Zahiragić opet jaše

Post Reply
Connaisseur Karlin

#201 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Connaisseur Karlin »

Dr Baltazar wrote:
MyTao wrote: Bosnjaci, a ne muslimani.

Naravno da ima efekta, to su tvoje zelje da nema...
Ma nisu samo njene. Al odavno su oni na željama :mrgreen:
Vas dvojica se javljate iz entieta u kojem su muslimani vecina,ali to nema veze sa srpskim entietom. Sprski entiet,kao i Federacija iamju uvedena svoja pravila. Diskriminacija prema muslimanima u RS postoji,a popis nije postigao cilj,tj. otklanjaje diskriminacije. A ni muslimani iz Federacije se ne brinu previse za muslimane u RS. Konkretnije receno, kao sto rece forumash Miki,postoji sukob i mejdu muslimanima unutar Federacije. Emigracije iz BiH jos nije stala,a to znaci,da nesto ne stima ni sa rezultatima popisa,a koji su stari 3 godine.
Margita81

#202 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Margita81 »

Miki123 wrote:Ja mislim da Bosni kao sekularnoj i modernoj drzavi prijeti veca opasnost od zahiragica i baltazara nego od dodika i covica.

Sarajevo iako i samo vise slici mosulu nego modernom europskom gradu je zlatno kakva je situacija u manjim gradovima i opcinama.

Vecinsko razmisljanje je ovako, cak i radikalnije. Bajrami se ne slave kad i sav svijet, nego mimosvijet i slicno...

Ovdje ako i bude rata bit ce izmedu muslimana kjafira i ovih novokomponovanih sto bi da bosna bude ko beduinsko pleme.
Tacno tako.
Connaisseur Karlin

#203 Re: Zahiragić opet jaše

Margita81 wrote:
Miki123 wrote:Ja mislim da Bosni kao sekularnoj i modernoj drzavi prijeti veca opasnost od zahiragica i baltazara nego od dodika i covica.

Sarajevo iako i samo vise slici mosulu nego modernom europskom gradu je zlatno kakva je situacija u manjim gradovima i opcinama.

Vecinsko razmisljanje je ovako, cak i radikalnije. Bajrami se ne slave kad i sav svijet, nego mimosvijet i slicno...

Ovdje ako i bude rata bit ce izmedu muslimana kjafira i ovih novokomponovanih sto bi da bosna bude ko beduinsko pleme.
Tacno tako.
:thumbup:
Dr Baltazar

#204 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

Dao Bog da svi zarađujete kao ja, ne bi bilo problema i kukanja u državi. Ne biste se bavili tuđim životima, bilo bi vam lijepo. Pokušao si ispasti pametan, a zaboravio si na činjenicu da baltazar na podforumu politika piše u 98% slučajeva sarkastične komentare, kao što su i ovi bili. Bilo mi je drago posmatrati ne tako intelignente osobe :lol: :thumbup:

A sad malo ozbiljnosti. Zna se ko su neprijatelji ove države bili i bit će. Bošnjaci sigurno nisu ;-) Pokušao si sa nekim populističkim komentarom, koji veze sa vezom nema i pokazuje tvoju ograničenost. Rata između muslimana ovdje nije bilo i neće biti. Rat znamo ko je započeo i čije želje o nestanku Bošnjaka su i dalje vrlo aktivne. Ne budemo li imali jasan stav po pitanju ovakvih stvari, neprijatelji će to jedva dočekati.

I znam da se ovakvo razmišljanje ne sviđa najvećem broju ljudi na ovom forumu koji su totalno anti-muslimanski (nemojte samo da čitam priču kako to nije tačno - nismo djeca ;-)) nastrojeni za šta me apsolutno zaboli neka stvar jer kao što rekoh da se malo više pozabave svojim životima, bilo bi im bolje :) Sve mi se više čini da se veliki broj od onih cca. 3% ostalih nalazi na ovom forumu, tako da nije čudna ta priča koja se ovdje prihvaća. Ali ljudi došli tobe i tako da tih 3% u ovoj državi se ni za šta ne pita.
Last edited by Dr Baltazar on 07/10/2016 01:50, edited 3 times in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#205 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Velkoski »

Sarajevo Mosul? Niste vi bili ovdje odavno izgleda
jao_situacije

#206 Re: Zahiragić opet jaše

Post by jao_situacije »

margita i karlin jedva čekaju taj rat protiv muslimana ili između muslimana
samo nek ginu muslimani :thumbup:
Connaisseur Karlin

#207 Re: Zahiragić opet jaše

Dr Baltazar wrote: I znam da se ovakvo razmišljanje ne sviđa najvećem broju ljudi na ovom forumu koji su totalno anti-muslimanski (nemojte samo da čitam priču kako to nije tačno - nismo djeca ;-)) nastrojeni za šta me apsolutno zaboli neka stvar jer kao što rekoh da se malo više pozabave svojim životima, bilo bi im bolje :) Sve mi se više čini da se veliki broj od onih cca. 3% ostalih nalazi na ovom forumu, tako da nije čudna ta priča koja se ovdje prihvaća. Ali ljudi došli tobe i tako da tih 3% u ovoj državi se ni za šta ne pita.
Ko pise protiv muslimana :shock: Ovdje se pise na temi o SDA i Bosnjackoj politici,a ne protiv muslimana u BiH :) Ne mozes reci da je neko protiv muslimana,jer muslimana ima i van BiH. :-D
Dr Baltazar

#208 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

Samo nastavite da se liječite ovdje. U stvarnosti znate gdje su Bošnjaci muslimani bili nekad u periodu u kojem vas je većina ostala i ne mrda, a gdje su danas. To većina ne može da svari :)
Connaisseur Karlin

#209 Re: Zahiragić opet jaše

jao_situacije wrote:margita i karlin jedva čekaju taj rat protiv muslimana ili između muslimana
Hajde,ne pisi gluposti :-) Svjedoci smo na forumu da psotoji nerposrazum i konflikt izmedju muslimana u BiH. Jedni ce ostati u BiH ,a drugi ce otici van BiH,kao sto vec odlaze 20 plus godina. Rata kao oruzanog skuoba neve biti!
jao_situacije

#210 Re: Zahiragić opet jaše

Post by jao_situacije »

Connaisseur Karlin wrote:
jao_situacije wrote:margita i karlin jedva čekaju taj rat protiv muslimana ili između muslimana
Hajde,ne pisi gluposti :-) Svjedoci smo na forumu da psotoji nerposrazum i konflikt izmedju muslimana u BiH. Jedni ce ostati u BiH ,a drugi ce otici van BiH,kao sto vec odlaze 20 plus godina. Rata kao oruzanog skuoba neve biti!
izvini, ali tvoji postovi ostavljaju takav utisak na mene
taj sukob baš i ne postoji tj. nije veći od problema da te neko napadne na ulici jer hoće da te opljačka
ove paradžemate neću komentirati, to je posao policije
Connaisseur Karlin

#211 Re: Zahiragić opet jaše

jao_situacije wrote:
Connaisseur Karlin wrote:
izvini, ali tvoji postovi ostavljaju takav utisak na mene
taj sukob baš i ne postoji tj. nije veći od problema da te neko napadne na ulici jer hoće da te opljačka
ove paradžemate neću komentirati, to je posao policije
Imas pogresan utisak. :)

Ti zivis u BiH,pretpostalvjam,da mozes ovdje potvrditi,da svi muslimani u biH dijele jednako mmisljenje o danasnjoj bosnjackoj politici!?
jao_situacije

#212 Re: Zahiragić opet jaše

Post by jao_situacije »

Connaisseur Karlin wrote: Imas pogresan utisak. :)

Ti zivis u BiH,pretpostalvjam,da mozes ovdje potvrditi,da svi muslimani u biH dijele jednako mmisljenje o danasnjoj bosnjackoj politici!?
ne znam na šta konkretno ciljaš, rs eu nato ? mmf ?
moraš biti konkretnija
KB9

#213 Re: Zahiragić opet jaše

Post by KB9 »

vala fazon je sto se od ovakve budale poput zahiragica onda ode na milion drugih tema
The BEN10

#214 Re: Zahiragić opet jaše

Post by The BEN10 »

Dr Baltazar wrote:A sad malo ozbiljnosti. Zna se ko su neprijatelji ove države bili i bit će. Bošnjaci sigurno nisu ;-) Pokušao si sa nekim populističkim komentarom, koji veze sa vezom nema i pokazuje tvoju ograničenost. Rata između muslimana ovdje nije bilo i neće biti. Rat znamo ko je započeo i čije želje o nestanku Bošnjaka su i dalje vrlo aktivne. Ne budemo li imali jasan stav po pitanju ovakvih stvari, neprijatelji će to jedva dočekati.
Ovdje treba jasno definisati šta je državni neprijatelj. Jasno je da su to prije svega velikosrpski i velikohrvatski pokreti.
Ali isto tako, državni neprijatelji su oni koji nam protjeraše omladinu iz zemlje. Nikad manje novorođenih nismo imali u toku godine, od 2001 se konstantno smanjuje broj poroda. A najgore će tek da uslijedi.
Krajina, Tuzlanski kanton - tamo vlada egzodus stanovništva. Ovo je jedan od glavnih razloga:
http://www.6yka.com/novost/114638/javne ... talu-kradu

Radi ovih multimilionskih pljački svake godine, plus porad ogromne birokracije koju SDA i dalje gomila, realni sektor je pritisnut sa milion izdataka kako bi se punio budžet. Nek se Zahiragić i kompanija bore protiv toga, jer za par decenija ovdje će narod nestati u velikoj mjeri!
piupiu

#215 Re: Zahiragić opet jaše

Post by piupiu »

Altsa wrote:Image
Naravno da mu imponuje. Kao i ova tema. I svaka druga koja se njega tiče.
Variola Vera

#216 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Variola Vera »

The BEN10 wrote: jer za par decenija ovdje će narod nestati u velikoj mjeri!
jedan veliki mislioc jednom reče, mladi odlaze jer vole putovanja, vole da istražuju a ja dodajem da su i nemirnog duha, ne može ih otić koliko mi možemo arapa naselit :lol:
Rockefeller

#217 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Rockefeller »

:lol:
ultima_palabra

#218 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ultima_palabra »

Dr Baltazar wrote:
stup metropola wrote:9 KM je u Tarcinu iftar ako se predomislis za lokaciju
Ma treba mi na Baščaršiji zato što je većini tu najbliže(srednjoškolci su u pitanju), a nemamo logično ni auta :D
Samo da skontate s kim se raspravljate :D
drunken tiger

#219 Re: Zahiragić opet jaše

Post by drunken tiger »

Dr Baltazar wrote:

Dao Bog da svi zarađujete kao ja, ne bi bilo problema i kukanja u državi. Ne biste se bavili tuđim životima, bilo bi vam lijepo. Pokušao si ispasti pametan, a zaboravio si na činjenicu da baltazar na podforumu politika piše u 98% slučajeva sarkastične komentare, kao što su i ovi bili. Bilo mi je drago posmatrati ne tako intelignente osobe :lol: :thumbup:

A sad malo ozbiljnosti. Zna se ko su neprijatelji ove države bili i bit će. Bošnjaci sigurno nisu ;-) Pokušao si sa nekim populističkim komentarom, koji veze sa vezom nema i pokazuje tvoju ograničenost. Rata između muslimana ovdje nije bilo i neće biti. Rat znamo ko je započeo i čije želje o nestanku Bošnjaka su i dalje vrlo aktivne. Ne budemo li imali jasan stav po pitanju ovakvih stvari, neprijatelji će to jedva dočekati.

I znam da se ovakvo razmišljanje ne sviđa najvećem broju ljudi na ovom forumu koji su totalno anti-muslimanski (nemojte samo da čitam priču kako to nije tačno - nismo djeca ;-)) nastrojeni za šta me apsolutno zaboli neka stvar jer kao što rekoh da se malo više pozabave svojim životima, bilo bi im bolje :) Sve mi se više čini da se veliki broj od onih cca. 3% ostalih nalazi na ovom forumu, tako da nije čudna ta priča koja se ovdje prihvaća. Ali ljudi došli tobe i tako da tih 3% u ovoj državi se ni za šta ne pita.
A kojoj su religiji pripadali Abdićevci?? Ili su to bili komunisti? :)
elk

#220 Re: Zahiragić opet jaše

Post by elk »

Moja omiljena tema za jutarnje kenjanje(i ono oko referenduma...).posebno mi slatko govno pustiti kad citam sta baltazar napise.blop.
Variola Vera

#221 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Variola Vera »

elk wrote:Moja omiljena tema za jutarnje kenjanje(i ono oko referenduma...).posebno mi slatko govno pustiti kad citam sta baltazar napise.blop.
Ponekad je sranje pravo uživanje, jer dok govno za govnetom nižeš čitanjem se kulturno uzdižeš.

a kada se baltazarom obrišeš po turu svjestan si šta znači sranje za kulturu. :lol:
Dr Baltazar

#222 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

A i meni je zanimljivo čitati mišljenje ljudi sa SSS, ljudi koji zarađuju ispod prosjeka i koji se stalno žale na sistem. Treba znati i sa takvom nezadovoljnom grupom ljudi. Ali eto nisam se zezao kad sam rekao da su oni nebitni jer se ipak ništa ne pitaju :thumbup:

@ben10

Ima to donekle smisla. Ali opet kad se vratiš malo unazad, vidiš da su i neposredno nakon rata kada bi se trebale donijeti neke odluke Hrvati bili ti koji su napuštali sjednice. Danas imaš i Srbe koji ne žele dati saglasnost za važna pitanja. Tako da naši i kad se dogovore, imaš dvije strane koje koče/ucjenjuju.

@altsa

Izvini, ali to samo ograničen um može napisati.
Last edited by Dr Baltazar on 07/10/2016 10:24, edited 2 times in total.
Altsa

#223 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Altsa »

Zahiragic i slicni njemu su skoro pa ista opasnost po BiH kao ustase i cetnici.
Variola Vera

#224 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Variola Vera »

Dr Baltazar wrote:A i meni je zanimljivo čitati mišljenje ljudi sa SSS, ljudi koji zarađuju ispod prosjeka i koji se stalno žale na sistem. Treba znati i sa takvom nezadovoljnom grupom ljudi. Ali eto nisam se zezao kad sam rekao da su oni nebitni jer se ipak ništa ne pitaju :thumbup:

@ben10

Ima to donekle smisla. Ali opet kad se vratiš malo unazad, vidiš da su i neposredno nakon rata kada bi se trebale donijeti neke odluke Hrvati bili ti koji su napuštali sjednice. Danas imaš i Srbe koji ne žele dati saglasnost za važna pitanja. Tako da naši i kad se dogovore, imaš dvije strane koje koče/ucjenjuju.

@altsa

jes ovo ti balta?

http://www.klix.ba/vijesti/bih/je-li-to ... /161007022
Dr Baltazar

#225 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr Baltazar »

Variola Vera wrote:
Dr Baltazar wrote:A i meni je zanimljivo čitati mišljenje ljudi sa SSS, ljudi koji zarađuju ispod prosjeka i koji se stalno žale na sistem. Treba znati i sa takvom nezadovoljnom grupom ljudi. Ali eto nisam se zezao kad sam rekao da su oni nebitni jer se ipak ništa ne pitaju :thumbup:

@ben10

@altsa

jes ovo ti balta?

http://www.klix.ba/vijesti/bih/je-li-to ... /161007022
O tome ja pričam. Rijetko kad fulim sa dijagnozom ;-)
Post Reply