plain vanilla wrote:idealista, a zadovoljan radom Imamovica?MikroBelaj wrote:
Nisam uhljebljen,tj nisam ni na budzetu niti u kakvom JP,nezavistan ,samo idealista![]()
I gle cuda,zadovoljan radom gradonacelnika Imamovica![]()
![]()
na kakvim si ti drogama?
Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
- General War
#201 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
- KB9
#203 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
ko su ostali kandidati u tuzli? cime se bave inace? 
- MikroBelaj
#204 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Prodajom magleKB9 wrote:ko su ostali kandidati u tuzli? cime se bave inace?
-
pinkman
#205 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Sad da se dr. Adnan Burina bravi prodajom magle, ne stoji. Vrsni neurolog.MikroBelaj wrote:Prodajom magleKB9 wrote:ko su ostali kandidati u tuzli? cime se bave inace?
@KB9,
- Jasmin Imamovic je politicar i on se uglavnom bavi prodajom magle. Da se ne bavi politikom vjerovatno bi se bavio prodajom knjiga
- Bahrudin Hadziefendic je politicar i on se uglavnom bavi prodajom magle. Poslom ljekara se jako malo bavio, tako da onaj sto je zavrsio fakultet prije 3 godine i zaposlio se, vjerovatno bolji ljekar od njega starijeg.
- dr. Adnan Burina je vrhunski neurolog i zaposlen je na UKC Tuzla.
- Zlatko Berbic se bavi svojim biznisom i ima dosta dugovanja prema drugim kompanijama.
- Alen Gadzo je bio jedno par mjeseci politicar (dok nije smijenjen), a prije toga je bio pripadnik Jedinice za specijalnu podrsku MUP-a tj. specijalac. Vjerovatno najposteniji od svih.
- Amira Malkocevic je diplomirani ekonomista i radi u rudniku.
Neko iz SBIH ima, ali ne znam cime se bavi. I mislim jos jedan nezavisni, ali ne znam cime se bavi.
-
pinkman
- It_is_a_Leclerc
#207 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Objektivno, Imamović radi dobar posao.
I Vlada TK djeluje dosta angažovano i nešto se vrti, tako da se, kao malo gdje drugdje u BiH, stiče utisak stalne promjene i dešavanja.
Smatram da zaslužuje dodatni mandat. Ostali kandidati su slabašni. Jedino dr. Hadžiefendić ima neke šanse jer je u Tuzli dosta jak SBB, te SDA u prigradskim naseljima.
Dr. Burina je sjajan neurolog. Šteta što je Naša Stranka u Tuzli dosta, dosta slabija nego u Sarajevu.
I Vlada TK djeluje dosta angažovano i nešto se vrti, tako da se, kao malo gdje drugdje u BiH, stiče utisak stalne promjene i dešavanja.
Smatram da zaslužuje dodatni mandat. Ostali kandidati su slabašni. Jedino dr. Hadžiefendić ima neke šanse jer je u Tuzli dosta jak SBB, te SDA u prigradskim naseljima.
Dr. Burina je sjajan neurolog. Šteta što je Naša Stranka u Tuzli dosta, dosta slabija nego u Sarajevu.
- General War
#208 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
It_is_a_Leclerc wrote:Objektivno, Imamović radi dobar posao.
objektivno si ga lupio
- It_is_a_Leclerc
#209 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Jao, nemojte odmah tako argumentovano. Dajte mi malo vaše subjektivno mišljenje i smajlić. To me baš onako razuvjerava.General War wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Objektivno, Imamović radi dobar posao.
Dr. Burina je sjajan neurolog. Šteta što je Naša Stranka u Tuzli dosta, dosta slabija nego u Sarajevu.![]()
objektivno si ga lupio
- General War
#210 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
pa eto prvi si poceo, objektivno mozes li objasniti ovo za Jasmina?It_is_a_Leclerc wrote:Jao, nemojte odmah tako argumentovano. Dajte mi malo vaše subjektivno mišljenje i smajlić. To me baš onako razuvjerava.General War wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Objektivno, Imamović radi dobar posao.
Dr. Burina je sjajan neurolog. Šteta što je Naša Stranka u Tuzli dosta, dosta slabija nego u Sarajevu.![]()
objektivno si ga lupio
-
putokaz1
#211 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Da li sbb i dalje jak u Gradu Tuzla?
- General War
#212 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Pravo da ti kazem, pravo sam se iznenadio da je SBB dobio onoliko glasova na proslim izborima, jer je udarna pesnica Tuzlanskog SBB-a doslovno pometena...Dr Kabil-outputokaz1 wrote:Da li sbb i dalje jak u Gradu Tuzla?
Dr Alija-out
Giprom-out
Dzindo-out
Jedino je od stare garde cini mi se samo Dzonlagic jos u SBB-u.
Otkako su sa SDA, stvarno ne vidim razloga da postoje kao stranka...ali eto, strategija razvlacenja glasova jos uvjek dobro funkcionise kao privid demokratrije.
-
putokaz1
#213 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Da li su dobili više u Gradu ili na selima ,da li su kupili ili sve ''kontra sda '' djelo? u Lukavcu takođe bio dobar rezultat sbb-a,u gradu podijeli sa df a u selima odma ispod sda bili.General War wrote:Pravo da ti kazem, pravo sam se iznenadio da je SBB dobio onoliko glasova na proslim izborima, jer je udarna pesnica Tuzlanskog SBB-a doslovno pometena...Dr Kabil-outputokaz1 wrote:Da li sbb i dalje jak u Gradu Tuzla?
Dr Alija-out
Giprom-out
Dzindo-out
Otkako su sa SDA, stvarno ne vidim razloga da postoje kao stranka...ali eto, strategija razvlacenja glasova jos uvjek dobro funkcionise kao privid demokratrije.
- General War
#214 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Nemam pojma, stvarno je enigma ko je uopste glasao za SBB..znam par ljudi koji je agitovao prije raspada za SBB (bivsi SDA clanovi) i dobro pobrali glasova u istocnom dijelu grada tj sa perifernih naselja.putokaz1 wrote:Da li su dobili više u Gradu ili na selima ,da li su kupili ili sve ''kontra sda '' djelo? u Lukavcu takođe bio dobar rezultat sbb-a,u gradu podijeli sa df a u selima odma ispod sda bili.General War wrote:Pravo da ti kazem, pravo sam se iznenadio da je SBB dobio onoliko glasova na proslim izborima, jer je udarna pesnica Tuzlanskog SBB-a doslovno pometena...Dr Kabil-outputokaz1 wrote:Da li sbb i dalje jak u Gradu Tuzla?
Dr Alija-out
Giprom-out
Dzindo-out
- Bosanski_kralj
#215 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Poslije ovih izbora SBB će polako nestajati sa političke scene. Možda čak to isto i DF zadesi.
-
putokaz1
#216 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Čuj Enigma?
Možda su to Marsovci,šalim se...
Kod mene jednostavno nezadovoljni narod je vidio nešto novo u Radončiću,vjeravao mu,dijelom razočarani u sda dijelom u sdp
Kod mene je više bivših sdp prelazilo tad u sbb ili bivših sbih
Sada se sda hvali da će imat novog partnera u vijeću sbb umjesto sbih
Sela se mogu lakše kupit nego grad,ali gradjane je ponijela ''anti Bakir'' priča.
Kod mene jednostavno nezadovoljni narod je vidio nešto novo u Radončiću,vjeravao mu,dijelom razočarani u sda dijelom u sdp
Sela se mogu lakše kupit nego grad,ali gradjane je ponijela ''anti Bakir'' priča.
- General War
#217 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
...Koliko znam ono ljudi, niko nije pao na antibakir pricu, vec jednostavno "opozicija" izabere protukandidate za koje ni rodjena mati nebi glasala...jbt, sve doktori i policajci...nigdje "domacina da je nesto postigao prije nego se uvalio u stolicu".putokaz1 wrote:Čuj Enigma?
Jucer Nasa Stranka valjda odrzala tribinu u tuzli, nigdje niti jednog plakata...isto kao da se ilegalci skupljaju, jos jedan kaze mozda udju u vijece...znaci ni ne racunaju da "posrnulom uhljupskom tuzlanskom SDP-u" mogu parirati za mjesto nacelnika...iako narod samo sto nije tepih prostro.
Last edited by General War on 09/09/2016 00:38, edited 1 time in total.
- It_is_a_Leclerc
#218 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
SBB je, kako u Tuzli, tako i na nivou cijele BIH stranka vrlo moćnnih, bogatih i poznatih ljudi koji, osim politike, imaju još neko zanimanje, neku branšu u kojoj su realizirani, što uveliko privlači ljude da glasaju za njih. Primjerice, neko je spomenuo dr. Kabila, pa onda Ismetu Dervoz, evo sad Izudina Bajrovića, Damira Arnauta, Mirsada Đonladića, prim. Đuguma. U Bihaću je to - Čavkunović, u Goraždu bio Muhamed Ramović....
Uglavnom, vrlo pametna taktika privlačenja glasova.
U Tuzli je SBB uglavnom sačinjen od dosta poznatih gradskih imena i ličnosti, ljudi sa karijerama, koji mogu bez problema privući desetak hiljada glasova. Dodaj na to ponešto retorike, Radončićevih zaluđenika, i eto ti izbornog rezultata.
U Tuzli je SBB uglavnom sačinjen od dosta poznatih gradskih imena i ličnosti, ljudi sa karijerama, koji mogu bez problema privući desetak hiljada glasova. Dodaj na to ponešto retorike, Radončićevih zaluđenika, i eto ti izbornog rezultata.
-
putokaz1
#219 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ako su tad Tuzlaci iznenadili sbb-om,možda opet iznanede npr BerbićemIt_is_a_Leclerc wrote:SBB je, kako u Tuzli, tako i na nivou cijele BIH stranka vrlo moćnnih, bogatih i poznatih ljudi koji, osim politike, imaju još neko zanimanje, neku branšu u kojoj su realizirani, što uveliko privlači ljude da glasaju za njih. Primjerice, neko je spomenuo dr. Kabila, pa onda Ismetu Dervoz, evo sad Izudina Bajrovića, Damira Arnauta, Mirsada Đonladića, prim. Đuguma. U Bihaću je to - Čavkunović, u Goraždu bio Muhamed Ramović....
-
babanovac
#220 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ja sam glasao za SBB na proslim lokalnim izglasao. Zasto? Veze nemam. Ne sjecam se vise.
Na ovim, nema sanse. I prije cetri godine sam prao ruke nakon svakog citanja Avaza. Prenese cojeka.
Na ovim, nema sanse. I prije cetri godine sam prao ruke nakon svakog citanja Avaza. Prenese cojeka.
- It_is_a_Leclerc
#221 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Berbić je politički egzibicionist. Na stranu što je riječ o uspješnom čovjeku, svojevrsnom "malom Fahri", ali on jednostavno ne može parirati niti infrastrukturom, niti kapacitetom koje imaju velike stranke.putokaz1 wrote:Ako su tad Tuzlaci iznenadili sbb-om,možda opet iznanede npr BerbićemIt_is_a_Leclerc wrote:SBB je, kako u Tuzli, tako i na nivou cijele BIH stranka vrlo moćnnih, bogatih i poznatih ljudi koji, osim politike, imaju još neko zanimanje, neku branšu u kojoj su realizirani, što uveliko privlači ljude da glasaju za njih. Primjerice, neko je spomenuo dr. Kabila, pa onda Ismetu Dervoz, evo sad Izudina Bajrovića, Damira Arnauta, Mirsada Đonladića, prim. Đuguma. U Bihaću je to - Čavkunović, u Goraždu bio Muhamed Ramović....
-
putokaz1
#222 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Za koga ćeš sad?babanovac wrote:Ja sam glasao za SBB na proslim lokalnim izglasao. Zasto? Veze nemam. Ne sjecam se vise.
-
putokaz1
#223 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Pristojan rezultat je ostvario prošli puta?
- MikroBelaj
#224 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ovo sbb-ovaca od proslih izbora sto znam ,mogu gotovo sa 100% sigurnoscu reci da nece ponoviti svoju gresku,cim se Radoncic zbog svojih licnih interesa(citaj rijesio se zatvora uz pomoc Izetbegovica) "priklonio" SDA-u
Raja je bila razocarana tadasnjim SDP-om pod vodjstvom Lagumdzije i kao sto svi znamo rasprsila se po DF-u i SBB-u,sad se ta ista raja vraca SDP-u,najvise zbog te koalicije sa SDA,koju mrze iz dna duse!
SDP ima velike sanse ovaj put u Tuzli,i samo se nadam da ce nakon sto dobiju ove izbore nastaviti sa konkretnim stvarima,a ne da se nastavi prica iz 2010-2014 jer tada im vise nema povratka,zadnja sansa SDP u Tuzli su ovi izbori!
Raja je bila razocarana tadasnjim SDP-om pod vodjstvom Lagumdzije i kao sto svi znamo rasprsila se po DF-u i SBB-u,sad se ta ista raja vraca SDP-u,najvise zbog te koalicije sa SDA,koju mrze iz dna duse!
SDP ima velike sanse ovaj put u Tuzli,i samo se nadam da ce nakon sto dobiju ove izbore nastaviti sa konkretnim stvarima,a ne da se nastavi prica iz 2010-2014 jer tada im vise nema povratka,zadnja sansa SDP u Tuzli su ovi izbori!
- seln
#225 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Zasto uspjesni i realizirani ljudi ljube prkno iskompleksiranom sandzackom kriminalcu?It_is_a_Leclerc wrote:SBB je, kako u Tuzli, tako i na nivou cijele BIH stranka vrlo moćnnih, bogatih i poznatih ljudi koji, osim politike, imaju još neko zanimanje, neku branšu u kojoj su realizirani, što uveliko privlači ljude da glasaju za njih. Primjerice, neko je spomenuo dr. Kabila, pa onda Ismetu Dervoz, evo sad Izudina Bajrovića, Damira Arnauta, Mirsada Đonladića, prim. Đuguma. U Bihaću je to - Čavkunović, u Goraždu bio Muhamed Ramović....