Komentari na KLIX-u
-
dezurni_ucenik
#201 Re: Komentari na KLIX-u
Buraz, ne citiram ja ovdje bulevara stalno i ne smijem se njegovim forama.
-
dezurni_ucenik
#202 Re: Komentari na KLIX-u
komentari na Klixu su nekad bili najbolji dio portala. Uvijek se tu nalazilo smijesnih stvari. U zadnje vrijeme sve manje je toga a sve vise prepucavanja. Cak vise nema ni onog "prijatelju stari ispricacu ti pricu":. 
-
90minut
#203 Re: Komentari na KLIX-u
Možda i najjaci lik svih vremenadezurni_ucenik wrote:komentari na Klixu su nekad bili najbolji dio portala. Uvijek se tu nalazilo smijesnih stvari. U zadnje vrijeme sve manje je toga a sve vise prepucavanja. Cak vise nema ni onog "prijatelju stari ispricacu ti pricu":.
Koje je moje opravdanje? Možda to da ne gledam sve kroz nacionalne gluposti i mogu se nasmijati kvalitetnom trolanju?
-
90minut
#205 Re: Komentari na KLIX-u
Jer pazite glavna stvar je da ne prelazi granicu i ne vrijeđa žrtve ( bar koliko sam primjetio )
Najveca " uvreda " je krezuba sda sirotinja i onda trolanje kako nema vode..
Najveca " uvreda " je krezuba sda sirotinja i onda trolanje kako nema vode..
-
90minut
#207 Re: Komentari na KLIX-u
Ovo je " uvreda " iz onog što sam kopirao..dezurni_ucenik wrote:
SDA talibanskom sirotinjom krezubom,
Da li je ovo aman nešto što te pogađa u srce?
- JThomas
#208 Re: Komentari na KLIX-u
a tebe aman zabavlja. fali i tebi poneki dio slagalice to smo davno utvrdili...
-
90minut
#209 Re: Komentari na KLIX-u
Daj ba frajer piše o 2 svjetskom ratu i atentatu na Heydricha procitaj opet i reci da te nije nasmijalo ostavi po strani da je provokator zamisli da je naš brat mumin i reci da li bi te nasmijalo da su uloge zamjenjene?JThomas wrote:a tebe aman zabavlja. fali i tebi poneki dio slagalice to smo davno utvrdili...
Ne smijem se svakoj gluposti koju napiše, al' od 1 do 100 u procentima ima bar 20 posto dobrog materijala gdje ne vrijeđa, al' kvalitetno trolu vozi.
Treba dobro zapamtiti da moderatori s glavne stranice puštaju da bude prvi na svakom članku i ne cenzurišu ga.
Last edited by 90minut on 16/06/2019 20:28, edited 1 time in total.
- JThomas
#210 Re: Komentari na KLIX-u
ja imam jednog brata i nije mi ni taj koncept braće pretjerano blizak.
-
90minut
#211 Re: Komentari na KLIX-u
Ma to ja reda radi napisao znamo i ja i ti da jedno 90 posto naših nije ušlo u dzamiju cijelu godinu osim na bajram.JThomas wrote:ja imam jednog brata i nije mi ni taj koncept braće pretjerano blizak.
Al' eto budi iskren baš te sekunde ne bi nasmijalo bar mrvicu da su uloge zamjenjene?
- JThomas
#212 Re: Komentari na KLIX-u
ama jebe me se za uloge. frajer kreativan i uporan jeste. ali smiješan nije nego lud.
-
90minut
#213 Re: Komentari na KLIX-u
JThomas wrote:ama jebe me se za uloge. frajer kreativan i uporan jeste. ali smiješan nije nego lud.
Konacno priznanje
Covjek koji ima toliko slobodnog vremena ne može biti ništa drugo nego propalica u zivotu koja je na grbači roditeljima, al' to je čar interneta
Last edited by 90minut on 16/06/2019 20:42, edited 1 time in total.
- choxnox
#214 Re: Komentari na KLIX-u
Jel ti ovo ozbiljno?90minut wrote:Daj ba frajer piše o 2 svjetskom ratu i atentatu na Heydricha procitaj opet i reci da te nije nasmijalo ostavi po strani da je provokator zamisli da je naš brat mumin i reci da li bi te nasmijalo da su uloge zamjenjene?JThomas wrote:a tebe aman zabavlja. fali i tebi poneki dio slagalice to smo davno utvrdili...
Ne smijem se svakoj gluposti koju napiše, al' od 1 do 100 u procentima ima bar 20 posto dobrog materijala gdje ne vrijeđa, al' kvalitetno trolu vozi.
Treba dobro zapamtiti da moderatori s glavne stranice puštaju da bude prvi na svakom članku i ne cenzurišu ga.
- JThomas
#215 Re: Komentari na KLIX-u
znaš kako kaže umberto eko u fukoovom klatnu, za ludaka sve dokazuje sve...
- choxnox
#216 Re: Komentari na KLIX-u
Inace ono sto bi bilo zanimljivo uvesti u komentare jest zastavica pored nicka na osnovu IP adrese komentatora, pa da vidimo ko se odakle javlja. Naravno da bi to bilo relativno lagano lazirati, ali vjerujem da vecina ne bi marila i mucila se skakati kroz proxyje zarad jednog ili par komentara.
-
90minut
#217 Re: Komentari na KLIX-u
Ma jok kakvo mučenje, šta mu mozes realno?choxnox wrote:Inace ono sto bi bilo zanimljivo uvesti u komentare jest zastavica pored nicka na osnovu IP adrese komentatora, pa da vidimo ko se odakle javlja. Naravno da bi to bilo relativno lagano lazirati, ali vjerujem da vecina ne bi marila i mucila se skakati kroz proxyje zarad jednog ili par komentara.
Nit prijeti atentatom kao onaj na Vucica niti bilo šta ne znam kako idu ovi komentari , al' da li je moguce da mu ne mogu stati u kraj ili ono glavno ne žele jer im keš donosi.
I onda insomnia dođe i pita mene tako banalno pitanje poput šta je moje opravdanje dok ovi rade gore stvari od toga što je kopiram jedno 10 puta.
- choxnox
#218 Re: Komentari na KLIX-u
Pa neces mu nista sa zastavicom, ona bi bila tu samo onako cisto informativno. Npr. da se vidi iz koje savezne drzave sa Zapada se javljaju pojedini patrioti koji zagovaraju novi "odbrambeni" rat ovdje i slicne baljezgarije.90minut wrote:Ma jok kakvo mučenje, šta mu mozes realno?choxnox wrote:Inace ono sto bi bilo zanimljivo uvesti u komentare jest zastavica pored nicka na osnovu IP adrese komentatora, pa da vidimo ko se odakle javlja. Naravno da bi to bilo relativno lagano lazirati, ali vjerujem da vecina ne bi marila i mucila se skakati kroz proxyje zarad jednog ili par komentara.
Nit prijeti atentatom kao onaj na Vucica niti bilo šta ne znam kako idu ovi komentari , al' da li je moguce da mu ne mogu stati u kraj ili ono glavno ne žele jer im keš donosi.
I onda insomnia dođe i pita mene tako banalno pitanje poput šta je moje opravdanje dok ovi rade gore stvari od toga što je kopiram jedno 10 puta.
A drugo je to sto su tebi smijesni/zanimljivi/zabavni komentari Bulevara, u kojem slucaju struka treba da uspostavi dijagnozu i nacin lijecenja, jer vjerujem da nikome ko je "u vinklo" onakvi komentari nisu ni smijesni ni zanimljivi ni zabavni.
-
90minut
#219 Re: Komentari na KLIX-u
Napisao sam od 1 do 100 u procentima da je bar 20 posto smiješno i inovativno trolanje.
Ne diskriminiram kad neko zna trolu vozit kako treba pa bio s marsa ili venera isto ti ga dođe.
Možda si isto fulio kad sam napisao
Covjek koji ima toliko slobodnog vremena ne može biti ništa drugo nego propalica u zivotu koja je na grbači roditeljima, al' to je čar interneta.
Ne bi se ja na njega popišao da gori, al' nije to tema današnje emisije zna se ko je glavni odgovorni.
Ne diskriminiram kad neko zna trolu vozit kako treba pa bio s marsa ili venera isto ti ga dođe.
Covjek koji ima toliko slobodnog vremena ne može biti ništa drugo nego propalica u zivotu koja je na grbači roditeljima, al' to je čar interneta.
Ne bi se ja na njega popišao da gori, al' nije to tema današnje emisije zna se ko je glavni odgovorni.
- choxnox
#220 Re: Komentari na KLIX-u
Ima nesto sto se zove "princip" - ma koliko nesto zabavno ili smijesno bilo, ima neka granica ispod koje se ne prolazi ili neki cilj koji je vazniji od klix primitivne zabave ili zadovoljenja trenutnih strasti.90minut wrote:Napisao sam od 1 do 100 u procentima da je bar 20 posto smiješno i inovativno trolanje.
Vec odavno mi je jasno ko Zetru napuni kada dodju da peVaju Cice, Gice, Mice i ostala bagra sa desne obale Drine.
- Norm
#221 Re: Komentari na KLIX-u
...u zadnja dva komentara spomenuo SDA i zaposljavanja, argumentovano
i u drugom tajnu sluzbu Izraela i dobiJo trajni ban... demokratija valjda sta li?
Al' se zato moze spominjat dijete, majka, velicat' masovno ubijanje i genocid i nikom nista...likovi jos na komentarima, uredni...
i neka, takvi i trebaju ovoj zemlji, mi ostali... RAUS...
Al' se zato moze spominjat dijete, majka, velicat' masovno ubijanje i genocid i nikom nista...likovi jos na komentarima, uredni...
-
90minut
#222 Re: Komentari na KLIX-u
choxnox wrote:Ima nesto sto se zove "princip" - ma koliko nesto zabavno ili smijesno bilo, ima neka granica ispod koje se ne prolazi ili neki cilj koji je vazniji od klix primitivne zabave ili zadovoljenja trenutnih strasti.90minut wrote:Napisao sam od 1 do 100 u procentima da je bar 20 posto smiješno i inovativno trolanje.
Vec odavno mi je jasno ko Zetru napuni kada dodju da peVaju Cice, Gice, Mice i ostala bagra sa desne obale Drine.
Brate ljudi bukvalno zarađuju pare na njegovim komentarima isti oni koji odlučuju da li ce mene ili tebe banovat..
Kakav crni princip da li se to jede?
-
90minut
#223 Re: Komentari na KLIX-u
Malo švrljaš pa nisam siguran da li se odnosi bilo šta na naše pisanje ovdje?Norm wrote:...u zadnja dva komentara spomenuo SDA i zaposljavanja, argumentovanoi u drugom tajnu sluzbu Izraela i dobiJo trajni ban... demokratija valjda sta li?
- Norm
#224 Re: Komentari na KLIX-u
...ma svrljam ja puno...starost valjda90minut wrote:Malo švrljaš pa nisam siguran da li se odnosi bilo šta na naše pisanje ovdje?Norm wrote:...u zadnja dva komentara spomenuo SDA i zaposljavanja, argumentovanoi u drugom tajnu sluzbu Izraela i dobiJo trajni ban... demokratija valjda sta li?
-
90minut
#225 Re: Komentari na KLIX-u
Ukratko ja sam par puta kopirao postove jednog od glavnih " provokatora " s glavne stranice klixa.Norm wrote:...ma svrljam ja puno...starost valjda90minut wrote:Malo švrljaš pa nisam siguran da li se odnosi bilo šta na naše pisanje ovdje?Norm wrote:...u zadnja dva komentara spomenuo SDA i zaposljavanja, argumentovanoi u drugom tajnu sluzbu Izraela i dobiJo trajni ban... demokratija valjda sta li?
i neka, takvi i trebaju ovoj zemlji, mi ostali... RAUS......no kako sam skontao sa pocetka teme, pise se o komentarima, govoru mrznje, lucidnosti komentatatora, banovanju nepodobnih...nisam citao zadnjih par stranica...ako sam fulio ne zamjerite...
Meni licno mnogo smiješan lik jer uvijek pocinje i završava s SDA krezuba bez vode i tako to nema onog klasicnog provociranja žrtava i to.
Imaj na umu da svaki drugi članak svaki dan isti lik troluje i niko mu nije stao u kraj jer to donosi moderatorima pare međutim kad se nasmiješ na njegovo napisano ponekad i kopiraš ovdje onda nastane problem, a ljudi bukvalno zarađuju pare na njemu dok se meni piše nemoj iz principa kopirat..
Ukratko traži na člancima komentare od Bulevar i vidjeces kakvih se sve debila nakotilo s svih strana i koliko imaju slobodnog vremena da po nekoliko sati na dan pišu komentare.