jah...sda mu otvorila i youtube kanal...putokaz1 wrote:Znači potplaćen kao i većina drugih od sda......
Koga za načelnika Općine Centar?
-
breuer
#201 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
-
tempo1
#202 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Samer ubjedljivo najkredibilniji kandidat i jedini koji je uspješan u životu, bez budžeta i stranih donatora. To je činjenica.
-
putokaz1
#203 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Zašto Safet 0?
-
VjecitiStudent
#204 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
tempo1 wrote:Samer ubjedljivo najkredibilniji kandidat i jedini koji je uspješan u životu, bez budžeta i stranih donatora. To je činjenica.
Samer o sebisin sam, muž i otac ... ja sam bio jedinstven prijedlog ... moralna obaveza mi je nakon 19 godina privatluka da budem načelnik ...
Iza mene postoje rezultati i kao privatnika i kao ministra ... Konakovic me je lično pohvalio kad sam odlazio.
-
Tarzo
#205 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Smiješan ovaj rezultat ankete...
Ni blizu onoga što će se dešavati u nedjelju.
-
DonieBrasco
#206 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Naraavno da ce biti druga prica, Ajnadzic ce uzeti ubjedivo.Tarzo wrote:Smiješan ovaj rezultat ankete...![]()
- titinho
#207 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Logika je da svaki uspjesan biznismen bjezi iz politike, i da uspjesan politicar bjezi u biznismene. (osim kada si trump pa ides da budes predsjednik jer nemas vise sta traziti u biznisu)
samo je u bosni bolje i sigurnije biti politicar, nacelnik i opstinski vijencik nego biznismen
samo je u bosni bolje i sigurnije biti politicar, nacelnik i opstinski vijencik nego biznismen
-
melisina melasa
#208 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Stvarno je upitno to za ajnadzica. Kad vikic u centru nije dobio izbore, tesko da ce ovaj. Ne bih se cak ni iznenadio velikom broju glasova za kamocajia (valjda sam ovo dobro napisao). Jer SDP je u centru ono sto je sda u nekim drugim mjestima, sigurnih 15-tak % glasova, a za ostale je borba. Mada opet mislim da samer (tajm) pobjedjuje.
-
kosponovodjeluje
#209 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Pa ko može glasati za KOS-ovca Nedžada Ajnadžića:
A ovako je današnji koalicioni partner govorio-pisao o Ajnadžiću prije četiri godine:
SBB BIH TVRDI
Ajnadžić je 1992. iz Lukavice poručivao da će 'spaliti pojedine općine ako ijednom njegovom vojniku JNA bude falila i dlaka s glave'
Nevjerovatno je kako istrošeni i kompromitirani kadrovi SDA misle da ovaj narod ne zna ko je šta radio prije i tokom agresije na BiH, stoji u saopštenju SBB BiH
Dokazani KOS-ovac i visoki oficir bivše JNA, Nedžad Ajnadžić dijeli po Općini Centar svoj letak sa sumnjivom biografijom, pozivajući građane da glasaju za njega.
'Nova snaga BiH', inače nosilac liste SDA za OV Centar tvrdi da je od januara 1992. godine član SDA, a od aprila te iste godine aktivni učesnike odbrane grada!? Kako je početkom te ratne godine mogao biti član SDA a istovremeno visokorangirani oficir bivše JNA koja je izvršila agresiju na BiH i granatirala Sarajevo tokom četiri godine opsade? Kako je u aprilu 92' Ajnadžić pristupio redovima Armije R BiH, kada je tek dva mjeseca kasnije pod čudnim okolnostima razmjenjen, a uz to u vrijeme kada je već uveliko počelo granatiranje Sarajeva ispitivao pripadnike MUP-a R BiH u Lukavici, ili stanovnicu Grbavice koje se on odlično sjeća. Zanimljivo je da je ovaj KOS-ovac izbjegao napisati u svojoj biografiji da je svršenik JNA škola, kao i da je predsjednik SDA-ovog paraobavještajnog Odbora za odbranu i sugurnost u kom sjedi čovjek sa američke „crne liste“ Bakir Alispahić.
SBB BiH Centar vjeruje da se građani Općine Centar, koji će 7. oktobra izaći na izbore, odlično sjećaju ko je bio organizator otpora i ko je 6. aprila 1992. godine izašao pred njih prestrašene u Skupštini R BiH i poveo ih u časnu borbu za odbranu Sarajeva. U to vrijeme, kada su već pale i prve žrtve u Sarajevu, Ajnadžić je hrabro iz Lukavice poručivao da će 'spaliti pojedine općine ukoliko ijednom njegovom vojniku JNA bude falila i dlaka s glave'", stoji u saopštenju SBB-a.
A ovako je današnji koalicioni partner govorio-pisao o Ajnadžiću prije četiri godine:
SBB BIH TVRDI
Ajnadžić je 1992. iz Lukavice poručivao da će 'spaliti pojedine općine ako ijednom njegovom vojniku JNA bude falila i dlaka s glave'
Nevjerovatno je kako istrošeni i kompromitirani kadrovi SDA misle da ovaj narod ne zna ko je šta radio prije i tokom agresije na BiH, stoji u saopštenju SBB BiH
Dokazani KOS-ovac i visoki oficir bivše JNA, Nedžad Ajnadžić dijeli po Općini Centar svoj letak sa sumnjivom biografijom, pozivajući građane da glasaju za njega.
'Nova snaga BiH', inače nosilac liste SDA za OV Centar tvrdi da je od januara 1992. godine član SDA, a od aprila te iste godine aktivni učesnike odbrane grada!? Kako je početkom te ratne godine mogao biti član SDA a istovremeno visokorangirani oficir bivše JNA koja je izvršila agresiju na BiH i granatirala Sarajevo tokom četiri godine opsade? Kako je u aprilu 92' Ajnadžić pristupio redovima Armije R BiH, kada je tek dva mjeseca kasnije pod čudnim okolnostima razmjenjen, a uz to u vrijeme kada je već uveliko počelo granatiranje Sarajeva ispitivao pripadnike MUP-a R BiH u Lukavici, ili stanovnicu Grbavice koje se on odlično sjeća. Zanimljivo je da je ovaj KOS-ovac izbjegao napisati u svojoj biografiji da je svršenik JNA škola, kao i da je predsjednik SDA-ovog paraobavještajnog Odbora za odbranu i sugurnost u kom sjedi čovjek sa američke „crne liste“ Bakir Alispahić.
SBB BiH Centar vjeruje da se građani Općine Centar, koji će 7. oktobra izaći na izbore, odlično sjećaju ko je bio organizator otpora i ko je 6. aprila 1992. godine izašao pred njih prestrašene u Skupštini R BiH i poveo ih u časnu borbu za odbranu Sarajeva. U to vrijeme, kada su već pale i prve žrtve u Sarajevu, Ajnadžić je hrabro iz Lukavice poručivao da će 'spaliti pojedine općine ukoliko ijednom njegovom vojniku JNA bude falila i dlaka s glave'", stoji u saopštenju SBB-a.
-
VjecitiStudent
#210 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Nemoj tako, Samer sinoć na TVSA:titinho wrote:Logika je da svaki uspjesan biznismen bjezi iz politike, i da uspjesan politicar bjezi u biznismene. (osim kada si trump pa ides da budes predsjednik jer nemas vise sta traziti u biznisu)
... moralna obaveza mi je nakon 19 godina privatluka da budem načelnik ...
- Capsicum
#211 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Najsmješnije od svega mi je kako je Samer uplatio reklamu preko fb za članak u kojem on sam tvrdi kako je neizvjesna utrka za načelnika između njega i Ajnadžića, sve je kaže u par glasova [emoji23]
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#212 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
ovo je istinaCapsicum wrote:Najsmješnije od svega mi je kako je Samer uplatio reklamu preko fb za članak u kojem on sam tvrdi kako je neizvjesna utrka za načelnika između njega i Ajnadžića, sve je kaže u par glasova [emoji23]
-
VjecitiStudent
#213 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Kaže Reuf
pa se pitam, koju je važnost po državu imala recenzija Suljagićeve knjige o Lagumdžiji i kakve je to političke posljedice ostavilo po recenzenta Reufa."Dakle, ako se bavite javnim poslom, nije javni posao imati sekretaricu, automobil, budžet, i biti dobar sa svima. Dakle, javni posao je raditi ono što je u interesu naroda, čak i ako to čovjeku prouzrokuje određenu vrstu nelagode. Pa imam i ja roditelje. Nije ni njima svejedno bilo, jel' što baš ti? Ne znam ko drugi, neće niko drugi. Mislim da je važno da svi koji se bave javnim životom malo smognu hrabrosti da rade stvari koje su važne za državu bez obzira na političke posljedice i po njih lično."
-
homar
#214 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Kako si ovo umovno rekao.VjecitiStudent wrote:
pa se pitam, koju je važnost po državu imala recenzija Suljagićeve knjige o Lagumdžiji i kakve je to političke posljedice ostavilo po recenzenta Reufa.
-
VjecitiStudent
#215 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
homar wrote:Kako si ovo umovno rekao.VjecitiStudent wrote:
pa se pitam, koju je važnost po državu imala recenzija Suljagićeve knjige o Lagumdžiji i kakve je to političke posljedice ostavilo po recenzenta Reufa.
Moram priznati da je trebalo skupiti izuzetnu hrabrost pa se potpisati kao recenzent onog smeća.Reuf wrote: Mislim da je važno da svi koji se bave javnim životom malo smognu hrabrosti da rade stvari koje su važne za državu bez obzira na političke posljedice i po njih lično.
- ultima_palabra
#216 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Kakva sekretarica i auto... samo ajfon bajo moj 
- Capsicum
#217 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Reuf večeras na zabranjenom forumu. Upravo live...
-
Objektivitetno
#218 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
totalno nebitna informacijaCapsicum wrote:Reuf večeras na zabranjenom forumu. Upravo live...
- Capsicum
#219 Re: RE: Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Možda tebi, ali ima dovoljno onih koje interesuje šta ima da kaže jedan od kandidata za načelnika Općine Centar. Sinoć mu se konkurencija nije baš proslavila.Objektivitetno wrote:totalno nebitna informacijaCapsicum wrote:Reuf večeras na zabranjenom forumu. Upravo live...
-
VjecitiStudent
#220 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Reuf se prerušio u Jasmina
Edit: Ršum će večeras zaraditi lijepe novce.
Edit: Ršum će večeras zaraditi lijepe novce.
-
Objektivitetno
#221 Re: RE: Re: Koga za načelnika Općine Centar?
i sada će pričati o referendumu i dodiku. Toliko o tome šta ima reći.Capsicum wrote: Možda tebi, ali ima dovoljno onih koje interesuje šta ima da kaže jedan od kandidata za načelnika Općine Centar. Sinoć mu se konkurencija nije baš proslavila.
Btw Da te napomenem da su ovo lokalni izbori i da mene ne zanimaju njihove dogovorene referendumske igrice. Kada mi nešto konkretno kaže za Općinu Centar tada će mi biti i zanimljiv. Sve dok me bude zamarao Dodikom i ratohuškaštvom biće mi totalno nebitan, kao i tvoja informacija.
-
putokaz1
#222 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Vlasta Igor i Bekar jesul odustali?
- Capsicum
#223 Re: RE: Re: RE: Re: Koga za načelnika Općine Centar?
A da prvo saslušaš šta će reći? Ti ko Azira u kašike gledao pa vidio šta će pričat? Podsjetit ću te da je Reuf bio vrlo konkretan u emisiji na TVSA, nije uopšte spominjao referendum, govorio je baš o lokalnim pitanjima, problemima i načinu na koji ih misli riješiti ako bude izabran.Objektivitetno wrote:i sada će pričati o referendumu i dodiku. Toliko o tome šta ima reći.Capsicum wrote: Možda tebi, ali ima dovoljno onih koje interesuje šta ima da kaže jedan od kandidata za načelnika Općine Centar. Sinoć mu se konkurencija nije baš proslavila.
Btw Da te napomenem da su ovo lokalni izbori i da mene ne zanimaju njihove dogovorene referendumske igrice. Kada mi nešto konkretno kaže za Općinu Centar tada će mi biti i zanimljiv. Sve dok me bude zamarao Dodikom i ratohuškaštvom biće mi totalno nebitan, kao i tvoja informacija.
Tebe ako ne interesuje ne moraš gledat, ima ko hoće.
-
VjecitiStudent
#224 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Kud se u Tesliću ne registrovah za glasanje
-
putokaz1
#225 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Prije objave imena kandidata govorilo se NS glat uzima ali sad SDA glat uzima,osim lidera stranaka te ''nezavisnih'' podijeljeni su i glasači lijevog centra,nezadovoljni su sa svim kandidatima
Čudan je Centar
Čudan je Centar