Vas dvojica se javljate iz entieta u kojem su muslimani vecina,ali to nema veze sa srpskim entietom. Sprski entiet,kao i Federacija iamju uvedena svoja pravila. Diskriminacija prema muslimanima u RS postoji,a popis nije postigao cilj,tj. otklanjaje diskriminacije. A ni muslimani iz Federacije se ne brinu previse za muslimane u RS. Konkretnije receno, kao sto rece forumash Miki,postoji sukob i mejdu muslimanima unutar Federacije. Emigracije iz BiH jos nije stala,a to znaci,da nesto ne stima ni sa rezultatima popisa,a koji su stari 3 godine.Dr Baltazar wrote:Ma nisu samo njene. Al odavno su oni na željamaMyTao wrote: Bosnjaci, a ne muslimani.
Naravno da ima efekta, to su tvoje zelje da nema...
Zahiragić opet jaše
- Connaisseur Karlin
#201 Re: Zahiragić opet jaše
-
Margita81
#202 Re: Zahiragić opet jaše
Tacno tako.Miki123 wrote:Ja mislim da Bosni kao sekularnoj i modernoj drzavi prijeti veca opasnost od zahiragica i baltazara nego od dodika i covica.
Sarajevo iako i samo vise slici mosulu nego modernom europskom gradu je zlatno kakva je situacija u manjim gradovima i opcinama.
Vecinsko razmisljanje je ovako, cak i radikalnije. Bajrami se ne slave kad i sav svijet, nego mimosvijet i slicno...
Ovdje ako i bude rata bit ce izmedu muslimana kjafira i ovih novokomponovanih sto bi da bosna bude ko beduinsko pleme.
- Connaisseur Karlin
#203 Re: Zahiragić opet jaše
Margita81 wrote:Tacno tako.Miki123 wrote:Ja mislim da Bosni kao sekularnoj i modernoj drzavi prijeti veca opasnost od zahiragica i baltazara nego od dodika i covica.
Sarajevo iako i samo vise slici mosulu nego modernom europskom gradu je zlatno kakva je situacija u manjim gradovima i opcinama.
Vecinsko razmisljanje je ovako, cak i radikalnije. Bajrami se ne slave kad i sav svijet, nego mimosvijet i slicno...
Ovdje ako i bude rata bit ce izmedu muslimana kjafira i ovih novokomponovanih sto bi da bosna bude ko beduinsko pleme.
-
Dr Baltazar
#204 Re: Zahiragić opet jaše
Dao Bog da svi zarađujete kao ja, ne bi bilo problema i kukanja u državi. Ne biste se bavili tuđim životima, bilo bi vam lijepo. Pokušao si ispasti pametan, a zaboravio si na činjenicu da baltazar na podforumu politika piše u 98% slučajeva sarkastične komentare, kao što su i ovi bili. Bilo mi je drago posmatrati ne tako intelignente osobeMiki123 wrote:Ja mislim da Bosni kao sekularnoj i modernoj drzavi prijeti veca opasnost od zahiragica i baltazara nego od dodika i covica.
A sad malo ozbiljnosti. Zna se ko su neprijatelji ove države bili i bit će. Bošnjaci sigurno nisu
I znam da se ovakvo razmišljanje ne sviđa najvećem broju ljudi na ovom forumu koji su totalno anti-muslimanski (nemojte samo da čitam priču kako to nije tačno - nismo djeca
Last edited by Dr Baltazar on 07/10/2016 01:50, edited 3 times in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#205 Re: Zahiragić opet jaše
Sarajevo Mosul? Niste vi bili ovdje odavno izgleda
- jao_situacije
#206 Re: Zahiragić opet jaše
margita i karlin jedva čekaju taj rat protiv muslimana ili između muslimana
samo nek ginu muslimani
samo nek ginu muslimani
- Connaisseur Karlin
#207 Re: Zahiragić opet jaše
Ko pise protiv muslimanaDr Baltazar wrote: I znam da se ovakvo razmišljanje ne sviđa najvećem broju ljudi na ovom forumu koji su totalno anti-muslimanski (nemojte samo da čitam priču kako to nije tačno - nismo djeca) nastrojeni za šta me apsolutno zaboli neka stvar jer kao što rekoh da se malo više pozabave svojim životima, bilo bi im bolje
Sve mi se više čini da se veliki broj od onih cca. 3% ostalih nalazi na ovom forumu, tako da nije čudna ta priča koja se ovdje prihvaća. Ali ljudi došli tobe i tako da tih 3% u ovoj državi se ni za šta ne pita.
-
Dr Baltazar
#208 Re: Zahiragić opet jaše
Samo nastavite da se liječite ovdje. U stvarnosti znate gdje su Bošnjaci muslimani bili nekad u periodu u kojem vas je većina ostala i ne mrda, a gdje su danas. To većina ne može da svari 
- Connaisseur Karlin
#209 Re: Zahiragić opet jaše
Hajde,ne pisi glupostijao_situacije wrote:margita i karlin jedva čekaju taj rat protiv muslimana ili između muslimana
samo nek ginu muslimani
- jao_situacije
#210 Re: Zahiragić opet jaše
izvini, ali tvoji postovi ostavljaju takav utisak na meneConnaisseur Karlin wrote:Hajde,ne pisi glupostijao_situacije wrote:margita i karlin jedva čekaju taj rat protiv muslimana ili između muslimana
samo nek ginu muslimaniSvjedoci smo na forumu da psotoji nerposrazum i konflikt izmedju muslimana u BiH. Jedni ce ostati u BiH ,a drugi ce otici van BiH,kao sto vec odlaze 20 plus godina. Rata kao oruzanog skuoba neve biti!
taj sukob baš i ne postoji tj. nije veći od problema da te neko napadne na ulici jer hoće da te opljačka
ove paradžemate neću komentirati, to je posao policije
- Connaisseur Karlin
#211 Re: Zahiragić opet jaše
Imas pogresan utisak.jao_situacije wrote:izvini, ali tvoji postovi ostavljaju takav utisak na meneConnaisseur Karlin wrote:Hajde,ne pisi glupostijao_situacije wrote:margita i karlin jedva čekaju taj rat protiv muslimana ili između muslimana
samo nek ginu muslimaniSvjedoci smo na forumu da psotoji nerposrazum i konflikt izmedju muslimana u BiH. Jedni ce ostati u BiH ,a drugi ce otici van BiH,kao sto vec odlaze 20 plus godina. Rata kao oruzanog skuoba neve biti!
taj sukob baš i ne postoji tj. nije veći od problema da te neko napadne na ulici jer hoće da te opljačka
ove paradžemate neću komentirati, to je posao policije
Ti zivis u BiH,pretpostalvjam,da mozes ovdje potvrditi,da svi muslimani u biH dijele jednako mmisljenje o danasnjoj bosnjackoj politici!?
- jao_situacije
#212 Re: Zahiragić opet jaše
ne znam na šta konkretno ciljaš, rs eu nato ? mmf ?Connaisseur Karlin wrote: Imas pogresan utisak.![]()
Ti zivis u BiH,pretpostalvjam,da mozes ovdje potvrditi,da svi muslimani u biH dijele jednako mmisljenje o danasnjoj bosnjackoj politici!?
moraš biti konkretnija
- KB9
#213 Re: Zahiragić opet jaše
vala fazon je sto se od ovakve budale poput zahiragica onda ode na milion drugih tema
-
The BEN10
#214 Re: Zahiragić opet jaše
Ovdje treba jasno definisati šta je državni neprijatelj. Jasno je da su to prije svega velikosrpski i velikohrvatski pokreti.Dr Baltazar wrote:A sad malo ozbiljnosti. Zna se ko su neprijatelji ove države bili i bit će. Bošnjaci sigurno nisuPokušao si sa nekim populističkim komentarom, koji veze sa vezom nema i pokazuje tvoju ograničenost. Rata između muslimana ovdje nije bilo i neće biti. Rat znamo ko je započeo i čije želje o nestanku Bošnjaka su i dalje vrlo aktivne. Ne budemo li imali jasan stav po pitanju ovakvih stvari, neprijatelji će to jedva dočekati.
Ali isto tako, državni neprijatelji su oni koji nam protjeraše omladinu iz zemlje. Nikad manje novorođenih nismo imali u toku godine, od 2001 se konstantno smanjuje broj poroda. A najgore će tek da uslijedi.
Krajina, Tuzlanski kanton - tamo vlada egzodus stanovništva. Ovo je jedan od glavnih razloga:
http://www.6yka.com/novost/114638/javne ... talu-kradu
Radi ovih multimilionskih pljački svake godine, plus porad ogromne birokracije koju SDA i dalje gomila, realni sektor je pritisnut sa milion izdataka kako bi se punio budžet. Nek se Zahiragić i kompanija bore protiv toga, jer za par decenija ovdje će narod nestati u velikoj mjeri!
- piupiu
#215 Re: Zahiragić opet jaše
Naravno da mu imponuje. Kao i ova tema. I svaka druga koja se njega tiče.Altsa wrote:
-
Variola Vera
#216 Re: Zahiragić opet jaše
jedan veliki mislioc jednom reče, mladi odlaze jer vole putovanja, vole da istražuju a ja dodajem da su i nemirnog duha, ne može ih otić koliko mi možemo arapa naselitThe BEN10 wrote: jer za par decenija ovdje će narod nestati u velikoj mjeri!
- Rockefeller
- ultima_palabra
#218 Re: Zahiragić opet jaše
Samo da skontate s kim se raspravljateDr Baltazar wrote:Ma treba mi na Baščaršiji zato što je većini tu najbliže(srednjoškolci su u pitanju), a nemamo logično ni autastup metropola wrote:9 KM je u Tarcinu iftar ako se predomislis za lokaciju
- drunken tiger
#219 Re: Zahiragić opet jaše
A kojoj su religiji pripadali Abdićevci?? Ili su to bili komunisti?Dr Baltazar wrote:Dao Bog da svi zarađujete kao ja, ne bi bilo problema i kukanja u državi. Ne biste se bavili tuđim životima, bilo bi vam lijepo. Pokušao si ispasti pametan, a zaboravio si na činjenicu da baltazar na podforumu politika piše u 98% slučajeva sarkastične komentare, kao što su i ovi bili. Bilo mi je drago posmatrati ne tako intelignente osobeMiki123 wrote:Ja mislim da Bosni kao sekularnoj i modernoj drzavi prijeti veca opasnost od zahiragica i baltazara nego od dodika i covica.
Ovdje ako i bude rata bit ce izmedu muslimana kjafira i ovih novokomponovanih sto bi da bosna bude ko beduinsko pleme.![]()
A sad malo ozbiljnosti. Zna se ko su neprijatelji ove države bili i bit će. Bošnjaci sigurno nisuPokušao si sa nekim populističkim komentarom, koji veze sa vezom nema i pokazuje tvoju ograničenost. Rata između muslimana ovdje nije bilo i neće biti. Rat znamo ko je započeo i čije želje o nestanku Bošnjaka su i dalje vrlo aktivne. Ne budemo li imali jasan stav po pitanju ovakvih stvari, neprijatelji će to jedva dočekati.
I znam da se ovakvo razmišljanje ne sviđa najvećem broju ljudi na ovom forumu koji su totalno anti-muslimanski (nemojte samo da čitam priču kako to nije tačno - nismo djeca) nastrojeni za šta me apsolutno zaboli neka stvar jer kao što rekoh da se malo više pozabave svojim životima, bilo bi im bolje
Sve mi se više čini da se veliki broj od onih cca. 3% ostalih nalazi na ovom forumu, tako da nije čudna ta priča koja se ovdje prihvaća. Ali ljudi došli tobe i tako da tih 3% u ovoj državi se ni za šta ne pita.
-
elk
#220 Re: Zahiragić opet jaše
Moja omiljena tema za jutarnje kenjanje(i ono oko referenduma...).posebno mi slatko govno pustiti kad citam sta baltazar napise.blop.
-
Variola Vera
#221 Re: Zahiragić opet jaše
Ponekad je sranje pravo uživanje, jer dok govno za govnetom nižeš čitanjem se kulturno uzdižeš.elk wrote:Moja omiljena tema za jutarnje kenjanje(i ono oko referenduma...).posebno mi slatko govno pustiti kad citam sta baltazar napise.blop.
a kada se baltazarom obrišeš po turu svjestan si šta znači sranje za kulturu.
-
Dr Baltazar
#222 Re: Zahiragić opet jaše
A i meni je zanimljivo čitati mišljenje ljudi sa SSS, ljudi koji zarađuju ispod prosjeka i koji se stalno žale na sistem. Treba znati i sa takvom nezadovoljnom grupom ljudi. Ali eto nisam se zezao kad sam rekao da su oni nebitni jer se ipak ništa ne pitaju 
@ben10
Ima to donekle smisla. Ali opet kad se vratiš malo unazad, vidiš da su i neposredno nakon rata kada bi se trebale donijeti neke odluke Hrvati bili ti koji su napuštali sjednice. Danas imaš i Srbe koji ne žele dati saglasnost za važna pitanja. Tako da naši i kad se dogovore, imaš dvije strane koje koče/ucjenjuju.
@altsa
Izvini, ali to samo ograničen um može napisati.
@ben10
Ima to donekle smisla. Ali opet kad se vratiš malo unazad, vidiš da su i neposredno nakon rata kada bi se trebale donijeti neke odluke Hrvati bili ti koji su napuštali sjednice. Danas imaš i Srbe koji ne žele dati saglasnost za važna pitanja. Tako da naši i kad se dogovore, imaš dvije strane koje koče/ucjenjuju.
@altsa
Last edited by Dr Baltazar on 07/10/2016 10:24, edited 2 times in total.
- Altsa
#223 Re: Zahiragić opet jaše
Zahiragic i slicni njemu su skoro pa ista opasnost po BiH kao ustase i cetnici.
-
Variola Vera
#224 Re: Zahiragić opet jaše
jes ovo ti balta?Dr Baltazar wrote:A i meni je zanimljivo čitati mišljenje ljudi sa SSS, ljudi koji zarađuju ispod prosjeka i koji se stalno žale na sistem. Treba znati i sa takvom nezadovoljnom grupom ljudi. Ali eto nisam se zezao kad sam rekao da su oni nebitni jer se ipak ništa ne pitaju
@ben10
@altsa
http://www.klix.ba/vijesti/bih/je-li-to ... /161007022
-
Dr Baltazar
#225 Re: Zahiragić opet jaše
O tome ja pričam. Rijetko kad fulim sa dijagnozomVariola Vera wrote:jes ovo ti balta?Dr Baltazar wrote:A i meni je zanimljivo čitati mišljenje ljudi sa SSS, ljudi koji zarađuju ispod prosjeka i koji se stalno žale na sistem. Treba znati i sa takvom nezadovoljnom grupom ljudi. Ali eto nisam se zezao kad sam rekao da su oni nebitni jer se ipak ništa ne pitaju
@ben10
@altsa
http://www.klix.ba/vijesti/bih/je-li-to ... /161007022