Ono penal nije bio jer golman nije bio u aktivnom stanju na zemlji.palermo wrote:Zar je Kiralji istovremeno i golman i sudijahrle1976 wrote:Auuuu al ga zakenja sudija.
Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrle1976
#201 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
-
palermo
#202 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Pa ako izgube od Islanda i Portugala (što je realno) teško da će sa tri boda ići kao treći iz grupeAjatolah_ wrote: Kako teško? Jedino da Austrijanci izvuku bod protiv Portugala i pobijede Island, a Mađari izgube od Portugala, dakle mora se puno toga poklopiti.
-
palermo
#203 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Pa nije ni svirao penal zbog golmanovog faulahrle1976 wrote:
Ono penal nije bio jer golman nije bio u aktivnom stanju na zemlji.
- jeza u ledja
#204 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Kiralji Guza prvo umjesto da izbije loptu ko coek dodaje bekovima premda ovi vrse visoki presing. Njegova greska, iz koje onda korner, i onda loptu ispusta iz ruku i faulira igraca. U stvari ne znam je li on napravio faul ili sljedeci igrac. Nebitno. Mislim da je penal bio.
Ovaj celo onaj ruski sudija jel? Sudio je neku utakmicu ranije, nije mi bas najbolji sudac.
Ovaj celo onaj ruski sudija jel? Sudio je neku utakmicu ranije, nije mi bas najbolji sudac.
- hrle1976
#205 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Jeste jer ono drugo nista nije bilo.palermo wrote:Pa nije ni svirao penal zbog golmanovog faulahrle1976 wrote:
Ono penal nije bio jer golman nije bio u aktivnom stanju na zemlji.
- jeza u ledja
#206 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Islandski navijaci
. Sjecam ih se jos iz baraza sa Hrvatskom.
- hrle1976
#207 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
jeza u ledja wrote:Kiralji Guza prvo umjesto da izbije loptu ko coek dodaje bekovima premda ovi vrse visoki presing. Njegova greska, iz koje onda korner, i onda loptu ispusta iz ruku i faulira igraca. U stvari ne znam je li on napravio faul ili sljedeci igrac. Nebitno. Mislim da je penal bio.
Evo njemacki bivsi sudija kaze kein penal. Cista greska Rusa.
-
Fudo387
-
palermo
#209 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Ja ću da sačekam šta će reći Mate(o). Njemu najviše vjerujemFudo387 wrote:Nije penal.
-
Fudo387
#210 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Ma evo sad ga komentarisu na espn-u, usporeni snimak iz deset uglova, nidje veze. Nije bilo nikakvog starta.palermo wrote:Ja ću da sačekam šta će reći Mate(o). Njemu najviše vjerujemFudo387 wrote:Nije penal.
- hrle1976
#211 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Ono drugo je islandjanin se utrco u madjara i preko koljena se bacio. Nije penal. Prvo isto nije penal. Sudija nasjeo 100% i jos tri metra udaljen. Sto je sudio je sudio na ovom prvenstvu.
- Billy The Pljuc
#212 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Ni meni nije izgledalo da je bio penal, bice nesto na regionalnoj osnovi rus vs madjari
. Hajd ako nista mozda se sad otvori skroz i budemo vidjeli jos golova mada je dopadljiva igra i iskreno nisam ocekivao da se madjari od prve minute postave kao gazde na terenu. Ocito da imaju samopouzdanja i vjerujem da pocnu ozbiljnije pritiskati a u tom slucaju eto nam i kontri islandjana. Samo nek je veselo.
- jethro
#213 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Edin H. wrote:hrle1976 wrote:Auuuu al ga zakenja sudija.
Nikad robom, Mirko i Slavko.
Mirko, pazi metak! Hvala Slavko.
- jethro
#214 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Nedaj se Islande! 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#215 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Vidim, uziva se u ''leprsavoj'' igri
Hajd, razumijem mazohiste koji su svakako prinudjeni gledati Travnike, Slavije i ine....meni vala dosta tog mazohizma cijelu sezonu.
Ovih 50 minuta je dosad ubjedljivo najgore na prvenstvu.
Cuj neka Madjarska favorit protiv nekog Islanda
a obje velesile, ne znas u kojoj su bolji igraci.
Island je bio zanimljiv protiv Portugalao. Ono, mala ekipa protiv favorita. Ovo danas...pa moze biti zanimljivo samo njihovim navijacima i njima samim. Iz nekakvog penala poveli, 20 pasova razmjenili za poluvrijeme....al hajd...nek se nesto vrti
Al dobro, kako rekoh, svakako pratimo nasu ligu, a taj mazohizam granici sa narkomanijom
Najjaci detalj na utakmici greska golmana penzionera....uhvatio ga isijas 
Hajd, razumijem mazohiste koji su svakako prinudjeni gledati Travnike, Slavije i ine....meni vala dosta tog mazohizma cijelu sezonu.
Cuj neka Madjarska favorit protiv nekog Islanda
Island je bio zanimljiv protiv Portugalao. Ono, mala ekipa protiv favorita. Ovo danas...pa moze biti zanimljivo samo njihovim navijacima i njima samim. Iz nekakvog penala poveli, 20 pasova razmjenili za poluvrijeme....al hajd...nek se nesto vrti
Al dobro, kako rekoh, svakako pratimo nasu ligu, a taj mazohizam granici sa narkomanijom
- hrle1976
#216 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Isto kao i kad BiH je igarala na prvestvu. Hajd protiv argentine. Ono, mala ekipa protiv favorita. Ono protiv Nigerije i Irana je bilo zanimljivo samo njihovim navijacima i njima samim.Tomahawk11 wrote:Vidim, uziva se u ''leprsavoj'' igri![]()
Cuj neka Madjarska favorit protiv nekog Islandaa obje velesile, ne znas u kojoj su bolji igraci.
Island je bio zanimljiv protiv Portugalao. Ono, mala ekipa protiv favorita. Ovo danas...pa moze biti zanimljivo samo njihovim navijacima i njima samim. Iz nekakvog penala poveli, 20 pasova razmjenili za poluvrijeme....al hajd...nek se nesto vrti![]()
Al dobro, kako rekoh, svakako pratimo nasu ligu, a taj mazohizam granici sa narkomanijomNajjaci detalj na utakmici greska golmana penzionera....uhvatio ga isijas
- Edin H.
#217 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Fali ti nesto.jethro wrote:Edin H. wrote:
Nikad robom, Mirko i Slavko.
Mirko, pazi metak! Hvala Slavko.
Mirko, pazi metak! Hvala Slavko. Spasio si mi zivot.
-
Dr Baltazar
#218 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
hrle1976 wrote:Isto kao i kad BiH je igarala na prvestvu. Hajd protiv argentine. Ono, mala ekipa protiv favorita. Ono protiv Nigerije i Irana je bilo zanimljivo samo njihovim navijacima i njima samim.Tomahawk11 wrote:Vidim, uziva se u ''leprsavoj'' igri![]()
Cuj neka Madjarska favorit protiv nekog Islandaa obje velesile, ne znas u kojoj su bolji igraci.
Island je bio zanimljiv protiv Portugalao. Ono, mala ekipa protiv favorita. Ovo danas...pa moze biti zanimljivo samo njihovim navijacima i njima samim. Iz nekakvog penala poveli, 20 pasova razmjenili za poluvrijeme....al hajd...nek se nesto vrti![]()
Al dobro, kako rekoh, svakako pratimo nasu ligu, a taj mazohizam granici sa narkomanijomNajjaci detalj na utakmici greska golmana penzionera....uhvatio ga isijas
Nije nam Island kriv što se nismo plasirali. Ovo su najbolje ekipe u Europi i to je to. Ako vam se ne sviđa, ne morate gledati utakmicu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#219 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Jeste, BiH nije imala ni jedne sanse protiv Nigerije i Irana, a igrali smo da te Bog sacuva.hrle1976 wrote:Isto kao i kad BiH je igarala na prvestvu. Hajd protiv argentine. Ono, mala ekipa protiv favorita. Ono protiv Nigerije i Irana je bilo zanimljivo samo njihovim navijacima i njima samim.Tomahawk11 wrote:Vidim, uziva se u ''leprsavoj'' igri![]()
Bravo!
Ono je bio oberfudbal za ovo.
Ali nacelno si u pravu. Bar po tome da je, recimo, utakmica BiH - Iran bila samo nama i Irancima zanimljiva. Samo ne iz istog razloga kao Island - Madjarska.
- dakine
#220 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Dva faula, jedan za drugim se svira faul, u ovom slucaju penal, kaze neki austrijski expert na orf-u...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#221 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
@Baltazar, naravno, oni su to zasluzili, izborili, to ne sporim.
Samo komentarisem kvalitet same utakmice.
Mislim, mogu se ja praviti da je ovo sjajno, ali ne vidim svrhu.
Samo komentarisem kvalitet same utakmice.
Mislim, mogu se ja praviti da je ovo sjajno, ali ne vidim svrhu.
- jeza u ledja
#222 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
wot?dakine wrote:Dva faula, jedan za drugim se svira faul, u ovom slucaju penal, kaze neki austrijski expert na orf-u...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#223 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
I tri kornera penal 
- uglavnomja
#224 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
znaci island dao go iz penala, koejeg nije bilo?
i jos dosadna tekma?
super, znaci nista vazno nije propusteno
i jos dosadna tekma?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#225 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Suti, gledaju ljudiuglavnomja wrote:znaci island dao go iz penala, koejeg nije bilo?
![]()
i jos dosadna tekma?
Sad ce neko da ti kaze ne moras gledati