Pa gdje si ti na kafamadjevojka bez imena wrote:Ne znam za druge zene ali mene privlaci kad je muskarac nasmijan,ne volim mrgude ni u prolazu vidjeti.
Ne htjede ti doci u miris dunja ako se dobro sjecam nika
Da vidis tu smijeha (r)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Pa gdje si ti na kafamadjevojka bez imena wrote:Ne znam za druge zene ali mene privlaci kad je muskarac nasmijan,ne volim mrgude ni u prolazu vidjeti.
Hvalite me moja usta!perfekcionista1 wrote:@nuovavita sta imas traziti napolju kad koliko cuh iz prica svi na forumu znaju znanje, jos i zgodni, a proporcije iznad prosjeka, gnijezdo alfa muzjaka
Ništa prije braka .... nema pipanja .... ama ni pomirisatnuovavita wrote:Hvalite me moja usta!perfekcionista1 wrote:@nuovavita sta imas traziti napolju kad koliko cuh iz prica svi na forumu znaju znanje, jos i zgodni, a proporcije iznad prosjeka, gnijezdo alfa muzjaka![]()
Nijedan ja dokaz svega toga ne dobih. A ne vjerujem ja dok ne vidim i ne čujem (i ne opipam
)
Res non verba
Ma nemoj pričati, vidjele smo neke. Doduše, nismo pipale...nuovavita wrote:Hvalite me moja usta!perfekcionista1 wrote:@nuovavita sta imas traziti napolju kad koliko cuh iz prica svi na forumu znaju znanje, jos i zgodni, a proporcije iznad prosjeka, gnijezdo alfa muzjaka![]()
Nijedan ja dokaz svega toga ne dobih. A ne vjerujem ja dok ne vidim i ne čujem (i ne opipam
)
Res non verba
Euridika wrote:Vidi ih što se ne daju pipati...![]()
Ima da vas sve prepipamo, uzduž i poprijeko! Ponijeće Nuovavita pipalice...![]()

Neke stvari jednostavno moraškokuz_sa wrote:Malo joj da vidi...ona bi i da pipa...ccc
Danasnje omladine
Onda ću ti kupiti pojas nevinosti...sa Katančićemedo_79 wrote:
Ništa prije braka .... nema pipanja .... ama ni pomirisat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesmo...što jes' jes'. Čast izuzecimaEuridika wrote: Ma nemoj pričati, vidjele smo neke. Doduše, nismo pipale...
Ovo su papagajke...kokuz_sa wrote:Euridika wrote:Vidi ih što se ne daju pipati...![]()
Ima da vas sve prepipamo, uzduž i poprijeko! Ponijeće Nuovavita pipalice...![]()
Jel ta pipalica
Ima i podesavanje po debljini...
kokuz_sa wrote:Euridika wrote:Vidi ih što se ne daju pipati...![]()
Jel ta pipalica
Ima i podesavanje po debljini...
Ne smijem Euridika..prepast će se, pa se više niko neće smjeti pojaviti.Euridika wrote: Ovo su papagajke...![]()
Nuovavita će ti dati sliku pipalica...
ho oponopono wrote:...gle frajera, ko fol udaraju i oni čežnju...što je zrcaljenje od onih silnih bičarki... trep trep, nemoj, fina sam...
Ncnuovavita wrote:Onda ću ti kupiti pojas nevinosti...sa Katančićem
Niko te neće ni pitatiedo_79 wrote:Ncnuovavita wrote:Onda ću ti kupiti pojas nevinosti...sa Katančićem..... ne treba to meni ..... NEDAM PIPAT I TAČKA
...eee ta fela upravo...drugi si joj vazda... haram je u guzu...edo_79 wrote:ho oponopono wrote:...gle frajera, ko fol udaraju i oni čežnju...što je zrcaljenje od onih silnih bičarki... trep trep, nemoj, fina sam...![]()
![]()
![]()
ho oponopono wrote:...eee ta fela upravo...drugi si joj vazda... haram je u guzu...edo_79 wrote:ho oponopono wrote:...gle frajera, ko fol udaraju i oni čežnju...što je zrcaljenje od onih silnih bičarki... trep trep, nemoj, fina sam...![]()
![]()
![]()
i

nuovavita wrote:Niko te neće ni pitatiedo_79 wrote:Ncnuovavita wrote:Onda ću ti kupiti pojas nevinosti...sa Katančićem..... ne treba to meni ..... NEDAM PIPAT I TAČKA
Samo malkice...
Ma ne pitaj ga, samo pipaj...edo_79 wrote:nuovavita wrote:Niko te neće ni pitatiedo_79 wrote:Nc..... ne treba to meni ..... NEDAM PIPAT I TAČKA
Samo malkice...
U GUZU!!!!ho oponopono wrote: ...eee ta fela upravo...drugi si joj vazda... haram je u guzu...i

E vidiš ti ovo Euridika. A sve govore žene ne daju...Euridika wrote:Ma ne pitaj ga, samo pipaj...edo_79 wrote:nuovavita wrote: Niko te neće ni pitatiSamo malkice...
![]()
Jes jes .... a kad te safata .... kaeš joj de popusti malo taj vakum i isključi centrifugu odosmo komšiji u prizemljeDr. Kuca wrote:Najace su one, ovo nisam nikom radila
...ma da tobejarabi, trep, trep kad si toliko opsjednut da me uzmeš odostraga...uzmi bar vazelin, niveu, može i puter... a sve ne zna...a natrčila se...edo_79 wrote:U GUZU!!!!ho oponopono wrote: ...eee ta fela upravo...drugi si joj vazda... haram je u guzu...i
Vela havle vela satisfaction ..... a couple of times![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()