njegovi stavovi su mom mozgu nenormalni... a što meni da sam tuta? jer kažem da nije glup..upsy_daisy wrote:shvatam šta pričaš, ali nije to ta perspektiva pameti .... on je pametan za ovakvih stvari, hajki, budalaština, vrijeđanja, laganja, itd., ali za nekih drugih stvari je tuta obična.dust in the wind wrote:naravno da da... i to obilato pametan. njegove ideje su gnusne...međutim dovoditi u pitanje kuckajući po tastaturi njegovu pamet je žalosno... a većina prosječna nadprosječne ljudi smatraju neobičnim, blentavim, a često čujem da izgovore i da su glupiupsy_daisy wrote:a luđak može biti pametan ?... itd. moraš biti baš podobro tup da olako, kako pojeidni forumaši rade, za njega kažeš da je neinteligentan
oprostite gospođo tuto
Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
- dust in the wind
#201 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
- hrle1976
#202 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Moji poznanik tvrdi. Da je desnicarski politicar u jednoj od Sakndinavski zemlaja krajem 90ih rekao, da sve muslimane treba baciti iz aviona bez padobrana. NIse odlezao nikakvu kaznu zbog te izjave. To o kompjuter opet brkas pojmove ako skola izbaci neko ucenika iz nekog razloga to je jer on krsi pravlinik skole ili skola misli da ga krsi pa zato ga sakcionise. To uopste nije krivicno dijelo. Nauci razliku izmedju krivicnog dijela i ne krivicnog. Ja igram igricu natnu u skolskim prostorijama, ako skolska agenda kaze nije dozvoljeno igrati igrice onda nebitno koju igram oni imaju protiv tog ljek. To moze biti a da me suspendiraju da ne mogu ici na skolski server za 1 mjesec dana ili da me zamole da napustim skolu iz tog i tog razloga, ja ili moji roditelji su potpisali na pravila skole. Ja nisam napravi krivicno dijelo vec sam samo preksio pravilnik jednog hajmo reci zatvorenog kruga, ondnono popiso sam se na potpis i pravila tog kruga na koji sam potpisao da necu krsiti. Ja nisam ni fizicku, ni materialnu stetu nikome nanjeo. Brkas pojmove.Drinski wrote:krenućemo od ovogahrle1976 wrote:
Opet blokiranje racuna je samo-inicjativa banke. A nije drzavni tuzilac blokirao racun. Sasavi si za prava. To sto ti pominjes nekoga nema nista sa pravom vec je mozda pravilnik jedne banke. Ako ce ga banka tuziti zbog sto je napisao ISIL pravo me zanima kako to misli izvesti i naravno navesti zbog cega. On jedino moze tuziti banku, jer mu je zakljucala racun a ako nije nigdje pisalo da to moze uciniti ako se njegove akcije kose s pravilnikom banke. Pa da ta spada u to ili da se lagano moze tumaciti u tacki bla bla pravilnika banke. Onda bi se tako mogla banka braniti. A da banka nekome zakljuca racun zbog cetri slova jer i jos da ga tuze zvuci siromasno na sudu. Osim ako ta cetri slova su razlog tolikoj steti, toj banci, pa da traze odstetu. Znaci banka mu mora izdati novcanu kaznu za krsenje pravila banke, pa ako nece da plati da ga gone na sudu zbog nakrande kazne i troskskova naravno. Ili da je on to napisao i negdje objavio da ova banka podrzava isis i tako nanjeo stetu istoj pa da traze odstetu. A ako si samo htjeo napisati nesto vezano za isil onda ti je tvoj primjer mjesanje kruski i jabuka vezano za Seseljev postupak u Haagu.
Ja na primjer mogu javno reci da mislim da je Hitlerova bio dobro namjerna osoba. I nema sanse da me moze iko osuditi pravno gledano zbog te izjave. Mozes me narod osuditi ono po pitanju pljivanja to da. Ali pravno nema nikakve osnove. Moja izjava nije nikakvo krivicno dijelo.
I molim te reci mi ko ti je Rene?
http://www.avaz.ba/clanak/228118/kako-j ... mu-oba-oka
pa da ne spamamo bezze, reci ovako: kada bi neko kazao (dakle, odrzao samo govor, nista drugo ne bi morao uraditi) da je pripadnik ISIL-a (ISIL uzimamo kao primjer samo zbog aktuelnosti), da francuze treba klati zahrđalim kašikama, da mnogi belgijanci i danci ne spavaju mirno u svojim kućama, da kada metak pogodi belgijanca u glavu iskoče mu oba oka, a kada ga rafal pogodi u vrat, glava mu otpadne pa ga se ne mora ni klati itd., ti tvrdis da ne bi tamo odgovarao jer se radi o slobodi izražavanja mišljenja?
također, bilo bi lijepo da se javis ovom ameru zbog savjeta sta da uradi:
http://source.ba/clanak/Zanimljivo/3992 ... egovog-psa
inače, prije par godina, neposredno poslije nekog masakra u americkim skolama, sam čitao vijest da je neki đak u USA prepravio igricu Counter strike tako da se odigravaju borbe na maketi njegove skole (inače, sasvim različite od ove gdje je bio napad), da bi ga odmah nakon toga ljudi izbacili iz te skole.
- supercali
#203 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
upsy ono sto ja vojo neko peti ako zastupam a ti se ne slazes ne znaci da smo glupi i da ne mozemo biti inteligentni
ne moras se slagati ni sa einstein-om hawking-om i sl al to ne znaci da nisu inteligentni i da su glupi
ne moras se slagati ni sa einstein-om hawking-om i sl al to ne znaci da nisu inteligentni i da su glupi
- mO k3
#204 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Znate li zasto je seselj robovao??
Mislim znate li za onu pricu kada je stojao pred titom i radi nekih rijeci zaglavio u zatvor
Mislim znate li za onu pricu kada je stojao pred titom i radi nekih rijeci zaglavio u zatvor
- dust in the wind
#205 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
pa većina prosječnih se i ne slažu sa Hawking-om. a kao neko ih pita slažu li se... čovjek barata sa 18 dimenzijasupercali wrote:upsy ono sto ja vojo neko peti ako zastupam a ti se ne slazes ne znaci da smo glupi i da ne mozemo biti inteligentni
- hrle1976
#206 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Samo sto su Huseinu Bosnic dokazali da je i organizovao logisticki put mimio vrbovanja. Da je samo laprdo o Siriji i budalestinama a ne jos i crto im kako i sta ce nebi bio osudjen. Seselju ne mogu dokazati da ih je direktno slao. Mi mozemo samo nagadjati, mozda i znati i misliti da znao, ono cega nema je crno na bijelo - decidirano nije bilo svjedoka koji je mogao da to potvrdi. Kazem ti Seselja nije toliko niko spasio koliko ga je spasila smotana tuzba i tuzioci. Kao sudija imas dva tanjira i na svakom imaz za i protiv argumente. Znas pravilnik i odvagas. Sta je sta u konstalaciju sa svakom tackom. Seselja je spasio smotani tuzilac i to je sva poenta price. Sudija mora biti neutralan Harhoff ili kako vec onaj Danac nije bio. On je kritikovo sve to i ispao je, da je pisrastan jel namjerno to cinio jer je htjeo da ga izbace pa je htjeo na taj nacin ili sta vec. Harhoff je sudeci po procjeni prosjecnog iz BiH bio super jer je bio prisrastan ali on kao sudija ne smije biti. Opet kazem sudija ga nebi oslobodio da je tuzilac uspjeo da dokaze ono za sta je tuzenog teretio. Nije uspjeo i zato je oslobodjen.Thorgerson wrote:Iskreno, ovo je totalna suplja.hrle1976 wrote: On je "budala" ili bolje receno vecini je budala, ali mu nitko parvni genij nemoze oduzeti. Moze se reci da je najjaci proizvod pravnog Fakulteta u Sarajevu. On je sve smisljeno radio i drzao se u sivoj zoni. Zato nije ni dokaza bilo. Ici na mitinge i govoriti treba nekoga popbiti je hamo reci prijetnja, na to mu ne mogu nista, mogu mu samo reci tim kojim prijetis nema pravo prici na 200m. Da neke budale ga poslusaju i to ucine sto on govori je druga prica i opet pravno gledano nije on pocinio ako ga neko iz mase poslisa i ucini a nema dokaza da je on dao direktno naredbu i upravlji pociniocom. I ona njegova grada ili sta vec je bila bez kartorteke niti se znako ko je dio ni nista - ni ko pije ni ko placa - sve vjesto. Ako je zagovrarao veliku Srbiju, to nije kriminalno, vec politicko pitanje. Da je bio predsjednik bi bilo nesto drugo a posto je bio piun pola njegovih govora se pravno nemogu uzeti ozbiljno, jer nije imao moc naredbe u tolikoj moci. Ono sto je on laprdo mozemo i mi isto a ako ti se odlucis poslusas moje budalestine to je tvoja stvar. Ja nemogu biti kriv ako ti kazem kradja je nesto dobro i tebe uhvate da krades. Ja imam pravo na misljenje tako, dok god ne pocim sam ili dok god ti ne pocinis za mene to uz moju direktnu naredbu ja sam cist. I ako sam te mozda podrzo u tome, jer sam indirektno ti rekao kradja je nesto dobro u nekom konteksu koji se nije bio da meni to treba. To ga je oslobodilo. Zato sto je drzao se u sivoj zoni citavo vrijeme tokom rata. Jel svejsno (ja mislim da je) sve tako vjesto cinio sa pravnog pogleda. Kao da je znao da ce biti tribunal otvoren, a znao je, jer i poslje 2SV je bio tribunal otvoren. Znaci, sigurno je preucio neka oslobadjana iz Nürnberga, kako i sta pa se izracuno kako da postupa ako bi zavrsio na sudu da opet bude oslobodljen. On je za nas ukus budala, ali ipak je jeben sahista.
Husein Bosnic dobi 7 godina jel ono. Za sta? Jer je vrbovao mlade ljude i slao ih u Siriju. I jer je laprdao.
Sta je Seselj radio? Pa skupljao dobrovoljce u Srbiji i slao ih na strano ratiste tj. u BiH. I sam je dolazio ovdje i drzao zapaljive govore.
Jednostavno situacija je jasna. Da je sudija Harhoff bio tu, seselj bi bio osudjen. Nek se zahvali budaletini antonetiju i onom anonimus senegalcu koji btw je ubacen tu ko marioneta, znaci lik blage veze nema ni ko je seselj, niti je prisustvovao sudjenju.
-
upsy_daisy
#207 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
nisam tebi rekla da si tutadust in the wind wrote:
njegovi stavovi su mom mozgu nenormalni... a što meni da sam tuta? jer kažem da nije glup..
- dust in the wind
#208 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
kontam...što sad tuta.upsy_daisy wrote:nisam tebi rekla da si tutadust in the wind wrote:
njegovi stavovi su mom mozgu nenormalni... a što meni da sam tuta? jer kažem da nije glup..
-
upsy_daisy
#209 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
dust in the wind wrote:kontam...što sad tuta.upsy_daisy wrote:nisam tebi rekla da si tutadust in the wind wrote:
njegovi stavovi su mom mozgu nenormalni... a što meni da sam tuta? jer kažem da nije glup..mislim, možda i jesam, ali ne znam
- Edin H.
#210 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
mO k3 wrote:jebat mu sve ,ali jeste smijesno ....
Koji djakalu
- mO k3
#211 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
hahahhaahahahahaah izvinjavam se ,ali meni je ovo smijesnoJohn Cleese wrote:mO k3 wrote:kora od banane???![]()
![]()
Fasista, prostacina i kreten koji se (ciljano) obraca upravo kretenima (da ne vrijedjam stoku nazivajuci tako "publiku" ciju paznju plijeni ova nakaza) - plitkoumni populizam je, dakle, ocekivan, ni najmanje ne iznenadjuje.
Hajde da vidimo sta ce biti sa hrvatskom kako ce to da odradi da proseta zg i popije kaVu
- hrle1976
#212 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Ja koliko znam i ono sto sam procito on je osucen jer je logisticki pomagao da se dokopaju Sirije. To sto je laprdo i niju mu niko nabio na teret, nego druga djela koja su bila povezana sa lapdanjem. Da je on samo lapdio nebi on vidi cuze ni za 100 godina. Da su za vrijeme SFRJ raspada svi morali ici na sud zbog lapdranja pa ovaj Haag tribunal nebi nio jos pri kraju za 50 godina. Pa onda si mogao da osudis svakoga ko je krsio ono sto se kaze braniti. Pa si mogao ici u detalje ko je kako se deklasirao i gdje je zivio pa ako je necija druga vojska unisla u njegovo dvoriste onda je to za njega subjegtivno bila agresija na njegovo dvoriste itd. Naravno sud Haag je uzeo 20% velikih riba, 60% srednjih riba na pozocijama i ostatak jada na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme.upsy_daisy wrote:A kako to nije isto u slučaju Bilal Bosnić?hrle1976 wrote:Isil javno kaze da preuzima odgovornost. To je izjava zvanicna od njih i to se uzima u razmatranje. Da isil kaze treba sav svjet da bude pod serijatom. I da neki muslim to poslusa i ucini sto ucini po vlastitom djelu i da niko iz isila ne kaze da preuzima odgovornost. Onda to ostaje djelo onog ko je izvrisio.Drinski wrote:@ hrle
Pa recimo : kad Isil baci bombu da belgijancima iskacu oci i da treba belgiju ocistiti od hriscana, i tako jedno pet sest izjava. Tako ces dokazati i ti da si pravni genije.
Ili cinis po vlastitom nalogu ili cinist po necijem nalogu. Mozes u oba slucaja odgovarat a mozes u drugom primjeru biti oprosten ako se dokaze da si vrsio po nalogom i nisi imao izbora. Ako nisi u stanju da dokaze da si vrsio pod nalogom onda se ti licno teretis ako ono sto si pocinio je tako tesko da ti se u tim mjerama moze teretit. Ako neko preko TV prodaje ideologiji i ti tu budalu poslusa i ucinis nesto ruzno. Nije onaj kriv vec ti. A ti ako se branis da si po nalogu radio i nisi imao izbora onda moras moci dokazati da onaj sto je laprdo po tv je zapravo bio vladar nad tvojim zivotom. Seselj jeste budala za moj ukus, ali jos vece su budale oni koji su nasjedali na njegove jako dobro promisljene parole.
Ne branim Bosnića, ali isto je i on radio, čak u blažoj-puno blažoj verziji.Pričao ljudima da treba da idu da pomognu braći muslimanima, itd, isl.
Eh sad što su ga neki poslušali.... nije odgovaran jel'da?
Ali eno ga sude mu.I vidjećeš koliko će dobiti.
Daj ba, glupi smo mi ako nam nije jasno kako stoje stvari.
edit: u isto vrijeme sam postavila post kao i prethodni forumaš, tako da se izvinjavam što ponavljam, neću brisati, neka ostane isto mišljenje zapisano.
nisam znala da je već osuđen?
-
upsy_daisy
#213 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
.
Last edited by upsy_daisy on 01/04/2016 15:52, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#214 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Frajer je klasicna psihijatrija, ali brate jeben do coka kad se brani. Novinar se dobro drzao, pitao ga sve sto bih ga i ja pitao, vidno se preznojio, svaka mu cast.
-
upsy_daisy
#215 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
jarane ako je tebi ovo smiješno... nemaš smisla za humor def.mO k3 wrote:hahahhaahahahahaah izvinjavam se ,ali meni je ovo smijesnoJohn Cleese wrote:mO k3 wrote:kora od banane???![]()
![]()
Fasista, prostacina i kreten koji se (ciljano) obraca upravo kretenima (da ne vrijedjam stoku nazivajuci tako "publiku" ciju paznju plijeni ova nakaza) - plitkoumni populizam je, dakle, ocekivan, ni najmanje ne iznenadjuje.
Hajde da vidimo sta ce biti sa hrvatskom kako ce to da odradi da proseta zg i popije kaVu
-
upsy_daisy
#216 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
i ja kažem svaka čast novinaru_BataZiv_0809 wrote:Frajer je klasicna psihijatrija, ali brate jeben do coka kad se brani. Novinar se dobro drzao, pitao ga sve sto bih ga i ja pitao, vidno se preznojio, svaka mu cast.
-
LSD
#217 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
O Šešelju su napisani bezbrojni tekstovi, ali on je uspio prevariti i najambicioznije analitičare njegovog lika i djela.
On je nešto poput vrhunskog šibicara. Jasno vam je da vas šibicar vara i uzima pare, ali vi ga i dalje nipodaštavate i smatrate neozbiljnim, da biste ga sutradan potražili na njegovom radnom mjestu sa željom da vratite izgubljeno i opeljušite tog jeftinog prevaranta.
Činjenica da je Šešelj rođen u Sarajevu ima u ovom poređenju izvjesno simboličko značenje, jer nigdje nije bilo takvih šibicara kao u Sarajevu.
Mediji su, naravno, teško mogli odoljeti njegovoj šibicarskoj magiji, jer među postkomunističkim političarima se prostora bivše Jugoslavije, on je neuoporedivo najatraktivnija estradna pojava. Podsjeća na Mussolinija: lucidan je, direktan u komunikaciji, vješt je parader i neumoljivi siledžija u javnom ponašanju.
Šešelja malo ko shvata ozbiljno, ali je veliki broj Srba njime prosto fasciniran. Sve one budalaštine koje on govori, njima izgledaju razumljive, logične i ostvarive.
Gojko Berić
- hrle1976
#218 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Dobro ovaj na kraju spusti Seselja ono lezerno i hladno... Treba se neko naci i reci mu, pravo ti ide od ruke ali od Velike Srbije nemas nista. Na Kosvo moze samo ratom. U Hrvatsku isto. BiH je i onako protektorat neke vrste. Crna Gora rekla cao dzaci. U Makedoniji nema sta da trazi. Znaci on od one svoje ideologije moze samo da u memoare daje i pise knjige koje gotovo niko osim njegovih pristasa nece da cita. Moja macka i pas su opasniji po okolis nego on.mO k3 wrote:hahahhaahahahahaah izvinjavam se ,ali meni je ovo smijesnoJohn Cleese wrote:mO k3 wrote:kora od banane???![]()
![]()
- mO k3
#219 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
@hrle
ovoo njegovo preseravanje mi je previse , provocira...
Imam dojam da krije nesto ,sta hocu reci mislim da je bolestan i da mu se blizi kraj zato rita ko konjina oko sebe
Imam dojam da krije nesto ,sta hocu reci mislim da je bolestan i da mu se blizi kraj zato rita ko konjina oko sebe
- hrle1976
#220 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Seselj nece da prizna da mu je prosao rok trajanja po pitanju ideologoje i vremena. Da dan danas isto stanje kao i 1991 mozda bi imao sanse za nesto postigne. Vako dok je 10-11 godina cuzio u Haagu, Srbija se smanjila u nekoliko puta. Kad je napustio imala je izlaz na more. Sad i to nema. On nece da prihvati cinjenicu da od Velike Srbije se stvorila Mala Srbija odnosno ostalo ono sto je uvijek bilo i Srbija eto samo sto jos ima i Vojvodinu mada i to moze postati pitanje cijepanja ako nista na pola ono Madzari u svjeveru.mO k3 wrote:@hrle
- uglavnomja
#221 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
nidje veze ovo sto si napisao. ti si taj koji brka kategorije.LSD wrote:Pamet nije kila paradajza ili jabuka, pa da se može mjeriti ili vagati
Reci da je ratni zločinac i ultrafašista (ma koliko on bio pametan) - "extremno pametna osoba sa istančanim smislom za humor" je velika podvala, bezobrazuk, manjak kulture i uvreda za sve žrtve koje je pobila njegova koljačka garda.
Otprilike kao kad bi rekli : "Sa stanovišta psihijatrije Radovan Karadžić je bio velemajstor opasade Sarajeva"....poenta - ne treba se tome diviti, niti to podvlačiti.
Njegova pamet se može pomenuti samo kao atribucija zla.
i mislim da niko do sad, do ovog spiska sa knjigama, nije "hvalio" njegov smisao za humor, osim sto ga je otvaracica teme spomenula u uvodu.
fefelj je nadprosjecno intiligentan.
istovremeno je fasista, ubica, huskator, ratni zlocinac
tipican psihopata koji zivi u nekoj drugoj dimenziji
kako moze neciji iq biti UVREDA za bilo sta? manjak kulture?
iq nije mjerilo moralnosti nego nacina i brzine rada mozga. tehnicka kategorija. i najcesce sto je vise pameti - manje je humanosti. ali to nisu kategorije koje idu u istu tebelu.
a to pojedinci uporno poturaju kao tezu: kako moze pametan covjek biti nehuman ...
ono, kad pravimo paralele: kako moze covjek sa cipelama br. 48 da radi u banci?
-
LSD
#222 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Joseph Goebbels je bio visoko obrazovana licnost, doktor filozofije, covjek koji je zaveo na desetine miliona Njemaca... pa da li je ikad iko velicao njegovu pamet nakon sloma nacističe Njemačkeuglavnomja wrote:nidje veze ovo sto si napisao. ti si taj koji brka kategorije.LSD wrote:Pamet nije kila paradajza ili jabuka, pa da se može mjeriti ili vagati
Reci da je ratni zločinac i ultrafašista (ma koliko on bio pametan) - "extremno pametna osoba sa istančanim smislom za humor" je velika podvala, bezobrazuk, manjak kulture i uvreda za sve žrtve koje je pobila njegova koljačka garda.
Otprilike kao kad bi rekli : "Sa stanovišta psihijatrije Radovan Karadžić je bio velemajstor opasade Sarajeva"....poenta - ne treba se tome diviti, niti to podvlačiti.
Njegova pamet se može pomenuti samo kao atribucija zla.
i mislim da niko do sad, do ovog spiska sa knjigama, nije "hvalio" njegov smisao za humor, osim sto ga je otvaracica teme spomenula u uvodu.
fefelj je nadprosjecno intiligentan.
istovremeno je fasista, ubica, huskator, ratni zlocinac
tipican psihopata koji zivi u nekoj drugoj dimenziji
kako moze neciji iq biti UVREDA za bilo sta? manjak kulture?
iq nije mjerilo moralnosti nego nacina i brzine rada mozga. tehnicka kategorija. i najcesce sto je vise pameti - manje je humanosti. ali to nisu kategorije koje idu u istu tebelu.
a to pojedinci uporno poturaju kao tezu: kako moze pametan covjek biti nehuman ...
ono, kad pravimo paralele: kako moze covjek sa cipelama br. 48 da radi u banci?
Naglašavajuci Šešeljev IQ i njegov zabavljački karakter ispred njegovih zločinacke ideologije i zlodjela koja su pocinjena u ime te ideologije (a to se upravo radi na ovom forumu) je neviđena podvala, nekultura i ruganje njegovim žrtvama.
- supercali
#223 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
ako otvoristemu da li je gebels bio inteligentan i sl onda bi se o tome pricalo
kao sto se na temi vojislav seselj pise da je u ratu radio ovo ono da je zlocinac i sl a ne o tome da je najmladji koji je zavrsio pravo (spomene se to al se ne spominje u svakom postu kao njegovi zlocini ideje i sl)
kao sto se na temi vojislav seselj pise da je u ratu radio ovo ono da je zlocinac i sl a ne o tome da je najmladji koji je zavrsio pravo (spomene se to al se ne spominje u svakom postu kao njegovi zlocini ideje i sl)
- Šunj
#224 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
https://www.youtube.com/watch?v=_1oLSj6pYiQ
IZGUBLJENI SNIMAK: Vučić plače tokom Šešeljevog govora
IZGUBLJENI SNIMAK: Vučić plače tokom Šešeljevog govora
- uglavnomja
#225 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
je sinonim manipulacije, politicke propagande, perfektno obavljenog ubilackog posla ... pojam zla.LSD wrote:
Joseph Goebbels
pa sta je to nego dokaz da se pamti.
ne mozes odvojiti ucinjena djela od "pogonskog" goriva.
svaki veliki diktator i vojskovodja je imao tu crtu genijalne psihopatije i odsustva emocija i empatije.