Olimpijske igre u Riu 2016.

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
kakavdanakneiskustvu

#201 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by kakavdanakneiskustvu »

hrasno38 wrote:Vrlo jednostavno rjesite problem ako imate Smart TV sa IPTV televizijom. Tu nema zamracenja a sve mozete zavrsiti za sat dva. Ja korsitim evo jednu IPTV i imam sve moguce i nemoguce sportske i nase kanale. Ali dzaba sta mi to sve vrijedi ako nasi ne budu prenosili Dzmhura i Basica

ja probao preko kodija,cak i tu izgleda da je zatamnjen hrt 2
kakavdanakneiskustvu

#202 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

hrasno38 wrote:
hrasno38 wrote:Zato sto BHT i RTRS prenose isto vaterpolo a ne veslanje. Tako ce ti biti da oni prenosi koji se poklapaju ce biti zatamnjeni
kakavdanakneiskustvu wrote:HRT 2 zatamnjen a prenose veslanje koje ne prenose ni BHT ni RTRS
Ne nisam ja govorio za HRT on ce biti stalno zatamnjeni jer su jednostavno supci....pa zatamnjuju i svoju ligu koja se ne prenosi kod nas. Govorio sam za kanale Srbije

ne bih rekao da su supci,ljudi otkupili prava za olimpijadu za podrucje svoje drzave,isto kao i BHT
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#203 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by hrasno38 »

kakavdanakneiskustvu wrote:
hrasno38 wrote:Vrlo jednostavno rjesite problem ako imate Smart TV sa IPTV televizijom. Tu nema zamracenja a sve mozete zavrsiti za sat dva. Ja korsitim evo jednu IPTV i imam sve moguce i nemoguce sportske i nase kanale. Ali dzaba sta mi to sve vrijedi ako nasi ne budu prenosili Dzmhura i Basica
ja probao preko kodija,cak i tu izgleda da je zatamnjen hrt 2
Ja sam govorio o IPTV-u koji se recimo nudi preko OLX-a gdje uplatis 10-15 KM za mjesec i stvarno dobijes apsolutno sve. Evo ja sad gledam HRT 2 koji prenosi isto veslanje ali sad ce jos malo rukomet

http://www.olx.ba/pretraga?trazilica=iptv
hrasno38

#204 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by hrasno38 »

It_is_a_Leclerc wrote:Pise da ce BHT raditi tenis veceras ali "kombinirano" sa crnogorskim rukometasicama :roll:
ma ne pise na njihovoj stranici a moguce da ce nesto kombinovati sto je van pameti jer svi prenose nastupe svojih sportista sdamo nasi jedu govna i kombinuju
It_is_a_Leclerc

#205 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by It_is_a_Leclerc »

Krokodajl wrote:Tatjana Đekanović završila kao 35-a u kvalifikacijama 10m zračna puška, u konkurenciji od 51-e takmičarke, ostvareni rezultat od 410,8 nije bio dovoljan za jednu od prvih 8 pozicija koje vode u finale, rezultat koji je bio potreban za finale je 415,9 koliko je rezultat koji je ostvarila osmoplasirana Kineskinja Yi Siling, u finale je ušla i Hrvatica Snježana Pejčić kao sedma u kvalifikacijama za rezultatom 416, inače prva u kvalifikacijama, Kineskinja Du Li, je ostvarila rezultat od 420,7 i time oborila olimpijski rekord.
Slabašan rezultat, uistinu, ali djevojka je mlada, došla je sa pozivnicom, pa se ovo može smatrati i kao nekim ok dometom.
Doda37

#206 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by Doda37 »

hrasno38 wrote:
hrasno38 wrote:Zato sto BHT i RTRS prenose isto vaterpolo a ne veslanje. Tako ce ti biti da oni prenosi koji se poklapaju ce biti zatamnjeni
kakavdanakneiskustvu wrote:HRT 2 zatamnjen a prenose veslanje koje ne prenose ni BHT ni RTRS
Ne nisam ja govorio za HRT on ce biti stalno zatamnjeni jer su jednostavno supci....pa zatamnjuju i svoju ligu koja se ne prenosi kod nas. Govorio sam za kanale Srbije

ne bih rekao da su supci,ljudi otkupili prava za olimpijadu za podrucje svoje drzave,isto kao i BHT
Kako Vam nije jasno da HRT ne pravi problem vec BHT trazi od kabelskih i IPTV operatera da zatamne HRT, jer HRT ne moze u BIH zatamniti vec BH Telecom, HT Eronet , Logosoft , Telemach itd...
hrasno38

#207 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by hrasno38 »

Doda37 wrote:Kako Vam nije jasno da HRT ne pravi problem vec BHT trazi od kabelskih i IPTV operatera da zatamne HRT, jer HRT ne moze u BIH zatamniti vec BH Telecom, HT Eronet , Logosoft , Telemach itd...
Ne trazi BHT da zamrace hrvatsku ligu u fudbalu pa je zamrace i na to sam i aludiro da su supci a ne za OI za koje su otkupljena prava.
Juliuscezar

#208 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by Juliuscezar »

It_is_a_Leclerc wrote:
Krokodajl wrote:Tatjana Đekanović završila kao 35-a u kvalifikacijama 10m zračna puška, u konkurenciji od 51-e takmičarke, ostvareni rezultat od 410,8 nije bio dovoljan za jednu od prvih 8 pozicija koje vode u finale, rezultat koji je bio potreban za finale je 415,9 koliko je rezultat koji je ostvarila osmoplasirana Kineskinja Yi Siling, u finale je ušla i Hrvatica Snježana Pejčić kao sedma u kvalifikacijama za rezultatom 416, inače prva u kvalifikacijama, Kineskinja Du Li, je ostvarila rezultat od 420,7 i time oborila olimpijski rekord.
Slabašan rezultat, uistinu, ali djevojka je mlada, došla je sa pozivnicom, pa se ovo može smatrati i kao nekim ok dometom.
Pa realno i nije ovo toliko epohalno los rezultat kad sve uzmemo u obzir, a ima samo 19 godina.

BHT prenosi srbija madjarska vaterpolo. Inace nije da pratim vaterpol ali dobijaju madjari srbe
Doda37

#209 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by Doda37 »

hrasno38 wrote:
Doda37 wrote:Kako Vam nije jasno da HRT ne pravi problem vec BHT trazi od kabelskih i IPTV operatera da zatamne HRT, jer HRT ne moze u BIH zatamniti vec BH Telecom, HT Eronet , Logosoft , Telemach itd...
Ne trazi BHT da zamrace hrvatsku ligu u fudbalu pa je zamrace i na to sam i aludiro da su supci a ne za OI za koje su otkupljena prava.
Godinama HRT ne prenosi hrvatsku ligu
It_is_a_Leclerc

#210 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Ali stvarno - neka prenose Srbija - SAD u košarci jer je to zaista spektakl u najavi, ali prenositi mrtvi vaterpolo, kraj naprimjer - ženske odbojke :D , veslanja u kome se dešavalo svašta (pojavio se vjetar i umalo potopio učesnike), streličarstva koje je super-atraktivan i zanimljiv sport... :roll:
kakavdanakneiskustvu

#211 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Doda37 wrote:

Kako Vam nije jasno da HRT ne pravi problem vec BHT trazi od kabelskih i IPTV operatera da zatamne HRT, jer HRT ne moze u BIH zatamniti vec BH Telecom, HT Eronet , Logosoft , Telemach itd...[/quote]

da,to je jasno,cudno je da nije zatamnjen RTS 2 a RTS 1 jeste
uglavnomja

#212 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by uglavnomja »

hrasno38 wrote: Ne nisam ja govorio za HRT on ce biti stalno zatamnjeni jer su jednostavno supci....pa zatamnjuju i svoju ligu koja se ne prenosi kod nas. Govorio sam za kanale Srbije
ne zatmnjuju hrvati :-)

zatamjnjuje tvoja kablovska tv prema ugovoru po kojem se posebno placeni dogadjaji ne mogu prenossiti, tako nesto ... oni ce platiti kaznu ako puste hrvate ili srbe svejedno
cyprus

#213 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by cyprus »

tzipiripi wrote:Al' ovi naši komentatori s portugalskim alfabetom i poretkom zemalja koje izlaze :-) :lol:
E, ovo je bio urnebes :lol: Medina rasturila :mrgreen: Čuj portugalski alfabet :-) Još reče Kukska ostrva :oops: i Sen Vensen i Grenaden :oops:
insomnia78

#214 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by insomnia78 »

Fazlija vrati se sve ti je oprosteno

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
hrle1976

#215 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by hrle1976 »

BBC broadcast prenosi skoro sve svaki sport poseban kanal. Treba samo imati UK IP
shalla

#216 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by shalla »

Ako ga ne budu zatamnjivali, mogao bi mi RTS2 biti najzastupljeniji kanal ovih 15 dana [emoji16]

Image

Napis'o ja, preko Tapatalka
cyprus

#217 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by cyprus »

Nego, što se tiče Tatjaninog rezultata, reklo bi se očekivano... Čak i pristojno u odnosu na očekivanja... Njoj svaka čast... Mlada je :bih:
hrasno38

#218 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by hrasno38 »

Doda37 wrote:
hrasno38 wrote:
Godinama HRT ne prenosi hrvatsku ligu
Ama prenose kosarku, prenose nastupe hrvatskih klubova u Evropi, prenosi HRT i te kako puno sportskih dogadjaja i uglavnom sve bude zatamnjeno. I jasno je meni da ne zatamnnjuje HRT i Hrvatska nego moh kablovski operater ali kazem da je to supacki. Cak je jedno vrijeme bilo da neki kablovski operateri ne zatmanjuju HRT (tamo gdje su hrvati vecina) a ostali zatamnjuju. Znam ja odlicno sta govorim
Mustang1

#219 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by Mustang1 »

Opet i ovdje o zatamnjivanju :D
It_is_a_Leclerc

#220 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Pa koliko perioda igre ima ovaj horor od vaterpola ? :lol:

bog te vidio, izgleda da se igra dok se neko ne utuši.
hrasno38

#221 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by hrasno38 »

insomnia78 wrote:Fazlija vrati se sve ti je oprosteno

Ako hoces nesto pametno da napises onda malo ipak produmaj prije. ovo je djevojka od 19 godina koja je dobila pozivnicu i ni ona ni Amina kajtaz kojoj je 20 godina nisu neko od koga se ocekuju neki rezultati ali bi lijepo bilo da ne budu medju zadnjima. Evo Tatjana je 35 od 51 i to je sasvim zadovoljavajuce za nekoga ko zna sta je potrebno da bi se na OI ostvario veci rezultat. Isto vrijedi i za Mihajla Ceprkala koji nije dobio pozivnicu nego ostvario jos davno B olimpisjku normu iako mu je tek 17 godina....tako da malo razmisli prije nego sto nesto napises iz daleke Francuske!!!
hrasno38

#222 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by hrasno38 »

It_is_a_Leclerc wrote:Pa koliko perioda igre ima ovaj horor od vaterpola ? :lol:

bog te vidio, izgleda da se igra dok se neko ne utuši.
hahahahahahah kralju :thumbup: ja isto nisam ljubitelj vaterpola ali mislim da trenutno bas i nema nesto interesantnije na OI
insomnia78

#223 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by insomnia78 »

Jah, inace se u sportu talenat i rezultati pokazu poslije tridesete

It_is_a_Leclerc

#224 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Image
Ibtihaj Mohamed - svjetska šampionka i olimpijski predstavnik SAD-a u mačevanju
hrasno38

#225 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

Post by hrasno38 »

insomnia78 wrote:Jah, inace se u sportu talenat i rezultati pokazu poslije tridesete

Danas talenat bez ogromnih ulaganaj ne znaci apsolutno nista jer na borilista izlazis da se takmicih protiv hemije (dozvoljene) koja od sportista pravi masine i pored toga kosta kao bozija kisa. 100 KM kosta samo 3 kg Whey Proteina a to vrhunski sportista spuca sad pa sad a da ne pricam o ostalim suplementima koje koriste sportisiti iz razvijenih zemalja. Tako da svaki rezultat koji postingu nasi sportisiti je vjeruj mi vise nego dobar. I da i to da ti kazem u zavisnosti od sporta do sporta 19-20 godina sigurno nije vrijeme kada se postizu vrhunski rezultati...u stvari ima primjera ali ima ih vise kod kojih su pronadjene nedozvoljene supstance.
Locked