nisu prosli sito i reseto nizih kategorija u klubu ili malih klubova? Licno znam za Zidane i Sevcenka u proteklih 5-6 godina. Ima li ih jos?
pep :)
Ludzak

#220 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Ludzak »

Point. wrote:
Ja uopste ne razumijem zasto se vas dvojica mahalsa sa Grbavice uopste javljate na ovu temu kad je jasno da je vama najbitnije to da novi selektor bude "vas" i da imate sa cim zajebavati ove druge.
Drugo, sigurno je Dzeko naucio vise od Magatha, Mancinija, Pellegrinija i Spalettija nego Amar po Kataru ili od nasih premijerligaskih eminentnih strucnjaka. I ako udje u trenerske vode, sigurno ce biti uspjesniji od brkatog, arogantnog mumlatora.
Aa po čemu bi Kodro bio pravo rješenje?
jazzer

#221 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by jazzer »

shake69 wrote:Pravo je pitanje koliko je velikih igraca postalo ''po kratkom postupku'' trener takodjer velikih ekipa ili selektor nekih ozbiljnijih reprezentacija a da prethodno nisu prosli sito i reseto nizih kategorija u klubu ili malih klubova? Licno znam za Zidane i Sevcenka u proteklih 5-6 godina, iako je prvi imao kaljenje u Realu, koliko znam. Ima li ih jos?
Pade mi na pamet Mitar Lukic al' nije bas reprezentativan primjer :)
Melbourne_Australia

#222 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Melbourne_Australia »

mO k3 wrote:
shake69 wrote:Pravo je pitanje koliko je velikih igraca postalo ''po kratkom postupku'' trener takodjer velikih ekipa ili selektor nekih ozbiljnijih reprezentacija a da prethodno nisu prosli sito i reseto nizih kategorija u klubu ili malih klubova? Licno znam za Zidane i Sevcenka u proteklih 5-6 godina. Ima li ih jos?
Ja mislim da osim Ukrajine ni jedna repre to nije uradila...Ali dobro kod ljudi je rat :D nece niko gore. Nigdje nece trener postati selektor repre a da nikad nikoga nije trenirao... Jer biti igrac samo i pa odmah selektor su dva svijeta... Meni ni uz dzepa ni u dzep ko ce biti... Samo me nervira prica i ismijavanje nase lige i trenera ...Ljudi ne kontaju da bez dobrih igraca i puno srece trener moze plakati...Nije trener vazniji od igraca... A ne kontam kako ljudi ne kontaju da trener u reprezentaciji, je vise psiholog i motivator a ne neko ko ce uciti igrace...Oni su gotov proizvod , same treninge na okupljanju reprezentacije moze voditi ko hoce :D Ne smijes ih forsirati, dosli umorni, tu se trckara i radi sa loptom...Zadatak selektora je pozvati najbolje i pozicije posloziti i onda ide psiha i motivacija...Biti selektor repre je jedno 10 puta lakse nego trener kluba...A kad nema utakmica, pratiti formu igraca po svijetu...A sad vam ozb kazem posljedni put kazem...Amar ce biti selektor, a licno mi se jebe za njega...
dulekrele

#223 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by dulekrele »

Pa sigurno ce biti Amar. Forme radi iskontaktirat ce FS par trenera za koje znaju da ne mogu prihvatiti posao i onda ce reci eto mi smo probali svi su zauzeti moze Amar jedino. Sve vec videno.
dulekrele

#224 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by dulekrele »

mO k3 wrote:
Sevcenko statira u kukuruzu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#225 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

Kad je sjednica saveza?
O ostanku starog/imenovanju novog selektora?
Locked