Razmjena teritorija - zasto ne?!
- GeeTnT
- sinuhe
#202 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Ako bi razmijenio na jednom kraju brzo bi neko trazio i na drugom kraju. Ne gubi BiH gradnjom tog mosta nista a i trgovinski partneri su svakako u Evropi a ne negdje preko mora.
-
furlan
#203 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Samo da obavijestim svekoliko pucanstvo u slucaju oslobadjanja i vracanja povijesnih bosanskih podrucja Dalmacije pod ingerenciju i upravljanje svekolikim bosanskim carstvom kao posljedicu imaju i moralnu obavezu da povedu brigu o domicilnim retardima tako da ne znam koliko se isplati. 
- Sanjarko
#204 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Sto ovaj dotur nije baniran. Halo moderacijo, spavate. Nazvo ovdje domace ljude poturicama. Na drugoj temi o Kradezeu. Jel ovo Bosanski forum ili je index, hr, krstarica itd. II, klon. Podj-bavanje uredu ali poturicama narod zvat. 
- GeeTnT
#205 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
..zar nije balun..dr laganini wrote:..il u oprevedu mi možemo svašta naša je lopta...sićam se toga iz djetinjatva..haha..
- Sanjarko
#206 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Pa prijavio sam. Drugi k-rac sto moderacija nista nece. Sta hoces rec da nisi nas nazvo poturicama a vas nemogu se sjetit kako tacno. Ali neka tvoja sramota. Ako imas obraza. Ja kad nesto zabrljam itd., ja i priznam da sam pogrijesio itd. Jer imam kakav takav obraz, nije mi dzon ko u nekih.dr laganini wrote:..a znao sam nemaš obrane kmeči za baniranjem..plakaću danima..Vizionar 1985 wrote:Sto ovaj dotur nije baniran. Halo moderacijo, spavate. Nazvo ovdje domace ljude poturicama. Na drugoj temi o Kradezeu. Jel ovo Bosanski forum ili je index, hr, krstarica itd. II, klon. Podj-bavanje uredu ali poturicama narod zvat.
- Sanjarko
#207 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Sad cu ponavljat post tvoj i iznova ga prijavljivat dok te ne baniraju, heftu heftu. Kad su mene za nista banirali sto tebe ne bi. Jel ovdje neko pod protekcijom.Vizionar 1985 wrote:Pa prijavio sam. Drugi k-rac sto moderacija nista nece. Sta hoces rec da nisi nas nazvo poturicama a vas nemogu se sjetit kako tacno. Ali neka tvoja sramota. Ako imas obraza. Ja kad nesto zabrljam itd., ja i priznam da sam pogrijesio itd. Jer imam kakav takav obraz, nije mi dzon ko u nekih.dr laganini wrote:..a znao sam nemaš obrane kmeči za baniranjem..plakaću danima..Vizionar 1985 wrote:Sto ovaj dotur nije baniran. Halo moderacijo, spavate. Nazvo ovdje domace ljude poturicama. Na drugoj temi o Kradezeu. Jel ovo Bosanski forum ili je index, hr, krstarica itd. II, klon. Podj-bavanje uredu ali poturicama narod zvat.
- Sanjarko
#208 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
dr laganini wrote: ..domorodci i stžerni narod u bih je hrvatski..poturice su nastale kasnije..
- Sanjarko
#209 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Evo sta je napiso. Modovi nista, spavaju zimskim snom.dr laganini wrote: ..domorodci i stžerni narod u bih je hrvatski..poturice su nastale kasnije..
- Sanjarko
#210 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Ma znam da trola, ko ga jb. Ali za ovo su svojevremeno trajni ban pojedinci dobijali sa svih strana. Ko god bili. Hrvati, Srbi, Boshnjaci, Bosanci itd.pasha078 wrote:Lik vas trola ne znas sto se raspravljate s njimVizionar 1985 wrote:Evo sta je napiso. Modovi nista, spavaju zimskim snom.dr laganini wrote: ..domorodci i stžerni narod u bih je hrvatski..poturice su nastale kasnije..
- Sanjarko
#211 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Onda nek kazu da je sve dopusteno i nek odbaniraju stare profile drugih korisnika. Meni ne smeta ovo poturice itd. P-zde samo na netu i smiju ovo rec. Ja kad sam svojevremeno p-zde vake na stranom forumu izazvo na duel i da meni u lice, pred mnom kazu uvrede, ja trajni ban dobijo. Da se razumijemo nisam svetac, govno sam, ali nisam ni volko govno. Nisam sovinista itd. Ne mrzim nadam se druge.
- Sanjarko
#212 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Da se zene ne uvrijede. Mnoge clanice imaju veca m-da, obraz i sve ostalo od ovakih.Vizionar 1985 wrote:Onda nek kazu da je sve dopusteno i nek odbaniraju stare profile drugih korisnika. Meni ne smeta ovo poturice itd. P-zde samo na netu i smiju ovo rec. Ja kad sam svojevremeno p-zde vake na stranom forumu izazvo na duel i da meni u lice, pred mnom kazu uvrede, ja trajni ban dobijo. Da se razumijemo nisam svetac, govno sam, ali nisam ni volko govno. Nisam sovinista itd. Ne mrzim nadam se druge.
- Sanjarko
#213 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Izgleda. Tako.pasha078 wrote: Stash, izgleda danas 'anything goes'
- dustaban
#214 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
choxnox wrote:I ono bi da diskutuje o strateskim pitanjima i prekraja drzavne granice, a nema ni 4 razreda osnovne skole.dustaban wrote:...
Elem gdje to pise da su ove granice bogom date. Takvih mjesta gdje bi se sa malo pameti i volje mogli rjesiti veliki medjususjedski problemi ima jos. Mislim, ulazak sviha u Evropu jeste rjesenje za sve to, ali do tad cemo svi pomrijet...
- Point.
#215 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Sta je bolan jos te trese fula u vezi Neymara pa buncas okolo po temama.LSD wrote:Point. wrote:Vratiti BiH u povijesne granice.
što se stari gej ljubitelj provaljuje
- Sanjarko
#216 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
P-zdo. Bil mi smjeo ovo rec u lice uopste. Vako bolestan bi se sa tobom p-zdo amebska dohvatio. Kupila bi tebe ili mene p-zdo hitna. Hoces da se nadzemo. Ostavim adresu itd. Tako sam i na stranom forumu htjeo. P-zdo uopste nemas pojma s kim razgovaras. Pred kola sa stao p-zdo da ne smijem pred takve ko ti stat.dr laganini wrote:..plačkonjo..Vizionar 1985 wrote:Evo sta je napiso. Modovi nista, spavaju zimskim snom.dr laganini wrote: ..domorodci i stžerni narod u bih je hrvatski..poturice su nastale kasnije..
-
LSD
#217 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Point. wrote:Sta je bolan jos te trese fula u vezi Neymara pa buncas okolo po temama.LSD wrote:Point. wrote:Vratiti BiH u povijesne granice.
što se stari gej ljubitelj provaljuje
Vidis bolan bolan da je citava tema zajebancija
- Sanjarko
#218 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Pa nikog ne mrzim ali nemogu garantovat jer bi mnoga g-vna na sudzenje pa ja licno bi ih jedno po jedno streljao. Kao Arkanu slicne. P-zdeku. Nemogu garantovat jer ste mi ti i slicni ogadili Hrvate i Srbe nazalost.dr laganini wrote:..nadaš se da ne mrziš..haha..genije si..Vizionar 1985 wrote:Onda nek kazu da je sve dopusteno i nek odbaniraju stare profile drugih korisnika. Meni ne smeta ovo poturice itd. P-zde samo na netu i smiju ovo rec. Ja kad sam svojevremeno p-zde vake na stranom forumu izazvo na duel i da meni u lice, pred mnom kazu uvrede, ja trajni ban dobijo. Da se razumijemo nisam svetac, govno sam, ali nisam ni volko govno. Nisam sovinista itd. Ne mrzim nadam se druge.
- Sanjarko
#219 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Joj jest mene atleta strah. Prijavi slobodno. P-zdek. Ima malj i za atlete.dr laganini wrote:..ružno govoriš moga bi te prijavit moderatoru i preferiraš nasilje a to je zabranjeno kolega..i nebi ti bilo pametno usput rečeno atleta sam..
- Sanjarko
#220 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Ne prozivam te zbog reci, nego zbog onog sto si mislio. Da ste vi stariji od ameba da ste domicilni itd. a da smo mi poTurice i Turci, uljezi, pa nam se vjerovatno treba radit sta se radi nekrstu i Turcima i poTuricama. Sta guslate uvijek i radite svremena na vrijeme istima.dr laganini wrote:..nasilan si a prozivaš po forumu zbog jedne riči..
- Sanjarko
#221 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Pa normala, da trebas bit. Reko sam ti da sam pred KOLA stao. Da znas nista mi skoro nije bilo.dr laganini wrote:..izbjegavam nasilje a plus si reka da si bolestan pa posebno obziran..
- Sanjarko
#222 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Ja samo mogu bit Bosanski ljiljan, ili svjetsko cvijece. A Hrvatsko smece ne. Ne mislim ovdje na Hrvate i Hrvatsku nego na smece, znate vi dobro smece koje ste.dr laganini wrote:..reka sam i da ste hrvatsko cvijeće kako to nisi registrira..
- Sanjarko
#223 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Ne smeta meni, svakako su mene zvali, vrijedzali u zivotu. Nego smeta sta radis, siris mrznju, zlo. Da se poturice kolju opet itd. Nije uvreda nego huskanje sta si mislio. Tako budi cojek pa priznaj gresku, okani se zla posla. A nisam kuko zbog sebe, naveo sam zbog cega. Ali ti to ne kontas. Jer nismo mi svi ko Vucko i kompanjoni.dr laganini wrote: ..i ništa od toga nisam reka samo sam u jednom trenutku reka poturica i povlačim jer svaćam da je to za nekoga uvreda..sorry javno se ispričavam..i onda je krenula tvoja kuknjava ko neke da ne kažem što...
- Sanjarko
#224 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Pa bilo mi je mjesec i vise rane koje ne zarastaju a niko usio ih nije. Oziljak na bradi, na glavi i dio noge ocelavio. A nisam se htjeo ubit uopste samo da se zna. A mozes sad zamislit kad mi je skroz svejedno sta bi sad sve mogo uradit.dr laganini wrote:..sad mi prodaješ mitologiji kako bosanci imaju tvrdu glavu pa pred kola..misliš zaprežna ili..Vizionar 1985 wrote:Pa normala, da trebas bit. Reko sam ti da sam pred KOLA stao. Da znas nista mi skoro nije bilo.dr laganini wrote:..izbjegavam nasilje a plus si reka da si bolestan pa posebno obziran..
- Sanjarko
#225 Re: Razmjena teritorija - zasto ne?!
Pa bolje i Hrvatom nego smecem huskackim.dr laganini wrote:..širiš negativnu energiju a možda ti je stari do 68 predstavlja hrvatom..