Gledaj, da ona ima krv 6 milijardi ljudi na svojim rukama, ne može biti veća prijetnja od Donalda Adolfa Trumpa, zato što je život svih sedam milijardi živućih ljudi ugrožen ukoliko se ova budala dohvati predsjedničke pozicije...Idriz wrote:Ne kontam sta ti nije jasno. Mozda nisi upoznat sa biografijom Hillary.cyprus wrote:DooobroIdriz wrote:Hillary je vec dokazana opasnost. Njene su otvorene namjere sa vodi ratove. Tesko da Trump moze biti gori kad mu je namjera da pravi dealove. Sorry, ali ideoloski ostrascena budala je manje racionalna od nekoga ko gleda prakticna rjesenja.Hajd živ bio, ipak otkucaj ono odozgo, da se uvjerim da postojiš...
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- cyprus
#201 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
Pirija
#202 Re: Donaezto stld J Trump - Predsjednik USA All About
rezultat ove ankete pokazuje da ce dinastija izetbegovic da vlada Bosnom do sudnjeg dana...
-
Idriz
#203 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Na osnovu cega to tvrdis? Pa on se cak postavio neutralno u konfliktu izrael/palestinci, rekao da ce sa putinom naci zajednicki jezik. Covjek spusta loptu dok ona izraelu daje blanko cek na bilo kakve politike, aktivno radi na zaostravanju odnosa sa rusijom, a iza sebe vec ima destabilizaciju iraka i unistenje libije koji su ostavili prostor za Isis... mislim da povrsno pratis vijesticyprus wrote:Gledaj, da ona ima krv 6 milijardi ljudi na svojim rukama, ne može biti veća prijetnja od Donalda Adolfa Trumpa, zato što je život svih sedam milijardi živućih ljudi ugrožen ukoliko se ova budala dohvati predsjedničke pozicije...Idriz wrote:Ne kontam sta ti nije jasno. Mozda nisi upoznat sa biografijom Hillary.cyprus wrote:
DooobroHajd živ bio, ipak otkucaj ono odozgo, da se uvjerim da postojiš...
-
Maxxtro
#204 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Aha, posteno. Prakticno se odrecuci ovdje znaci da nije javno izjavio da povlaci ili da se kaje zbog svojih rijeci, nego da je naknadno rekao nesto sto pobija te rijeci. Mozes li se vratiti na pricu o dosljednosti, i sta mislis o njoj?bole1st wrote:Ta izjava nije u redu, ali je Trump u vezi s tim kasnije precizirao da se zakoni i konvencije moraju postovati prakticno se odricuci te izjave.
-
Idriz
#205 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
pa nije budala da se izvinjava kad mu je strategija da prezentira imidz snage i moci. bas si smijsan lik.Maxxtro wrote:Aha, posteno. Prakticno se odrecuci ovdje znaci da nije javno izjavio da povlaci ili da se kaje zbog svojih rijeci, nego da je naknadno rekao nesto sto pobija te rijeci. Mozes li se vratiti na pricu o dosljednosti, i sta mislis o njoj?bole1st wrote:Ta izjava nije u redu, ali je Trump u vezi s tim kasnije precizirao da se zakoni i konvencije moraju postovati prakticno se odricuci te izjave.
-
bole1st
#206 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mislim da se ne kaje, nego je korigovao stav. Kajanje je nesto drugo. Svakako se nece izvinjavati familijama terorista, to bi ostavilo previse mekan dojam.Maxxtro wrote:Aha, posteno. Prakticno se odrecuci ovdje znaci da nije javno izjavio da povlaci ili da se kaje zbog svojih rijeci, nego da je naknadno rekao nesto sto pobija te rijeci.bole1st wrote:Ta izjava nije u redu, ali je Trump u vezi s tim kasnije precizirao da se zakoni i konvencije moraju postovati prakticno se odricuci te izjave.
Dosljednost je vazna da ne zbunjuje glasace, Trump koji se izvinjava bi bila sasvim nedosljedna slika.Mozes li se vratiti na pricu o dosljednosti, i sta mislis o njoj?
-
Maxxtro
#207 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ljudi poput Trumpa je uvijek bilo i uvijek ce ih biti. Tih vjerskih ratova je bilo i biti ce zato sto ima ljudi koji razmisljaju poput Trumpa, u kojem god taboru bili. Negdje izmedju se nalaze svi normalni i razumni ljudi. Govoris da sekularni zapad ima problem sa islamom, a bukvalno najvece zrtve islamskog ektremizma su upravo muslimani. A kao rjesenje nudis sikaniranje i otudjivanje (a time i radikalizovanje) citavog islamskog svijeta, ukljucujuci i te zrtve (sto Trump onakvim lazima upravo radi!!)Logicno, nema sta. Ekstremni islam prvenstveno ima politicku pozadinu, ko to ne vidi, u dubokoj je zabludi. Ako mislis da neko je u stanju da samo procita neku svetu knjigu i odluci iz cista mira ubijati i klati, nisi dobar nikako. Trump nije licno stvorio ISIS, ali Trump je trenutno odgovoran za neke od novih regruta u redovima ISISa, a upravo takve lazi poput one pomenute dodatno rasplamsavaju sukob. Njegovi glasaci u njemu vide rjesenje, a on je upravo dio problema. Ti ako to ne vidis, zao mi je ali jednostavno se radi o tome da ili ne znas dovoljno historije, ili ne znas razmisljati niti izvlaciti prave lekcije.Idriz wrote:Ne bih se slozio. Isis bi napao i bez Trumpa. Uostalom, imamo oko 1400 godina istorijske evidencije vjerskih ratova bez Trumpa.Maxxtro wrote: Vidi, nadao sam se, mozda uzaludno, da cemo moci ostvariti neku intelektualnu diskusiju. Drugima prisivas nedostatak racionalnosti, a u tvojim postovima je nema ni u tragovima. MIslim, uzmi samo u obzir ovo boldirano, ti covjece ocito zelis zamagliti i izbrisati granicu izmedju onoga sta je istina i sta je laz. Jedna stvar je kristalno jasna svim razumnim ljudima ovdje: Trump je SLAGAO!!! Nikakve retoricke akrobacije ovdje nece pomoci, to svaka osoba sa trunkom razuma vidi. Stavise, ta njegova laz je upravo ono sto hrani taj veci problem, ili tu "vecu istinu" koju pominjes, a koja se nalazi u pozadini.
BIlo da se radi islamskom ekstremistima, rasistima, neonacistima ili ostalom sljamu, svi imaju iste ustaljene ideoloske matrice i nacin razmisljanja i shvatanja svijeta. Trump nije jedinstven, jeftinih demagoga, galamdzija i siledzija poput njega pojavljuje se svako malo, i na identicne nacine privlace rulju, zato sto ta rulja nije u stanju analiticki rezonovati, procesirati informacije i zvoditi logicne zakljucke. Nisu u stanju vidjeti govno i reci da je govno. Niti za ociglednu laz reci da je laz. Ne, nego su podlozni manipulacijama po identicnom receptu kojeg i ovaj babun koristi, vec hiljadama godina. Ti svojim rijecima potvrdjujes da nisi izuzetak.
Znaci, ok je ta izjava, ok je ubijati familije terorista. I rest my case.Idriz wrote:Pa dao je jos jednu izjavu danas koja se nadovezuje. Kaze, muslimani ne prijavljuju teroriste. Kad vide da se u zajednici nesto sumnjivo desava, ne prijavljuju. Osvrnuo se na Brisel Molenbek u kohem zivi 80000 Arapa i drzava ne zna sta se tamo desava. Poenta je da teroriste nije briga za vlastiti zivot ali bi ih mozda bilo briga za zivote familije. Inace to nije nista novo. Jednom su Sovjeti pred avion okupiran teroristima izveli njihovu djecu na pistu dok se ovi nisu predali i time spasili sve putnike. Valjda ti mislis da sa teroristima treba fino, ponudit im stipendiju za kurs o toleranciji ili se zapad treba samospalit zbog kolonijalizma jer normalno jadni teroristi su ugrozeni.
-
Maxxtro
#208 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nemojmo koristiti eufemizme. Korigovati znaci nesto drugo, on je rekao nesto sto je u izravnoj kontradiktornosti sa njegovom ranijom izjavom. Ili mozda nije?bole1st wrote:
Mislim da se ne kaje, nego je korigovao stav. Kajanje je nesto drugo. Svakako se nece izvinjavati familijama terorista, to bi ostavilo previse mekan dojam.
bole1st wrote:Dosljednost je vazna da ne zbunjuje glasace, Trump koji se izvinjava bi bila sasvim nedosljedna slika.Mozes li se vratiti na pricu o dosljednosti, i sta mislis o njoj?
-
Idriz
#209 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Trump odgivoran za regrutiranje Isisa? Znaci neko cuje izjavu Trumpa i odluci se na samoeksploziju? Obrni okreni kriv je zapad. Pa gdje je bio zapad kad su se klali na bliskom istoku prije nego sto je kolumbo otkrio ameriku.Maxxtro wrote:Ljudi poput Trumpa je uvijek bilo i uvijek ce ih biti. Tih vjerskih ratova je bilo i biti ce zato sto ima ljudi koji razmisljaju poput Trumpa, u kojem god taboru bili. Negdje izmedju se nalaze svi normalni i razumni ljudi. Govoris da sekularni zapad ima problem sa islamom, a bukvalno najvece zrtve islamskog ektremizma su upravo muslimani. A kao rjesenje nudis sikaniranje i otudjivanje (a time i radikalizovanje) citavog islamskog svijeta, ukljucujuci i te zrtve (sto Trump onakvim lazima upravo radi!!)Logicno, nema sta. Ekstremni islam prvenstveno ima politicku pozadinu, ko to ne vidi, u dubokoj je zabludi. Ako mislis da neko je u stanju da samo procita neku svetu knjigu i odluci iz cista mira ubijati i klati, nisi dobar nikako. Trump nije licno stvorio ISIS, ali Trump je trenutno odgovoran za neke od novih regruta u redovima ISISa, a upravo takve lazi poput one pomenute dodatno rasplamsavaju sukob. Njegovi glasaci u njemu vide rjesenje, a on je upravo dio problema. Ti ako to ne vidis, zao mi je ali jednostavno se radi o tome da ili ne znas dovoljno historije, ili ne znas razmisljati niti izvlaciti prave lekcije.Idriz wrote:Ne bih se slozio. Isis bi napao i bez Trumpa. Uostalom, imamo oko 1400 godina istorijske evidencije vjerskih ratova bez Trumpa.Maxxtro wrote: Vidi, nadao sam se, mozda uzaludno, da cemo moci ostvariti neku intelektualnu diskusiju. Drugima prisivas nedostatak racionalnosti, a u tvojim postovima je nema ni u tragovima. MIslim, uzmi samo u obzir ovo boldirano, ti covjece ocito zelis zamagliti i izbrisati granicu izmedju onoga sta je istina i sta je laz. Jedna stvar je kristalno jasna svim razumnim ljudima ovdje: Trump je SLAGAO!!! Nikakve retoricke akrobacije ovdje nece pomoci, to svaka osoba sa trunkom razuma vidi. Stavise, ta njegova laz je upravo ono sto hrani taj veci problem, ili tu "vecu istinu" koju pominjes, a koja se nalazi u pozadini.
BIlo da se radi islamskom ekstremistima, rasistima, neonacistima ili ostalom sljamu, svi imaju iste ustaljene ideoloske matrice i nacin razmisljanja i shvatanja svijeta. Trump nije jedinstven, jeftinih demagoga, galamdzija i siledzija poput njega pojavljuje se svako malo, i na identicne nacine privlace rulju, zato sto ta rulja nije u stanju analiticki rezonovati, procesirati informacije i zvoditi logicne zakljucke. Nisu u stanju vidjeti govno i reci da je govno. Niti za ociglednu laz reci da je laz. Ne, nego su podlozni manipulacijama po identicnom receptu kojeg i ovaj babun koristi, vec hiljadama godina. Ti svojim rijecima potvrdjujes da nisi izuzetak.
Znaci, ok je ta izjava, ok je ubijati familije terorista. I rest my case.Idriz wrote:Pa dao je jos jednu izjavu danas koja se nadovezuje. Kaze, muslimani ne prijavljuju teroriste. Kad vide da se u zajednici nesto sumnjivo desava, ne prijavljuju. Osvrnuo se na Brisel Molenbek u kohem zivi 80000 Arapa i drzava ne zna sta se tamo desava. Poenta je da teroriste nije briga za vlastiti zivot ali bi ih mozda bilo briga za zivote familije. Inace to nije nista novo. Jednom su Sovjeti pred avion okupiran teroristima izveli njihovu djecu na pistu dok se ovi nisu predali i time spasili sve putnike. Valjda ti mislis da sa teroristima treba fino, ponudit im stipendiju za kurs o toleranciji ili se zapad treba samospalit zbog kolonijalizma jer normalno jadni teroristi su ugrozeni.
Last edited by Idriz on 23/03/2016 13:48, edited 1 time in total.
-
Maxxtro
#210 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma bravo, a istina uopste nije bitna. Ko jebe istinu.Idriz wrote:pa nije budala da se izvinjava kad mu je strategija da prezentira imidz snage i moci. bas si smijsan lik.Maxxtro wrote:Aha, posteno. Prakticno se odrecuci ovdje znaci da nije javno izjavio da povlaci ili da se kaje zbog svojih rijeci, nego da je naknadno rekao nesto sto pobija te rijeci. Mozes li se vratiti na pricu o dosljednosti, i sta mislis o njoj?bole1st wrote:Ta izjava nije u redu, ali je Trump u vezi s tim kasnije precizirao da se zakoni i konvencije moraju postovati prakticno se odricuci te izjave.
-
Idriz
#211 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Uzmi wikileaks pa procitaj istinu o Hillary. Btw, jel ikad objasnila zasto je slagala da su ja nju pucali u bosni - 1996?Maxxtro wrote:Ma bravo, a istina uopste nije bitna. Ko jebe istinu.Idriz wrote:pa nije budala da se izvinjava kad mu je strategija da prezentira imidz snage i moci. bas si smijsan lik.Maxxtro wrote:
Aha, posteno. Prakticno se odrecuci ovdje znaci da nije javno izjavio da povlaci ili da se kaje zbog svojih rijeci, nego da je naknadno rekao nesto sto pobija te rijeci. Mozes li se vratiti na pricu o dosljednosti, i sta mislis o njoj?
-
Maxxtro
#212 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nisam ni sumnjao da ce ti taj post preletiti preko glave. Nista nisi upratio. Gdje ja optuzujem zapad za ista? Za sve vrste sukoba je odgovorna jedna klasa ljudi, a oni nemaju vjerskih ili nacionalnih obiljezja. I Isis iTrump pripadaju tim ljudima. Ti nisi inteligentan niti razuman covjek. Nema se vise sta reci.Idriz wrote: Trump odgivoran za regrutiranje Isisa? Znaci neko cuje izjavu Trumpa i odluci se na samoeksploziju? Obrni okreni kriv je zapad. Pa gdje je bio zapad kad su se klali na bliskom istoku prije nego sto je kolumbo otkrio ameriku.
-
Maxxtro
#213 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
https://en.wikipedia.org/wiki/Tu_quoque Ja nisam nikako spominjao Hillary, ti si. Logika ti je definitivno nepoznanica.Idriz wrote: Uzmi wikileaks pa procitaj istinu o Hillary. Btw, jel ikad objasnila zasto je slagala da su ja nju pucali u bosni - 1996?
-
Idriz
#214 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ne, nego si inteligentan ti koji mislis da politicki nekorektne izjave motivisu nekoga da ode u dzenet.Maxxtro wrote:Nisam ni sumnjao da ce ti taj post preletiti preko glave. Nista nisi upratio. Gdje ja optuzujem zapad za ista? Za sve vrste sukoba je odgovorna jedna klasa ljudi, a oni nemaju vjerskih ili nacionalnih obiljezja. I Isis iTrump pripadaju tim ljudima. Ti nisi inteligentan niti razuman covjek. Nema se vise sta reci.Idriz wrote: Trump odgivoran za regrutiranje Isisa? Znaci neko cuje izjavu Trumpa i odluci se na samoeksploziju? Obrni okreni kriv je zapad. Pa gdje je bio zapad kad su se klali na bliskom istoku prije nego sto je kolumbo otkrio ameriku.
-
Maxxtro
#215 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Vidi nesto. Ekstremne i polarizirajuce izjave poput ove Trumpove postavljaju i utvrdjuju jedan narativ, a to je da je citav Islamski svijet nuzno u sukobu sa zapadom.To doprinosi stvaranju jednog opsteg ambijente podijeljenosti, netrepeljivosti i nepovjerenja, sto odredjene ljude dodatno gura ka ekstremizmu. ISIS ima jasno definisane ciljeve koje je javno obznanio, znas koji su to? Ne mislis valjda da namjeravaju samoubilackim napadima jednostavno ubiti sto vise ljudi, da je to cilj sam po sebi. Ne, oni zele da izazovu rat i konacni obracun svih Muslimana sa zapadom i krscanstvom. ZATO STO SU REKLI TO!! Da si citao ista o tom pokretu, znao bi ovo. Ono sto je najpogubnije po taj njihov cilj je jezik zajednistva i prihvatanja, te ujedinjenje svih normalnih ljudi u borbi protiv ekstremizma. Zato su negodovali kada su evropske zemlje pocele prihvatati izbjeglice i prijetili da ce se infiltrirati medju njima i vrsiti napade - zato sto im to ne odgovara!!! Zato sto zele ljude poput Trumpa, desnicare, fasiste i islamofobe, koji ce protjerivati, zabranjivati, sikanirati muslimane, da ovime ne preostane nista drugo nego okrenuti se ISISu.Idriz wrote:ne, nego si inteligentan ti koji mislis da politicki nekorektne izjave motivisu nekoga da ode u dzenet.Maxxtro wrote:Nisam ni sumnjao da ce ti taj post preletiti preko glave. Nista nisi upratio. Gdje ja optuzujem zapad za ista? Za sve vrste sukoba je odgovorna jedna klasa ljudi, a oni nemaju vjerskih ili nacionalnih obiljezja. I Isis iTrump pripadaju tim ljudima. Ti nisi inteligentan niti razuman covjek. Nema se vise sta reci.Idriz wrote: Trump odgivoran za regrutiranje Isisa? Znaci neko cuje izjavu Trumpa i odluci se na samoeksploziju? Obrni okreni kriv je zapad. Pa gdje je bio zapad kad su se klali na bliskom istoku prije nego sto je kolumbo otkrio ameriku.
Prema tome, jel ti sad jasnije sta sam htio reci, il ti treba crtati? Trumpova odgovornost je djelimicna, na isti nacin kao sto je covjek, koji odluci da ne glasa, odgovoran za politicko rukovodstvo u svojoj zemlji. Svako ko nije zadovoljan nepostivanjem zakona u nasoj drzavi, a sam krsi povremeno zato sto svi tako rade, nije posljedica, nego upravo dio problema i tog pokvarenog sistema. Prema tome svaka izjava u tom smjeru, poput one gnusne Trumpove lazi, je korak naprijed ka ostvarenju ciljeva ISISa.
-
Idriz
#216 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ma da, islamofobija je uzrok svega. gdje je bila islamofobija kad su suniti i siiti sjekli glave jedni drugima prije vise od 1000 godina. to sto ti pricas ne da mi je jasno vec vise sve napamet znam koliko sam puta istu pricu cuo. poenta je sto to nema veze sa realnoscu.Maxxtro wrote:Vidi nesto. Ekstremne i polarizirajuce izjave poput ove Trumpove postavljaju i utvrdjuju jedan narativ, a to je da je citav Islamski svijet nuzno u sukobu sa zapadom.To doprinosi stvaranju jednog opsteg ambijente podijeljenosti, netrepeljivosti i nepovjerenja, sto odredjene ljude dodatno gura ka ekstremizmu. ISIS ima jasno definisane ciljeve koje je javno obznanio, znas koji su to? Ne mislis valjda da namjeravaju samoubilackim napadima jednostavno ubiti sto vise ljudi, da je to cilj sam po sebi. Ne, oni zele da izazovu rat i konacni obracun svih Muslimana sa zapadom i krscanstvom. ZATO STO SU REKLI TO!! Da si citao ista o tom pokretu, znao bi ovo. Ono sto je najpogubnije po taj njihov cilj je jezik zajednistva i prihvatanja, te ujedinjenje svih normalnih ljudi u borbi protiv ekstremizma. Zato su negodovali kada su evropske zemlje pocele prihvatati izbjeglice i prijetili da ce se infiltrirati medju njima i vrsiti napade - zato sto im to ne odgovara!!! Zato sto zele ljude poput Trumpa, desnicare, fasiste i islamofobe, koji ce protjerivati, zabranjivati, sikanirati muslimane, da ovime ne preostane nista drugo nego okrenuti se ISISu.Idriz wrote:ne, nego si inteligentan ti koji mislis da politicki nekorektne izjave motivisu nekoga da ode u dzenet.Maxxtro wrote:
Nisam ni sumnjao da ce ti taj post preletiti preko glave. Nista nisi upratio. Gdje ja optuzujem zapad za ista? Za sve vrste sukoba je odgovorna jedna klasa ljudi, a oni nemaju vjerskih ili nacionalnih obiljezja. I Isis iTrump pripadaju tim ljudima. Ti nisi inteligentan niti razuman covjek. Nema se vise sta reci.
Prema tome, jel ti sad jasnije sta sam htio reci, il ti treba crtati? Trumpova odgovornost je djelimicna, na isti nacin kao sto je covjek, koji odluci da ne glasa, odgovoran za politicko rukovodstvo u svojoj zemlji. Svako ko nije zadovoljan nepostivanjem zakona u nasoj drzavi, a sam krsi povremeno zato sto svi tako rade, nije posljedica, nego upravo dio problema i tog pokvarenog sistema. Prema tome svaka izjava u tom smjeru, poput one gnusne Trumpove lazi, je korak naprijed ka ostvarenju ciljeva ISISa.
-
bole1st
#217 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Naravno da nije kontradiktorno, nego razlicito, stavise korekcija uopce nije prevelika. Takodjer, korekcija nije laz.Maxxtro wrote: Nemojmo koristiti eufemizme. Korigovati znaci nesto drugo, on je rekao nesto sto je u izravnoj kontradiktornosti sa njegovom ranijom izjavom. Ili mozda nije?
Bonus informacija: svako moze da promijeni misljenje i niko nije zakovan za ono sto trenutno misli (probaj jednom, dobar je osjecaj
Ja mislim da je glavni problem sto ti na pojmovnom nivou ne razumijes sta je laz, sta istina, sta je razlicito, a sta kontradiktorno. Da stvar bude gora insistiras bas na tih par stvari koje ne razumijes.
- Haris.ba
#218 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nedavno upoznam čovjeka koji je proveo dosta vremena u gradiću u Njemačkoj odakle potiču Trampovi (Karlštat).
Inače su se prezivali tada Drumpf. I priča kako je to ustvari poljska porodica, a ne njemačka.
Lik skonto brending. Bolje biti njemac nego poljak. I što je ironija. Popio je kaznu 80-ih za zapošljavanje poljaka. Krv nije voda...
Inače su se prezivali tada Drumpf. I priča kako je to ustvari poljska porodica, a ne njemačka.
Lik skonto brending. Bolje biti njemac nego poljak. I što je ironija. Popio je kaznu 80-ih za zapošljavanje poljaka. Krv nije voda...
-
Idriz
#219 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
strasna stvar... ni engleska kraljica nije englez.Haris.ba wrote:Nedavno upoznam čovjeka koji je proveo dosta vremena u gradiću u Njemačkoj odakle potiču Trampovi (Karlštat).
- It_is_a_Leclerc
#220 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
I ne samo da je Drumpf, rasist, šovinist, govedo, već ima i male prste.
Karikatura od čovjeka.
Karikatura od čovjeka.
- dale cooper
#221 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Trump ima mnogo sličnosti sa Nixonom, obojica su glasni, ignorantni, rasistički idioti.It_is_a_Leclerc wrote:I ne samo da je Drumpf, rasist, šovinist, govedo, već ima i male prste.
Karikatura od čovjeka.
Nixon je bio ubjedljivo najgori predsjednik Amerike svih vremena, jedini koji se sa te pozicije
morao povući na sraman način. I dovraga, čak je i on bio više dopadljiv nego Trump.
- Haris.ba
#222 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne valja ti analogija. Engleska kraljica je ignorisala njemačko porjeklo. I prigrlila englesko, ustvari britansko.Idriz wrote:strasna stvar... ni engleska kraljica nije englez.Haris.ba wrote:Nedavno upoznam čovjeka koji je proveo dosta vremena u gradiću u Njemačkoj odakle potiču Trampovi (Karlštat).
A Tramp je izmislio svoje porjeklo. Ustvari, treba biti pošten. Nije otkrio čitavu istinu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#223 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Vala tesko da moze iko Busha jr. presisatidale cooper wrote:Trump ima mnogo sličnosti sa Nixonom, obojica su glasni, ignorantni, rasistički idioti.It_is_a_Leclerc wrote:I ne samo da je Drumpf, rasist, šovinist, govedo, već ima i male prste.
Karikatura od čovjeka.![]()
Nixon je bio ubjedljivo najgori predsjednik Amerike svih vremena, jedini koji se sa te pozicije
morao povući na sraman način. I dovraga, čak je i on bio više dopadljiv nego Trump.
-
Idriz
#224 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ma da, drumpf mi zvuci bas ono poljski. a i izvor je prava referenca. inace, normalni ljudi ne vezu porijeklo za zemlju porijekla nego cisto za etnicko porijeklo.Haris.ba wrote:Ne valja ti analogija. Engleska kraljica je ignorisala njemačko porjeklo. I prigrlila englesko, ustvari britansko.Idriz wrote:strasna stvar... ni engleska kraljica nije englez.Haris.ba wrote:Nedavno upoznam čovjeka koji je proveo dosta vremena u gradiću u Njemačkoj odakle potiču Trampovi (Karlštat).
A Tramp je izmislio svoje porjeklo. Ustvari, treba biti pošten. Nije otkrio čitavu istinu.
- dale cooper
#225 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
I on je tu negdje._BataZiv_0809 wrote:Vala tesko da moze iko Busha jr. presisatidale cooper wrote:Trump ima mnogo sličnosti sa Nixonom, obojica su glasni, ignorantni, rasistički idioti.It_is_a_Leclerc wrote:I ne samo da je Drumpf, rasist, šovinist, govedo, već ima i male prste.
Karikatura od čovjeka.![]()