fali mi lova da odem jedno 15-ak dana_BataZiv_0809 wrote:Inace ugrubo neka podjela bi bila slijedeca:
a) bogatija klijentela-Istra sa Kvarnerom i Dubrovnik
b) "obican" svijet sa porodicom na relaciji Ploce- Split (Gradac, Podaca, Zaostrog, oba Drvenika, Tucepi, Baska Voda, Brela itd...). Ovdje bi i vecina otoka na srednjem jadranu pripala, zar ne?
c) omladina-Split, Sibenik-Vodice, Primosten, Novalja.
Fali li sta?
Jadransko more - vasa ocjena
- muha_sa
#201 Re: Jadransko more - vasa ocjena
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#202 Re: Jadransko more - vasa ocjena
De vidi sa drugom Havanom da nas pogura. Ja imam neku relaciju za dva kartona lovacke pastete i gajbu Zajecaramuha_sa wrote: fali mi lova da odem jedno 15-ak dana![]()
- muha_sa
#203 Re: Jadransko more - vasa ocjena
taj nece ni na cevape da me odvede a molim ga ima jedno desetak dana_BataZiv_0809 wrote:De vidi sa drugom Havanom da nas pogura. Ja imam neku relaciju za dva kartona lovacke pastete i gajbu Zajecaramuha_sa wrote: fali mi lova da odem jedno 15-ak dana![]()
- sunceKOtepsija
#204 Re: Jadransko more - vasa ocjena
jadran je zaljev, slijepo crijevo sredozemnog koje je i samo neki odljevak atlantskog, iako i takvo sredozemno (pa u krajnjem slucaju i jadransko nije lose ako nema sta bolje) licno radije istrpim godinu pa i dvije ako treba pa odem na karibe ili u tihi na tahiti, opet svako zna svoje
- petunija
#205 Re: Jadransko more - vasa ocjena
Đeš' to reć' ?sunceKOtepsija wrote:jadran je zaljev, slijepo crijevo sredozemnog koje je i samo neki odljevak atlantskog, iako i takvo sredozemno (pa u krajnjem slucaju i jadransko nije lose ako nema sta bolje) licno radije istrpim godinu pa i dvije ako treba pa odem na karibe ili u tihi na tahiti, opet svako zna svoje
Mene napali jer sam rekla da mi se više sviđaju Karibi,
Šuti ba,
- Connaisseur Karlin
#206 Re: Jadransko more - vasa ocjena
Finno je otici bilo gdje.petunija wrote:Đeš' to reć' ?sunceKOtepsija wrote:jadran je zaljev, slijepo crijevo sredozemnog koje je i samo neki odljevak atlantskog, iako i takvo sredozemno (pa u krajnjem slucaju i jadransko nije lose ako nema sta bolje) licno radije istrpim godinu pa i dvije ako treba pa odem na karibe ili u tihi na tahiti, opet svako zna svoje![]()
Šuti ba,naše more je najljepše
![]()
Karibi su topliji od jadrana i vjetorvistost je snaznija,jer su obale sirom otvorene sa cestim visokim valovima.i imaju predvne pjescane plaze. Miami FL je upravo locirana u istom klimatskm pojasu sa Centrlanom Amerikom.
Menij vise odgovora Jadran, sa svojom klimom.
- HAVANA
#207 Re: Jadransko more - vasa ocjena
Aaa njih,halo ba,ja odem par puta godisnje na more,nekad s posla spicim...Kakvi karibi,to moze nekad ako situacija bude dozvoljavala,da guzica vidi puta.Ja zena i dvoje djece,pa necu tamo svake godine ici.Jednom da odem ,mogu garsonjeru u svrakinom kupit.
Od svega ima ljepse,al ovako lijepo,pristupacno,blizu...nema.
- Warashii
#208 Re: Jadransko more - vasa ocjena
Haj ne zajebajipetunija wrote:Đeš' to reć' ?sunceKOtepsija wrote:jadran je zaljev, slijepo crijevo sredozemnog koje je i samo neki odljevak atlantskog, iako i takvo sredozemno (pa u krajnjem slucaju i jadransko nije lose ako nema sta bolje) licno radije istrpim godinu pa i dvije ako treba pa odem na karibe ili u tihi na tahiti, opet svako zna svoje![]()
Šuti ba,naše more je najljepše
![]()
Ja sam licno zagovornik da treba sve probati i uvijek ima bolje a osim toga ukusi su razliciti pa ono sto je meni fantazija nekom je zesca truba.
- Connaisseur Karlin
#209 Re: Jadransko more - vasa ocjena
Kontaktiraj meneHAVANA wrote:Aaa njih,halo ba,ja odem par puta godisnje na more,nekad s posla spicim...Kakvi karibi,to moze nekad ako situacija bude dozvoljavala,da guzica vidi puta.Ja zena i dvoje djece,pa necu tamo svake godine ici.Jednom da odem ,mogu garsonjeru u svrakinom kupit.Od svega ima ljepse,al ovako lijepo,pristupacno,blizu...nema.