Pa alkos nikad nece reci da je alkohol losAlkos wrote:Vazda bilo i ostalo, pij' u guzicu, ne u glavu...![]()
Alkohol nije loš kada čovjek ima mjeru (ali ne onu da pije dok se ne usere).
alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
- supercali
#201 Re: alkohol
-
Alkos
#202 Re: alkohol
Tako nekako...
Imao sam sličnih scena, ali na svu sreću nikada na ispumpavanju nisam završio, iako sam bio blizu... Kako god, ljubav prema vinu i pivu je i dalje ostala!
Ako si odlučio da ne piješ, podrška od mene. Bolje ne piti nikako, nego se dovoditi u takve situacije. Sretno!
Imao sam sličnih scena, ali na svu sreću nikada na ispumpavanju nisam završio, iako sam bio blizu... Kako god, ljubav prema vinu i pivu je i dalje ostala!
Ako si odlučio da ne piješ, podrška od mene. Bolje ne piti nikako, nego se dovoditi u takve situacije. Sretno!
- supercali
#203 Re: alkohol
Ma nema sanse da vise pijem alkohol
Od sada mogu me samo vezati otvoriti usta pa sipati alkohol drugacije nikako
Od sada mogu me samo vezati otvoriti usta pa sipati alkohol drugacije nikako
-
radostan dan
#204 Re: alkohol
ma jok ba...to ti je isto ko klepiš neku pa se sam sebi zgadiš...misliš više nećeš nikad...al kurko, hoćeš....
- supercali
#205 Re: alkohol
S alkoholom sam sigurno rekao dovidjenja jer znam sebe
Nego sve forumasice imaju gratis kafu pa samo javite se na pp da rijesimo satnicu i vrijeme susreta
Nego sve forumasice imaju gratis kafu pa samo javite se na pp da rijesimo satnicu i vrijeme susreta
- Rockefeller
#206 Re: alkohol
Nije. Desilo se prije dvije godine. A zlo je veliko, život se promijeni dosta nakon nekonzumiranja smetlja. Čovjek se bavi produktivnijim stvarimasupercali wrote:Ako je stvarno utjecalo onda superMatijevic_Vlado wrote:Njegovo iskustvo je uticalo na tebe?Rockefeller wrote:Alkohol zlo. Ne pijem vise.
Svaka cast za ovu temu.
Srdacan pozdrav
Kao sto rekoh moj cilj je da pokazem da alkohol i nije sreca i da te moze bas upropastiti
Sad kontam mozda je i bolje sto mi se desilo jer bi mozda postao hronicni alkoholicar pa bi u buducnosti bilo prebio zenu u alkoholiziranom stanju djecu itd
- supercali
#207 Re: alkohol
Pa sto ne otvori ranije da ucim na tvojoj gresci 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#208 Re: alkohol
Kad cemo na limunadu?supercali wrote:Pa sto ne otvori ranije da ucim na tvojoj gresci
- supercali
#209 Re: alkohol
Kad na vrbi rodi limunTomahawk11 wrote:Kad cemo na limunadu?supercali wrote:Pa sto ne otvori ranije da ucim na tvojoj gresci
Sutra moze sto se mene tice
- Rockefeller
#210 Re: alkohol
Jebiga. Ljudi se čude što ne konzumiram alkohol, čude moš mislitsupercali wrote:Pa sto ne otvori ranije da ucim na tvojoj gresci
- supercali
#211 Re: alkohol
Ma ja se mogu druziti oni nek piju sta hoce ja cu kisele i sokove
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#212 Re: alkohol
Nisu ti sokovi zdravi. Puni hemije.supercali wrote:Ma ja se mogu druziti oni nek piju sta hoce ja cu kisele i sokove
- supercali
#213 Re: alkohol
Ma znam to al opet zdravije za mene nego alkohol
- JThomas
#215 Re: alkohol
ja kakve ljudi gluposti valjaju kad prepiju 
- zforumas
#216 Re: alkohol
Samo surutke da ti se jetra oporavi od otrovasupercali wrote:Ma ja se mogu druziti oni nek piju sta hoce ja cu kisele i sokove
- supercali
#217 Re: alkohol
Govorim generalno od sad do kraja zivota
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#218 Re: alkohol
Ne znam zašto bi to sebi radio osim ako nemaš mjere svaki put kad popiješ a pročitao sam temu i vidim da ti se to samo jednom desilo, najbolje je naći granicu i držati je se. Ja sam tako skontao, kad mi je najljepše samo stanem i gotovo. Već dvije godine nisam ni prepio ni ništa, ujutru nov ustanem.supercali wrote:Govorim generalno od sad do kraja zivota
- supercali
#219 Re: alkohol
Jeste mi se jednom desilo i znao sam granicu prije al dovoljan je jedan put da ti zgadi alkohol do kraja zivotaJimmy McNulty wrote:Ne znam zašto bi to sebi radio osim ako nemaš mjere svaki put kad popiješ a pročitao sam temu i vidim da ti se to samo jednom desilo, najbolje je naći granicu i držati je se. Ja sam tako skontao, kad mi je najljepše samo stanem i gotovo. Već dvije godine nisam ni prepio ni ništa, ujutru nov ustanem.supercali wrote:Govorim generalno od sad do kraja zivota
Pisao sam kako sam se osjecao u bolnici
Sam sebe sam mrzio u tom trenutku
Sam sebe bi sutao nogama kakav sam klosar bio u tom trenutku
I zbog toga ne zelim vise da moja usta okuse kap alkohola a kamoli sta vise
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#220 Re: alkohol
Pa dobro tvoja odluka, poštujem je. Samo eto i ja sam jednom baš bio grozno prepio ali tad sam naučio lekciju. Kao što ostali forumaši kažu sad tačno znam mjeru i uživam u alkoholu. Meni je žao što se tebi to dogodilo ali možda je i bolje da ne piješ 
- shalla
#222 Re: alkohol
Ja jedan jedini put probao alkohol, pred kraj rata, klinjo od 15 godina popio jednu pivu, bilo mi muka 5 dana poslije i tad rekao nećeš više nikad majčin sine, i dan danas kad pomirišem pivu hoće mi nešto biti. A recimo ono što je zanimljivo, dva-tri najbolja jarana također nisu pila pa nas valjda nije nikad poslije ni povuklo a vazda smo bili puni viceva i neke dobre zajebacije, svaki dernek bili glavni (kako ovo odvratno samokurčevito zvuči al je fkt bilo tako) i milion puta smo čuli od druge raje frazu poput "tačno ne vjerujemo da ste toliki hajvani a ne pijete" pa mi to vazda bilo smiješno, kao da je alkohol garant dobre zajebancije. Mislim da se razumijemo, apsolutno ne osuđujem ljude koji cugaju, čak štaviše, imam i familije i raje koja piju ko smukovi al eto, mene nikad nije povuklo i jbt ga...
Respo, to bio onaj dan kad sam zvao tebe i Bucketheada na kafu? E nesrećo, kud me ne posluša
Respo, to bio onaj dan kad sam zvao tebe i Bucketheada na kafu? E nesrećo, kud me ne posluša
- supercali
#223 Re: alkohol
A dobro mozda bih ja zelio da se nije desilo pa da kao i do sada pijem umjereno nikad pijan i sl
Al kao sto rekoh mozda je ovo dobro sto se desilo za buducnost
Naravno ja necu prestati izlaziti i sl samo sto ja alkohol vise ne pijem
Al kao sto rekoh mozda je ovo dobro sto se desilo za buducnost
Naravno ja necu prestati izlaziti i sl samo sto ja alkohol vise ne pijem
- supercali
#224 Re: alkohol
Znaci ti kriv da nisi zvao na kafu ne bi se desiloshalla wrote:Ja jedan jedini put probao alkohol, pred kraj rata, klinjo od 15 godina popio jednu pivu, bilo mi muka 5 dana poslije i tad rekao nećeš više nikad majčin sine, i dan danas kad pomirišem pivu hoće mi nešto biti. A recimo ono što je zanimljivo, dva-tri najbolja jarana također nisu pila pa nas valjda nije nikad poslije ni povuklo a vazda smo bili puni viceva i neke dobre zajebacije, svaki dernek bili glavni (kako ovo odvratno samokurčevito zvuči al je fkt bilo tako) i milion puta smo čuli od druge raje frazu poput "tačno ne vjerujemo da ste toliki hajvani a ne pijete" pa mi to vazda bilo smiješno, kao da je alkohol garant dobre zajebancije. Mislim da se razumijemo, apsolutno ne osuđujem ljude koji cugaju, čak štaviše, imam i familije i raje koja piju ko smukovi al eto, mene nikad nije povuklo i jbt ga...
- shalla
#225 Re: alkohol
Ne ne ne, da si pristao na poziv i došao na kafu/sok, ne bi se tu noć absintKumiraosupercali wrote:Znaci ti kriv da nisi zvao na kafu ne bi se desiloshalla wrote:Ja jedan jedini put probao alkohol, pred kraj rata, klinjo od 15 godina popio jednu pivu, bilo mi muka 5 dana poslije i tad rekao nećeš više nikad majčin sine, i dan danas kad pomirišem pivu hoće mi nešto biti. A recimo ono što je zanimljivo, dva-tri najbolja jarana također nisu pila pa nas valjda nije nikad poslije ni povuklo a vazda smo bili puni viceva i neke dobre zajebacije, svaki dernek bili glavni (kako ovo odvratno samokurčevito zvuči al je fkt bilo tako) i milion puta smo čuli od druge raje frazu poput "tačno ne vjerujemo da ste toliki hajvani a ne pijete" pa mi to vazda bilo smiješno, kao da je alkohol garant dobre zajebancije. Mislim da se razumijemo, apsolutno ne osuđujem ljude koji cugaju, čak štaviše, imam i familije i raje koja piju ko smukovi al eto, mene nikad nije povuklo i jbt ga...
I Buckethead je trebao tu noć završiti gore, da vidite kakve su strašne posljedice nedolaska na kafu kad ja mogu