Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
HAVANA

#201 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by HAVANA »

Fudo387 wrote:
HAVANA wrote:Ja ba,utopice se u bazenu pa belaj. Jebo te ko da sam reko idi ubij covjeka.Napiso plivaj,treniraj,fizicka aktivnost...i ono sta meni pomaze.Kolo price i sto jezika.
Zezam se bolan... :lol:

Salu na stranu, kako rece da se zove ono cudo sto velis kad ga popijes da te boli qrac za sve?
Pomijeso si sa nekim drugim :lol: Ja sam pisao o cudu od kojeg te ne boli nista.A kad prestanes boli te i sto te nikad bolilo nije.
Connaisseur Karlin

#202 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by Connaisseur Karlin »

Ljakan wrote: Ne znam onda ako je ovako kao sto kazes drugacija prica sasvim od nasih ljudi koji su vani.Nema tog kad dodje vamo da ne kuka kako je u kreditima,zdravstvo skuplje nego vamo,vamo dolaze vade zube i popravljaju itd itd.Dodje mi da im ja udjelim i kazem nemojte nazad ici imat ce te kod mene svaki dan pojest i popit.
a joj Ljakan, ja sam se sa takvim prstala cak i sretati na kaficama prije 15 godina :D to je najgori sloj ljudi, uguse te pricom o glupostima
stakasa

#203 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by stakasa »

ultima_palabra wrote:
stakasa wrote:@512MB, dobro si proso. Sreca pa nisi pravio famu od toga, sakrivo, negiro, dobro je sto i sada pises o tome. Sve najbolje!
U Svedskoj gdje zivim je svak ziv bolovao od ovoga, dugo godina sam mislio da petljaju i traze prijevremenu penziju ali sam kasnije uvidio da to i nije bas tako jednostavno
Preseravanje... normalno da mora biti takvih slucajeva, ali ne vise od 10%. Ovo ostalo vidjelo da se konji potkivaju, pa i oni digli nogu.
Tako sam i ja govorio pa mi se ubi komsinica "pred ocima". Neka fala, neka dijagnoze djeli ko je placen za to
Maraschino

#204 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by Maraschino »

Dvanaest ovaca, jedan cuko i ti kao cobanin izlijecit ce sve moderne bolesti.
Sve drugo je borba za zivot. Neko se lakse neko teze sa tim nosi.

Lako je bilo zivjeti dok su bile samo dvije vrste plocica, tri televizora a auta se dijelila na stojadina i polovnog stojadina.
ultima_palabra

#205 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by ultima_palabra »

Maraschino wrote:Dvanaest ovaca, jedan cuko i ti kao cobanin izlijecit ce sve moderne bolesti.

Lako je bilo zivjeti dok su bile samo dvije vrste plocica, tri televizora a auta se dijelila na stojadina i polovnog stojadina.
To je tacno, ali uvijek imas izbor da ne prihvatis trku za najnovijim plocicama, televizorima i autima.
Hakiz

#206 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by Hakiz »

ultima_palabra wrote:
Maraschino wrote:Dvanaest ovaca, jedan cuko i ti kao cobanin izlijecit ce sve moderne bolesti.

To je tacno, ali uvijek imas izbor da ne prihvatis trku za najnovijim plocicama, televizorima i autima.
Stara priče kaže stavili magarca pred dva plasta sijena i on umro od gladi. Nije se mogao odlučiti koji plast da jede.
Connaisseur Karlin

#207 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Ljakan wrote:
Connaisseur Karlin wrote:
Ljakan wrote: Ne znam onda ako je ovako kao sto kazes drugacija prica sasvim od nasih ljudi koji su vani.Nema tog kad dodje vamo da ne kuka kako je u kreditima,zdravstvo skuplje nego vamo,vamo dolaze vade zube i popravljaju itd itd.Dodje mi da im ja udjelim i kazem nemojte nazad ici imat ce te kod mene svaki dan pojest i popit.
a joj Ljakan, ja sam se sa takvim prstala cak i sretati na kaficama prije 15 godina :D to je najgori sloj ljudi, uguse te pricom o glupostima
Vidim,zato provodis slobodno vrijeme na forumu a ne sa ljudima u druzenju :D

Ne znam ga da je vani a da ne spuca socijalu kad dodje,nebih se slozio da su najgori sloj jer inace su ok,samo previse kukaju i pricaju o parama :D
evo me na vani, bazen,sunce i forum :D pa necu da svata i svakog slusam, imam mali krug za druzenje i meni je to dovolljno :-D

pa prica o parama i kukanje me najvise iritiraju, nemaju druge teme za pricu, naravno da je to jadno, i jeste najnizi sloj drustva :)
Ljakan

#208 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by Ljakan »

Connaisseur Karlin wrote: evo me na vani, bazen,sunce i forum :D pa necu da svata i svakog slusam, imam mali krug za druzenje i meni je to dovolljno :-D

pa prica o parama i kukanje me najvise iritiraju, nemaju druge teme za pricu, naravno da je to jadno, i jeste najnizi sloj drustva :)
Moze koja fotka sa bazena da upotpunis atmosferu :D

ili se ne kupas,pecas ribe :pliska:
Hakiz

#209 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by Hakiz »

pa jeste problem, kako te moze opsutiti muzika koja pjeva o tvojim problemima :D
Nije namjera buntovne muzike da te opusti. Nego da te naljuti i natjera da djeluješ.

Ako hoćeš da se opustiš slušaj Mocatra, Vivaldija i Satija.
Hakiz

#210 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by Hakiz »

dječak sa šibicama wrote:Sto ja tebi ovo i objasnjavam :D poezija je opcenito najljepsa, kad se stvara u ozaloscenoj ili nesretnoj dusi. O cemu ce pisati sretan covjek, i ko danas moze biti sretan i bezbrizan osim povrsan covjek.
"Sve sretne porodice liče jedna na drugu, sve nesretne su nesretne na svoj način."

Lav Tolstoj, Ana Karenjina
Hakiz

#211 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by Hakiz »

Connaisseur Karlin wrote: pa prica o parama i kukanje me najvise iritiraju, nemaju druge teme za pricu, naravno da je to jadno, i jeste najnizi sloj drustva :)
Nije sreća para puna vreća kaže pjesma. Ali kaže i to da to znaju oni što je imaju. Oni koji nemaju tu vreću, žele je. Gladan stomak je snažan motivator.
muha_sa

#212 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by muha_sa »

Hakiz wrote:
Connaisseur Karlin wrote: pa prica o parama i kukanje me najvise iritiraju, nemaju druge teme za pricu, naravno da je to jadno, i jeste najnizi sloj drustva :)
Nije sreća para puna vreća kaže pjesma. Ali kaže i to da to znaju oni što je imaju. Oni koji nemaju tu vreću, žele je. Gladan stomak je snažan motivator.
vec kad je puna druga i treca :lol:

nego, imal kakvog zakljucka--što je na licima Sarajlija mrak, strah i neUroza :?

pitanje za ucesnike na ovoj temi
Hakiz

#213 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by Hakiz »

muha_sa wrote:
Hakiz wrote:
vec kad je puna druga i treca :lol:

nego, imal kakvog zakljucka--što je na licima Sarajlija mrak, strah i neUroza :?

pitanje za ucesnike na ovoj temi
Vreća, moj muha, vreća je odgovor.
muha_sa

#214 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by muha_sa »

još samo da ljubnem Karlinku i furam :kiss: :kiss: :kiss:

Tebi Fudo šipak :lol:
Connaisseur Karlin

#215 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

muha_sa wrote:još samo da ljubnem Karlinku i furam :kiss: :kiss: :kiss:

Tebi Fudo šipak :lol:
hvala muhice, reci im da me ne diraju :D :lol: pusica :kiss:
Fudo387

#217 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by Fudo387 »

Hakiz wrote:
muha_sa wrote:Tebi Fudo šipak :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=00KA5b0eTQ8
E Muha,
da znas da sam uvrEdjen... :D :twisted:
Hakiz

#218 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by Hakiz »

eh , eto, imam nekakv pozitivan terapuetski uticaj na vas :kiss:
Ako su Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa pozitivan uticaj, skroz si u pravu. :kiss:
Connaisseur Karlin

#219 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Hakiz wrote:
Ako su Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa pozitivan uticaj, skroz si u pravu. :kiss:
pa nisu, to sam upravo i mislila :kiss:
Hakiz

#220 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by Hakiz »

Hakiz wrote:
pa nisu, to sam upravo i mislila :kiss:
Šta misliš zašto sam napisao da si tada u pravu :wink:
dezurni_ucenik

#221 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by dezurni_ucenik »

Hakiz wrote:
Super su likovi koji imaju rusak sa "Opremom za preživljavanje". Unutra laptop, mobitel, kablovi i slično. Urbani ratnici, šta li :D
Tezak im zivot sta 's. :-)
dezurni_ucenik

#222 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by dezurni_ucenik »

dječak sa šibicama wrote:Ko zna, mozda cemo i mi konacno reci "revolucija" kad nas begovi konacno natjeraju na polja pamuka, bez plate i ljudskih prava.

Mada, poznavajuci nas, i tada ce svi misliti "da ja njemu tusnem kovertu, da me promovise u nadglednika"

Pa vec nam je takva situacija. Feudalizam sa mobitelima u rukama.
O'zone
Globalni moderator

#223 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by O'zone »

_BataZiv_0809 wrote:
O'zone wrote:
Black swan wrote:probo valeriajanu i leksilijum
zbog smrtnog slučaja

prestao

na mene to ne djeluje
Probaj Belmirandan od Belupa. Na bazi Pasiflore. Meni beton. Tražio dugo nešto što smiruje a ne uspavljuje i našao u ovome. Posebno mi dobar za stres i nervozu na poslu.
moRe brez recepta?

P.S. Danas sam te trazio u preduzetje, a ono njakve zemske rade, nidje te :-?
Jarane gdje si ti ulazio???? U Moje preduzetje ne radi niti jedna dama...... :-)

More bez recepta biljna baza cijena cener za dvaj's komada.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#224 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by _BataZiv_0809 »

O'zone wrote:
Jarane gdje si ti ulazio???? U Moje preduzetje ne radi niti jedna dama...... :-)

More bez recepta biljna baza cijena cener za dvaj's komada.
Pa ondje đe smo zadnji put razbacili suplju :-?

Primjetio sam da u zadnje vrijeme pucam na poslu, a pljoska štoka u zadnjoj ladici ne pomaze :-?
Fudo387

#225 Re: Mrak, strah i nervoza na licima Sarajlija - država kao psihijatrija otvorenog tipa

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:Primjetio sam da u zadnje vrijeme pucam
Aha!
A kad sam ti ja govorio da nisi dobar ti se ljutio na mene. Primjeti se to bolan.
_BataZiv_0809 wrote:pljoska štoka u zadnjoj ladici ne pomaze
Ne djeluje to dok traje Ramazan, ne prima se.
Post Reply