Ali ja zaista ne kontam, kako je to moguce, koji je to mentalitet???Radio Sarajevo wrote:Super su mi ovi likovi kojima je Damir Nikšić cirkus, a Dino Konaković odličan premijer Kantona![]()
![]()
Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
-
kolegione
#201 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
-
Jashar X
#202 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Upravo. Konakovic je kvazisportista, kvazidiplomirani diplomac najdebilnijeg faksa, kvazivjernik, kvazimoralista, sve je kvazi. Jedini preduslov je da se pretvara da nije lazan pa da ga se uzme ozbiljno. Lazi sve sto zines i ozbiljan si.Radio Sarajevo wrote:Super su mi ovi likovi kojima je Damir Nikšić cirkus, a Dino Konaković odličan premijer Kantona![]()
![]()
S druge strane, pokazi da je sve kvazi i laz i ispasces cirkusant, neozbiljna budala.
- Banksy
#203 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Super su mi ovi likovi slijepi kod očiju koji ne vide da Nikšić igra za Konakovića...Radio Sarajevo wrote:Super su mi ovi likovi kojima je Damir Nikšić cirkus, a Dino Konaković odličan premijer Kantona![]()
![]()
-
upsy_daisy
#204 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Malo morgenBanksy wrote:Super su mi ovi likovi slijepi kod očiju koji ne vide da Nikšić igra za Konakovića...Radio Sarajevo wrote:Super su mi ovi likovi kojima je Damir Nikšić cirkus, a Dino Konaković odličan premijer Kantona![]()
![]()
Vidi se da ne kontaš njegov humor, ok je, al ne provaljuj se dalje
- commendatore
#205 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
sad trebamo bit stiv hoking da skontamo poluretardiran humor damira niksicaupsy_daisy wrote:Malo morgenBanksy wrote:Super su mi ovi likovi slijepi kod očiju koji ne vide da Nikšić igra za Konakovića...Radio Sarajevo wrote:Super su mi ovi likovi kojima je Damir Nikšić cirkus, a Dino Konaković odličan premijer Kantona![]()
![]()
- Banksy
#206 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Jesi prošla odličnim, sve petice...?upsy_daisy wrote:Malo morgenBanksy wrote:Super su mi ovi likovi slijepi kod očiju koji ne vide da Nikšić igra za Konakovića...Radio Sarajevo wrote:Super su mi ovi likovi kojima je Damir Nikšić cirkus, a Dino Konaković odličan premijer Kantona![]()
![]()
-
upsy_daisy
#207 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
što se vrijeđate, jer ne kontate bacommendatore wrote:upsy_daisy wrote: sad trebamo bit stiv hoking da skontamo poluretardiran humor damira niksica![]()
![]()
.... ps jebo i hamelja konakovica
-
privremeni
#208 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Elem, lista potencijalnih kandidata za nacelnika opcine Centar ne zavredjuje ustajanje iz kreveta na dan izbora. Ne zna se ko je zalosniji. Ako nista, moram ustati zbog izbora clanova Vijeca.
A sto se tice doticnog gospodina, kome treba 200 potpisa za kandidaturu, to je vise nego sto ce, uz svu tugu od konkurencije, dobiti glasova na izborima. Misljenje glasaca i stanovnika Centra.
Sad nastavljam da citam hvalospjeve o umjetnickim i ljudskim kvalitetama potencijalnog nacelnika.
A sto se tice doticnog gospodina, kome treba 200 potpisa za kandidaturu, to je vise nego sto ce, uz svu tugu od konkurencije, dobiti glasova na izborima. Misljenje glasaca i stanovnika Centra.
Sad nastavljam da citam hvalospjeve o umjetnickim i ljudskim kvalitetama potencijalnog nacelnika.
-
mirzaaa33
#209 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Dvije su mogućnosti:commendatore wrote:
sad trebamo bit stiv hoking da skontamo poluretardiran humor damira niksica![]()
![]()
1. ne kontaš
2. kontaš ali ti se ne sviđa ono o čemu priča
3. nema
-
putokaz1
#210 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Ja u svojoj općini ,daleko od Sarajeva,imam dobrog kandidata za načelnika,al loše kandidate za vijećeprivremeni wrote:Elem, lista potencijalnih kandidata za nacelnika opcine Centar ne zavredjuje ustajanje iz kreveta na dan izbora. Ne zna se ko je zalosniji. Ako nista, moram ustati zbog izbora clanova Vijeca.
- commendatore
#211 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
izvini preglup sam ja da se zajebavam sa metafizicarima kao damir niksic koji hodaju sa kamericom i slikaju u POVu idiotlukeupsy_daisy wrote:što se vrijeđate, jer ne kontate bacommendatore wrote:upsy_daisy wrote: sad trebamo bit stiv hoking da skontamo poluretardiran humor damira niksica![]()
![]()
-
upsy_daisy
#212 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
ne moraš se izvinjavati...biće boljecommendatore wrote: izvini preglup sam ja da se zajebavam sa metafizicarima kao damir niksic koji hodaju sa kamericom i slikaju u POVu idiotluke
-
privremeni
#213 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Nikako dva dobra sastaviti.putokaz1 wrote: Ja u svojoj općini ,daleko od Sarajeva,imam dobrog kandidata za načelnika,al loše kandidate za vijeće
Ne mogu sve bojkotovati, pa cu morati nesto probrati za vijece, a daleko od toga da cu imati bas lak posao i dobru ponudu.
- commendatore
#214 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
takav treš ostavljam narodu koji je svjetlo vodilja evropskog napretka u evropiupsy_daisy wrote:ne moraš se izvinjavati...biće boljecommendatore wrote: izvini preglup sam ja da se zajebavam sa metafizicarima kao damir niksic koji hodaju sa kamericom i slikaju u POVu idiotluke
- commendatore
#215 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
postoji i 4. mogucnost a to je da coeku treba dzabaljebaroskog keša.... pa da se i on malo uvalimtija....mirzaaa33 wrote:Dvije su mogućnosti:commendatore wrote:
sad trebamo bit stiv hoking da skontamo poluretardiran humor damira niksica![]()
![]()
1. ne kontaš
2. kontaš ali ti se ne sviđa ono o čemu priča
3. nema
-
upsy_daisy
#216 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
pa jest..kažem ti..ne sekiraj se, s godinama ćeš nadoć'commendatore wrote:takav treš ostavljam narodu koji je svjetlo vodilja evropskog napretka u evropiupsy_daisy wrote:ne moraš se izvinjavati...biće boljecommendatore wrote: izvini preglup sam ja da se zajebavam sa metafizicarima kao damir niksic koji hodaju sa kamericom i slikaju u POVu idiotluke![]()
budite pametni i dalje
![]()
uz tebe smo
- commendatore
#217 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
nemas ti meni sta rec kad si plitak ko djecji bazencic
-
upsy_daisy
#218 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
commendatore wrote:nemas ti meni sta rec kad si plitak ko djecji bazencic
- KB9
#219 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
najtuznije nesto kod naseg naroda jest konstantno pravdanje losih izbora drugim losim izborima
ne valja vam niksic? a postoji i valja vam konakovic
oba su smece, umjesto da se radi na tome da oba ne budu na bitnim pozicijama kod nas je logicnije i pametnije da i drugi debil dobije poziciju jer je prvi dobio
nasa drzava je ekstra kakav joj je narod
ne valja vam niksic? a postoji i valja vam konakovic
oba su smece, umjesto da se radi na tome da oba ne budu na bitnim pozicijama kod nas je logicnije i pametnije da i drugi debil dobije poziciju jer je prvi dobio
nasa drzava je ekstra kakav joj je narod
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#220 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
po prvi put da ću izaći na izbore i da ću se dvoumiti za koga da glasam u općini centar.
svaki kandidat, sem ajnadžića, je dosta kvalitetan, politički neokaljan i sposoban. iskren da budem, ko god da pobijedi, osim onog šljama od "generala", ja ću biti ponosan.
damir nikšić nema političkog iskustva, ali bi svakog od njih uništio 1 na 1 i to je njegova prednost.
svaki kandidat, sem ajnadžića, je dosta kvalitetan, politički neokaljan i sposoban. iskren da budem, ko god da pobijedi, osim onog šljama od "generala", ja ću biti ponosan.
damir nikšić nema političkog iskustva, ali bi svakog od njih uništio 1 na 1 i to je njegova prednost.
- Roccohljup
#221 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Ne trebaju mi ni niksic a ni konaković Dajte nekog ko ce napraviti posao.....
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#222 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Niksic > Konakovic 
-
The BEN10
#223 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Šta je reći, zamrla tema?
-
putokaz1
#224 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Damire MajstoreThe BEN10 wrote:Šta je reći, zamrla tema?
-
Pertini
#225 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Nikako dva dobra sastaviti.
[/quote]
Samo za jednog mozes glasati pa to drugi ne treba.
[/quote]
Samo za jednog mozes glasati pa to drugi ne treba.