Ziva istinaKPNCTNJAH wrote:Mnogi krkani su nekad bili divni, fini, dok ih zene nisu okrenule na drugi put![]()
Pa jbg... i muskarci uglavnom varaju kad kuci imaju dobru i postenu zenu... imam neke havere, zene im k'o hljeb, staromodne na neki nacin, "poslusne", bar tako meni djeluju, nije da se druzimo svi skupa, al' ovi ganjaju neke rospije kojim cuna viri iz ociju, trose platu na njih, placaju im putovanja...
Meni to sve nije neki problem, nek' radi ko sta hoce, mene samo nerviraju dvostruki arsinikad ka'em da sam prevario, da ne budem u ocima zena odmah paksu, nego da prvo sto izgovore bude, mogu misliti sta si ti sve prosao u toj vezi, pa te natjeralo na to
![]()
Gori su mi ovi sto bi mogli kriti od prijatelja/prijateljice, ne od poznanika, nego fakat dobrog druga... vidjati tu osobu skoro svaki dan godinama i smjeskas mu se u lice, a neces da mu kazes... to je moderno prijateljstvo
Osmekat jarana
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Samprotivsviju
#201 Re: Osmekat jarana
- pukepuke
#202 Re: Osmekat jarana
Nije to lako, gledati prijatelja u oči i šutjeti da znaš da ga je žena prevarila, naprotiv. Ali po meni, bolje je stisnuti zube i šutjeti o tome, nego biti pokretač problema. Jer ako ne možeš izdržati da ne kažeš, tad opet misliš na sebe i na svoje osjećaje, skidaš teret sa sebe da bi ga prenio na prijatelja...
-
Mutivoda
#203 Re: Osmekat jarana
aha, to je pokretanje problema, a ne ono kad se ona počela jebavat sa strane. extra. <3
- Edin H.
#204 Re: Osmekat jarana
Joj jesi namazan, i onda trazis kontruslugu od jaranove zene sto je nisi osmeko.pukepuke wrote:Nije to lako, gledati prijatelja u oči i šutjeti da znaš da ga je žena prevarila, naprotiv. Ali po meni, bolje je stisnuti zube i šutjeti o tome, nego biti pokretač problema. Jer ako ne možeš izdržati da ne kažeš, tad opet misliš na sebe i na svoje osjećaje, skidaš teret sa sebe da bi ga prenio na prijatelja...
Ko te ne zna skupo bi te platio.
-
Mutivoda
#205 Re: Osmekat jarana
a ko je "zna", zna da je žensko.Edin H. wrote:
- Edin H.
#206 Re: Osmekat jarana
Ne smeta.Mutivoda wrote:a ko je "zna", zna da je žensko.Edin H. wrote:
- djevojka bez imena
#207 Re: Osmekat jarana
Znas ti ono
Kill the messenger!
Kill the messenger!
- kritichar
#208 Re: Osmekat jarana
Dokle je rospija, jel prijavljena nadležnom organu? 
- supercali
#209 Re: Osmekat jarana
A koga nije briga za tu situaciju zove tebe na kafuMutivoda wrote:a ko je "zna", zna da je žensko.Edin H. wrote:
Sutra vrijeme i mjesto dogovaramo na pp
-
Nepass
#210 Re: Osmekat jarana
pa zavisi kakav je prijatelj, imam drugova od djetinjstva, znam ih 30 godina, svasta prosli dan danas extra haveri. morao bih reci. opet imam ekipu sa posla koji su kolege, nekad i kafu popijemo van radnog vremena, ono ok smo. njima najvjerovtnije ne bih rekaopukepuke wrote:Nije to lako, gledati prijatelja u oči i šutjeti da znaš da ga je žena prevarila, naprotiv. Ali po meni, bolje je stisnuti zube i šutjeti o tome, nego biti pokretač problema. Jer ako ne možeš izdržati da ne kažeš, tad opet misliš na sebe i na svoje osjećaje, skidaš teret sa sebe da bi ga prenio na prijatelja...
- perfekcionista1
#211 Re: Osmekat jarana
bjezi ba autra teme treba sankcionisati za trolanje. Evo bas citam uvod u temu, ovaj stil izrazavanja, onaj ulicni sarajevski kad se prepricavaju izmisljotine tipa : "istucem ja njih sestoricu i kazem, mojne ba na mene, djes to raditi". Cuj OSMEKATI jarana. Jel stvarno sarajlije ovako pricaju u vecini? 
- Bluemore
#212 Re: Osmekat jarana
jaranu ti nemoj vise pomagat, vidis da ti ne ide 
- ho oponopono
#213 Re: Osmekat jarana
...i šta sad bi sa onom droljom...je li ispljunuo jaranu šta ljudske usne šapuću za uzornog radnika...
- Dope_Man
#214 Re: Osmekat jarana
Ovaj je ipak malo pretjerao sa satrovackim, kao da je alipasinac neki pa mu svaka druga mora biti satrovacki. A ni rijec ''osmekati'' nije nesto sto ja cujem cesto, skoro nika zapravo, obicno cujem ''ocinkati''.perfekcionista1 wrote:bjezi ba autra teme treba sankcionisati za trolanje. Evo bas citam uvod u temu, ovaj stil izrazavanja, onaj ulicni sarajevski kad se prepricavaju izmisljotine tipa : "istucem ja njih sestoricu i kazem, mojne ba na mene, djes to raditi". Cuj OSMEKATI jarana. Jel stvarno sarajlije ovako pricaju u vecini?
Na temu: Ja bi prvo provjerio ovdje da li ovaj uopste govori istinu, znam ih tonu koji su sve sto hode na dvije ili cetiri noge
- ho oponopono
#215 Re: Osmekat jarana
...ja mu vjerujem da ju guzi, sama bolan išće drolja ..
-
prog321
#216 Re: Osmekat jarana
Rekao bih da je istina jer uopšte nije rijedak slučaj.
Lično imam par poznanika gdje im se žene jebuckaju u šesnaest. Ovaj jedan se upravo razvodi. Tako da to uopšte nije nešto aman zaman rijetko.
Lično imam par poznanika gdje im se žene jebuckaju u šesnaest. Ovaj jedan se upravo razvodi. Tako da to uopšte nije nešto aman zaman rijetko.
- ho oponopono
#217 Re: Osmekat jarana
...a ne znam što se ibrete i kunu ma nemoguće...hvalisavac obični ...ne znam u kojoj dimenziji životare...ne jebuckaju se okolo samo frajeri već i djeve, ko bi rek'o...
...i onaj frajer se jebiga kara sa nečijom curom, suprugom ne jebe sam sebe valjda...
...i onaj frajer se jebiga kara sa nečijom curom, suprugom ne jebe sam sebe valjda...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#218 Re: Osmekat jarana
hands off, ova je takensupercali wrote:A koga nije briga za tu situaciju zove tebe na kafuMutivoda wrote:a ko je "zna", zna da je žensko.Edin H. wrote:
Sutra vrijeme i mjesto dogovaramo na pp
- supercali
#219 Re: Osmekat jarana
I golovi imaju golmane pa lopta opet udje 
- Henry Chinaski
#220 Re: Osmekat jarana
Uglavnom, sad si razjebao svaki brak u kojem se nedavno žena zaposlila preko muževog prijatelja.
Puno ljudi čita ovaj forum prijatelju...
Puno ljudi čita ovaj forum prijatelju...
- ho oponopono
#221 Re: Osmekat jarana
...jah, eto koji zajeb...odštetu od klixa treba tražiti siroti jadni muž što mu je žena tako vjerna i odana...kao nije bilo forumaša i forumašica kojim nije bilo mrsko zamijeniti kitu/čkapi dečka, muža /cure, supruge sa ovim ovdje jebačima i jebačicama...pih...
-
Fudo387
#222 Re: Osmekat jarana
Djes jarana osmekat...DZONPI wrote:Halo klixovci imam jednu tesku odluku ali ipak mislim da je pretjero i kontam osmekat jarana pa sta bog da nek se sam cupa.Naime imam jarana taj bi jebo sam sebe da moze ok njegov problem e sad ima sve granicu.Posto sam ga zamolio za uslugu za jednog drugog havera sa posla nekad zajedno radili da mu kako uliva zenu za poso jer ovaj mi kuko pola godine mala plata zena ne radi djeca znate te stvari ovaj radi mene jer stvarno uvjek pomogne zaposli istu.Ovaj drugi nakon mjesec dana nas izvede casti godra mu sad ima 2 tupla ali sve ima svoju cjenu.Ovaj prvi sto pomoze za poso mi se pohvali kako mu je zenu u nocnoj smjeni ziozgu,kontam daj ba mojne zajebavat dobar mi haver djes to kaze jarane hoce sta cu ja.E sad ga ja popusi jer konto ucinit dobro ispade sad belaj sta ako ovaj sazna ili je bolje da ovog osmekam fino jer mi je vokri pravo.Pa misa mu jebem volim je i ja ali ima neka granica.Jeste imali sta slicno.
Osmekaj nju, tog sto je buba i ne spominji.
- Matzan
#223 Re: Osmekat jarana
kritichar wrote:Dokle je rospija, jel prijavljena nadležnom organu?
Organ je već poduzeo potrebne mjere protiv dotične.
-
detroit-mercy
#224 Re: Osmekat jarana
A sto, hem joj je lijepo hem zaradiho oponopono wrote:...poserem se ja na svaki njen dinar... ako se jebucka zbog straha od gubitka posla ili zbog unapređenja...
Malo je ljudi koji nadju srecu u poslu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI