Treba bolan hraknuti i pljunuti, malo se istresti i naouniti baterije za sutra. Sad su na aparatima do meca sa Grckom, nemaju sta pljuckati.cyprus wrote:Dobro, koji je vama kurac? Prvo smo htjeli da se isprobaju razne rezerve i alternativna rješenja... I evo isprobano, uz to još i pobjedimo, međutim opet ne valjaKo eto, trebali su igrati i tečnije, nema veze što su se ova imena prvi put našla na terenu
Albanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#201 Re: Albanija - BiH
- Kinaski
#202 Re: Albanija - BiH
pa kad niste stabilan klub, cast te u federalnoj cas u premijer liigsumirprimus wrote:Istina boli.
Pored ovakvih zemljaka kome trebaju dusmani?
Cim su oni nas zadužili? Osim konstanog podcjenjvianja i potkradanja i podjebavanja?kreni politickom autocestom od koeficijenta i dodji do fudbala.
Uostalom do skora su i oni govorili savez napolje.lopovi i sl...
Sad kad su namireni sute.boli ih za ostatkom drzave.
Preslikano i na repku.
To samo ovi sto su van svih zbivanja mogu podrzavat tj.dijaspora...i oept i njih ismijaavaju.jel ja nesto lazem? Seljakluk korida i sl bs...a ovi jadnici kontaju bosna bosna puna srca a vam...tuga jebote..
Iz slobode niko ni minute ne dobi na jebenom kirin kupu.tj piric.ni tad nije bilo materijala jeli? A kakvih sve ublehara mesa izmjenja.
Ma ne osjecam je vise svojom repkom i to je to...
Sto sumir Tuzlak prica budi siguran velik broj njih isto misli.
Zemljaci moji hvala i prijatno
- cyprus
#203 Re: Albanija - BiH
Kad se isprobavaju razne kombinacije i razni igrači odjednom, igra izgleda otprilike ovako... Rijetko rijetko kad ispadne bolje... Ako ideš na isprobavanje alternativa, ne možeš očekivati uigranost i tečno, jebiga, kaže narod ne može i jare i pareMuhamed Đakmić wrote:Pa trebali su igrati tečnije cypruse, a mislim da i jesu kapacitet za to
Problem je što je i Meša pokazivao Begoviću da napucava lopte naprijed, što je meni neobjašnjivo
- It_is_a_Leclerc
#204 Re: Albanija - BiH
Nadzorna_ploca wrote:Sudim po jecmistu i tenisu.
- Muhamed Đakmić
#205 Re: Albanija - BiH
Ma svakako da ne treba biti nezadovoljan, pa realno smo kroz ove utakmice dobili Cimirota, Krunića, Kodru i Đumića kao igrače na kojima se treba bazirati budućnost reprezentacije (što se mene tiče i Duljevića jer apsolutno nijedan igrač mu profilom nije ni nalik).
Problem je što imam dojam da će Meša uvijek tražiti ovakve stvari.
Problem je što imam dojam da će Meša uvijek tražiti ovakve stvari.
-
SSemir
#206 Re: Albanija - BiH
a uvijek sam se pitao sta mogu selektori saznati kad ovako citav tim izmijene, ubaci ih po prvi put da igraju zajedno. jbg ja nekako zamisljam da u uigranu ekipu ubaci 3 nova igraca, da bi vise mogao saznati, nego ovako
- MOSALJOZE
#207 Re: Albanija - BiH
A vidjeli smo kakav je kapacitet Vrančić po pitanju iznošenja lopteMuhamed Đakmić wrote:Pa trebali su igrati tečnije cypruse, a mislim da i jesu kapacitet za to
Problem je što je i Meša pokazivao Begoviću da napucava lopte naprijed, što je meni neobjašnjivo
- Muhamed Đakmić
#208 Re: Albanija - BiH
Ma Vrančić realno ne treba biti na spisku, ali nažalost ćemo ga trpiti najmanje do kraja ciklusa.MOSALJOZE wrote:A vidjeli smo kakav je kapacitet Vrančić po pitanju iznošenja lopteMuhamed Đakmić wrote:Pa trebali su igrati tečnije cypruse, a mislim da i jesu kapacitet za to
- cyprus
#209 Re: Albanija - BiH
Da, Vrančić je baš bio kriminalan u ove dvije utakmice...
- Grean
#210 Re: Albanija - BiH
Ja ne mogu da se sjetim vise od jedne utakmice gdje je bila tecna igra i gdje Mesa nije igrao taktiku od Begovica na Dzeku ili Djurica.
I dalje molim da se neko sjeti, da razbijemo famu ili potvrdimo da je ovo danas slucajno i samo zato jer je puno novih igraca. Btw, i u toj Albaniji ide neki bojkot pa fali dobar dio igraca ako je kome promaklo.
Dakle kad smo imali tecnu igru za selektorovanja Bazdarevica?
I dalje molim da se neko sjeti, da razbijemo famu ili potvrdimo da je ovo danas slucajno i samo zato jer je puno novih igraca. Btw, i u toj Albaniji ide neki bojkot pa fali dobar dio igraca ako je kome promaklo.
Dakle kad smo imali tecnu igru za selektorovanja Bazdarevica?
-
sumirprimus
#211 Re: Albanija - BiH
Tacno kad vidis muhameda bazdarevica vidis da se radi o vrsnom strategu jebo papeta.
- rage_guy
#212 Re: Albanija - BiH
Prestanite vise ocekivat Papetovu tiki taku igru dok nam je Mesa trener. Kod njega repka igra drugacije. Nema vise pas igre kao kod Papeta. Al zato vise nema ni poraza od Kipra ( bar ne bi trebalo biti) i sl.
AL kakve ljudi ovdje stvari pisu. Onaj jedan pita ko gura Pavlovica. A da nije bilo Pavlovica, kmecao bi sto Mesa nije isprobao zamjenu za Kolasinca. Onaj drugi predlaze da Kodro (nakon sto je dobro odigrao tekmu kao spic) igra krilo protiv Grcke.
Onda, ljudi kukaju sto je previse novih igraca probao. A da je probao 2,3 onda bi se zalili sto nikad ne proba dovoljno igraca.
AL kakve ljudi ovdje stvari pisu. Onaj jedan pita ko gura Pavlovica. A da nije bilo Pavlovica, kmecao bi sto Mesa nije isprobao zamjenu za Kolasinca. Onaj drugi predlaze da Kodro (nakon sto je dobro odigrao tekmu kao spic) igra krilo protiv Grcke.
Onda, ljudi kukaju sto je previse novih igraca probao. A da je probao 2,3 onda bi se zalili sto nikad ne proba dovoljno igraca.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#213 Re: Albanija - BiH
Neka je probao.
O tome se ranije pricalo, bilo je sto nije protiv Gibraltara, eto probao je sad protiv Albanije i neka je
Dobili smo utakmicu, a i nova imena, svakako.
To ne moze biti lose nikako.
O tome se ranije pricalo, bilo je sto nije protiv Gibraltara, eto probao je sad protiv Albanije i neka je
Dobili smo utakmicu, a i nova imena, svakako.
To ne moze biti lose nikako.
Last edited by Tomahawk11 on 28/03/2017 21:53, edited 1 time in total.
- shake69
#214 Re: Albanija - BiH
Ko god ima dvije-tri ''ciste'' tako nekako razmislja jer malo je svjetskih selekcija koji mogu toliko novih igraca izvesti prvi put na okupu i pokazati neku zavidnu igru. Mi pobijedimo i opet nam ne valja!? Nasi zaboravljaju da smo ipak 29-a reprezentacija svijeta.SSemir wrote:a uvijek sam se pitao sta mogu selektori saznati kad ovako citav tim izmijene, ubaci ih po prvi put da igraju zajedno. jbg ja nekako zamisljam da u uigranu ekipu ubaci 3 nova igraca, da bi vise mogao saznati, nego ovako
Drago mi je da se Krunic pokazao iako je igrao na neprirodnoj poziciji. Ne znam zasto ne bi bio i u uzem izboru jer je potentan igrac, hrabar, zna s loptom, ima pluca, nije glup. S Prcicem se nekako i imala igra i vidi se da on treba biti dio ove selekcije, a sve poslije je bio rastiman orkestar. Kodro opravdao poziv dok svi ostali su 'nako u ovom trenutku. Neka ih jer tesko da imamo sta bolje.
Vrancic nepotrebno vec dugo uzima mjesto mladjim igracima jer je beskoristan, nesiguran, slabog samopouzdanja cak i u najlaksim i prijateljuskim utakmicama (sta bi tek bilo protiv jakih?) kao i Pavlovic, jos skromnijeg znanja a bogme i prestar.
Vranjes? Mila majko, pa ono je sramota a covjek je skoro pa standardni reprezentativac BiH.
- Grean
#215 Re: Albanija - BiH
Nekad sam mislio da je Ciro nazadak a danas mi se cini ko' vizionar u poredjenju sta sad gledamo. Cini mi se da se kod njeg' nije ovoliko preskakala igra iako je igrao 352.
- Muhamed Đakmić
#216 Re: Albanija - BiH
Avdija je prvi desni bek ove reprezentacije, nadam se da su sada svi vidjeli koja je ubleha Vranješ kad igra na toj za sebe neprirodnoj poziciji.
Gori je nego Zukanović na drugoj strani.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#217 Re: Albanija - BiH
Uh....jebo ga onda i bek.....treba ga skroz izbacitiMuhamed Đakmić wrote:Avdija je prvi desni bek ove reprezentacije, nadam se da su sada svi vidjeli koja je ubleha Vranješ kad igra na toj za sebe neprirodnoj poziciji.
Ja od Avdije imam traume, kad vidim da je u sastavu, vodom me moraju poljevati
- p206
#218 Re: Albanija - BiH
Nikad nismo smislenije igrali nego kad je bio Ćiro...i nikad nismo bolje stajali na terenu. Ipak Portugal je bio prejak...Grean wrote:Nekad sam mislio da je Ciro nazadak a danas mi se cini ko' vizionar u poredjenju sta sad gledamo. Cini mi se da se kod njeg' nije ovoliko preskakala igra iako je igrao 352.
Poslije njega Pape, pa Muzurović...čak je i Baka imao ponekad dobru igru, sa Mešom još nismo vidjeli nijednu utakmicu iako rezultati nisu loši.
-
sumirprimus
#219 Re: Albanija - BiH
Nista onda zvat odsad bekica kadusica i memiju za bekove i mirna bosna.sta fali.
-
SSemir
#220 Re: Albanija - BiH
a kad smo to bgt kod cire lijepo i smisleno igrali. ja se nesto ne sjecam nijedne utakmice. kao sto mi je npr u sjecanju ostala ona protiv francuskep206 wrote:Nikad nismo smislenije igrali nego kad je bio Ćiro...i nikad nismo bolje stajali na terenu. Ipak Portugal je bio prejak...Grean wrote:Nekad sam mislio da je Ciro nazadak a danas mi se cini ko' vizionar u poredjenju sta sad gledamo. Cini mi se da se kod njeg' nije ovoliko preskakala igra iako je igrao 352.
Poslije njega Pape, pa Muzurović...čak je i Baka imao ponekad dobru igru, sa Mešom još nismo vidjeli nijednu utakmicu iako rezultati nisu loši.
- avetinja
#221 Re: Albanija - BiH
Imaš dvije grupe pljuvača: prvi koji konstantno pljuju i ništa im ne valja što je naše, drugi što je Meša (čitaj navijač/bivši igrač Želje) trener. Ne mogu to progutati, ali nikako. Stalno negdje u ždrijelu. Neće napolje, neće ni unutra. Pobijediš Gibraltar 5-0, kažu ne valja igra, raspad sistema. Jadan ne bio, Nijemci ih pobijedili 4-0, a mi 5-0, al' opet ne valja.cyprus wrote:Dobro, koji je vama kurac? Prvo smo htjeli da se isprobaju razne rezerve i alternativna rješenja... I evo isprobano, uz to još i pobjedimo, međutim opet ne valjaKo eto, trebali su igrati i tečnije, nema veze što su se ova imena prvi put našla na terenu
- cyprus
#222 Re: Albanija - BiH
I sa Avdijom desni bek jasno ostaje najslabija tačka ove reprezentacije, ali kada se pošteno sagleda, Avdija nije toliko loš koliko se priča... Raja uglavnom pamti njegova 3-4 loša ubačaja, i iz toga crpi zaključak kako se radi o katastrofalnom igraču... A da ih upitaš šta je to Vršajević konkretno ranije zajebo, nešto sumnjam da bi se puno toga sjetili...Tomahawk11 wrote:Uh....jebo ga onda i bek.....treba ga skroz izbacitiMuhamed Đakmić wrote:Avdija je prvi desni bek ove reprezentacije, nadam se da su sada svi vidjeli koja je ubleha Vranješ kad igra na toj za sebe neprirodnoj poziciji.
Gori je nego Zukanović na drugoj strani.![]()
Ja od Avdije imam traume, kad vidim da je u sastavu, vodom me moraju poljevati
Ne dižem ga u nebesa, nego samo konstatujem da je javnost prema njemu kritična više nego što bi trebalo...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#223 Re: Albanija - BiH
Heheheheh i kad pobjedjuje i kad vise ne znaju sta ce reci onda kazu ne igra pod njim reprezentacija Tika-Tako ko pod Papetomavetinja wrote:Imaš dvije grupe pljuvača: prvi koji konstantno pljuju i ništa im ne valja što je naše, drugi što je Meša (čitaj navijač/bivši igrač Želje) trener. Ne mogu to progutati, ali nikako. Stalno negdje u ždrijelu. Neće napolje, neće ni unutra. Pobijediš Gibraltar 5-0, kažu ne valja igra, raspad sistema. Jadan ne bio, Nijemci ih pobijedili 4-0, a mi 5-0, al' opet ne valja.cyprus wrote:Dobro, koji je vama kurac? Prvo smo htjeli da se isprobaju razne rezerve i alternativna rješenja... I evo isprobano, uz to još i pobjedimo, međutim opet ne valjaKo eto, trebali su igrati i tečnije, nema veze što su se ova imena prvi put našla na terenu
- Ajatolah_
#224 Re: Albanija - BiH
Ovo danas nije izgledalo lijepo, ali na terenu smo u početnoj postavi imali 4 igrača koji nemaju više od tri utakmice za reprezentaciju u životu...
Iskristalisale su se neke stvari i to je pozitivno - Vrančić je definitivno ubleha ako je dosad bilo sumnje, Avdija bolji desni bek od Vranješa, Kodro bi mogao biti treći napadač umjesto Đurića, Krunić je itekako iskoristiv igrač, itd.
Protiv Grčke bi se moglo izvesti:
....................Ibišević
Lulić...............Krunić..............Višća
...............Jajalo.....Pjanić
Pavlović..Zukanović..Bičakčić.....Avdija
..................Begović
Iskristalisale su se neke stvari i to je pozitivno - Vrančić je definitivno ubleha ako je dosad bilo sumnje, Avdija bolji desni bek od Vranješa, Kodro bi mogao biti treći napadač umjesto Đurića, Krunić je itekako iskoristiv igrač, itd.
Protiv Grčke bi se moglo izvesti:
....................Ibišević
Lulić...............Krunić..............Višća
...............Jajalo.....Pjanić
Pavlović..Zukanović..Bičakčić.....Avdija
..................Begović
- MOSALJOZE
#225 Re: Albanija - BiH
Edin Dzeko