Lejla Colak uzvraca udarac!
- pirpa
#201 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
ja mislim da se ona drogira
-
Zvijezdica91
#202 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Pa jel razumijete da ne bi bilo prilike za "hajku na muslimane" kad bi muslimani normalno reagirali i jednostavno IGNORIRALI njen privatni fb post umjesto da pocnu prijetiti?
Morate priznati da su muslimani sami sebe sjebali ovdje.
Mozda je i iskoristavaju ali muslimani im daju provoda.
- SmoLe
#203 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
hajmo da se skupimo i da joj svi prijavimo profil da nema se vise gdje zaliti

- luckylaka
#204 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Al ozbiljno...ko je doticna ...politicar,filozof,doktor,sportas,muzicar...
-
nelle_tz
#205 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Dobra ideja- zbog sirenja uvredljivih postova. Nije daleko od istineSmoLe wrote:hajmo da se skupimo i da joj svi prijavimo profil da nema se vise gdje zaliti![]()
![]()
![]()
Ignorirajte budalu. vec neko napisa da zena uziva u ovome, samo ignorirajte budalu. Ne komentarisite joj nista na fb, ne pisite joj poruke.
- Edin H.
#206 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Ima smislapirpa wrote:Lejla me podsjeti na :
- Sanjarko
#207 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Uhljebila se barem.
Manje jedan Uhljeb u Bosni.
Manje jedan Uhljeb u Bosni.
-
afafaf
#208 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Ma smijesno je da se ljudi nadju uvrijedjeni kada neko kaze nesto protiv religije, to je toliko nepojmljivo nama neopterecnim ljudima, koji razmisljamo svojom glavom da mi je to za ne povjerovat. Mislim bas me zanima da li se Grci ljute ako se raja zeza na Zeusa i na njegove ahbabe?!
- Drvosjeca iz Dejcica
#209 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Čekaj malo, to isto kada je ubijen Denis Mrnjavac u tramvaju, u HR na pojedinim portalima i novinama pisalo muslimani napadaju Hrvate u Sarajevu.Zvijezdica91 wrote:Ona ima svako ali svako pravo da kaze bilo sta protiv onih muslimana koji joj prijete smrcu. Biti protivnik, ili ako hoces, mrzitelj islama ili bilo koje vjere i ideologije nije isto kao biti protitvnik sljedbenica tih ideologija. Usput, kako si sam rekao, buduci da je njena vlastita porodica i velika vecina njenih prijatelja islamske vjere, ona ne moze i da hoce "mrziti sve muslimane".Drvosjeca iz Dejcica wrote: Ok, odrasala je u kulturološkom okruženju i porodici gdje je se islam barem poštuje i gdje se barem za praznik obilježavao. Dakle Lejla ima pravo da bude šta želi, i sam sam agnostik, ali Lejlu koriste iz motiva mržnje prema muslimanima i islamu a ne zbog nje same, demokratije i sloboda kako to vole reći. Pa dovoljno je samo pogledati profile tih osoba koji joj daju podršku.
Opet ponavljam: na zapadu ima koliko hoces ljudi koji su odrasli u kulturoloskom okruzenju i porodicama gdje se krcanstvo postuje, pa kritiziraju krscanstvo mnogo ostrije nego sto Lejla kritizira islam.
A ipak, nema prijetnji smrcu, silovanjem.
- insomnia78
#210 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Aha a sad nam odgovori zasto su joj prjetili?
- Omar500
#211 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Uziva maksimalno ona, evo nakav se naklatio i pise li pise, ona se s njim nastavlja raspravljati, jos smajlije puca, jadnica istraumirana, sta ces
Ona bi najradije da dobije jos jedno 100-200 prijetecih poruka.
@Drvosjeca
Odlicno si sve rekao. Ma ona je neinteligentna i naivna, cim misli da su joj ovi ljudi podrska zbog toga sto je ona kao ugrozena, a ne zato sto mrze nesto, pa im ovo dodje kao super prilika. Odlican primjer za pokojnog Denisa i hrvatske medije kako su postupili tada. Etiketiranje kao i u ovom slucaju sto ona radi.
Ona bi najradije da dobije jos jedno 100-200 prijetecih poruka.
@Drvosjeca
Odlicno si sve rekao. Ma ona je neinteligentna i naivna, cim misli da su joj ovi ljudi podrska zbog toga sto je ona kao ugrozena, a ne zato sto mrze nesto, pa im ovo dodje kao super prilika. Odlican primjer za pokojnog Denisa i hrvatske medije kako su postupili tada. Etiketiranje kao i u ovom slucaju sto ona radi.
-
Zvijezdica91
#212 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
O cemu pricas ti?Drvosjeca iz Dejcica wrote: Čekaj malo, to isto kada je ubijen Denis Mrnjavac u tramvaju u HR na pojedinim portalima i novinama pisalo muslimani napadaju Hrvate u Sarajevu.kakva je to logika? zar joj prije svega nisu prijetili psihopate, budale pa tek onda na kraju eto i muslimani? Dakle sudar dva vozila je napad muslimana na kršćanina? Dajte kakva je to logika?
Dovoljno je pogledati ko joj daje podršku, sve sami mrzitelji islama i muslimana, Lejla možda toga nije ili ne želi biti svjesna.
Ovi koji joj prijete to rade zbog islama, u ime islama i Allaha, u odbrani te vjere. Nisu to neke siledzije koji su joj prijetili i slucajno bili muslimani. Logika ti je bas, ali bas van svake pameti.
-
splinter
#213 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Ne kontam ko su "muslimani" ovdje i kakav provod kome daju, ko se provodi ??? WTFZvijezdica91 wrote:Pa jel razumijete da ne bi bilo prilike za "hajku na muslimane" kad bi muslimani normalno reagirali i jednostavno IGNORIRALI njen privatni fb post umjesto da pocnu prijetiti?
- insomnia78
#214 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Kontas, kontas. Zbog njenog debilnog posta na fejsbuku digla se kuka i motika pa su joj zbog istog i upucene prijetnje
Da je se tada ignorisalo nista od ovoga ne bi ni bilo
-
Mutivoda
#215 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Koliko ljudi je odgovorilo na taj njen post? Odnosno, koliko muslimana je odgovorilo na njen post?Zvijezdica91 wrote:Pa jel razumijete da ne bi bilo prilike za "hajku na muslimane" kad bi muslimani normalno reagirali i jednostavno IGNORIRALI njen privatni fb post umjesto da pocnu prijetiti?
ako ti smatraš ovo nekim "autosjebavanjem" muslimana, hej muslimana, ja ne znam onda..
realno, ova će se zaboraviti za 2-3 dana, kao što je i prošli put, pa da ne snimi ovaj video, sa šaputanjem, dahtanjem, neđe u sobičku, ne bi je nikad niko više ni spomenuo. niti bi je k'o dirnuo. al' aj'
Ja još ne vjerujem šta sam pogledala
- pirpa
#216 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
ne rise, života ti...Zvijezdica91 wrote: O cemu pricas ti?
Ovi koji joj prijete to rade zbog islama, u ime islama i Allaha, u odbrani te vjere. Nisu to neke siledzije koji su joj prijetili i slucajno bili muslimani. Logika ti je bas, ali bas van svake pameti.
da se vratimo na profil ljudi koji prijete Lejli

-
Korisničkoime
#217 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Kad dođem u FRA ima da te naguzim samo tako.insomnia78 wrote:Najjace je ovo "svaka akcija ima svoju reakciju". Isto to, cak istim rijecima su govorili za napad na Charlie Hebdo
Eto prijetnja da ću te naguziti.
Na internetu.
Prijavi me.
Možda ti povećaju socijalu.
Napravi i ti priču nešto tipa my escape from guženje. Sodomiziranje od obrezanog/osunećenog.
Charlie Hebdo je bila jbn tragedija, ovo je jebena komedija ili tragikomedija bolje rečeno. Žena je sjela i smislila kako da se ispali, sve planirano.
- Drvosjeca iz Dejcica
#218 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Ne pravi se naivna zvjezdice iz 1991. godine, znaš ti dobro o čemu ja pričam. Kada je neko sranje onda su muslimani, kada je nešto dobro onda su Bosanci nisu muslimani ili Bošnjaci. Tako isto za ovo, ispade prijetio joj sam bagdadski kalifa iz Bakirovog ureda a ne bolesnici i psihopate.Zvijezdica91 wrote:O cemu pricas ti?Drvosjeca iz Dejcica wrote: Čekaj malo, to isto kada je ubijen Denis Mrnjavac u tramvaju u HR na pojedinim portalima i novinama pisalo muslimani napadaju Hrvate u Sarajevu.kakva je to logika? zar joj prije svega nisu prijetili psihopate, budale pa tek onda na kraju eto i muslimani? Dakle sudar dva vozila je napad muslimana na kršćanina? Dajte kakva je to logika?
Dovoljno je pogledati ko joj daje podršku, sve sami mrzitelji islama i muslimana, Lejla možda toga nije ili ne želi biti svjesna.
- Capajebo
#219 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Zvijezdica91 wrote:O cemu pricas ti?Drvosjeca iz Dejcica wrote: Čekaj malo, to isto kada je ubijen Denis Mrnjavac u tramvaju u HR na pojedinim portalima i novinama pisalo muslimani napadaju Hrvate u Sarajevu.kakva je to logika? zar joj prije svega nisu prijetili psihopate, budale pa tek onda na kraju eto i muslimani? Dakle sudar dva vozila je napad muslimana na kršćanina? Dajte kakva je to logika?

Ni jedan vjernik koji praktikuje svakodnevnu vjeru joj 99% nije nista napis'o, vec ovakvi kao ovaj gore, tako da #neseri
- Omar500
#220 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Charlie Hebdo je false flag operacija, ali dobro, necemo o tome na ovoj temiKorisničkoime wrote:Kad dođem u FRA ima da te naguzim samo tako.insomnia78 wrote:Najjace je ovo "svaka akcija ima svoju reakciju". Isto to, cak istim rijecima su govorili za napad na Charlie Hebdo
Eto prijetnja da ću te naguziti.
Na internetu.
Prijavi me.
Možda ti povećaju socijalu.
Napravi i ti priču nešto tipa my escape from guženje. Sodomiziranje od obrezanog/osunećenog.
Charlie Hebdo je bila jbn tragedija, ovo je jebena komedija ili tragikomedija bolje rečeno. Žena je sjela i smislila kako da se ispali, sve planirano.
-
splinter
#221 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Ne kontam, nemam fb profil, ne znam ko je batre, ko prijeti , a ko se provodi, jel neka poznata ličnost, glumica, pjevačica, po čemu je poznata. ima neki rezultat iza sebe il ono anonimus , šta li je već.insomnia78 wrote:Kontas, kontas. Zbog njenog debilnog posta na fejsbuku digla se kuka i motika pa su joj zbog istog i upucene prijetnje
- zagortenej
#222 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Sta bi sa onim vojnikom sto joj je prijetio? Čini mi se da je on bio neki vjernik.
- Drvosjeca iz Dejcica
#223 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Pročitah da je suspendovan i da se vodi postupak protiv njega. Je li vjernik nemam pojma, ja ne znam kako ljudi prepoznaju vjernike, po imenu?zagortenej wrote:Sta bi sa onim vojnikom sto joj je prijetio? Čini mi se da je on bio neki vjernik.
-
Korisničkoime
#224 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Valjda je htjela/željela biti novinar ili nešto u tom pavcu. Međutim teško se baš snaći kada nemaš nekih kvaliteta za ponuditi a nisi se uhljebio u neku stranku koja te gura. Znači, nisi baš nešto sposoban, nisi Bog zna talentovan, ne radi ti se plaho a opet daje da se ima para i tako skontaš kako da se ispališ iz BiH u inostranstvo.luckylaka wrote:Al ozbiljno...ko je doticna ...politicar,filozof,doktor,sportas,muzicar...
Kratak sažetak.
EDIT:
Nešto slično Lucky moj ko ono kad smo se ja i ti oko Safeta Sušića svađali samo mene evo još u BiH nije bilo dovoljno jer brate nisi ti nikakav islamista a da si makar malo sad bi ja i ti mogli skupa u SAD po pivi da marišemo.
Last edited by Korisničkoime on 22/09/2016 23:18, edited 1 time in total.
- Edin H.
#225 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Je'l trazila azil?
Ova je covhece vise zakuhala od Salman Rushdija i "Satanskih stihova".
Ova je covhece vise zakuhala od Salman Rushdija i "Satanskih stihova".