Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Matzan wrote:
Kad smo već kod fudbala, ti si naš najbolji 12-i igrač.
Opet si pogodila u srž problema.
Ove od 30+ koje se još uvijek nisu udale traže muškarce svojih godina, ono ako kako može da je razlika u par mjeseci,
a nikako da se pomire s tim da ti muškarci gledaju one 10-ak mlađe od sebe.
I tako čekaju, traže, čekaju... a vrijeme neumitno prolazi i šanse postaju sve manje.
Ma ja... Meni ste klupu ostavili da grijem...
A vi igrate i pucate golove...
Možda ih je strah da ovi stariji ne mogu...
Ne znam... bilo bi te opasno staviti za golmana....
Euridika wrote:Hajd' na stranu ova reproduktivna strana , ali nije ovo baš sretna kombinacija. Ovdje će dijete najviše ispaštati. Neće ni do puberteta doći, a ostaće bez oca...
ma ne sekiraj se, imaju polubraca i polusestre, pripazice na dijete ko da su otac i mati rodjeni.
Euridika wrote:Hajd' na stranu ova reproduktivna strana , ali nije ovo baš sretna kombinacija. Ovdje će dijete najviše ispaštati. Neće ni do puberteta doći, a ostaće bez oca...
ma ne sekiraj se, imaju polubraca i polusestre, pripazice na dijete ko da su otac i mati rodjeni.
Dabogda... obično okrenu glavu, i od mlade maćehe i od njenog djeteta. Znaš i sam...
gladna sam wrote:Muškarci se uvijek tješe s onim tipičnim glupim primjerom biološkog sata
kao njima otkucava kasnije
morebit!
Ali kad pogledam te silne muskarce nakon tridesete, kolege, poznanike i slicno, samo 2% ili 3% su u svojim "najboljim" godinama
Ako ih uporedim sa zenama u tridesetim i nakon istih (govorim o današnjim zenama) daleko su ocuvanije
Muskarci nakon tridesete bar kod nas drasticno "grohnu", zgembaju se, objese stomacine, ubjedjujuci sebe da su s godinama sve bolji i bolji a nisu samo nama zao da im kazemo, osim ovi koji dobro vode racuna o sebi i ovi koje je genetika nagradila
Ramzess Veliki wrote:Ma zezam se, kak'e 25, od njih slaba haira. Nemaš tema ... ne sjećaju se Tite, druga Staljina ... o čemu da čovjek sa njima igleniše?
Ne mogu da vjerujem.
Pa nedavno je neko postirao da muskarci ne traze neki mentalni kapacitet - i da se ne tjesimo sa time.
To je do 30-te, a poslije 30-te ostaje samo priča ...
Euridika wrote:Pa nije valjda srce baš toliko oslabilo... ... A kondicija, očuvanje životne energije i sl.?
ma jok, nije srce oslabilo.
Onda ćeš preživjeti... . Priključimo te poslije na infuziju i k'o nov!
nije to bas tako jednostavno. radi sigurnosti tretman bi morala davati zgodna medicinska sestra, plavusa, a posto se ne smije intravenski alpicirati, terapija mora biti oralno primjenjena.