Sebija All about

Post Reply
JThomas

#201 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

pa ja sam i napisao da danas govore istinu. što bih ja sumnjao u iste ljude, istu lozu, istu kliku da nas laže i danas kad su lijepo rekli da govore istinu?
Filter

#202 Re: Sebija All about

Post by Filter »

ako se ne varam, dok je faris bio vd, dug je bio 35 miliona.
svi aparati koji su na kosevu, nabavljeni su i placeni za njegovog vakta. nakon aganovica i sanke dug je skocio na 100 miliona.
a znamo vrlo dobro da se nije nista popravilo za pacijente. cak se dogodila situacija sa dvije neurohirurgije pod jednim krovom.
anarhija i bezvlasce sveopste. ko je najebao pa morao malo vise vremena provesti gore, mogao se svega nagledati i naslusati

ne branim nikoga ali i ove stvari nekako izlape iz sjecanja
palermo

#203 Re: Sebija All about

Post by palermo »

JThomas wrote:pa ja sam i napisao da danas govore istinu. što bih ja sumnjao u iste ljude, istu lozu, istu kliku da nas laže i danas kad su lijepo rekli da govore istinu?
Nisam skontao ovu jezičnu akrobaciju,ali nebitno
Trebam te

#204 Re: Sebija All about

Post by Trebam te »

JThomas wrote:
Tacno dok je Faris krao samo kojekakvi su se hvalospjevi o njemu pricali, da je naj naj doktor, da eto cijeli svijet nema takvog strucnjaka osim Gavrankapetanovica...
i ne vidiš nikakvu paralelu sa današnjom situacijom?

Vidim ja paralelu i nasta ti ciljano mislis. Samo sto ja ne idem sa pretpostavkama da to Sebija radi da promovise sebe, stranku, muza itd...(mozda grijesim)!!!

Ja ovdje posmatram situaciju cisto iskreno da je neko doveden da uvede disciplinu i rad!!! Sad hoce li to Sebija (koja ima najvise sanse, jer doktori su vec dostigli nivo mafijaskog klana) uspjeti u tome, to cemo vidjeti, a ocijenit ce se i Sebijini rezultati. Samo ovo kako je dosad islo, islo je jako jako lose.

Kako god disciplina i rad ce najbolje promovisati doktore koji su vrijedni i koji vole svoj rad. Brzo ti uce a i dobit ce prostor za iskazivanje. Iskreno Sankina sestra od kako znam za sebe je direktor nekog odjeljenja, a performansa bolnice svake godine gora i gora. To nema nigdje...To se davno trebalo promijeniti dati jos nekom sansu a ne 100 godina jedni te isti ljudi, a primarna zastita tone :D Dalje meni nikad neko manadzer departmenta u bolnicama ne bi bio ljekar, strucni saradnik DA ali da bude direktor bonice NE. :izet: Obicno to ljekari neznaju raditi i nemaju vremena za to.

Zato se bojim hoce li i Sebija ovo moci iznijeti do kraja!!!

Let's see :-D
dječak sa šibicama

#205 Re: Sebija All about

Post by dječak sa šibicama »

Cisto sumnjam da je ijedan aparat, u mandatu Sanke ili Farisa, placen.

Sve je to donirano, manje vise. Sto se uostalom vidi i po kvaliteti aparata, ako oni lazu onda lazem i ja, MRI ili CT svako malo pokvaren. Slicna prica sa vecinom aparata na radiologiji.

Sta je to ijedan od njih napravio na KCUS-u, onoliki DIP sa koliko, 15 spratova? sta su tamo opremili, osposobili, na 10 od tih 15 spratova nema prakticno nicega osim pokoje laboratorije. A i ovo ostalo je bogu plakati, odes na Urologiju 200 dusa u cekaonici, ljekari lafo u vizitama. I tako je manje vise na svim odjelima.

Pravdati Farisa Sankom, smijesno je. Jednako nesposobni i korumpirani ljudi. I sad je kao Seka drugacija, ma mozes misliti.

Jeftini PR, nista drugo. Uostalom, vrijeme ce pokazati.
GeeTnT

#206 Re: Sebija All about

Post by GeeTnT »

Zasto raspravljati o nekome ko je u startu osudjen da bude krivac...kad bi napravila najbolju i najmoderniju bolnicu na Balkanu i kad bi se zlatnim slovima ispisivalo njeno ime.... opet ce biti kriva...
JThomas

#207 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

Trebam te wrote:
JThomas wrote:
Tacno dok je Faris krao samo kojekakvi su se hvalospjevi o njemu pricali, da je naj naj doktor, da eto cijeli svijet nema takvog strucnjaka osim Gavrankapetanovica...
i ne vidiš nikakvu paralelu sa današnjom situacijom?

Vidim ja paralelu i nasta ti ciljano mislis. Samo sto ja ne idem sa pretpostavkama da to Sebija radi da promovise sebe, stranku, muza itd...(mozda grijesim)!!!

Ja ovdje posmatram situaciju cisto iskreno da je neko doveden da uvede disciplinu i rad!!! Sad hoce li to Sebija (koja ima najvise sanse, jer doktori su vec dostigli nivo mafijaskog klana) uspjeti u tome, to cemo vidjeti, a ocijenit ce se i Sebijini rezultati. Samo ovo kako je dosad islo, islo je jako jako lose.

Kako god disciplina i rad ce najbolje promovisati doktore koji su vrijedni i koji vole svoj rad. Brzo ti uce a i dobit ce prostor za iskazivanje. Iskreno Sankina sestra od kako znam za sebe je direktor nekog odjeljenja, a performansa bolnice svake godine gora i gora. To nema nigdje...To se davno trebalo promijeniti dati jos nekom sansu a ne 100 godina jedni te isti ljudi, a primarna zastita tone :D Dalje meni nikad neko manadzer departmenta u bolnicama ne bi bio ljekar, strucni saradnik DA ali da bude direktor bonice NE. :izet: Obicno to ljekari neznaju raditi i nemaju vremena za to.

Zato se bojim hoce li i Sebija ovo moci iznijeti do kraja!!!

Let's see :-D
da, to je sve ustvari žrtva familije izetbegović za narod.

kao što rekoh, recept je jednostavan. razjebi, uništi, raskrčmi, rasprodaj, daj trabantima iz vlasti da se i oni malo igraju, daj i jednom esi radeljašu da on zapošljava svakoga ko mu gurne kovertu...a onda dođi da "zavedeš red". i prikaži redovan dolazak na posao kao dostignuće ravno spuštanju na mjesec. a sve radi ista klika, ista loza, isti ljudi pojedinačno...osim sulje jer je odapeo.
Trebam te

#208 Re: Sebija All about

Post by Trebam te »

Ponadah se boljem :sad:

:run:
HM 2011

#209 Re: Sebija All about

Post by HM 2011 »

GeeTnT wrote:Zasto raspravljati o nekome ko je u startu osudjen da bude krivac...kad bi napravila najbolju i najmoderniju bolnicu na Balkanu i kad bi se zlatnim slovima ispisivalo njeno ime.... opet ce biti kriva...
Neka napravi i neka se ne osvrće na zajedljive komentare - plaćena je za to .....

Ima i podršku -

U jedinstvu je snaga !
JThomas

#210 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

u začepljenom sifonu je snaga.
howdy

#211 Re: Sebija All about

Post by howdy »

HM 2011 wrote:
GeeTnT wrote:Zasto raspravljati o nekome ko je u startu osudjen da bude krivac...kad bi napravila najbolju i najmoderniju bolnicu na Balkanu i kad bi se zlatnim slovima ispisivalo njeno ime.... opet ce biti kriva...
Neka napravi i neka se ne osvrće na zajedljive komentare - plaćena je za to .....

Ima i podršku -

U jedinstvu je snaga !
Grohotom se smijem. Iluzije su jebena stvar.
HM 2011

#212 Re: Sebija All about

Post by HM 2011 »

howdy wrote:
HM 2011 wrote:

Ima i podršku -

U jedinstvu je snaga !
Grohotom se smijem. Iluzije su jebena stvar.
Svaki pozitivni potez mora imati siroku podrsku demokratske javnosti (jer je opste drustveno koristan) - tvoj grohotom plasiran smijeh samo govori o tvom totalitaristickom mentalnom sklopu - tj stranka i stranacki interesi prije naroda... tu i nalazimo izvore svih mogucih i nemogucih teorija zavjere.....

SDA nastupa iz drugog polozaja narod i zajednicka buducnost prije interesa stranke.....

Zato ja govorim - Podrzimo SDA na svim nivoima - U jedinstvu je snaga...
Matzan

#213 Re: Sebija All about

Post by Matzan »

HM 2011 wrote: Svaki pozitivni potez mora imati siroku podrsku demokratske javnosti (jer je opste drustveno koristan) - tvoj grohotom plasiran smijeh samo govori o tvom totalitaristickom mentalnom sklopu - tj stranka i stranacki interesi prije naroda... tu i nalazimo izvore svih mogucih i nemogucih teorija zavjere.....

SDA nastupa iz drugog polozaja narod i zajednicka buducnost prije interesa stranke.....

Da su iz SDA svjesni kakvu im antipropagandu radiš, platili bi ti samo da ih ne podržavaš na forumu. :mrgreen:
HM 2011

#214 Re: Sebija All about

Post by HM 2011 »

Matzan wrote:
HM 2011 wrote: Svaki pozitivni potez mora imati siroku podrsku demokratske javnosti (jer je opste drustveno koristan) - tvoj grohotom plasiran smijeh samo govori o tvom totalitaristickom mentalnom sklopu - tj stranka i stranacki interesi prije naroda... tu i nalazimo izvore svih mogucih i nemogucih teorija zavjere.....

Da su iz SDA svjesni kakvu im antipropagandu radiš, platili bi ti samo da ih ne podržavaš na forumu. :mrgreen:
antipropaganda se ogleda u cemu - sto pruzam podrsku svakom pozitivnom potezu.....

Navedi negativne inicijative i prijedloge imenovane od momenta preuzimanja rukovodjenja KCUS-om ?

Samo SDA na svim nivoima.....

a ti i svi koji se zajedno sa tobom, protivite - razmotrite sta je alternativa ovom pozivu iznad - pa onda argumentovano obrazlozi termin antipropaganda ?
Matzan

#215 Re: Sebija All about

Post by Matzan »

HM 2011 wrote:
Matzan wrote:

antipropaganda se ogleda u cemu - sto pruzam podrsku svakom pozitivnom potezu.....

Navedi negativne inicijative i prijedloge imenovane od momenta preuzimanja rukovodjenja KCUS-om ?

a ti i svi koji se zajedno sa tobom, protivite - razmotrite sta je alternativa ovom pozivu iznad - pa onda argumentovano obrazlozi termin antipropaganda ?

Govorim o tvom ukupnom opusu.

A u vezi prof. dr. Sebije Izetbegović, njeno imenovanje na dužnost direktora KCUS jeste izvedeno na drzak i bezobrazan način kako to i dolikuje strankama u BiH. Što se tiče konkretnih poteza koje je dosad poduzela ima moju punu podršku.
Vidjet ćemo koliko će imati snage da istraje i promijeni neke stvari.
HM 2011

#216 Re: Sebija All about

Post by HM 2011 »

Matzan wrote:
HM 2011 wrote:
Matzan wrote:

Govorim o tvom ukupnom opusu.

A u vezi prof. dr. Sebije Izetbegović, njeno imenovanje na dužnost direktora KCUS jeste izvedeno na drzak i bezobrazan način kako to i dolikuje strankama u BiH. Što se tiče konkretnih poteza koje je dosad poduzela ima moju punu podršku.
Vidjet ćemo koliko će imati snage da istraje i promijeni neke stvari.
koji opus ?

Imas li kakvih argumenata na tu temu - posto vidim da ovdje slabo sta imas...

Samo zeleni na svim nivoima.....

U jedinstvu je snaga ?

Bitno je biti Bosnjak ?
Matzan

#217 Re: Sebija All about

Post by Matzan »

Znaš kako, kad gledam neku zanimljivu utakmicu ili show, a oni me smoriše po 100 puta sa jednom te istom reklamom za neku kremu, toalet papir, uloške... e onda se zareknem da to u moju kuću nikad zaviriti neće. :wink:
HM 2011

#218 Re: Sebija All about

Post by HM 2011 »

Matzan wrote:Znaš kako, kad gledam neku zanimljivu utakmicu ili show, a oni me smoriše po 100 puta sa jednom te istom reklamom za neku kremu, toalet papir, uloške... e onda se zareknem da to u moju kuću nikad zaviriti neće. :wink:
Argumentacija ti je odveć slaba, možeš ti to niže i puno puno bolje na štetu svih nas.... Znam ja to...

Ovdje je problem što se radi o historijskoj prekretnici i ti nemaš pravo na smaranje.....

Svaki glas je bitan i svaka pozicija je bitna jer bitno je biti Bošnjak....

Ovdje se donosi odluka o tvojoj i mojoj budućnosti a smatram da ti je to od interesa....

Uključi se i ti....

U jedinstvu je snaga.
Matzan

#219 Re: Sebija All about

Post by Matzan »

HM 2011 wrote:
Matzan wrote:Znaš kako, kad gledam neku zanimljivu utakmicu ili show, a oni me smoriše po 100 puta sa jednom te istom reklamom za neku kremu, toalet papir, uloške... e onda se zareknem da to u moju kuću nikad zaviriti neće. :wink:
Argumentacija ti je odveć slaba, možeš ti to niže i puno puno bolje na štetu svih nas.... Znam ja to...

Ovdje je problem što se radi o historijskoj prekretnici i ti nemaš pravo na smaranje.....

Ovdje se donosi odluka o tvojoj i mojoj budućnosti a smatram da ti je to od interesa....

Uključi se i ti....

U jedinstvu je snaga.

Historijska prekretnica?!

Šta? Ko? Kada? Za koga?

One već toliko isprane fraze koje slušamo već 25 godina:

"Sad je važno biti Bošnjak!"

"Sad je najvažniji i najteži momenat u novijoj istoriji (ili od rata)!"

"Sad ili nikad, dajte svoj glas!"

"Ako ne glasamo za SDA neće biti peMzija, a morebit da ni sunce neće grijati!"

Btw ne bih da po forumu iznosim previše lične diskusije šta je ko radio i gdje je bio ovo vremena, ko je ostavio svoje kosti i dijelove tijela za odbranu časti i BiH a ko se krio po trezorima i tovio guzove po Njemačkoj a sad zasjeo u fotelju.

Ti i tvoja propaganda ste mi stalni podsjetnik koliko bezobrazni i bezobzirni su "ljudi" koji sebe nazivaju zaštitnicima
Bošnjaka i bošnjačkih interesa.

Daleko vam kuća bila.

A i željni je bili.
HM 2011

#220 Re: Sebija All about

Post by HM 2011 »

Matzan wrote:
HM 2011 wrote:

Uključi se i ti....

U jedinstvu je snaga.

Historijska prekretnica?!

Šta? Ko? Kada? Za koga?

One već toliko isprane fraze koje slušamo već 25 godina:

"Sad je važno biti Bošnjak!"

"Sad je najvažniji i najteži momenat u novijoj istoriji (ili od rata)!"

"Sad ili nikad, dajte svoj glas!"

"Ako ne glasamo za SDA neće biti peMzija, a morebit da ni sunce neće grijati!"

Btw ne bih da po forumu iznosim previše lične diskusije šta je ko radio i gdje je bio ovo vremena, ko je ostavio svoje kosti i dijelove tijela za odbranu časti i BiH a ko se krio po trezorima i tovio guzove po Njemačkoj a sad zasjeo u fotelju.

Ti i tvoja propaganda ste mi stalni podsjetnik koliko bezobrazni i bezobzirni su "ljudi" koji sebe nazivaju zaštitnicima
Bošnjaka i bošnjačkih interesa.

Daleko vam kuća bila.

A i željni je bili.
pazi nikada nisam participirao aktivno u politickom zivotu uvjek pasivno..... sada sam izrazio zelju da budem aktivni participant.....

smatram da sada zaista jeste prekrentica, vrijeme je da naterenu manifestujemo rezultate popisa stanovnistva, a ako dodje do toga vrijeme je i da ostvarimo predizborna obecanja kao i predizborne ciljeve od kojih je najveci - drustveni napredak svih nas...

nisam ublehas a nisam niti pocetnik - podrzi SDA na predstojecim izborima - podrzi i mene za opcinsko vijece ako budem na listi - neces se pokajati - donjeti ces promjenu....

Gradnja jedinstvene vertikalne hijerarhije pocinje u Oktobru...

U jedinstvu je snaga..
Last edited by HM 2011 on 06/02/2016 14:56, edited 1 time in total.
Matzan

#221 Re: Sebija All about

Post by Matzan »

U principu ne dopuštam sebi da odgovaram na troll i spam, pa ću tako i privesti kraju ovu našu ti u klin, ja u ploču diskusiju.

Tu podršku za sebe lično i za SDA ćeš ipak morati potražiti na drugom mjestu. Malo mi je previše godina da bih vjerovao u bajke.

Ti i tebi slični će te istu priču ponavljati i 2016. i 2018. i 2020 i ....

Moj glas je ipak malo skuplji od kile kocke, pola kile kahve i šta ono još spakujete onim jadnicima što glasaju za vas.
HM 2011

#222 Re: Sebija All about

Post by HM 2011 »

Matzan wrote:U principu ne dopuštam sebi da odgovaram na troll i spam, pa ću tako i privesti kraju ovu našu ti u klin, ja u ploču diskusiju.

Tu podršku za sebe lično i za SDA ćeš ipak morati potražiti na drugom mjestu. Malo mi je previše godina da bih vjerovao u bajke.

Ti i tebi slični će te istu priču ponavljati i 2016. i 2018. i 2020 i ....

Moj glas je ipak malo skuplji od kile kocke, pola kile kahve i šta ono još spakujete onim jadnicima što glasaju za vas.
Bas tvoj glas i jeste interesantan - nemoj biti razocaran dolaze novi ljudi..

prica ce se ponavljati sve dok se ne obistini a tek kada se obistini mozes ocekivati promjene i pozivati na odgovornost.... Prekini opciju ponavljanja price....

U pitanju nije niti kila kocke niti kahve nego vertikalna hijerarhija.....

Pomozi gradnju iste u Oktobru..

Pokazi odgovornost - trazi odgovornost...

Bitno je biti Bosnjak - U jedinstvu je snaga...
Matzan

#223 Re: Sebija All about

Post by Matzan »

Đon obraz.
Predviđam ti uspješnu karijeru u samom vrhu stranke.
HM 2011

#224 Re: Sebija All about

Post by HM 2011 »

Matzan wrote:Đon obraz.
Predviđam ti uspješnu karijeru u samom vrhu stranke.
Kako sam sad djon obraz kad stvarno zelim dobro....
Matzan

#225 Re: Sebija All about

Post by Matzan »

... sebi i svojoj famEliji.
Post Reply