zforumas wrote:Smrle da li tebe ovdje iko razumije?Smrcak15 wrote:[
Jos samo kad bi ti razumio sta ja pisem bilo bi super.
U prebrojavanju jedne rijeci nemoze se dobiti decimali kao sto je slucaj sa rijeci Dan 365 puta.
Dok prebrojavanje razlicitih slova i rijeci mogu se dobit decimali.
Spajati prebrojavanje jedne rijeci Dan 365 puta sa primjerom o mjesecu vise govori o tebi, a to je da sporedis nesporedivo i odmah si pucao sebi intelektualno u sljepocnicu.
Ja koliko vidim ni ostali vjernici te ne razumiju a kamoli ateisti. Posto te niko ne razumije zapitaj se da mozda ti nesto pogresno ne radis.
Ako je ajet sacinjen od rijeci i ti nadjes decimalnu vrijednost ajeta, onda mozes naci i decimalnu vrijednost rijeci (mada ni jedno ni drugo nema nikakvog smisla).
Belaj je u ovom slucaju sto ti ne pase da nadjes decimalnu vrijednost pa onda se ogradjujes da je nemoguce.
To je isto kao i sa primjerom 2+2=5, davno sam te pitao je li mislis da je nemoguce a ti si me samo ismijavao i nazivao me pogrdnim rijecima. Kao sto sam kazes, matematika je egzaktna nauka, samo sto ponekad treba misliti izvan okvira, imati malo siri pogled.
Smrle da li tebe ovdje iko razumije?
Ja koliko vidim ni ostali vjernici te ne razumiju a kamoli ateisti. Posto te niko ne razumije zapitaj se da mozda ti nesto pogresno ne radis.
ko ne razumije dobit ce objasnjenje, a to sto neko ne razumije nesto nije dokaz da je to neispravno
nemozes od prebrojavanja totalnog broja rijeci u Kuranu dobijati decimale.Ako je ajet sacinjen od rijeci i ti nadjes decimalnu vrijednost ajeta, onda mozes naci i decimalnu vrijednost rijeci (mada ni jedno ni drugo nema nikakvog smisla).
Belaj je u ovom slucaju sto ti ne pase da nadjes decimalnu vrijednost pa onda se ogradjujes da je nemoguce.
ako ima necega recimo 200 rijeci, ukupno, kako ces ti decimale zivaditi iz toga. moras imati prelomne tacke granice, bilo sto na osnovu cega ces moci praviti decimale.
nije nemoguce ako znacenje cifri izmijenis, jedino tad moze proci.To je isto kao i sa primjerom 2+2=5, davno sam te pitao je li mislis da je nemoguce a ti si me samo ismijavao i nazivao me pogrdnim rijecima. Kao sto sam kazes, matematika je egzaktna nauka, samo sto ponekad treba misliti izvan okvira, imati malo siri pogled