O'zone wrote:Zašto ne Dvorana Gorana Čengića i Vinka Samarlića ili obratno? Kad je mogao i može most Suade Dilberović i Olge Sučić može i dvorana, zar ne?Bodkin wrote:Zasto ne goran?ušće wrote:Zašto mora Goran ,a ne može Vinko meni najvažnije pitanje...
SBB i ja kao vi i SDA
Evo za info jedan sam od 100 - ak onih što su se obradovali osnivanju NS ali imam veliku mahanu,ne slušam naredbe,ne podnosim licimjere,neću u liniju jer je to nekom ćeif ,i hoću natrag onu ideju zbog čega je osnovana NS
Ova koju vi sad često branite nije moja jer nije ,više ni Dinina,nit Danisova,nit Bojanova a izgleda nit Denisova i Albinova možda da joj dodamo kao kod nekih drugih pa bude NS Sabina Čudić
Ne zaboravite molim vas odgovor na gore postavljeno pitanje...
Uopste nije trebalo preimenovati most Vrbanjusu u ime Suade i Olge...i ovo mi je poveca glupost...postenije je bilo dati jedan mali clanak da se izucava o njima u bosanskoj istoriji kao prvim zrtvama rata...ovako blage veze nemam niti ko su zene bile a niti su imale ikakav poseban doprinos u bivsoj drzavi da se ime lijepi na most i stavljju nekakva obiljezja...ja sam striktno protiv tog