O ovome sam ja i pricao. Nista drugo. Sve se moze fino i skladu sa propisima.Fauja Singh wrote: Sreca ne vozim se javnim gradskim prevozom vec nekoliko godina, ali tog revizora sam dobro zapamtio i znam ga vidjeti i dan danas kako stoji na stanici, onako omanji, nazalost u manjini je, u tom poslu vecina su kao ovaj na videu.
Cuj ti samo papanske price dok stisce pesnicu "imas lijepe zube"
ali dobro realno, medju revizorima su uvijek vecinom bili krkani i rijetki su oni koji se trude da malo poprave taj los imidz, znam da i medju putnicima ima bezobrazne raje ali daj se malo iskontrolisi, pa nisi na koridi jbt i ne moras biti kao zadnji papak.
Prije rata sam isao u srednju i imao sam mjesecnu. Tada su revizori bili autoriteti. Iako sam uvijek imao kupon uredan, cesce mi se znalo desiti da budem zakacen na tramvaj (ove nove generacije nemaju pojma o tome) uvijek sam/smo (mi raja iz skole koji smo se zajedno kacili) kroz prozor znali pokazivati mjesecnu revizoru uz ono zezanje ne svercujem se majke mi. Djecije simpaticno.
Nerijetko se znalo desiti da izadju iz tramvaja na stanici i ujeraju nas unutra. Kao ono imas kartu udji unutra, sto "ishchesh" djavola. I realno gledajuci (iz danasnje perspektive) zdrava situacija da nekom mangupcicu se zvekne samar ili izvuku usi. Bilo je i likova koji nas poskidaju i natjeraju da cekamo tramvaj sljedeci.
Znalo se desiti i da nemas kartu pa te istjeraju iz tramvaja. I tu je kraj.
Ali ovo danas odmah horno da se bije nesto da silu prosipa
Ma jarane neka ih i bodu nozevima i prosipaju zube.....treba. Ko im jebe mater (ovim ovakvim kao na snimku).
Ma nek ti place mater kad te je odgajala ko bilmeza.