Ima kod mene jaran taj neki S7 edge,to je valjda ona firma što pravi frižidere i bagere i nije nešto za te pare koje je on dao.mufa1 wrote:Oneplus 3t je toliko dobar i ispred svog vremena, da ce mu tek samsung s12 bit konkurencija![]()
Oneplus All about!!
Moderator: Benq
- valjuga
#201 Re: Oneplus 3
- Maharadza
#202 Re: Oneplus 3
Jašta je nego precijenjen, ali moraš priznati da mu je kamera vrh tj. kompletan je uređaj, osim cijene!valjuga wrote:Ima kod mene jaran taj neki S7 edge,to je valjda ona firma što pravi frižidere i bagere i nije nešto za te pare koje je on dao.mufa1 wrote:Oneplus 3t je toliko dobar i ispred svog vremena, da ce mu tek samsung s12 bit konkurencija![]()
- rovac13
#203 Re: Oneplus 3
Procitah prvi post i upade mi u oko kao ubitacna cijena ovog mobitela.Pa me zainteresira da vidim sta je to.Prvi put cujem za taj brand.Proguglam kad ono kineski brand tek nedavno poceo se bavit ovim biznisom.
Ali izgleda da negdje nesto fulam.Kad je rijec o toj ubitacnoj cijeni,u jednoj te istoj radnji ovaj model OnePlus 3 kosta vise od samsung s6 za 230KM,i vise od samsung s7 za 25 KM.
Kako ovo moze bit toliko povoljno.Odma kosta vise od najrazvikanijih.
Pitam se koliko bi trebao kostat da nije ovoliko povoljan
Ali izgleda da negdje nesto fulam.Kad je rijec o toj ubitacnoj cijeni,u jednoj te istoj radnji ovaj model OnePlus 3 kosta vise od samsung s6 za 230KM,i vise od samsung s7 za 25 KM.
- spree
#204 Re: Oneplus 3
u kojoj radnji si to gledao? cijena op3t je 439€ dok je s7e trenutno na amazonu 559€ ito snizena sa 800 ili tako nesto.
https://oneplus.net/bg/
https://www.amazon.com/Samsung-Factory- ... B01CJU9MJI
https://oneplus.net/bg/
https://www.amazon.com/Samsung-Factory- ... B01CJU9MJI
- rovac13
#205 Re: Oneplus 3
Prva radnja iz bosne koja je naletjela.Univerzalno.
OnePlus 3 kosta 950 KM.
Sad mi je jos vise ne jasno.
Kako onda samsung s7 kosta 915 KM ako je tamo toliko skuplji
OnePlus 3 kosta 950 KM.
Sad mi je jos vise ne jasno.
Kako onda samsung s7 kosta 915 KM ako je tamo toliko skuplji
- zlo zlo
#206 Re: Oneplus 3
valjuga je pokvario sve oneplusaše, nekad bili fini ljudi

- mufa1
#207 Re: Oneplus 3
Cim je tebi univerzalno mjerilo cijena, sve je jasno.. Prva stvar, telefon sa pocetka teme je obicni oneplus 3 koji je izasao u junu i koji je imao cijenu od 400 eura (bez ikakvih dodatnih toskova), i koliku je cijenu u tom trenutku imao Samsung s7, ili onog momenta kad se pojavio na trzistu? Ispod 650 nije sigurno...
Dalje, telefon o kojem se prica na kraju teme, je poboljšana verzija 3-ce, tj oneplus 3t i koji je izasao krajem novembra i kosta 440eura. Po vremenu izlaska, blizi je nadolazecem s8, koji ce kostati kad se pojavi, koliko?? 800eura??
Dalje, telefon o kojem se prica na kraju teme, je poboljšana verzija 3-ce, tj oneplus 3t i koji je izasao krajem novembra i kosta 440eura. Po vremenu izlaska, blizi je nadolazecem s8, koji ce kostati kad se pojavi, koliko?? 800eura??
- valjuga
#208 Re: Oneplus 3
Neš ti tako do novog telefonazlo zlo wrote:valjuga je pokvario sve oneplusaše, nekad bili fini ljudi![]()
- ortodont
#210 Re: Oneplus 3
Ako pogledaš Domod ili Imtec vidjet ćeš koliko ustvari košta S7 (preko 1500 KM), kao i u Telecomu dok nisu nestali. Oni su zvanični preprodavači koliko znam, a Univerzalno ili Fontele to nisu koji ne znam kakvim sve sumnjivm kanalima dobijaju telefone. Kod prvih dobijaš "pravu" garanciju, a kod drugih ne.rovac13 wrote:Procitah prvi post i upade mi u oko kao ubitacna cijena ovog mobitela.Pa me zainteresira da vidim sta je to.Prvi put cujem za taj brand.Proguglam kad ono kineski brand tek nedavno poceo se bavit ovim biznisom.
- valjuga
#211 Re: Oneplus 3
Al je zato tanakzlo zlo wrote:ionako je mali
- zlo zlo
#212 Re: Oneplus 3
isto ko i maxvaljuga wrote:Al je zato tanakzlo zlo wrote:ionako je mali
- rovac13
#213 Re: Oneplus 3
Domod i bh telekom koliko vidim nemaju oneplus u ponudi.ortodont wrote:Ako pogledaš Domod ili Imtec vidjet ćeš koliko ustvari košta S7 (preko 1500 KM), kao i u Telecomu dok nisu nestali. Oni su zvanični preprodavači koliko znam, a Univerzalno ili Fontele to nisu koji ne znam kakvim sve sumnjivm kanalima dobijaju telefone. Kod prvih dobijaš "pravu" garanciju, a kod drugih ne.
Kako drugacije uporediti te telefone u istoj trgovini,sa istom garancijom.
Taj isti univerzalno prodaje one plus 3 za 950 KM.
Hebes univerzalno,svakako nista nisam tu kupio.
Daj neku drugu radnju gdje imaju oba.
Ne mozes porediti cijene nekog ovlastenog uvoznika samsunga po full cijeni sa full garancijom..........protiv kineskog telefona narucenog preko interneta negdje iz kine vjerovatno.......kakva je tu garancija onda,i koliko dugo cekas telefon u slucaju belaja.
- ortodont
#214 Re: Oneplus 3
Nema niko Oneplus telefone u BIH koliko ja znam osim Univerzalnog koji prodaje tricu.rovac13 wrote: Domod i bh telekom koliko vidim nemaju oneplus u ponudi.
Ne mozes porediti cijene nekog ovlastenog uvoznika samsunga po full cijeni sa full garancijom..........protiv kineskog telefona narucenog preko interneta negdje iz kine vjerovatno.......kakva je tu garancija onda,i koliko dugo cekas telefon u slucaju belaja.
Što se tiče garancije i toga, to neka odgovore kolege koje su više puta kupovale. Vjerujem da nema nikakvih problema kada kupiš telefon na pouzdanom mjestu kao što je oficijelna stranica.
Onda je najbolje porediti oficijelne stranice oba proizvoda gdje jedan košta 439 USD (OnePlus 3T), a drugi je bio preko 700.
Tvoja logika može biti ispravna ako gledaš Univerzalno gdje su oba telefona bara-bara što se tiče cijene. I sam sam bio te dileme, ako mogu uzeti S7 koji je bolji telefon, bar po većini, zašto bih uzeo 3T za te iste pare ako je "lošiji"?! I ipak sam uzeo 3T jer znam odakle dolazi, znam da imam podršku i naravno pored toga dolaze tehničke karakteristike koje sam evaluirao i odlučio da mi 3T daje manje-više isto za manje novca.
Dakle, moja evaulacija je išla: oficijelna stranica OP vs. oficijelna stranica Samsunga.
- Maharadza
#215 Re: Oneplus 3
Nimalo lošija nego kod samsunga ako ćemo vjerovati iskustvima drugih koji su vraćali neke primjerke u servis:rovac13 wrote:Domod i bh telekom koliko vidim nemaju oneplus u ponudi.ortodont wrote:Ako pogledaš Domod ili Imtec vidjet ćeš koliko ustvari košta S7 (preko 1500 KM), kao i u Telecomu dok nisu nestali. Oni su zvanični preprodavači koliko znam, a Univerzalno ili Fontele to nisu koji ne znam kakvim sve sumnjivm kanalima dobijaju telefone. Kod prvih dobijaš "pravu" garanciju, a kod drugih ne.
https://www.xda-developers.com/oneplus- ... s-handled/In total I was without my device for 13 days or so. I’ve had to use Samsung repair services a few times and I’ve been deviceless for similar lengths of time
Znači garancija je bara-bara, bitno je da je oficijelna a ne "divlja" kao kod ovih naših švercera tipa univerzalno i sl. mafije!
I evo čak nude "produženu" garanciju koja pokriva kvarove i nakon što istekne oficijelna ili ako ti uređaj ispadne, pokvasiš ga i sl., naravno sve uz adekvatnu doplatu (kao i kod ostalih): http://www.phonearena.com/news/OnePlus- ... rs_id82229
- diablobih
#216 Re: Oneplus 3
Ne mozes porediti cijenu iz univerzalnog nikako.rovac13 wrote:Procitah prvi post i upade mi u oko kao ubitacna cijena ovog mobitela.Pa me zainteresira da vidim sta je to.Prvi put cujem za taj brand.Proguglam kad ono kineski brand tek nedavno poceo se bavit ovim biznisom.
440$ vs 800$, plus bolji telefon dobijes, sa full garancijom, znaci ako ti se pokvari, vratis im ga, oni ili poprave ili ti daju novi. Znaci govorim o OnePlus 3T da ne bude zabune.
- ortodont
#217 Re: Oneplus 3
Dolaze bez slušalica? Bar je moj takav.
-
exampLe.
#218 Re: Oneplus 3
Odakle mogu naruciti 3t i ima li sigurno garanciju ili ga mogu baciti ako se nesto pokvari? 
- diablobih
#219 Re: Oneplus 3
Sa njihove stranice : https://oneplus.net/exampLe. wrote:Odakle mogu naruciti 3t i ima li sigurno garanciju ili ga mogu baciti ako se nesto pokvari?
Da ima, vratis im ga, oni poprave, daju nov ako ne poprave i sve super.
- valjuga
#220 Re: Oneplus 3
Ljudi,imam problem sa OP3!
Stigao mi update na 7.1.1

Stigao mi update na 7.1.1
- diablobih
#221 Re: Oneplus 3
Trolololo
Nego kako opteretiti ovaj mob, tesko da je moguce, prima sve k'o lisa ann i sasha grey jebo te
Nego kako opteretiti ovaj mob, tesko da je moguce, prima sve k'o lisa ann i sasha grey jebo te
- mufa1
#222 Re: Oneplus 3
Jutros u 5 skinut sa punjaca, evo skoro 22:30 a meni jos 53% baterije.. Hazime da li imamo bingoooo?

- mufa1
#223 Re: Oneplus 3
Btw, da preporučim odlicnu, sjajnu maskicu, ko nije gadljiv na cekanje 3-4 sedmice od brace kineza..
http://m.gearbest.com/cases-leather/pp_592647.html
http://m.gearbest.com/cases-leather/pp_592647.html
- diablobih
#224 Re: Oneplus 3
Vise sam gadljiv na maske, jer mu ne treba.
- ortodont
#225 Re: Oneplus 3
Ima l' bujruma?