Ne zeli da me ozeni zbog..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
palestinka
#201 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Ovoj temí mjesto je na PDF Ekonomija.
- cLo
#202 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Aaaaaaaaaaaaaaaaa sramoticeeeeeeeeeee
Zamisli da ti momak kaze: ne mogu te ozenit imas malu platu!
Ti sreco imas malu platu da bi ozenio curu koju volis i nastavio zivit na visokoj nozi. Ove muske sponzoruse su pocele prekucavat sa tripovima. 
- ultima_palabra
#203 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Ma jest to sramota i ciganluk teški. Samo da su uloge obrnute, našlo bi se hejbet opravdanja za curu: te treba misliti na potomstvo, te ne živi se od ljubavi, te gdje mu je ambicija kad radi u nakoj radnjicLo wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaa sramoticeeeeeeeeeeeZamisli da ti momak kaze: ne mogu te ozenit imas malu platu!
Ti sreco imas malu platu da bi ozenio curu koju volis i nastavio zivit na visokoj nozi. Ove muske sponzoruse su pocele prekucavat sa tripovima.
Mislim, ako furamo ravnopravnost, onda treba i da su isti aršini.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#204 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
I ja nesto kontam....da je problem u njenim performansama pa hajdecLo wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaa sramoticeeeeeeeeeeeZamisli da ti momak kaze: ne mogu te ozenit imas malu platu!
Njemu problem sto ne zaradjuje 2 K i sto nema visoki stepen obrazovanja (mada ce biti problem u 2 K, ovo drugo je samo maska
Bice da se on poprilicno zavalio. Treba mu ekstra izvor finansija
- CaneBos
#205 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Najveci trolovi su postovi upravo tog tipa:dust in the wind wrote:ma daj. zar ti ne smrdi na trola... ako griješim, halali mi djevojče.muha_sa wrote:možda i nije troldust in the wind wrote:kakav troll. djevojko svaka cast.
joooj kakav trol; ovo je trol garant; ma trol ljud; itd..itd...
Jel izasao novi post, kao po default-u stampate ovakve komentare..pupa hava vise!
- Dr Kova
#206 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
_BataZiv_0809 wrote:Prevari ga sa mnom. I posalji mu snimak.
-
prog321
#207 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
O kojoj ravnopravnosti pričate?ultima_palabra wrote: Ma jest to sramota i ciganluk teški. Samo da su uloge obrnute, našlo bi se hejbet opravdanja za curu: te treba misliti na potomstvo, te ne živi se od ljubavi, te gdje mu je ambicija kad radi u nakoj radnji![]()
Žene nigdje u svijetu, ni u najdemokratskijim najrazvijenijim društvima u svijetu ne zarađuju isto kao muškarci.
Neki od vas muškaraca bi trebali poskidati suknjice i shvatiti da se ravnopravnost polova ocitava u nečemu sasvim drugom.
- ultima_palabra
#208 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Progi, k nozi.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#209 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Ona je samosvjesna i zna sta zeli u zivotu.ultima_palabra wrote:Ma jest to sramota i ciganluk teški. Samo da su uloge obrnute, našlo bi se hejbet opravdanja za curu: te treba misliti na potomstvo, te ne živi se od ljubavi, te gdje mu je ambicija kad radi u nakoj radnjicLo wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaa sramoticeeeeeeeeeeeZamisli da ti momak kaze: ne mogu te ozenit imas malu platu!
![]()
Ove teme su bas dobar lakmus papir za duple arsine, mada mi se post od cLo svidja zbog originalne logike
-
prog321
#210 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Malo obrazovanja ne šteti.ultima_palabra wrote:Progi, k nozi.
Samo sam htio objasniti da ravnopravnost ne znači ravnopravna zarada.
- cLo
#211 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Bato, nije to nikakva originalna logika, zar nisi gledao u filmovima kako se muskarac zaljubi u zenu, ali ne moze da bude s njom zato sto su mu nasli bogatiju koja mu se ne svidja, ali moze da mu obezbijedi lagodan zivot.
Onda pred smrt sretne ovu koju voli i skonta da mu je citav zivot promasen, onda publika place. 
- cLo
#212 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Bato, bi li ti prao prozore svojoj zenici dok ona lakira nokte? Iskreno!
ps. a dijete te vuce za nogavicu i place: taaaataaaaa ja glaadannnn, a ona lakira li lakira
ps. a dijete te vuce za nogavicu i place: taaaataaaaa ja glaadannnn, a ona lakira li lakira
-
prog321
#213 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Npr, u Zapadnoj Njemačkoj, Engleskoj i u USA većina domaćinstava egzistiraju tako što žena ne radi ili radi samo part time.
Dok u postkomunistickim zemljama procenat zaposlenih žena je mnogo veći.
Recimo više je zaposlenih žena u Istočnoj Njemackoj nego u Zapadnoj.
- cLo
#214 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Sarita, evo jedan utjesni, uvijek ima gore od goreg!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#215 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Otkud ti ovi podaci? Pogotovo vezano za Njemcku, ali i USA.prog321 wrote:Npr, u Zapadnoj Njemačkoj, Engleskoj i u USA većina domaćinstava egzistiraju tako što žena ne radi ili radi samo part time.
- MyTao
#216 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Mozda je mislio na 1950 godinu. Jedino tako bi ovo imalo smisla...Tomahawk11 wrote:Otkud ti ovi podaci? Pogotovo vezano za Njemcku, ali i USA.prog321 wrote:Npr, u Zapadnoj Njemačkoj, Engleskoj i u USA većina domaćinstava egzistiraju tako što žena ne radi ili radi samo part time.
- nKrkan
#217 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Ima drugu
- edo_79
#218 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Lakira k'o da je u normi jebotecLo wrote:Bato, bi li ti prao prozore svojoj zenici dok ona lakira nokte? Iskreno!
- cLo
#219 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
edo_79 wrote:Lakira k'o da je u normi jebotecLo wrote:Bato, bi li ti prao prozore svojoj zenici dok ona lakira nokte? Iskreno!
ps. a dijete te vuce za nogavicu i place: taaaataaaaa ja glaadannnn, a ona lakira li lakira![]()
![]()
![]()
![]()
- edo_79
#220 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Malkice samo .... on jadnik jednom rukom trlja, drugom bebu hrani, nogom usisava, a ona noge digla na trosjed i farba li farba, sad navlači lak na kraju, za dugotrajnostcLo wrote:edo_79 wrote:Lakira k'o da je u normi jebotecLo wrote:Bato, bi li ti prao prozore svojoj zenici dok ona lakira nokte? Iskreno!
ps. a dijete te vuce za nogavicu i place: taaaataaaaa ja glaadannnn, a ona lakira li lakira![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
peglas, peglas
- cLo
#221 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
bjez' ba odoh ja s Macom i Azrom na kafu
- edo_79
#222 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
As đe sam ja u tim kafama?cLo wrote:![]()
![]()
NESPORAZUM
![]()
![]()
![]()
![]()
bjez' ba odoh ja s Macom i Azrom na kafu
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#223 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
baš mi je drago da imamo topik u kojemu je
kako neko spomenu
muško postavilo neki minimalni uvjet za ženidbu
kako neko spomenu
-
hillbill
#224 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
bjezi i ne okreci se.......trazi sebi nekoga ko te hoce i respektuje takvu kakva si.Sarita012 wrote:Imam 25 godina a on 32. U stabilnoj smo vezi vec 3 godine. Odgovaraju mu moje godine, a meni njegova ozbiljnost i zelja za drugim zivotom tj brakom.
On jako zeli brak, i u vezi smo koja opstaje zbog nase kompaktibilnosti ali.. on ima VSS i posao u drzavnoj firmi i druzi se sa ljudima koji nemaju nikakve finansijske probleme. Ja imam SSS i radim u jednom shopping centru u gradu kao prodavac. Rekao mi je da imam dobar i stalan posao odmah bi me ozenio, i non stop mi salje neke konkurse i sama trazim posao.. ali tesko je negdje upasti a da nemate novac i stelu.
Depresija je sve veca i veca i kod mene i njega. Volim ga previse, i on mene voli ali ja ne mogu naci bolji posao a sat za brak nam otkucava.. pomozite ljudi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#225 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Nekad je zena donosila miraz u kucuBlack swan wrote:baš mi je drago da imamo topik u kojemu je
kako neko spomenu