Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
-
Cartmane
#201 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Uglavnom vazi ono pravilo, sto si bolji prema njima, one su gore prema tebi. I obrnuto.
-
dezurni_ucenik
- jao_situacije
- muha_sa
#204 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
samo hin treba lupat--šakom pa nogom pa nogom pa jope šakomCartmane wrote:Uglavnom vazi ono pravilo, sto si bolji prema njima, one su gore prema tebi. I obrnuto.
-
Niemand
#205 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
@cartman, bez uvrede, al meni nije jasno zasto ocekujes da bi ijedna iole normalna i pristojna cura bila sa covjekom poput tebe s takvim ponasanjem i razmisljanjem?
Zalosno jednostavno.
Zalosno jednostavno.
- cenecimoveocino
#206 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ovi se voze u X6
- walter kurtz
#207 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Kaze Nietzsche ponesi bic kad ides medju ljudeCartmane wrote:Uglavnom vazi ono pravilo, sto si bolji prema njima, one su gore prema tebi. I obrnuto.
- Banksy
#208 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Možda je moda, ali nemojte nositi ovakve pape, molim vas ...
- jao_situacije
#209 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
ja to kajišom svemuha_sa wrote:samo hin treba lupat--šakom pa nogom pa nogom pa jope šakomCartmane wrote:Uglavnom vazi ono pravilo, sto si bolji prema njima, one su gore prema tebi. I obrnuto.
- muha_sa
#210 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
jao_situacije wrote:ja to kajišom svemuha_sa wrote:samo hin treba lupat--šakom pa nogom pa nogom pa jope šakomCartmane wrote:Uglavnom vazi ono pravilo, sto si bolji prema njima, one su gore prema tebi. I obrnuto.
to je pravi muškarac--po goloj guJci
-
Patriotska_Liga
#211 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Kakve se okupljaju oko ovog normalan momak ne bi dotak'o brenerom.
Bespotrebno se potenciraju ovakvi likovi, radi se o klasičnoj manjini ali da bi se to spoznalo mora se ponekad izaći iz kuće i ostaviti fb gdje su u prvom planu starlete i ovakvi. Dole u gradu, samo par desetina metara dalje od monitora vodi se sasvim normalan život. Preporučujem svima da mu dadnu šansu.
-
Cartmane
#212 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Niemand wrote:@cartman, bez uvrede, al meni nije jasno zasto ocekujes da bi ijedna iole normalna i pristojna cura bila sa covjekom poput tebe s takvim ponasanjem i razmisljanjem?
Zalosno jednostavno.
Kakvim ponasanjem i razmisljanjem? Moje ponasanje i razmisljanje je zlatno uporedis li me s klipanima s kojima izmjenjuju tjelesne sokove. Ovo je forum, svi smo ovdje anonimni. Samim time mozemo iznositi misljenja koja u stvarnosti bas i ne bi iznosili zbog vladajuce radikalfeministicke klime u drustvu.
Uostalom, moje razmisljanje i ponasanje su formirale zene s kojima sam na raznoraznim nacinima bio u kontaktu. Nisam ja ovako naocigled mizogin zbog toga sto zelim biti takav ili sto uzivam u tome, vec zbog toga sto su me ovakvim ucinile.
-
maida95
#213 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ovaj Kadra meni uopšte nije privlačan
još ove "čarape" na nogama 
- beniciodeltoro
#214 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Cartmane wrote:Samo se vi smijte, a kada doista pukne, a puknuti ce sigurno negdje i nekada, nije da nije puknulo kao prosle godine u Kaliforniji, onda ce biti ajme i kuknjava. Onda cete zazivati mjere.
Preporucio bi doticnom da odyebe sve sto se zenskinja tice, da se posveti sebi. Zavrsi faks, nadi dobar posao, stambeno pitanje rijesi i kupi si dobar automobil. Onda ce se one koje su te kategoricno odbijale "odjednom" sjetiti, i zanimati se "sto je bilo s tobom"... A ti ces ih onda kategoricno ignorirati i uzeti si kakvu novopecenu 19-godisnjakinju i oblikovati je na takav nacin da ce ti uvijek biti vjerna i zahvalna.
Jednostavno, biti fin i bacati bisere pred ovim danasnjim svinjama aka djevojkama se jednostavno neisplati i samo ce te ispuniti frustracijom, mrznjom i prezirom. Samo ces si stvoriti bespotreban pritisak i jos k tome unistiti psihicko i fizicko zdravlje. Postani bezobrazan gad. Yebi ih zestoko, sveti se na taj nacin za sve one koje su te odbile. Vole one kada si dominantan, kada ih yebes zestoko u bulju, udaras po guzovima i vuces za kosu. Kada ih nazivas raznoraznim epitetima.
Šta veliš, tvoj savjet je da odyebe sve ženskinje (da bi ih odyebao treba valjda prvo jedna sa njim biti
I tvoj plan je 5 step program kako da postane neko i nešto a dotle da živi u celibatu. A šta veliš, naći će neku 19-godišnjakinju pa će je oblikovati, pumpat usne ili šta
Muževi držite svoje žene, evo šonjo kupio sebi auto
Last edited by beniciodeltoro on 10/11/2015 20:12, edited 1 time in total.
- animals
#215 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Jadnik,odvukle te u sumu i iskoristile..Cartmane wrote:Niemand wrote:@cartman, bez uvrede, al meni nije jasno zasto ocekujes da bi ijedna iole normalna i pristojna cura bila sa covjekom poput tebe s takvim ponasanjem i razmisljanjem?
Zalosno jednostavno.
Kakvim ponasanjem i razmisljanjem? Moje ponasanje i razmisljanje je zlatno uporedis li me s klipanima s kojima izmjenjuju tjelesne sokove. Ovo je forum, svi smo ovdje anonimni. Samim time mozemo iznositi misljenja koja u stvarnosti bas i ne bi iznosili zbog vladajuce radikalfeministicke klime u drustvu.
Uostalom, moje razmisljanje i ponasanje su formirale zene s kojima sam na raznoraznim nacinima bio u kontaktu. Nisam ja ovako naocigled mizogin zbog toga sto zelim biti takav ili sto uzivam u tome, vec zbog toga sto su me ovakvim ucinile.
sad si sav u traumama..
potpuno te razumijem..te gadne zene..
-
Niemand
- insomnia78
#217 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
MoRel Gillete?walter kurtz wrote:Kaze Nietzsche ponesi bic kad ides medju ljudeCartmane wrote:Uglavnom vazi ono pravilo, sto si bolji prema njima, one su gore prema tebi. I obrnuto.
- muha_sa
#218 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
zašto ženama tražite mahanu 
- insomnia78
#219 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Joj vidi Ahmeda Djide gore
- jao_situacije
#220 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
voda u lavoru za noge mora biti 39.3 inače zna se šta joj bidnemuha_sa wrote:
ona će meni
- muha_sa
#221 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
temperturu vode u lavoru laktom ispitatjao_situacije wrote:voda u lavoru za noge mora biti 39.3 inače zna se šta joj bidnemuha_sa wrote:
ona će meni
-
Niemand
#222 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Dobro, ona tvoja hipoteticka situacija- poso, dobro auto, pare i bla bla bla, i onda cura od 19 godina.Cartmane wrote:
Ovo sve tesko ostvarivo prije makar 30te, i nes se zapitati sta ce ta curica sa covjekom od 30 godina? Zbog ljubavi jel?
Mislim, sretno tebi bilo s tvojim planovima, al iskreno? Tuzno i jadno. Ne znam ko bi normalan pristao na takav zivot radi nakve osvete "zenama".
Jednostavnije bi ti haman bilo da pocnes ganjati momke kad vec toliko mrzis zene, al dobro.
-
brsti
#223 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Odgovor bosanskom studentu bez jaja: NISTE FINI NEGO STE JADNI, ZATO STE I SAMI!
http://besnopile.rs/odgovor-bosanskom-s ... te-i-sami/Kukaju ovih dana momci po fejsbuku, forumima, otvorenim pismima kako niko neće fine i sve traže samo provod i pare.
Nijedna neće u biblioteku, pozorište, sve bi na splavove i u kafane, pa jadni fini, kulturno uzdignuti momci nemaju više gde da ga umoče.
E pa da vam ja kažem ko su ti “fini”. To su oni što još uvek smaraju devojke otrcanim frazama iz knjiga i filmova i jeftinim doskočicama, jer svojih misli nemaju. Frikovi bez muda, koji se celog života po vazdan kriju u udobnosti poznatog okruženja i ne preduzimaju nikakve rizike.
Optužuju devojke da jure prinčeve iz bajki, a oni su ti koji žive u bajkama, traže netaknute princeze, fetiširaju nad nevinošću i doživljvaju žene kao objekte svojih fantazija. Prilaze lepima i ružnima… prilaze kojoj stignu bez ikakvog kriterijuma i istinske naklonosti, pa gde upali.
Smeta im što žene piju u kafanama, pa pričaju budalaštine i nedolično se ponašaju… Dragi momci, sve na svom mestu – u kafanu se i ide da se izbaci stres, da se pije, peva, igra… upadne u trans ako već tako hoćete, pa se onda rasterećeni ljudi vrate svojim nedeljnim obavezama. A i žene su ljudi. Iste te što se glupiraju po kafanama ćeš pre da vidiš u pozorištu ili s knjigom nekim drugim danima, nego one što se ne provode.
Sve te dobrice kojima “svaka dlaka smeta” samo su mamini sinovi koje neko treba da vuče kroz život. Nemaju skoro nikakvih kvaliteta, ali su zato puni sebe i misle da je dužnost svake devojke kojoj se fino obrate da odmah raširi ruke i noge. Rekle im mame da lepa reč gvozdena vrata otvara…
Jedan takav fin zamalo devojku da udavi. Dobrica, ćutljiv, lepi maniri, donosi cveće, recituje poeziju, vodi u pozorište, pa onda bam – ispade psihički nestabilan. Stisnuo je sa obe ruke oko vrata svom snagom.
Neće sine tebe žene ne zato što si dobar i fin, nego zato što si dosadan, buđav ti je pristup, fore su ti predratne, razmišljanje praistorijsko, deluješ kao psiho, a da se ne lažemo, verovatno i nisi nešto zgodan.
Svi vi dobri i fini, što kukate na ceo svet i tražite opravdanja za svoje neuspehe u drugima, bolje pogledajte sebe. Osnujte neki klub nesrećnika, pa se tamo jedni drugima do mile volje žalite. Niste fini, nego ste jadni – zato ste i sami!
-
maida95
#224 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
E pa eto ga, ukratko 
-
Patriotska_Liga
#225 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Objasnio, zaključaj temu.