Pomijeso si sa nekim drugimFudo387 wrote:Zezam se bolan...HAVANA wrote:Ja ba,utopice se u bazenu pa belaj. Jebo te ko da sam reko idi ubij covjeka.Napiso plivaj,treniraj,fizicka aktivnost...i ono sta meni pomaze.Kolo price i sto jezika.![]()
Salu na stranu, kako rece da se zove ono cudo sto velis kad ga popijes da te boli qrac za sve?
Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
- HAVANA
#201 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
- Connaisseur Karlin
#202 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
a joj Ljakan, ja sam se sa takvim prstala cak i sretati na kaficama prije 15 godinaLjakan wrote: Ne znam onda ako je ovako kao sto kazes drugacija prica sasvim od nasih ljudi koji su vani.Nema tog kad dodje vamo da ne kuka kako je u kreditima,zdravstvo skuplje nego vamo,vamo dolaze vade zube i popravljaju itd itd.Dodje mi da im ja udjelim i kazem nemojte nazad ici imat ce te kod mene svaki dan pojest i popit.
- stakasa
#203 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
Tako sam i ja govorio pa mi se ubi komsinica "pred ocima". Neka fala, neka dijagnoze djeli ko je placen za toultima_palabra wrote:Preseravanje... normalno da mora biti takvih slucajeva, ali ne vise od 10%. Ovo ostalo vidjelo da se konji potkivaju, pa i oni digli nogu.stakasa wrote:@512MB, dobro si proso. Sreca pa nisi pravio famu od toga, sakrivo, negiro, dobro je sto i sada pises o tome. Sve najbolje!
U Svedskoj gdje zivim je svak ziv bolovao od ovoga, dugo godina sam mislio da petljaju i traze prijevremenu penziju ali sam kasnije uvidio da to i nije bas tako jednostavno
- Maraschino
#204 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
Dvanaest ovaca, jedan cuko i ti kao cobanin izlijecit ce sve moderne bolesti.
Sve drugo je borba za zivot. Neko se lakse neko teze sa tim nosi.
Lako je bilo zivjeti dok su bile samo dvije vrste plocica, tri televizora a auta se dijelila na stojadina i polovnog stojadina.
Lako je bilo zivjeti dok su bile samo dvije vrste plocica, tri televizora a auta se dijelila na stojadina i polovnog stojadina.
- ultima_palabra
#205 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
To je tacno, ali uvijek imas izbor da ne prihvatis trku za najnovijim plocicama, televizorima i autima.Maraschino wrote:Dvanaest ovaca, jedan cuko i ti kao cobanin izlijecit ce sve moderne bolesti.
-
Hakiz
#206 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
Stara priče kaže stavili magarca pred dva plasta sijena i on umro od gladi. Nije se mogao odlučiti koji plast da jede.ultima_palabra wrote:To je tacno, ali uvijek imas izbor da ne prihvatis trku za najnovijim plocicama, televizorima i autima.Maraschino wrote:Dvanaest ovaca, jedan cuko i ti kao cobanin izlijecit ce sve moderne bolesti.
- Connaisseur Karlin
#207 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
evo me na vani, bazen,sunce i forumLjakan wrote:Vidim,zato provodis slobodno vrijeme na forumu a ne sa ljudima u druzenjuConnaisseur Karlin wrote:a joj Ljakan, ja sam se sa takvim prstala cak i sretati na kaficama prije 15 godinaLjakan wrote: Ne znam onda ako je ovako kao sto kazes drugacija prica sasvim od nasih ljudi koji su vani.Nema tog kad dodje vamo da ne kuka kako je u kreditima,zdravstvo skuplje nego vamo,vamo dolaze vade zube i popravljaju itd itd.Dodje mi da im ja udjelim i kazem nemojte nazad ici imat ce te kod mene svaki dan pojest i popit.to je najgori sloj ljudi, uguse te pricom o glupostima
Ne znam ga da je vani a da ne spuca socijalu kad dodje,nebih se slozio da su najgori sloj jer inace su ok,samo previse kukaju i pricaju o parama
pa prica o parama i kukanje me najvise iritiraju, nemaju druge teme za pricu, naravno da je to jadno, i jeste najnizi sloj drustva
- Ljakan
#208 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
Moze koja fotka sa bazena da upotpunis atmosferuConnaisseur Karlin wrote: evo me na vani, bazen,sunce i forumpa necu da svata i svakog slusam, imam mali krug za druzenje i meni je to dovolljno
![]()
pa prica o parama i kukanje me najvise iritiraju, nemaju druge teme za pricu, naravno da je to jadno, i jeste najnizi sloj drustva
ili se ne kupas,pecas ribe
-
Hakiz
#209 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
Nije namjera buntovne muzike da te opusti. Nego da te naljuti i natjera da djeluješ.Connaisseur Karlin wrote:
pa jeste problem, kako te moze opsutiti muzika koja pjeva o tvojim problemima
Ako hoćeš da se opustiš slušaj Mocatra, Vivaldija i Satija.
-
Hakiz
#210 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
"Sve sretne porodice liče jedna na drugu, sve nesretne su nesretne na svoj način."dječak sa šibicama wrote:Sto ja tebi ovo i objasnjavampoezija je opcenito najljepsa, kad se stvara u ozaloscenoj ili nesretnoj dusi. O cemu ce pisati sretan covjek, i ko danas moze biti sretan i bezbrizan osim povrsan covjek.
Lav Tolstoj, Ana Karenjina
-
Hakiz
#211 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
Nije sreća para puna vreća kaže pjesma. Ali kaže i to da to znaju oni što je imaju. Oni koji nemaju tu vreću, žele je. Gladan stomak je snažan motivator.Connaisseur Karlin wrote: pa prica o parama i kukanje me najvise iritiraju, nemaju druge teme za pricu, naravno da je to jadno, i jeste najnizi sloj drustva
- muha_sa
#212 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
vec kad je puna druga i trecaHakiz wrote:Nije sreća para puna vreća kaže pjesma. Ali kaže i to da to znaju oni što je imaju. Oni koji nemaju tu vreću, žele je. Gladan stomak je snažan motivator.Connaisseur Karlin wrote: pa prica o parama i kukanje me najvise iritiraju, nemaju druge teme za pricu, naravno da je to jadno, i jeste najnizi sloj drustva
nego, imal kakvog zakljucka--što je na licima Sarajlija mrak, strah i neUroza
pitanje za ucesnike na ovoj temi
-
Hakiz
#213 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
Vreća, moj muha, vreća je odgovor.muha_sa wrote:vec kad je puna druga i trecaHakiz wrote:Nije sreća para puna vreća kaže pjesma. Ali kaže i to da to znaju oni što je imaju. Oni koji nemaju tu vreću, žele je. Gladan stomak je snažan motivator.Connaisseur Karlin wrote: pa prica o parama i kukanje me najvise iritiraju, nemaju druge teme za pricu, naravno da je to jadno, i jeste najnizi sloj drustva![]()
nego, imal kakvog zakljucka--što je na licima Sarajlija mrak, strah i neUroza![]()
pitanje za ucesnike na ovoj temi
- muha_sa
#214 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
još samo da ljubnem Karlinku i furam
Tebi Fudo šipak
Tebi Fudo šipak
- Connaisseur Karlin
#215 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
hvala muhice, reci im da me ne dirajumuha_sa wrote:još samo da ljubnem Karlinku i furam![]()
![]()
![]()
Tebi Fudo šipak
-
Hakiz
-
Fudo387
#217 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
E Muha,Hakiz wrote:https://www.youtube.com/watch?v=00KA5b0eTQ8muha_sa wrote:Tebi Fudo šipak
da znas da sam uvrEdjen...
-
Hakiz
#218 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
Ako su Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa pozitivan uticaj, skroz si u pravu.Connaisseur Karlin wrote:
eh , eto, imam nekakv pozitivan terapuetski uticaj na vas
- Connaisseur Karlin
#219 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
pa nisu, to sam upravo i mislilaHakiz wrote:Ako su Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa pozitivan uticaj, skroz si u pravu.Connaisseur Karlin wrote:
-
Hakiz
#220 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
Šta misliš zašto sam napisao da si tada u pravuConnaisseur Karlin wrote:pa nisu, to sam upravo i mislilaHakiz wrote:Ako su Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa pozitivan uticaj, skroz si u pravu.Connaisseur Karlin wrote:
-
dezurni_ucenik
#221 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
Tezak im zivot sta 's.Hakiz wrote:
Super su likovi koji imaju rusak sa "Opremom za preživljavanje". Unutra laptop, mobitel, kablovi i slično. Urbani ratnici, šta li
-
dezurni_ucenik
#222 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
dječak sa šibicama wrote:Ko zna, mozda cemo i mi konacno reci "revolucija" kad nas begovi konacno natjeraju na polja pamuka, bez plate i ljudskih prava.
Mada, poznavajuci nas, i tada ce svi misliti "da ja njemu tusnem kovertu, da me promovise u nadglednika"
Pa vec nam je takva situacija. Feudalizam sa mobitelima u rukama.
- O'zone
- Globalni moderator
#223 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
Jarane gdje si ti ulazio???? U Moje preduzetje ne radi niti jedna dama......_BataZiv_0809 wrote:moRe brez recepta?O'zone wrote:Probaj Belmirandan od Belupa. Na bazi Pasiflore. Meni beton. Tražio dugo nešto što smiruje a ne uspavljuje i našao u ovome. Posebno mi dobar za stres i nervozu na poslu.Black swan wrote:probo valeriajanu i leksilijum
zbog smrtnog slučaja
prestao
na mene to ne djeluje
P.S. Danas sam te trazio u preduzetje, a ono njakve zemske rade, nidje te
More bez recepta biljna baza cijena cener za dvaj's komada.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#224 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
Pa ondje đe smo zadnji put razbacili supljuO'zone wrote:
Jarane gdje si ti ulazio???? U Moje preduzetje ne radi niti jedna dama......![]()
More bez recepta biljna baza cijena cener za dvaj's komada.
Primjetio sam da u zadnje vrijeme pucam na poslu, a pljoska štoka u zadnjoj ladici ne pomaze
-
Fudo387
#225 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa
Aha!_BataZiv_0809 wrote:Primjetio sam da u zadnje vrijeme pucam
A kad sam ti ja govorio da nisi dobar ti se ljutio na mene. Primjeti se to bolan.
Ne djeluje to dok traje Ramazan, ne prima se._BataZiv_0809 wrote:pljoska štoka u zadnjoj ladici ne pomaze