Dr Baltazar wrote:Zna se ko kome u leđa gleda kad se GS spomeneBlek Stena wrote:@Baltazar
a kad su ta dvojica vezala 4 GSa u nizu? de me podsjeti kad se prestanes smijat

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Dr Baltazar wrote:Zna se ko kome u leđa gleda kad se GS spomeneBlek Stena wrote:@Baltazar
a kad su ta dvojica vezala 4 GSa u nizu? de me podsjeti kad se prestanes smijat

Samo da ponovim sta sam nagovijestio RG skvadri prije 6-7 dana! Jucer je bilo previse bolno da im stavljam sol na ranu!shake69 wrote:Damir Dzumhur u prvom kolu na Ukrajinca Kudlu koji igra pod americkom zastavom. Kako je moglo, dobar zrijeb, iako je Kudla favorit. Trava mu je najdraza podloga, ako je suditi po cak cetvrtom kolu Wimbledona dvije godine ranije. To znaci da ce Damir morati odigrati svoj najbolji mec na travi da se dohvati drugog kola gdje ga skoro sigurno ceka Kohli.
Kako vidim, Djovak bi mogao na jahtu vec u prvoj hefti!
Cetvrti put u istoriji Vimbldona.ultima_palabra wrote:Otkud da se igra u nedjelju?
dobra ti je procjena. rekao sam da je to zbog rima i stanja u porodici. i ne prisjedaj im na muku.shake69 wrote:Samo da ponovim sta sam nagovijestio RG skvadri prije 6-7 dana! Jucer je bilo previse bolno da im stavljam sol na ranu!shake69 wrote:Damir Dzumhur u prvom kolu na Ukrajinca Kudlu koji igra pod americkom zastavom. Kako je moglo, dobar zrijeb, iako je Kudla favorit. Trava mu je najdraza podloga, ako je suditi po cak cetvrtom kolu Wimbledona dvije godine ranije. To znaci da ce Damir morati odigrati svoj najbolji mec na travi da se dohvati drugog kola gdje ga skoro sigurno ceka Kohli.
Svaka čast na velikodušnosti,imaćemo to na umu sledećih mjesecishake69 wrote:Samo da ponovim sta sam nagovijestio RG skvadri prije 6-7 dana! Jucer je bilo previse bolno da im stavljam sol na ranu!shake69 wrote:Damir Dzumhur u prvom kolu na Ukrajinca Kudlu koji igra pod americkom zastavom. Kako je moglo, dobar zrijeb, iako je Kudla favorit. Trava mu je najdraza podloga, ako je suditi po cak cetvrtom kolu Wimbledona dvije godine ranije. To znaci da ce Damir morati odigrati svoj najbolji mec na travi da se dohvati drugog kola gdje ga skoro sigurno ceka Kohli.

Pa ne čudi da imaju sličan način razmišljanja s obzirom da su sunarodnici a i šekijevi dalji korijeni vuku iz provincije BazelLeopold_IV wrote:Manic monday sutra i vjerojatno dan s najviše dobrog tenisa u godini.
Nishikori - Čilić
Tsonga - Gasquet
Murray - Kyrgios
Itd...
p.s nije da vam Shake i Roger nisu najavili šta slijedi, tako da niste nespremni dočekali...
Bolan, Toma, je li ti vidis kako ovdje na ovoj zbirnoj fotki bas treba prostor za jos jednu slicicu s trofejom, da se fino razmaknu u zadnjem redu skupljene fotke pa da se niko ne pati u photoshopu!
Pa ja, potrošiš se mentalnoTomahawk11 wrote:Kako je MahMut favorit protiv Querreya? To ono nakon sto dobijes top 5 igraca ispadas automatski?
Samuraj i Vimbldon,niđe vezeLeopold_IV wrote:Šta se događa s Čilićem???
je li moguce da ovako raznosi samuraja?
Baš čudno da i nebo ne plače... ha ha haTomahawk11 wrote:Kako Novak ispade i kisa stade.
Koincidencija ili slucajnost?
3 godine mi se avansiralo...Blek Stena wrote:bas uzivas.... pazi da ti se ne vrati
Dajte malo vedrine, pa i mi Svajcarci docekali malo svjetlosti.Blek Stena wrote:bas uzivas.... pazi da ti se ne vrati
Leopold_IV wrote:Realno gledano Murray je izraziti favorit i najviše je pokazao tako da bi sve osim njegovog osvajanja Wimbledona bilo veliko iznenađenje.