ljudi mi smo zakon
ako nesto lose bude u cg...i mi cemo doskora biti u gabuli
al ono bas
Pobjegle ovce ili nestalo konca?Istresi gorcinu do kraja....
to maj frend, nek se zna gdje su strateska mjesta qrvinih sinova...
ako uzmemo u obzir da crnogorci cine nekih 45% stanovnistva moze se reci da ih je milo pomeo. bar do sada.Podgorica -- Iz Centra za monitoring i istraživanje saopšteno je da je, na osnovu 30,1 odsto obrađenog uzorka, DPS osvojio 41,2 odsto glasova na parlamentarnim izborima.
Da...mislile su da sa strane ima kvalitetnije ispase...radostan dan wrote:Pobjegle ovce ili nestalo konca?Istresi gorcinu do kraja....
to maj frend, nek se zna gdje su strateska mjesta qrvinih sinova...
sanse da bosna dobije NATO na svojoj drzavnoj granici od gorazda do trebinja sve vise rastu.Podgorica -- Iz Centra za monitoring i istraživanje je saopšteno da je, na osnovu 70,4 odsto obrađenog uzorka, DPS osvojio 40,9 odsto glasova na parlamentarnim izborima.
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je za bosansku televiziju Fejs rekao da je odvajanje Srpske od BiH moguće i da bi to za Bošnjake bilo najbolje.
@radosni, zar ovo nijesu radosne vijesti?radostan dan wrote:Da, da...citao sam ti ranije zalopojke.od postova...siguran sam u to sto pises.![]()
PRILAGODBA, PRILAGODBA...

insomnia78 wrote:Ako mogne dogurati do tamo. Parkirali ga skroz gore na sjeveru155_mm wrote:nego ima li kakvih procijena rezultata. 'oce li kuznjecev da uplovi u boku ili bosna dobija NATO zaledjinu na jugoistocnoj granici.
Duplo dobio, zezno si se.155_mm wrote:cuj ponoviti izbore. ovdje se izbori ne ponavljaju ni kad policija upadne u opstinu istjera clanove izborne komisije ugasi kamere za nadzor i onda neki gradonacelnik dobije 20-30 % vise glasova nego sve ostale stranke njegovog naroda zajedno.ze kalanga wrote:To pravdaš ovim KimdžongMilisanjem?!
Vjerujem da si čitao današnje izvještaje iz CG. Baveći se objektivnim stvarima, da se kod nas (koji nismo Amerika ili Rusija) desi i približno nešto slično, izborni proces bi bio obustavljen, a izbori ponovljeni...
Mile nikome nije branio da prati. Druga je stvar što su oni demokratski čin protumačili kao državni udar. Jbg ljubiteljima protektorata je to u datom trenutku bilo ohrabrenje.
Lijepo si ti to rekao samo me zanima kako ? Tu su sa procentima u egalu kako stvari stoje ...hrasno38 wrote:Podero im Milo opet guzove......kurcina Rusiji i Srbiji ode CG u NATO.
http://www.bh-index.com/izbori-u-crnoj- ... ukanovica/llull wrote:Lijepo si ti to rekao samo me zanima kako ? Tu su sa procentima u egalu kako stvari stoje ...hrasno38 wrote:Podero im Milo opet guzove......kurcina Rusiji i Srbiji ode CG u NATO.
i što je još bitnije početak Beogradskog pašaluka, jer je ovo Srbiji bila zadnja šansa da ponovo zavlada CG zbog mora a i da opstruira ulazak CG u NATO kako to od njih traži Moskva. Pored toga, ovo je dobro i za BiH jer je Duduk sada sam u svojim namjerama da proglasi nezavisnost RS-a.hrasno38 wrote:Podero im Milo opet guzove......kurcina Rusiji i Srbiji ode CG u NATO.
Za naš Bošnjake jako bitno što CG nije poklekla pod pritiskom četnika.Zgoljo wrote:Na isti nacin su izveli "napad na Vučića" u Srebrenici.
Dovoljno je samo pogledati kako su reagovali Crnogorci a kako mi.Mi smo se mjesecima izvinjavali,vodili istrage zbog toga sto su nam napravili zvrćkuI onda Ćamil i Bake upalili nakon godinu dana i rekli Vučiću da ne dolazi vise.
Cak i danas niko nema muda da im jasno kaze da je istraga obustavljena jer nadlezni organi ne mogu doci do "napadaca na Vučića"iz prostog razloga sto se oni nalaze u Srbiji.
Uci Bosno,uci.
Da i 70% izbrojanih glasova!!!! Ima jos 30%.....llull wrote:Sve to stoji samo sto 4 opozicione stranke koje su izricito rekle da nece u koalciju sa DPS osvojile 39 mandata a Milov DPS ima 36 mandata.
Gore sam ti objasnio koliko je mandata manjina u opticaju za vladajucu koaliciju...
Nije Milo nikoga poderao ipak... ok jeste pojedinacni pobjednik no ko zna sta ce na kraju biti ...

Pa i 10x manje stanovnika imajullull wrote:100% prebrojanih glasova ... Ipak CG nije Bosna kako vec nekoliko forumasa tvrdi...