hvala sto me nazva levatommuha_sa wrote:jebeš fejsbuk--javi se uživoDante27 wrote:neee, ne trazim savrsenu, savrsenstvo ne postoji, nisam savrsen i da mi nude to ne zelim biti..zapravo ono sto ocekujem od nje jeste da pruzi sansu i meni i njoj a ne recimo na FB kad se nekoj javim to bude u fazonu "ne znam ga i necu mu odgovoriti"..u tome je problem..ja cu svakoj pruziti sansu, cak sta vise par mjeseci sam onako radi reda se dopisivao sa jednom malicom..jer ja ne odbijam, u tome se ja razlikujem, samo sam jednom u srednjoj odbio curu koja je prva mene pitala da se upoznamo ali onda sam tek bio raskinuo vezu od godinu dana pa mi nije bilo ni do cega..ali se i danas kajem zbog toga i zarekao sam se da nikad vise necu odbiti nijednu, bilo da je upoznavanje ili dopisivanje ili prijateljstvo..jer ja znam kako je biti odbijen a vi zene ne znate..jebe se vama za tim....maida95 wrote:nisam vidjela edit![]()
Pa brate ti imaš listu osobina koje želiš da dotična posjeduje, a znaš kad ćeš naći takvo nešto? Treba li da ti ja kažem?slobodno prifuraj i to najboljoj u tvom kraju
ona jadnica usamljena jer nemate muda da joj prifurate kontajuci da ce vas otkacit
zato levat naleti i pokupi a vi onda zviždite
Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
#201 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
- Dante27
#202 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
...
Last edited by Dante27 on 05/02/2016 20:06, edited 1 time in total.
- muha_sa
#203 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
šta su mene puta levatom nazvali, al ne žalim
-
Mutivoda
#204 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Velkoski wrote:uh, uhMutivoda wrote:Ma ja, bolje je zavlačiti i radi reda se dopisivati nego odbiti.. Divan čovjek <3![]()
ja sam se bio "zaljubio".
- HAVANA
#205 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Boli tebe kurac,ti mozes ni jednu ne odbiti.Ja se ozenio u 27-oj,ne da zena cut.Moram odbijat,cvrsto i odlucno reci ne.Dante27 wrote:neee, ne trazim savrsenu, savrsenstvo ne postoji, nisam savrsen i da mi nude to ne zelim biti..zapravo ono sto ocekujem od nje jeste da pruzi sansu i meni i njoj a ne recimo na FB kad se nekoj javim to bude u fazonu "ne znam ga i necu mu odgovoriti"..u tome je problem..ja cu svakoj pruziti sansu, cak sta vise par mjeseci sam onako radi reda se dopisivao sa jednom malicom..jer ja ne odbijam, u tome se ja razlikujem, samo sam jednom u srednjoj odbio curu koja je prva mene pitala da se upoznamo ali onda sam tek bio raskinuo vezu od godinu dana pa mi nije bilo ni do cega..ali se i danas kajem zbog toga i zarekao sam se da nikad vise necu odbiti nijednu, bilo da je upoznavanje ili dopisivanje ili prijateljstvo..jer ja znam kako je biti odbijen a vi zene ne znate..jebe se vama za tim....maida95 wrote:nisam vidjela edit![]()
Pa brate ti imaš listu osobina koje želiš da dotična posjeduje, a znaš kad ćeš naći takvo nešto? Treba li da ti ja kažem?
I tebi 27,vakat ti se zenit.Bockaj ih na fejsu.Ima ono pa bockas nesta.
- muha_sa
#206 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
šta bockašHAVANA wrote:
Boli tebe kurac,ti mozes ni jednu ne odbiti.Ja se ozenio u 27-oj,ne da zena cut.Moram odbijat,cvrsto i odlucno reci ne.
I tebi 27,vakat ti se zenit.Bockaj ih na fejsu.Ima ono pa bockas nesta.
- sunceKOtepsija
#207 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
gdje to ima kafa za marku, bez tri maarke je minimumKlitemnestraaa wrote:Mozete i na kafu, dvije kafe ako popolovite izadju te 2 KM.
tri marke za dvi, po marku i po, al ne znam sto da piju dvije kafe? tj po dvije kafe
- muha_sa
#208 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
kod mene u peMzionerskom pola marke---uz kafu dobiješ domine i cojce ne ljuti sesunceKOtepsija wrote:gdje to ima kafa za marku, bez tri maarke je minimumKlitemnestraaa wrote:Mozete i na kafu, dvije kafe ako popolovite izadju te 2 KM.
tri marke za dvi, po marku i po, al ne znam sto da piju dvije kafe?
- sunceKOtepsija
#209 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
ne znam, atmosfera mozda nije neka, jedino se zbog cijene isplati otic, osim akjo nekog ne znas ili ima uzivo neka s virka ili slicnomuha_sa wrote:kod mene u peMzionerskom pola marke---uz kafu dobiješ domine i cojce ne ljuti sesunceKOtepsija wrote:gdje to ima kafa za marku, bez tri maarke je minimumKlitemnestraaa wrote:Mozete i na kafu, dvije kafe ako popolovite izadju te 2 KM.
tri marke za dvi, po marku i po, al ne znam sto da piju dvije kafe?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#210 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
u mom kafiću kafa marka

-
zenit dozic
#211 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
E taman za menesha_ba wrote:zenit dozic wrote:Evo drug jedna se već primila, sad je pitanje jel čemusha_ba wrote:odgovori covjeku sta ti nudis, osim sebe naravno![]()
jok ba preteska a i prestara
- ned424
#212 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Ko kaze da nezna haha sad svaka zna sa masinom...muha_sa wrote:ako zna i sarmu more namah pred maticara
- Euridika
- Globalna šefica
#213 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Nemoj dramiti, već se počni zafrkavati s rajom. Veća ti je šansa da tako pokupiš curu. Nismo ni mi forumaši baš svi u glavu udareni (mada se tako češljamo ...Dante27 wrote:morate sjebat nekome dan...
A ako se potrudiš, možda i upoznaš neku žensku na forumu, pa je izvedeš na kaficu... Dalje znaš...
- Euridika
- Globalna šefica
#214 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
E da mi mašina mota 'mjesto mene, tačno bih se ranila...ned424 wrote:Ko kaze da nezna haha sad svaka zna sa masinom...muha_sa wrote:ako zna i sarmu more namah pred maticara
-
sha_ba
#215 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
zakasnio sizenit dozic wrote: E taman za menegdje ćemo se sparit
- ned424
#216 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Euridika wrote:Nemoj dramiti, već se počni zafrkavati s rajom. Veća ti je šansa da tako pokupiš curu. Nismo ni mi forumaši baš svi u glavu udareni (mada se tako češljamo ...Dante27 wrote:morate sjebat nekome dan...... čak i mi ćelavi
), većinom se zafrkavamo.
A ako se potrudiš, možda i upoznaš neku žensku na forumu, pa je izvedeš na kaficu... Dalje znaš...

-
sha_ba
#217 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Dante27 wrote: ajoj tebe, ako ti tako razmisljas ne razmislja svaka, od zadnjih mozda 5 cura sa kojima sam izlazio samo je jedna ponudila da plati, zeno ovo je kalesija..ja znam sta pricam i gdje zivim
-
zenit dozic
#218 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
meni ne smeta ako sam druga opcija, bitno je da sam u opticajusha_ba wrote:zakasnio sizenit dozic wrote: E taman za menegdje ćemo se sparit
-
sha_ba
#219 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
a ja samo htjedoh biti aMoniMnazenit dozic wrote:
meni ne smeta ako sam druga opcija, bitno je da sam u opticaju
-
zenit dozic
#220 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
otvoreno te napadamsha_ba wrote:a ja samo htjedoh biti aMoniMnazenit dozic wrote:
meni ne smeta ako sam druga opcija, bitno je da sam u opticaju![]()
-
Klitemnestraaa
#221 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Ne, kontam sveukupno njih 2, 2 kafe, racun 4KM, ako podijele troskove to je 2KM po osobi.sunceKOtepsija wrote:gdje to ima kafa za marku, bez tri maarke je minimumKlitemnestraaa wrote:Mozete i na kafu, dvije kafe ako popolovite izadju te 2 KM.
tri marke za dvi, po marku i po, al ne znam sto da piju dvije kafe? tj po dvije kafe
Ne moraju sad brojati u marku kalkulatorom, ali ako idu jednom jedno, drugi put drugi placa, opet na isto ga dodje: 2 dejta jednom ti platis 4Km, jednom drugo. Bitno je samo da oboje jednako doprinose, a ne on sve zivo placa.
A u Sarajevu je 2KM prosjecna.
-
sha_ba
#222 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
metni CV
ako se kolege sloze uzimam u razmatranje
-
zenit dozic
#223 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Gdje da ga metnemsha_ba wrote:metni CV![]()
-
sha_ba
#224 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
zenit dozic wrote:Gdje da ga metnemsha_ba wrote:metni CV![]()
ako se kolege sloze uzimam u razmatranjeovdje ili u inbox
-
prog321
#225 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Treba mladicu dati ozbiljne savjete. Evo jedan bez zeze.
Pogresan ti je pristup kad kazes: ja ne pijem, ne pusim, pobozan sam i ne radim nista pogresno.
To odbija svaku djevojku.
Moras znati da prosjecna djeva trazi projekat. Nekoga koga treba popraviti, dovesti na pravi put. Neko ko je skrenuo u lose i ona je tu cedna sa namirisanim medjunozjem da ga dovede u pravednost.
Moras biti iskvaren.
Ovako si im samo dosadan. Jos kad bacis bombu o alahovim pravilima, njezina se picka skupi ko armirani beton. Nemas sanse.
Pogresan ti je pristup kad kazes: ja ne pijem, ne pusim, pobozan sam i ne radim nista pogresno.
To odbija svaku djevojku.
Moras znati da prosjecna djeva trazi projekat. Nekoga koga treba popraviti, dovesti na pravi put. Neko ko je skrenuo u lose i ona je tu cedna sa namirisanim medjunozjem da ga dovede u pravednost.
Moras biti iskvaren.
Ovako si im samo dosadan. Jos kad bacis bombu o alahovim pravilima, njezina se picka skupi ko armirani beton. Nemas sanse.