BORDO ARENA
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pitar s Kariba
#201 Re: BORDO ARENA
Alaim je nešto u Centru za sport i rekreaciju koji upravlja stadionom ... Jbt, Konaković, Ajnadžić, Skaka, Memo, Alaim .. sve (deklerativni) pitar do pitara .. valjda će neko pogurat 
- SmokingMan
#202 Re: BORDO ARENA
Skaka,poznati borac protiv antifašizma. 
- Logovan
#203 Re: BORDO ARENA
Bori se čovjek protiv antifašizma, šta ti imaš protiv toga.SmokingMan wrote:Skaka,poznati borac protiv antifašizma.
- SmokingMan
#204 Re: BORDO ARENA
Ako je on "naš",ili da ima bilo kakve veze sa nama,ja ga se odričem,javno.Logovan wrote:Bori se čovjek protiv antifašizma, šta ti imaš protiv toga.SmokingMan wrote:Skaka,poznati borac protiv antifašizma.![]()
-
Labirint
#205 Re: BORDO ARENA
Jadni mi ako će nas ovi i ovakvi u bilo čemu "gurati"Pitar s Kariba wrote:Alaim je nešto u Centru za sport i rekreaciju koji upravlja stadionom ... Jbt, Konaković, Ajnadžić, Skaka, Memo, Alaim .. sve (deklerativni) pitar do pitara .. valjda će neko pogurat
-
Company85
#206 Re: BORDO ARENA
Alaim je direktor stadiona i nema nesto puno uticaja na citavu pricu.
- rocco_siffredi
#207 Re: BORDO ARENA
Ovdje poredati poimenicno ko sta radi u Kantonu,Gradu,Opstini a da je pitar ili "pitar" i da se zna za sva vremena ko nas je izradio,zajebao,kocio,trazio pare,hediju,mito...
Iskreno kad pogledam imena,ja ne vidim nekoga da moze izgurati pricu oko stadiona.
Konakovic....pa taj sta je dohvatio,sjebao je.
Ajnadzic....slican imenjaku iz NS
Alaim....mislim da je dole obicni poltron i da radi ono sto mu se kaze.
Memo
Skaka
Iskreno kad pogledam imena,ja ne vidim nekoga da moze izgurati pricu oko stadiona.
Konakovic....pa taj sta je dohvatio,sjebao je.
Ajnadzic....slican imenjaku iz NS
Alaim....mislim da je dole obicni poltron i da radi ono sto mu se kaze.
Memo
Skaka
-
Labirint
#208 Re: BORDO ARENA
Mož' ti zamisliti samo poziciju "direktor stadiona". Šta taj radi u toku dana, čime se bavi, kako mu prolazi radno vrijeme , ideje prijedlozi inicjative realizacije...Company85 wrote:Alaim je direktor stadiona i nema nesto puno uticaja na citavu pricu.
- Pitar s Kariba
#209 Re: BORDO ARENA
Čovjek koji jedini na ovoj temi ima informacije koje vrijede je napisao ovo. E sad, vi možete 100 strana pisati svoja mišljenja o ovom gore pomenutom trojcu (plus još Alaim i Memo), ali od toga ne vidim neke koristi. Oni su tu gdje jesu i stvari su takve kakve jesu, mene samo interesuje ima li kakvih konkretnih novih informacija i ima li nade da se san o stadionu ostvari.ibizza wrote: Stvari su vrlo jednostavne, nasi su dali dvije ponude Ajnadzicu/Konakovicu/Skaki (Centru,Kantonu,Gradu). Znaci, konkretne ponude, sa obecanjem da bi u roku od 2 godine imali full stadion. Nista vise nije do uprave, loptica je kod gore spomenutih...
- SmokingMan
#210 Re: BORDO ARENA
Mogli bi smo se i organizovati na kraju sezone da pometemo AFH. 
- Cossack
#211 Re: BORDO ARENA
Nakon 9 ispisanih stranica napokon nešto realnoSmokingMan wrote:Mogli bi smo se i organizovati na kraju sezone da pometemo AFH.
- SmokingMan
#212 Re: BORDO ARENA
Ma neće niko kile bolan,sve neradnik do neradnika. 
-
ibizza
#213 Re: BORDO ARENA
Ja bih da malo dodatno zacinim vecerasnju situaciju 
Od ponedjeljka krece ofanziva za stadion, puni gas...bit ce veselo, bit ce dosta i medijskih clanaka, bit ce svega
Veli Siljak
pouzdano znam da imate tri ponude za gradnju stadiona na stolu
Ovo bi mogla biti plodna godina aBd! 
Od ponedjeljka krece ofanziva za stadion, puni gas...bit ce veselo, bit ce dosta i medijskih clanaka, bit ce svega
Veli Siljak
- Logovan
#214 Re: BORDO ARENA
Nemoj samo članaka, dosta nam ih je.ibizza wrote:Ja bih da malo dodatno zacinim vecerasnju situaciju
Veli Siljakpouzdano znam da imate tri ponude za gradnju stadiona na stolu
![]()
Ako sagradimo stadion, onda si zaslužio da se nazove po tebi. Ibizza Arena ili Ibizza Park.
-
nema me tamo
#215 Re: BORDO ARENA
A realno bi trebalo.
Ili Maroon ibizza hahaha
Ili Maroon ibizza hahaha
- Logovan
#216 Re: BORDO ARENA
Može i tako.nema me tamo wrote:A realno bi trebalo.![]()
Ili Maroon ibizza hahaha
Dobar je ibizza, stalo mu je da se nešto konkretno uradi.
- SmokingMan
#217 Re: BORDO ARENA
Ovo hoću da čujem.ibizza wrote:Ja bih da malo dodatno zacinim vecerasnju situaciju
![]()
-
ibizza
#218 Re: BORDO ARENA
Clanci ce da prate rad, moramo malo i mi da korsitimo medijeLogovan wrote:Nemoj samo članaka, dosta nam ih je.ibizza wrote:Ja bih da malo dodatno zacinim vecerasnju situaciju
![]()
![]()
Ako sagradimo stadion, onda si zaslužio da se nazove po tebi. Ibizza Arena ili Ibizza Park.
- emigrazione
#219 Re: BORDO ARENA
Jel danas bi ponedjeljak ?!ibizza wrote:Ja bih da malo dodatno zacinim vecerasnju situaciju
![]()
-
ibizza
#220 Re: BORDO ARENA
Jos uvijek jeemigrazione wrote:Jel danas bi ponedjeljak ?!ibizza wrote:Ja bih da malo dodatno zacinim vecerasnju situaciju
![]()
- Cossack
#221 Re: BORDO ARENA
Imaš još 10-ak minuta da sačuvaš obrazibizza wrote:Jos uvijek jeemigrazione wrote: Jel danas bi ponedjeljak ?!
- emigrazione
#224 Re: BORDO ARENA
Sta je sad, jel jos ponedjeljak?!ibizza wrote:Jos uvijek jeemigrazione wrote:Jel danas bi ponedjeljak ?!ibizza wrote:Ja bih da malo dodatno zacinim vecerasnju situaciju
![]()
-
ibizza
#225 Re: BORDO ARENA
A sta ti ocekujes da ja napisem ? Da ti napisem sta je jucer jedna osoba iz kluba uradila po pitanju stadiona? Pa necemo svaku riejc i svaki korak pisati. rekao sam da se krece od ponedjeljak i krenulo se...Bitno jed a ekipa nece odstati i da ima izgledne sanse...emigrazione wrote: Sta je sad, jel jos ponedjeljak?!
p.s. bit ce i medijski propraceno akda za to dodje vrijeme. Onos to bude konkretno stiglo od strane opstine prema klubu, ja cu napisati.