Filmovi od kojih bjezite

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Tito_i_Partija

#201 Re: Filmovi od kojih bjezite

Post by Tito_i_Partija »

Bloo wrote: popraviste mi upravo vas dvojica dan...baš sam bila gadno raspoložena :lol: :lol: :lol:
Ti bila gadno raspolozena? Sta je bilo, nisi valjda vec dosla do saznanja da si jedina na svijetu koja voli Primer? :D

Izvini, pokusavali smo da to krijemo od tebe za tvoje dobro. :-D
Bloo
Globalna šefica

#202 Re: Filmovi od kojih bjezite

Post by Bloo »

Tito_i_Partija wrote:
Bloo wrote: popraviste mi upravo vas dvojica dan...baš sam bila gadno raspoložena :lol: :lol: :lol:
Ti bila gadno raspolozena? Sta je bilo, nisi valjda vec dosla do saznanja da si jedina na svijetu koja voli Primer? :D

Izvini, pokusavali smo da to krijemo od tebe za tvoje dobro. :-D
Idi beri baje :mrgreen:
starmali
DonieBrasco

#203 Re: Filmovi od kojih bjezite

Post by DonieBrasco »

Svi novi filmovi sa superherojima, Bataman, Superman, Deadpool, Cat Woman, Jocker, qurac-palac onda ovi udruzeni Justice League,...itd. svi ostali superheroji koje nisam nabrajao.

Uvijek ista prica, jedan pozitivac pod maskom i specijalnim mocima i vjestinama, na drugoj strani jedan ili grupa negativaca sa tim istim stvarima. Ganaju se po gradu, ruse zgrade, demoliraju, prepriu se, spletke, ludilo, borba, specjalni efekti, u svakom tom filmu ima neki sexy cura koju ovaj glavni pozitivac povali, na kraju happy-edining pobjedi dobro, pozitivac spasi planetu, grad, narod, otkrije se indentitet pozitivca.... :lol:

Nije mi jasno kako to ljudima ne dosadi gledati a ti isit filmovi bilione na box-officu.
dulekrele

#204 Re: Filmovi od kojih bjezite

Post by dulekrele »

crno-bijeli.
Post Reply