Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
- Ajatolah_
#201 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Meni vala Banja Luka bezveze...
- zg1911
#202 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Jesam. U svakoj usporedbi inferioran grad Zagrebu. Al ljepota je subjektivnaPoint. wrote: Zagreb je glavni grad jedne drzave sa medjunarodnom aerodromom i uz to 3 puta veci od Banjaluke. Sto ne znaci i da je ljepsi. Broj turista nema veze sa ljeoptom nekog grada. Si bio u BL?
Ima još prijestolnica u okruženju s međunarodnim zračnim lukama, pa opet kaskaju u broju posjetitelja za dosadnim i ružnim Zagrebom. Zanimljivo bi bilo složit listu najposjećenijih ex yu gradova ili prijestonica, pa da vidimo
-
Bodkin
- Njanjavi
#204 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Dosadno bilo gdje, danas, pored izbora zanimacija koje nam pruza internet samo, moze biti samo potpunom retardu, imbecilu, primatu koji se nije razvio do stepena insana.
Cuj najdosadniji gradovi, ljeb te jbo.
Dosada nema nikakve veze sa geografskim koordinatama, dosada je u mozgu imbecila koji dozvoljava da mu bude dosadno
Dosada nema nikakve veze sa geografskim koordinatama, dosada je u mozgu imbecila koji dozvoljava da mu bude dosadno
- ultima_palabra
#205 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Pa kakve veze internet ima sa gradovima?Njanjavi wrote:Dosadno bilo gdje, danas, pored izbora zanimacija koje nam pruza internet samo, moze biti samo potpunom retardu, imbecilu, primatu koji se nije razvio do stepena insana.
- Njanjavi
#206 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Naravno, ja ne znam za grad koji nema pristup internetu.ultima_palabra wrote:Pa kakve veze internet ima sa gradovima?Njanjavi wrote:Dosadno bilo gdje, danas, pored izbora zanimacija koje nam pruza internet samo, moze biti samo potpunom retardu, imbecilu, primatu koji se nije razvio do stepena insana.
Dosada nema nikakve veze sa geografskim koordinatama, dosada je u mozgu imbecila koji dozvoljava da mu bude dosadnoKo biva, ako nije zanimljiv grad mozes sjediti u sobi i igrati igrica?
Na kraju krajeva i ne mislim samo na internet, mislim na masu drugih nacina za zanimaciju i iskoristavanje vremena.
I btw simpaticno ti je to kacenje za taj primjer interneta, ono podsjecas me na kakvog konja koji vidi samo mrkvu na stapu pred ocima, ne obracajuci paznju na ostatak dunjaluka
- ultima_palabra
#207 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Nema sta, svu si pamet svijeta pobrao. Znam da sam se sjebao kad sam ti vidio godine, prica ti je ko u bubuljicavca kakvog.Njanjavi wrote:Naravno, ja ne znam za grad koji nema pristup internetu.ultima_palabra wrote:Pa kakve veze internet ima sa gradovima?Njanjavi wrote:Dosadno bilo gdje, danas, pored izbora zanimacija koje nam pruza internet samo, moze biti samo potpunom retardu, imbecilu, primatu koji se nije razvio do stepena insana.
Dosada nema nikakve veze sa geografskim koordinatama, dosada je u mozgu imbecila koji dozvoljava da mu bude dosadnoKo biva, ako nije zanimljiv grad mozes sjediti u sobi i igrati igrica?
Na kraju krajeva i ne mislim samo na internet, mislim na masu drugih nacina za zanimaciju i iskoristavanje vremena.
I btw simpaticno ti je to kacenje za taj primjer interneta, ono podsjecas me na kakvog konja koji vidi samo mrkvu na stapu pred ocima, ne obracajuci paznju na ostatak dunjaluka
Pomiri se da si lupio glupost, umjesto da prebacujes pricu na licni nivo jer si i tu donji
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#208 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Jes ultima nervozan 
-
beobasket
#209 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Bodkin wrote:Cuj zg dosadan
Nije brate cemu. Necemo se lagati. Zivim u Kopenhagenu, grad o kojem nemam sta dobro reci osim da ces za nista debele pare potrositi, i opet provod u Kopenhagenu na sprem onom u Zagrebu, kao da poredimo Pariz i Split. Nisam namjerno stavio Zagreb u mojih pet, jer grad dozivljavam u nekoj transformi, pa se nadam boljem inace sad kako stvari stoje, vrijeme je stalo.
- Njanjavi
#210 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Prica mi o nezrelosti lik koji bi da neke pissing conteste na forumu ima samnom i prica mi o nekim licnim nivoimaultima_palabra wrote: Nema sta, svu si pamet svijeta pobrao. Znam da sam se sjebao kad sam ti vidio godine, prica ti je ko u bubuljicavca kakvog.
Pomiri se da si lupio glupost, umjesto da prebacujes pricu na licni nivo jer si i tu donji
Druze, ja ako sam izvalio glupost kazavsi ono sto rekoh, ti si onda izvalio imbecilnost sa letenjem na ono sto spomenuh internet kao jednu od opcija za ubijanje vrjemena i dosade.
A ti bgmi poleti za to kao da je jedina opcija.
A da ne pricamo i ne seciramo dublje stvar sto si poistovjetio internet i koristenje istog sa igranjem nekih stupidnih igrica.
Mnogo to sve kaze o tebi i tvom mindsetu jbga, moje je samo da te navedem da sto vise pises
I onda ja kao lupam gluposti a ti si decko bistar plaho
- ultima_palabra
#211 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Pa nisam ja poceo pissing contest.
Pa stani malo, ako sam dosao maksuz u neki grad koji se ispostavi nezanimljivim, treba da mi je utjeha sto mogu citati knjige i skidati filmove s torrenta? Pa to mogu raditi kod kuce, svaki dan.
Nije meni dosadno nijednog trenutka, ali od putovanja imas drugacija ocekivanja u odnosu na rutinski dan kod kuce.
Pa stani malo, ako sam dosao maksuz u neki grad koji se ispostavi nezanimljivim, treba da mi je utjeha sto mogu citati knjige i skidati filmove s torrenta? Pa to mogu raditi kod kuce, svaki dan.
Nije meni dosadno nijednog trenutka, ali od putovanja imas drugacija ocekivanja u odnosu na rutinski dan kod kuce.
- Njanjavi
#212 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Taj trenutak kad imas neka ocekivanja, vec si se sjebao.
U glavi si zamislio vec nesto sto nikad u reali ne moze bit onako kako ti zamisljas da ce bit.
Samim tim postupkom si se sjebao u startu
Zivot nije staticna slika koju si zamislio u glavi nit kad moze bit.
Jbga tjesi se kako znas i umijes ali jedno ostaje, samo glupom insanu moze bit dosadno bilo gdje, bilo kad, s bilo kim
U glavi si zamislio vec nesto sto nikad u reali ne moze bit onako kako ti zamisljas da ce bit.
Samim tim postupkom si se sjebao u startu
Zivot nije staticna slika koju si zamislio u glavi nit kad moze bit.
Jbga tjesi se kako znas i umijes ali jedno ostaje, samo glupom insanu moze bit dosadno bilo gdje, bilo kad, s bilo kim
-
Bodkin
#213 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Mislim da treba razdvojiti pogled na grad za zivot i za posjetu.beobasket wrote:Bodkin wrote:Cuj zg dosadan
Nije brate cemu. Necemo se lagati. Zivim u Kopenhagenu, grad o kojem nemam sta dobro reci osim da ces za nista debele pare potrositi, i opet provod u Kopenhagenu na sprem onom u Zagrebu, kao da poredimo Pariz i Split. Nisam namjerno stavio Zagreb u mojih pet, jer grad dozivljavam u nekoj transformi, pa se nadam boljem inace sad kako stvari stoje, vrijeme je stalo.
Zivio sam u zg 6 mjeseci i bilo je dovoljno sadrzaja. Nocni zivot je dobar. Imas sportske sadrzaje i dobre restorane.
U kopenhagenu sam bio jednom na 7 dana. Grad mi se cinio tipicno sjeverno bogat i zatvoren. Ustogljen.
Ni jedan ni drugi ne bih stavio na listu top 5 najdosadnijih
- Retro_Eskobar
#214 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Kongsberg-Norveska definitivno.Blizu je Osla.Osim kera na uzici i bogalja sa onom hodalicom nikog nisam vidio.Jbo me Norveska i njihov standard.
- radiša
#215 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Kako nije,cim ovo ćerbe zivi tu ne moze bit zabavan.Bodkin wrote:Cuj zg dosadan
-
dječak sa šibicama
#216 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Dze nije dosadan, nema redukcija vode, struje, odmah bosnji dosadno.
-
prog321
#217 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Meni je u Zagrebu isto ko u Sarajevu.
Uvijek super.
Poznajem dobru raju tamo i nikad nam nije dosadno.
Uvijek super.
Poznajem dobru raju tamo i nikad nam nije dosadno.
- Edin H.
#218 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Zagreb definitivno najdosadniji grad, tamo se nista nije desilo od heavy metal koncerta osamdesetih. 
- Point.
#219 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Opet ti kazem, broj posjetitelja nema veze sa ljepotom/ruznocom nekog grada. Za mene je ZG ruzan grad. Pa kad imate najruzniji stadion na planeti, kako vam grad moze biti lijep?zg1911 wrote:Jesam. U svakoj usporedbi inferioran grad Zagrebu. Al ljepota je subjektivnaPoint. wrote: Zagreb je glavni grad jedne drzave sa medjunarodnom aerodromom i uz to 3 puta veci od Banjaluke. Sto ne znaci i da je ljepsi. Broj turista nema veze sa ljeoptom nekog grada. Si bio u BL?
Ima još prijestolnica u okruženju s međunarodnim zračnim lukama, pa opet kaskaju u broju posjetitelja za dosadnim i ružnim Zagrebom. Zanimljivo bi bilo složit listu najposjećenijih ex yu gradova ili prijestonica, pa da vidimo
- KB9
#220 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
kolko smo mi dosadna drzava po ovom snijegu, tacno ko neki zatvor eto
- zg1911
#221 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Naravno da ima jer zašto bi itko išao u ružan i dosadan grad u posjetu?Point. wrote:Opet ti kazem, broj posjetitelja nema veze sa ljepotom/ruznocom nekog grada. Za mene je ZG ruzan grad. Pa kad imate najruzniji stadion na planeti, kako vam grad moze biti lijep?zg1911 wrote:Jesam. U svakoj usporedbi inferioran grad Zagrebu. Al ljepota je subjektivnaPoint. wrote: Zagreb je glavni grad jedne drzave sa medjunarodnom aerodromom i uz to 3 puta veci od Banjaluke. Sto ne znaci i da je ljepsi. Broj turista nema veze sa ljeoptom nekog grada. Si bio u BL?
Tebi ružan? I? Šta sad? Očekuješ kolektivni suicid? Uvjeravanje da nije ili što? Nekom ružan nekom lijep. Meni sem Ljubljenje niti jedna ex yu prijestolnica ne može ni prismrdit Zagrebu što se ljepote tiče. Sve ostale su previše indijaste za moj mitteleuropski ukus.
Meni bitno da vrvi turistima. Po tom pitanju prešišasmo morti i Dubrovnik.
- HAVANA
#222 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Cuj dosadan.Nije mi ni sad dosadan kad sa djecom i zenom landaram a ne prije tridesetak godina kad sam ga s rajom pohodio.
Sad bi ja vala zapuco,pa u tkalcicevu kod one omladine u motel,pa na wok kod matije,pa malo seto po ilici,pa do britanca kakvu djidju antike kupit...pa sto drugih stvari.Lako bi skonto da mi je vremena da odem.Nisam od septembra bio.
-
Struja1921
#223 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Svaki grad koji se posjecuje nije uopce dosadan ako si fino pripremljen i u finom drustvu...Svaka promjena godi,samo se treba potruditi i istraziti...
Ali ukusi su razliciti i svako ima svoja ocekivanja,a svima ugoditi inace je nemoguce,tako da zaboravite ovaj post
Ali ukusi su razliciti i svako ima svoja ocekivanja,a svima ugoditi inace je nemoguce,tako da zaboravite ovaj post
- Point.
#224 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
A sto nebi isao? Idu ljudi i u Varsavu pa taj grad ne da gledati u sebe. Sta ima u Zagrebu da je lijepo? Po cemu je lijep Zagreb? Zagreb je lijep jedino vama purgerima. Znas kako zovu Banjaluku? Krajiska ljepotica. Nije bez razloga.zg1911 wrote:
Naravno da ima jer zašto bi itko išao u ružan i dosadan grad u posjetu?
Tebi ružan? I? Šta sad? Očekuješ kolektivni suicid? Uvjeravanje da nije ili što? Nekom ružan nekom lijep. Meni sem Ljubljenje niti jedna ex yu prijestolnica ne može ni prismrdit Zagrebu što se ljepote tiče. Sve ostale su previše indijaste za moj mitteleuropski ukus.
- zg1911
#225 Re: Po vasem izboru - 5 najdosadnijih gradova u svijetu...
Point. wrote:A sto nebi isao? Idu ljudi i u Varsavu pa taj grad ne da gledati u sebe. Sta ima u Zagrebu da je lijepo? Po cemu je lijep Zagreb? Zagreb je lijep jedino vama purgerima. Znas kako zovu Banjaluku? Krajiska ljepotica. Nije bez razloga.zg1911 wrote:
Naravno da ima jer zašto bi itko išao u ružan i dosadan grad u posjetu?
Možemo i tako:
Štap ima u banja luci lijepoga? Banja Luka je lijepa samo vama Bosancima. Znaš kako zovu Zagreb? Mali Beč. Nije bez razloga.
Idu u varšavu jer im nešto nudi. Nisam bio al vjerujem više no Krajiška ljepotica