Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post Reply

Jeste za konfederaciju Hrvatske i BiH?

Poll ended at 26/11/2016 20:51

DA
37
41%
NE
53
59%

Total votes: 90

Fudo387

#201 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by Fudo387 »

zg1911 wrote:
Fudo387 wrote:
zg1911 wrote:samo sljam naviknut na grupiranje u torove moze reci nesto tipa "Treba biti posten i priznati da je falilo jos desetak godina da vas cunom dokrajcimo..."

a takvom treba rec da je sljam, pa i pod cijenu bana.
Nisam ja tebi kriv sto ti cinjenice tesko padaju, to je tako bilo.

A ovo, sljam, i sl. gluposti, nemam ja namjeru tebe vrijedjati, samo cisto zbog pariteta i dobrosusjedskih odnosa, sta god ti mislis o meni
pomnozi sa pedeset, eto tako ja tebe dozivljavam i jos gore od toga.
koje cinjenice sljame? tu da ste "vi" "nas" skoro kurcem dokrajcili? tko vi i koga nas? i kako to skoro?

za misljenje sljama o meni me boli kurac
Sljam te napravio. E sad kad smo to rijesili, da nastavimo civilizovano.
Pa mi vas, Bosanci Hrvate i bracu Slovence.
Jesu li neki dan otvorili temu u kojoj su postavili studiju koja tvrdi da vise od pola hrvatske ima bosanske gene.
Znaci, ozbiljni ljudi vrsili istrazivanja i dosli do zakljucka da ste pola nasi.
Nema tu nista porazno ni ruzno.
Ja se tome ne cudim, a ne bi ni ti trebao.
Izadji vani, prosetaj Zagrebom i dobro osmotri ljude. Nema dva fina insana, brate, ruzni ste k'o lopovi, i normala da vam zene pored vas takvih padaju na neodoljivi bosanski sarm i ljepotu.
Da je situacija obrnuta ja bih se pomirio sa tim, sta, tako je kako je.
Hamolj

#202 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by Hamolj »

Fudo kralju :lol:
Hafis

#203 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by Hafis »

Fuda jebaĆ :lol:
Edin H.

#204 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by Edin H. »

Mx wrote:
A vi gospodine zg1911 obracajte se sa vasim komentarima i u vase licno ime Fudi387 a ne svima nama Bosnjacimabosancima.
Odluci se, jesi li Bosnjak ili Bosanac, ne moze i jedni i drugo, dva potpuno razlicita pogleda na svijet.
Mx

#205 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by Mx »

Edin H. wrote:
Mx wrote:
A vi gospodine zg1911 obracajte se sa vasim komentarima i u vase licno ime Fudi387 a ne svima nama Bosnjacimabosancima.
Odluci se, jesi li Bosnjak ili Bosanac, ne moze i jedni i drugo, dva potpuno razlicita pogleda na svijet.
Ja sam se autohtono odlucio za ono sto jesam od nastanka drzave Bosne i Hercegovine a to je da sam Bosnjakbosanac ili Bosanacbosnjak i ti se nemas pravo mijesati u to. Ako ne znas sta je recimo Bosnjakbosanac da ti prevedem da sam ja po narodu ili etnickoj zajednici Bosnjak a po nacionalnosti i drzavnosti Bosanac i Hercegovac ili skraceno Bosanac.

Ti imas jedan glas i to tvoj glas i budi to sto smatras da jesi i niko se nemjesa u tvoje odluke.
Acid25

#206 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by Acid25 »

Hamolj wrote:Za Veliku Bosnu ! 8-)
Image
Hamolj

#207 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by Hamolj »

Acid25 wrote:
Image
Dobar svega mi ! :thumbup: :lol:
Mx

#208 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by Mx »

Hamolj wrote:
Acid25 wrote:
Image
Dobar svega mi ! :thumbup: :lol:
Dobro ovo stvarno vise nema smisla da pored Velike Srbije i Velike Hrvatske sada imamo i Veliku Bosnu i da smo se vratili autohtono 600 godina unazad :D
Hamolj

#209 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by Hamolj »

Mx wrote: Dobro ovo stvarno vise nema smisla da pored Velike Srbije i Velike Hrvatske sada imamo i Veliku Bosnu i da smo se vratili autohtono 600 godina unazad :D
Bosna je bila velika kad ideje Velike Srbije i Velike Hrvatske nisu ni postojale jer su navedene zemlje bile vazali susjednih država. 8-)
Mx

#210 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by Mx »

Hamolj wrote:
Mx wrote: Dobro ovo stvarno vise nema smisla da pored Velike Srbije i Velike Hrvatske sada imamo i Veliku Bosnu i da smo se vratili autohtono 600 godina unazad :D
Bosna je bila velika kad ideje Velike Srbije i Velike Hrvatske nisu ni postojale jer su navedene zemlje bile vazali susjednih država. 8-)
Kojih susjednih drzava kada su oni dosli sa Karpata? :D
Last edited by Mx on 22/11/2016 23:38, edited 1 time in total.
Fudo387

#211 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by Fudo387 »

Sto nema smisla? Ima smisla, tim sto je velika hrvatska i velika srbija cista mitomanija, a velika Bosna ima uporiste na zdravim istorijskim i pravnim faktima.Zadar je stari bosanski grad, mi po svim medjunarodnim konvencijama imamo pravo da ga vratimo Bosni i Hercegovini. Dubrovcani do jucer dolazili u Donji Vakuf da traze od nas ausvajs za miran prolaz kroz Trogir a sad mi se neki purger kurci i jos mi nudi konfederaciju. Ma voz!
Hamolj

#212 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by Hamolj »

Mx wrote:
Hamolj wrote:
Kojih susjednih drzava? :D
Ugarske, Srbi kasnije i Osmanlija, ali tu su geni proradili. :D
Hamolj

#213 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by Hamolj »

Fudo387 wrote:Sto nema smisla? Ima smisla, tim sto je velika hrvatska i velika srbija cista mitomanija, a velika Bosna ima uporiste na zdravim istorijskim i pravnim faktima.Zadar je stari bosanski grad, mi po svim medjunarodnim konvencijama imamo pravo da ga vratimo Bosni i Hercegovini. Dubrovcani do jucer dolazili u Donji Vakuf da traze od nas ausvajs za miran prolaz kroz Trogir a sad mi se neki purger kurci i jos mi nudi konfederaciju. Ma voz!
Fudo brate moraš to malo opuštenije shvatiti. Jasno je nama svima da je forum pun trolova iz iz komšijske nam i hinjske države Hrvatske, ali ne trebaš ih ozbiljno doživljavati. Vidiš da ih svi shvataju kao predmet šprdancije.
Mx

#214 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by Mx »

Hamolj wrote:
Mx wrote:[quote="Hamolj"
Kojih susjednih drzava? :D
Ugarske, Srbi kasnije i Osmanlija, ali tu su geni proradili. :D[/quote]

Pa dobro u pravu si, jedan dio tih Slavena sa Karpata se uvalio na Balkan i tu naselio pa razumljivo da imaju izmjesane gene sa raznim narodima koji su dominirali ili bili okupatori na nasim prostorima. Hoce da budu ono sto nisu a nece da budu ono sto jesu :D
Acid25

#215 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by Acid25 »

Mx wrote:Dobro ovo stvarno vise nema smisla da pored Velike Srbije i Velike Hrvatske sada imamo i Veliku Bosnu i da smo se vratili autohtono 600 godina unazad :D
Image
zg1911

#216 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by zg1911 »

Mx wrote:
pa samo njemu se i obracah. ne pada mi na pamet vrijedjat narod(e) zbog pojedinacnih kretenluka

zivio!
zg1911

#217 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by zg1911 »

Fudo387 wrote:
Jesu li neki dan otvorili temu u kojoj su postavili studiju koja tvrdi da vise od pola hrvatske ima bosanske gene.
Znaci, ozbiljni ljudi vrsili istrazivanja i dosli do zakljucka da ste pola nasi.
Izadji vani, prosetaj Zagrebom i dobro osmotri ljude. Nema dva fina insana, brate, ruzni ste k'o lopovi, i normala da vam zene pored vas takvih padaju na neodoljivi bosanski sarm i ljepotu.
vidis razliku, ja vrijedjam, tj u ovom slucaju kategoriziram, tebe, ne tvoje pretke, sugradjane i(li) sunarodnjake, ljepotane moj sarmantni
KB9

#218 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by KB9 »

moze ako bi nas bake vodio sve zajedno
Fudo387

#219 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by Fudo387 »

zg1911 wrote:
Fudo387 wrote:
vidis razliku, ja vrijedjam, tj u ovom slucaju kategoriziram, tebe, ne tvoje pretke, sugradjane i(li) sunarodnjake, ljepotane moj sarmantni
Dragec, pises gluposti.
dulekrele

#220 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by dulekrele »

Image
GeeTnT

#221 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by GeeTnT »

Smanji ovaj buckuris na velicinu znacke i vidi sta si dobio.....
BHCluster

#222 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by BHCluster »

Kladioničarsko-Hrvatska konfederacija.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#223 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by Chmoljo »

zg1911 wrote:
koje cinjenice sljame? tu da ste "vi" "nas" skoro kurcem dokrajcili? tko vi i koga nas? i kako to skoro?

za misljenje sljama o meni me boli kurac
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» zg1911

2 sedmice
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#224 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by japin_mutapi »

dulekrele wrote:Image
ne moze trobojka i samo pola grba, mora se zastava uskladiti
plus nema oznaka srpskog naroda

popravi
listopad

#225 Re: Konfederacija BiH i Hrvatske?

Post by listopad »

Joj glupog grba. Sahovnica sa prvim bijelim poljem, nekakav lanac koji me podsjeca na logo benda koji svira celtic rock, gore na vrhu grb posavskog kantona... Nigdje veze.
Post Reply