heat wrote: sjooo kad baustelac zvizne![]()
da li si sigurna da je bila prijateljica ?
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pukepuke
#201 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#202 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
pukepuke wrote:![]()
![]()
Da, bila je prijateljica. Ja prošla tuda malo kasnije, ma niko ni da se počeše za mnom
ma cesali su se oni, ne brini. samo je pitanje jesu li se cesali zbog vas ili zbog prljavstine
- MOSALJOZE
#203 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Da,ali bilo je situacija,kada se ona obuče na izvolte,neko joj dobaci nešto,ona se rasplače 
- edo_79
#204 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Lafo nađe se uvređenaMOSALJOZE wrote:Da,ali bilo je situacija,kada se ona obuče na izvolte,neko joj dobaci nešto,ona se rasplače
- Euridika
- Globalna šefica
#205 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ovo je i dobro kad su radnici. Ja sam imala scenu prošle godine kad sam s mamom prošla ispred grupe penzionera, ljetni period, ja bila u dugoj suknji s izrezom (pristojnimpukepuke wrote:Može biti simpatično, može ženi popraviti dan. Ali može biti i neugodnjak, ovisi tko zviždi. Nedavno mojoj prijateljici zviždali radnici sa zgrade koju grade, nije bila provokativno obučena, nego lijepo, suknja do koljena, gore jakna, bilo hladno. Popravili joj danMOSALJOZE wrote:Zanima me šta mislite o dobacivanju muškaraca,ali ne dali osudjujete ili odobravate(ovde se valjda slažemo),već u smislu da se djevojka,dama,žena obuče provokativno,a očekuje da prodje pored lokalnih kafića bez nekog zvižduka i sl.
, osjećala se kao pravi MILF
Ah, da, skoro zaboravih, sličnu reakciju sam imala i kad ljeti prolazim ispred jedne automehaničarske radnje na putu do posla (mada su ovi prihvatljivih godina
- spreca
#206 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Djeste pickopacenici
...radil desanka ili su ove nase forumasice dzometne

- heat
#207 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
spreca wrote:Djeste pickopacenici...radil desanka ili su ove nase forumasice dzometne
![]()
![]()
dobro dosao u klub
- spreca
#208 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Desanku mi zabolilo moram je mazati kakvim kremamaheat wrote:spreca wrote:Djeste pickopacenici...radil desanka ili su ove nase forumasice dzometne
![]()
![]()
![]()
dobro dosao u klub
- heat
#209 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ma maži je i ljubi jaranikospreca wrote: Desanku mi zabolilo moram je mazati kakvim kremama...jabrum zima sve mi isto ha musko ha zensko
![]()
![]()
ali ne to sto ti mislis
![]()
![]()
![]()
......ali proljece me ubi jarane....gace im duze od minjaka
![]()
![]()
![]()
- spreca
#210 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
jes da je mrak pao na oci ali mislim da sam dobro vidio
- pukepuke
#211 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ma to su oni za mamom zviždaliEuridika wrote: Ovo je i dobro kad su radnici. Ja sam imala scenu prošle godine kad sam s mamom prošla ispred grupe penzionera, ljetni period, ja bila u dugoj suknji s izrezom (pristojnim)...
Ah, da, skoro zaboravih, sličnu reakciju sam imala i kad ljeti prolazim ispred jedne automehaničarske radnje na putu do posla (mada su ovi prihvatljivih godina)... Grupica od njih par komentariše žene koje tu svaki dan prolaze... i čujem je tako jedno jutro: Evo i nje (misleći na mene), još je ostala ona plava...
![]()
Eto vidiš, ti imaš zviždanje svaki dan, za mnom nitko ni da se počeše
- Euridika
- Globalna šefica
#212 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
pukepuke wrote:Ma to su oni za mamom zviždaliEuridika wrote: Ovo je i dobro kad su radnici. Ja sam imala scenu prošle godine kad sam s mamom prošla ispred grupe penzionera, ljetni period, ja bila u dugoj suknji s izrezom (pristojnim)...
Ah, da, skoro zaboravih, sličnu reakciju sam imala i kad ljeti prolazim ispred jedne automehaničarske radnje na putu do posla (mada su ovi prihvatljivih godina)... Grupica od njih par komentariše žene koje tu svaki dan prolaze... i čujem je tako jedno jutro: Evo i nje (misleći na mene), još je ostala ona plava...
![]()
![]()
Eto vidiš, ti imaš zviždanje svaki dan, za mnom nitko ni da se počeše![]()
![]()
![]()
Tuga, kakvi su ovo današnji bauštelci...
Ne mogu ja da vjerujem da za tobom niko ne zviždi. Prije će biti da nisi odavno prošla pored gradilišta...
A što reče Heat, ide ljeto, sad će početi češanje...
- spreca
#213 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
a i zene....nema vise covjek inspiracije ni da zvizne kakoj dobrojpukepuke wrote:Ma to su oni za mamom zviždaliEuridika wrote: Ovo je i dobro kad su radnici. Ja sam imala scenu prošle godine kad sam s mamom prošla ispred grupe penzionera, ljetni period, ja bila u dugoj suknji s izrezom (pristojnim)...
![]()
![]()
![]()
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#214 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Jest vala, Spreca, kako bi i imao inspiraciju kad je vascijelu potrošiš na forumu...spreca wrote:a i zene....nema vise covjek inspiracije ni da zvizne kakoj dobrojpukepuke wrote:Ma to su oni za mamom zviždaliEuridika wrote: Ovo je i dobro kad su radnici. Ja sam imala scenu prošle godine kad sam s mamom prošla ispred grupe penzionera, ljetni period, ja bila u dugoj suknji s izrezom (pristojnim)...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Dr. Kuca
#215 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Sta cemo kad zene dobacuju? Neki dan ja pored frizerskog prolazim dobacuju njih dvoje haj vamo da te osisamo.
- žena
#216 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Dr. Kuca wrote:Sta cemo kad zene dobacuju? Neki dan ja pored frizerskog prolazim dobacuju njih dvoje haj vamo da te osisamo.
- heat
#217 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ne zvizde kad prodjes ?Euridika wrote:pukepuke wrote: Ma to su oni za mamom zviždali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu ja da vjerujem da za tobom niko ne zviždi. Prije će biti da nisi odavno prošla pored gradilišta...
A što reče Heat, ide ljeto, sad će početi češanje...![]()
![]()
Euridiko okano, cire mi lokaciju muskog drustva, da me nauce kako zviznuti kad prolazis
- Euridika
- Globalna šefica
#218 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pa jesi li otišao da te ošišaju?Dr. Kuca wrote:Sta cemo kad zene dobacuju? Neki dan ja pored frizerskog prolazim dobacuju njih dvoje haj vamo da te osisamo.
- Dr. Kuca
#219 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Euridika wrote:Pa jesi li otišao da te ošišaju?Dr. Kuca wrote:Sta cemo kad zene dobacuju? Neki dan ja pored frizerskog prolazim dobacuju njih dvoje haj vamo da te osisamo.![]()
A bio osisan.
- spreca
#220 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ma vi ste mi jedina inspiracija i poslednja nadaEuridika wrote: Jest vala, Spreca, kako bi i imao inspiraciju kad je vascijelu potrošiš na forumu...![]()
![]()
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#221 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ne treba to tebi...heat wrote:ne zvizde kad prodjes ?Euridika wrote:pukepuke wrote: Ma to su oni za mamom zviždali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A što reče Heat, ide ljeto, sad će početi češanje...![]()
![]()
lazna skromnost
materijal na uvid
Euridiko okano, cire mi lokaciju muskog drustva, da me nauce kako zviznuti kad prolazis
- Matzan
#222 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Da i ja upitam,
kako se brzo i efikasno riješiti mrava u kući?
- spreca
#223 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
imas srecu da ne vicu iz muskog frizerskogDr. Kuca wrote:Euridika wrote:Pa jesi li otišao da te ošišaju?Dr. Kuca wrote:Sta cemo kad zene dobacuju? Neki dan ja pored frizerskog prolazim dobacuju njih dvoje haj vamo da te osisamo.![]()
A bio osisan.
- dust in the wind
#224 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
iseli se...ali ne nosi prnje iz starog stanaMatzan wrote:Da i ja upitam,
- Euridika
- Globalna šefica
#225 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
A jesi smotan... imaš ti kose na raznim dijelovima tijela, mogao si ih pustiti da te ošišaju...Dr. Kuca wrote:A bio osisan.