Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#201 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by Truba »

rusa u cg 2% :lol: :lol: :lol:

ljudi mi smo zakon :lol: :lol:

ako nesto lose bude u cg...i mi cemo doskora biti u gabuli
al ono bas
radostan dan

#202 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

Istresi gorcinu do kraja....
:mrgreen: to maj frend, nek se zna gdje su strateska mjesta qrvinih sinova...
Pobjegle ovce ili nestalo konca? :mrgreen:
155_mm

#203 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

Podgorica -- Iz Centra za monitoring i istraživanje saopšteno je da je, na osnovu 30,1 odsto obrađenog uzorka, DPS osvojio 41,2 odsto glasova na parlamentarnim izborima.
ako uzmemo u obzir da crnogorci cine nekih 45% stanovnistva moze se reci da ih je milo pomeo. bar do sada.
GeeTnT

#204 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by GeeTnT »

radostan dan wrote:
Istresi gorcinu do kraja....
:mrgreen: to maj frend, nek se zna gdje su strateska mjesta qrvinih sinova...
Pobjegle ovce ili nestalo konca? :mrgreen:
Da...mislile su da sa strane ima kvalitetnije ispase... :mrgreen: eno Rile ih skuplja u saradnji sa pujdom...
radostan dan

#205 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

Da, da...citao sam ti ranije zalopojke.od postova...siguran sam u to sto pises. :mrgreen:
PRILAGODBA, PRILAGODBA...
155_mm

#206 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

Podgorica -- Iz Centra za monitoring i istraživanje je saopšteno da je, na osnovu 70,4 odsto obrađenog uzorka, DPS osvojio 40,9 odsto glasova na parlamentarnim izborima.
sanse da bosna dobije NATO na svojoj drzavnoj granici od gorazda do trebinja sve vise rastu.

a to je vrlo bitno zbog ovakvih stvari.
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je za bosansku televiziju Fejs rekao da je odvajanje Srpske od BiH moguće i da bi to za Bošnjake bilo najbolje.
seln

#207 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by seln »

Jedino sto mogu reci na to - nato!
Bye, bye, eye. :D
seln

#208 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by seln »

radostan dan wrote:Da, da...citao sam ti ranije zalopojke.od postova...siguran sam u to sto pises. :mrgreen:
PRILAGODBA, PRILAGODBA...
@radosni, zar ovo nijesu radosne vijesti?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#209 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by pici »

Image

ev ispunio sam formular za NA TO :mrgreen:
LDLT

#210 Re: RE: Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by LDLT »

insomnia78 wrote:
155_mm wrote:nego ima li kakvih procijena rezultata. 'oce li kuznjecev da uplovi u boku ili bosna dobija NATO zaledjinu na jugoistocnoj granici.
Ako mogne dogurati do tamo. Parkirali ga skroz gore na sjeveru

To je onaj isti još od 99. :lol:
I za 10-15 godina će ga opet prizivati :lol:
llull

#211 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by llull »

Ponekad imam osjecaj da 90% forumasa ovdje nije srelo crnogorca a kamo li bilo u CG :)
insomnia78

#212 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by insomnia78 »

Ja imam taj osjecaj za ovdasnje "srbe"
llull

#213 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by llull »

Nisam te skuzio ...
Mada mislim da je nepoznavanje drugih nacija i vjeroispovjesti ili mozda nerealno sagledavanje stanja generalna boljka svih zatucanih balkanoida.

Elem, u CG opozicija kaze da ima 42 mandata znaci 1 vise nego sto im treba za vecinu ... Cuo sam se bas veceras sa poznanicom koja je zaposlena u vladi CG. Kaze da je sve moguce, u Budvi su clanovi DEMOKRATA upali u hotel Belvi i nasli stab DPS-a za kupovinu glasova ... kazu i da snimci postoje...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#214 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by hrasno38 »

Podero im Milo opet guzove......kurcina Rusiji i Srbiji ode CG u NATO.
Sanjarko

#215 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by Sanjarko »

155_mm wrote:
ze kalanga wrote:To pravdaš ovim KimdžongMilisanjem?!
Vjerujem da si čitao današnje izvještaje iz CG. Baveći se objektivnim stvarima, da se kod nas (koji nismo Amerika ili Rusija) desi i približno nešto slično, izborni proces bi bio obustavljen, a izbori ponovljeni...

Mile nikome nije branio da prati. Druga je stvar što su oni demokratski čin protumačili kao državni udar. Jbg ljubiteljima protektorata je to u datom trenutku bilo ohrabrenje.
cuj ponoviti izbore. ovdje se izbori ne ponavljaju ni kad policija upadne u opstinu istjera clanove izborne komisije ugasi kamere za nadzor i onda neki gradonacelnik dobije 20-30 % vise glasova nego sve ostale stranke njegovog naroda zajedno.

:lol:
Duplo dobio, zezno si se.
Stranke 1.800 i nesto a on 4.000 i nesto.
llull

#216 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by llull »

hrasno38 wrote:Podero im Milo opet guzove......kurcina Rusiji i Srbiji ode CG u NATO.
Lijepo si ti to rekao samo me zanima kako ? Tu su sa procentima u egalu kako stvari stoje ...

Kljuc drze : Bosnjacka Stranka ( 2 mandata ), Hrvatska Stranka ( 1 ) i koalicija albanskih stranaka ( 1 ).

Nacelno oni su uz Milu ali politika je kurva ko zna sta ce se desiti...
Last edited by llull on 17/10/2016 00:25, edited 1 time in total.
hrasno38

#217 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by hrasno38 »

llull wrote:
hrasno38 wrote:Podero im Milo opet guzove......kurcina Rusiji i Srbiji ode CG u NATO.
Lijepo si ti to rekao samo me zanima kako ? Tu su sa procentima u egalu kako stvari stoje ...
http://www.bh-index.com/izbori-u-crnoj- ... ukanovica/
llull

#218 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by llull »

Sve to stoji samo sto 4 opozicione stranke koje su izricito rekle da nece u koalciju sa DPS osvojile 39 mandata a Milov DPS ima 36 mandata.
Gore sam ti objasnio koliko je mandata manjina u opticaju za vladajucu koaliciju...
Nije Milo nikoga poderao ipak... ok jeste pojedinacni pobjednik no ko zna sta ce na kraju biti ...
Last edited by llull on 17/10/2016 00:30, edited 1 time in total.
megaman4

#219 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by megaman4 »

i što je još bitnije početak Beogradskog pašaluka, jer je ovo Srbiji bila zadnja šansa da ponovo zavlada CG zbog mora a i da opstruira ulazak CG u NATO kako to od njih traži Moskva. Pored toga, ovo je dobro i za BiH jer je Duduk sada sam u svojim namjerama da proglasi nezavisnost RS-a.

Srbija je defacto sada okružena jednom članicom NATO-a tj. Hrvatskom i jednom budućom a to je CG. Ovo je bio posljednji pokušaj stvaranja Velike Srbije i nadam se konačni krah SANU-a 2. Prema tome osovina Beograd-Moskva-Banja Luka je imala cijelo vrijeme za jedan cilj a to je usporiti ulazak kako CG u NATO tako i BiH. Pošto su ga popušili u CG, sve snage su bačene na BiH. Zato je Duduk nervozan jer ako i u BiH ispuše a hoće abd, onda je ideja Velike Srbije zakopana zauvijek a Beogradski Pašaluk je nova sudbina Srbije i Srba.
llull

#220 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by llull »

Inshallah :run:
Zgoljo

#221 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by Zgoljo »

Na isti nacin su izveli "napad na Vučića" u Srebrenici.
Dovoljno je samo pogledati kako su reagovali Crnogorci a kako mi.Mi smo se mjesecima izvinjavali,vodili istrage zbog toga sto su nam napravili zvrćku :lol: I onda Ćamil i Bake upalili nakon godinu dana i rekli Vučiću da ne dolazi vise.

Cak i danas niko nema muda da im jasno kaze da je istraga obustavljena jer nadlezni organi ne mogu doci do "napadaca na Vučića"iz prostog razloga sto se oni nalaze u Srbiji.

Uci Bosno,uci.
megaman4

#222 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by megaman4 »

Zgoljo wrote:Na isti nacin su izveli "napad na Vučića" u Srebrenici.
Dovoljno je samo pogledati kako su reagovali Crnogorci a kako mi.Mi smo se mjesecima izvinjavali,vodili istrage zbog toga sto su nam napravili zvrćku :lol: I onda Ćamil i Bake upalili nakon godinu dana i rekli Vučiću da ne dolazi vise.

Cak i danas niko nema muda da im jasno kaze da je istraga obustavljena jer nadlezni organi ne mogu doci do "napadaca na Vučića"iz prostog razloga sto se oni nalaze u Srbiji.

Uci Bosno,uci.
Za naš Bošnjake jako bitno što CG nije poklekla pod pritiskom četnika. :thumbup:

Nek srbuju u Sibiru.
hrasno38

#223 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by hrasno38 »

llull wrote:Sve to stoji samo sto 4 opozicione stranke koje su izricito rekle da nece u koalciju sa DPS osvojile 39 mandata a Milov DPS ima 36 mandata.
Gore sam ti objasnio koliko je mandata manjina u opticaju za vladajucu koaliciju...
Nije Milo nikoga poderao ipak... ok jeste pojedinacni pobjednik no ko zna sta ce na kraju biti ...
Da i 70% izbrojanih glasova!!!! Ima jos 30%.....
llull

#224 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by llull »

100% prebrojanih glasova ... Ipak CG nije Bosna kako vec nekoliko forumasa tvrdi...
Image
hrasno38

#225 Re: Srbijanski teroristi u Crnoj Gori

Post by hrasno38 »

llull wrote:100% prebrojanih glasova ... Ipak CG nije Bosna kako vec nekoliko forumasa tvrdi...
Image
Pa i 10x manje stanovnika imaju :D
Post Reply