Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
supercali wrote:Nije htio 9-og zbog srebrenice a moze 13-og
Nek bude 14-og I nikakav problem
Ako ti tako kazes, ima tako da bude...
Sto ne mogu vise preseravanja...
11-ti je dan zalosti, a ne 13-ti, stoga pustite ljude...
Jeste bas kako ja kazem
Pa vidis li da se sam popovic preserava
Nije ni 9-i dan zalosti pa je kao odbio zbog srebrenice a moze 13 znaci isti razmak u danima
nije tako bio rekao
rekao je da nije 9og zbog ramazana
Pismonosa wrote:Da su ovi pojedini što sad lafo brinu o Srebrenici barem jedan post napisali o toj temi tamo gdje treba, pa ljudski iskazali žaljenje, nazvali stvari pravim imenom. Ma jok, bitna im Srebrenica samo vako kad se može baciti koja koska..
Davno nekad nazvao stvari pravim imenom ljudi me popljuvali jer kao skrnavim srebrenicku tragediju vrijedjam I sl
Ja svoje rekao i ne pada mi napamet da se prepirem oko toga
Ovo nova tema vezana za to rekao svoje misljenje I to je to
Kako ja obiljezavam iskazujem sazaljenje je sasvim nebitno za javnost
Ja tebe i ne poznajem. Ovi što su pili s tobom kafu znaju ko si i šta si.
Hoću da kažem da stopostotno ogromna većina onih koji će biti na koncertu tu noć u dubini duše osjećaju iskreno žaljenje i bol prema onome što se desilo u Srebrenici, za razliku od pojedinih orangutana kojima je Srebrenica dobra samo za ono što sam već rekao da je. Ko se prepozna u opisu, njegova stvar.
Pismonosa wrote:Da su ovi pojedini što sad lafo brinu o Srebrenici barem jedan post napisali o toj temi tamo gdje treba, pa ljudski iskazali žaljenje, nazvali stvari pravim imenom. Ma jok, bitna im Srebrenica samo vako kad se može baciti koja koska..
Davno nekad nazvao stvari pravim imenom ljudi me popljuvali jer kao skrnavim srebrenicku tragediju vrijedjam I sl
Ovo nova tema vezana za to rekao svoje misljenje I to je to Kako ja obiljezavam iskazujem sazaljenje je sasvim nebitno za javnost
Bitno je ako vec toj istoj javnosti dijelis moralne lekcije.
Nije uopste jer to ne radim javno niti sam javna licnost
supercali wrote:
Jeste bas kako ja kazem
Nije ni 9-i dan zalosti pa je kao odbio zbog srebrenice a moze 13 znaci isti razmak u danima
nije tako bio rekao
Ajde procitaj ponovo
2 juli je zbog ramazana a 9-i je zbog srebrenice
Ćamil Duraković: Neka je haram svakome ko je odobrio i učestvovao u organizaciji “Zvezda granda” u Sarajevu
ne branim ja ove grandovce,zaboli me za njih, ali licemjerju nigdje kraja nema
evo meni prvom (kojem su ginuli clanovi uze porodice u ratu a pola familije bukvalno zauvijek protjerano sa svojih ognjista) bar stotinu drugih stvari vise smeta od hebene grand parade
prvo treba pocistiti u svojoj avliji,ali jbg to nismo ionako nikad radili
Ćamil Duraković: Neka je haram svakome ko je odobrio i učestvovao u organizaciji “Zvezda granda” u Sarajevu
ne branim ja ove grandovce,zaboli me za njih, ali licemjerju nigdje kraja nema
evo meni prvom (kojem su ginuli clanovi uze porodice u ratu a pola familije bukvalno zauvijek protjerano sa svojih ognjista) bar stotinu drugih stvari vise smeta od hebene grand parade
prvo treba pocistiti u svojoj avliji,ali jbg to nismo ionako nikad radili
Ovo nova tema vezana za to rekao svoje misljenje I to je to
Kako ja obiljezavam iskazujem sazaljenje je sasvim nebitno za javnost
Ja tebe i ne poznajem. Ovi što su pili s tobom kafu znaju ko si i šta si.
Hoću da kažem da stopostotno ogromna većina onih koji će biti na koncertu tu noć u dubini duše osjećaju iskreno žaljenje i bol prema onome što se desilo u Srebrenici, za razliku od pojedinih orangutana kojima je Srebrenica dobra samo za ono što sam već rekao da je. Ko se prepozna u opisu, njegova stvar.
Komentarisem tvoj post u svoje ime nisam rekao ni da me prozivas ni nista nego samo kako stvari stoje
Kao sto rekoh kad sam nazivao stvari pravim imenom onda sam dobijao uvrede I svasta nesto
supercali wrote:
Jeste bas kako ja kazem
nije tako bio rekao
Ajde procitaj ponovo
2 juli je zbog ramazana a 9-i je zbog srebrenice
Hocete slobodu misljenja, vjeroispovjesti, govora i druge slobode kad treba nositi hidzab u Sudu BiH, a kada neko drugi zeli slobodan govor (da svira i pjeva), a neko zeli da cuje to - e onda je problem. Pa nismo se tako dogovorili.
Svakom svoje, nismo S. Koreja pa da citava zemlja slusa istu muziku, jede istu pitu, pije isti jogurt, nosi istu frizuru. Valjda je bogatstvo u razlicitosti, a ne u uniformnom ponasanju i zivljenju.
Licno ne idem ni na ove, ni na bajramske koncerte. Ako naletim na TV-u, mogu poslusati i jedno i drugo, sve dok ne sadrzi govor mrznje.
KIseljak12 wrote:Hocete slobodu misljenja, vjeroispovjesti, govora i druge slobode kad treba nositi hidzab u Sudu BiH, a kada neko drugi zeli slobodan govor (da svira i pjeva), a neko zeli da cuje to - e onda je problem. Pa nismo se tako dogovorili.
Svakom svoje, nismo S. Koreja pa da citava zemlja slusa istu muziku, jede istu pitu, pije isti jogurt, nosi istu frizuru. Valjda je bogatstvo u razlicitosti, a ne u uniformnom ponasanju i zivljenju.
Licno ne idem ni na ove, ni na bajramske koncerte. Ako naletim na TV-u, mogu poslusati i jedno i drugo, sve dok ne sadrzi govor mrznje.