Pa kad su je godinama blokirali, tih eventualnih par sati nece biti problem.Logovan wrote:Čuj ti njega.Code: Select all
http://source.ba/clanak/BiH/407743/Amar-Trbovic--Blokirat-cemo-%C5%A0trosmajerovu-ako-nam-ne-dozvole-da-vratimo-baste![]()
![]()
Bašče u Štrosi
-
KIseljak12
#201 Re: Bašče u Štrosmi
-
klixo
#202 Re: Bašče u Štrosmi
Da ja imam ugovor na cca. 5 godina i cca. 5000 kirije blokirao bi pola grada ,a ne jednu ulicu.
E sad sto su koliko vidim vlasnici mahom kriminalci ili ex kriminalci je drugi par cipela i sad Trbovica stizu repovi proslosti pa mu narod zbog toga zamjera.
Djavo kad tad ispostavi racun.
A sto se tice muzike nije do njega , takva je potraznja...
Ja sam za to da im se naplate penali iz prosle godine i maximalno 5 stolova u sirinu baste.
E sad sto su koliko vidim vlasnici mahom kriminalci ili ex kriminalci je drugi par cipela i sad Trbovica stizu repovi proslosti pa mu narod zbog toga zamjera.
Ja sam za to da im se naplate penali iz prosle godine i maximalno 5 stolova u sirinu baste.
- braca
#203 Re: Bašče u Štrosmi
Situacija je jasna kao dan i cista kao sunce: baste u Strosmajerovoj trebaju biti, nema sumnje u to, ali u uskom podrucju, recimo "od bijele do bijele linije", to je sasvim dovoljno. I - nema muzike! Nikakve. Jer sako se dozvoli "lagana muzuika", svi znamo na sta ce to izaci: dokazivanje buke, da li je bila muzika bucna ili ne, aparati za mjerenje buke nisu ili jesu atestirani i slicne gluposti. Znaci, bez muzike.
Radovao bih se takvoj opciji.
Radovao bih se takvoj opciji.
-
artime
#204 Re: Bašče u Štrosmi
Neka bokser premijesti ovo vozilo u svoju avliju. Naravno ibrahim će njemu zazmiriti na jedno oko.Yahweh wrote:
Ja sam cuo da su Stojnicevi registrovali ovaj buss u opstini kao stambeni objekat? What the fuck?
Kako ukloniti ovo ruglo iz centra grada?
-
calculator
#205 Re: Bašče u Štrosmi
Kad je to Strosa preimenovana?
- mayab
#206 Re: Bašče u Štrosmi
Ovo mi baš nije jasno, da ova grdosija tek tako blokira pola ulice......artime wrote:Neka bokser premijesti ovo vozilo u svoju avliju. Naravno ibrahim će njemu zazmiriti na jedno oko.Yahweh wrote:
Ja sam cuo da su Stojnicevi registrovali ovaj buss u opstini kao stambeni objekat? What the fuck?
Kako ukloniti ovo ruglo iz centra grada?
- Jolpaz
#207 Re: Bašče u Štrosmi
Na Pesterske vrleti odakle ste sljegli pa blokiraj...Troll_Happens wrote:pa zajeban, do sada mu se gledalo kroz prste pa se osilio. Jos ako ima neku perjanicu SDA koja ga stiti onda s pravom ima to da izjavi.. Nije mi jasno kada bi se to desilo onda ce biti i takvih koji bi bili u stanju mu spaliti i lokal... nemos protiv naroda...Logovan wrote:Čuj ti njega.Code: Select all
http://source.ba/clanak/BiH/407743/Amar-Trbovic--Blokirat-cemo-%C5%A0trosmajerovu-ako-nam-ne-dozvole-da-vratimo-baste![]()
![]()
Pojave se preko noci,donesu svoje divlje obicaje i jos se kao nesto bune.
Treba vidjeti jesu li ovi uopste drzavljani BiH?
-
zrakomlat
#208 Re: Bašče u Štrosmi
A koja je fora s ovim autobusom. Tek tako stoji u ulici kojom se odvija saobraćaj? Čemu služi?mayab wrote:Ovo mi baš nije jasno, da ova grdosija tek tako blokira pola ulice......artime wrote:Neka bokser premijesti ovo vozilo u svoju avliju. Naravno ibrahim će njemu zazmiriti na jedno oko.Yahweh wrote:
Kako ukloniti ovo ruglo iz centra grada?![]()
I sve normala....
-
Bodkin
#209 Re: Bašče u Štrosmi
Da imas osjecaj da si u londonu. Pravi londonski pub sa jedne i pravi londonski bus sa druge stranezrakomlat wrote: A koja je fora s ovim autobusom. Tek tako stoji u ulici kojom se odvija saobraćaj? Čemu služi?
-
frngla
#210 Re: Bašče u Štrosmi
APEL DOBRIM LJUDIMA!
Molim Vas promijenite naslov ove teme, oči me peku kad vidim ovo "Štrosma"
-
Innovation
#211 Re: Bašče u Štrosmi
frngla wrote:APEL DOBRIM LJUDIMA!
- DaysleepeR
#212 Re: Bašče u Štrosmi
a može li kako da se ne daje značaj ovoj temu uopšte?
nije ljudima niko zabranio rad, uredno neka im rade kafići, polažu pravo na javnu površinu, a ne na vlastitu teritoriju, sve je uradno zabranjeno
nije ljudima niko zabranio rad, uredno neka im rade kafići, polažu pravo na javnu površinu, a ne na vlastitu teritoriju, sve je uradno zabranjeno
- Dr. Kuca
#213 Re: Bašče u Štrosmi
Rade li ovi kafici zimi il samo ljeti kada su baste?
- JThomas
#214 Re: Bašče u Štrosmi
rade.
- supercali
#215 Re: Bašče u Štrosmi
Sa holandskim tablicamaBodkin wrote:Da imas osjecaj da si u londonu. Pravi londonski pub sa jedne i pravi londonski bus sa druge stranezrakomlat wrote: A koja je fora s ovim autobusom. Tek tako stoji u ulici kojom se odvija saobraćaj? Čemu služi?
- Dr. Kuca
#216 Re: Bašče u Štrosmi
JThomas wrote:rade.
A zale se da moraju otpustati radnike radi basti.
- Troll_Happens
#217 Re: Bašče u Štrosmi
Ljetos bile njemacke koliko se sjecam. Valjda mu prosli digo pauk pa sad uvezao novog sa holandskim tablama.supercali wrote:Sa holandskim tablicamaBodkin wrote:Da imas osjecaj da si u londonu. Pravi londonski pub sa jedne i pravi londonski bus sa druge stranezrakomlat wrote: A koja je fora s ovim autobusom. Tek tako stoji u ulici kojom se odvija saobraćaj? Čemu služi?
- supercali
#218 Re: Bašče u Štrosmi
Uvijek su bile holandske
-
yasaq
#219 Re: Bašče u Štrosmi
Nek' ode na svoju livadu odakle potiće pa nek nju blokira !KIseljak12 wrote:Pa kad su je godinama blokirali, tih eventualnih par sati nece biti problem.Logovan wrote:Čuj ti njega.Code: Select all
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#220 Re: Bašče u Štrosmi
stvarno su se previše digli
moš misliti kakve su ovakve kabadahije u mahalama i tamo gdje nema medija
moš misliti kakve su ovakve kabadahije u mahalama i tamo gdje nema medija
-
klej1
#221 Re: Bašče u Štrosmi
imaju ugovore za koristenje poslovnih prostora, baste tu nisu ukljucene i svake godine se podnose zahtjevi za postavljanje istih. isto tako, na osnovu ranije izdatih dozvola za baste, bilo je, jasno, definisano kolike gabarite iste mogu imati. u stvarnosti, zauzimale se po nekoliko puta vise od dozvoljenog.klixo wrote:Da ja imam ugovor na cca. 5 godina i cca. 5000 kirije blokirao bi pola grada ,a ne jednu ulicu.
- JThomas
#222 Re: Bašče u Štrosmi
pa dobro, s mnogo manjim kapacitetom svakako. ali rade.Dr. Kuca wrote:JThomas wrote:rade.
A zale se da moraju otpustati radnike radi basti.
-
artime
#223 Re: Bašče u Štrosmi
Mafija. a ti budi posten zavrsi skolu i budi redovan poreski obveznik. prolazi sve uredno kroz zivot....
- Qler
#224 Re: Bašče u Štrosmi
Mene samo zanima od kad je Štorsma... zar nije oduvijek bila Štrosa...
- O'zone
- Globalni moderator
#225 Re: Bašče u Štrosi
Eto promijenjen naslov....Ako @Luciferu zasmeta neka javi pa ću vratiti slovo"m"