Zašto su dijasporke umišljene?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Nikki27

#201 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Nikki27 »

Majke ti gdje si ti zaglavio u toj Svedskoj? Åre? :)
Cartmane

#202 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Cartmane »

Nikki27 wrote:Majke ti gdje si ti zaglavio u toj Svedskoj? Åre? :)

Nisam. U jednom sam od tri najveca grada. Ne zelim reci o kojem se radi.
Nikki27

#203 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Nikki27 »

Cartmane wrote:

Mogu se kladiti da nije Sthlm, ali Gbg veoma moguce :)
Cartmane

#204 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Cartmane »

Nikki27 wrote:
Cartmane wrote:

Mogu se kladiti da nije Sthlm, ali Gbg veoma moguce :)
Zar je uopce bitno?
Nikki27

#205 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Nikki27 »

Da!
Nije svugdje isto. Preseli se.

Good luck!
Cartmane

#206 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Cartmane »

Nikki27 wrote:Da!

Good luck!

Necemo se lagati, svuda je isto.
Nikki27

#207 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Nikki27 »

Cartmane wrote:

Good luck!

Ako ti tako mislis, onda sigurno jeste :)
Cartmane

#208 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Cartmane »

Nikki27 wrote:
Cartmane wrote:

Good luck!

Ako ti tako mislis, onda sigurno jeste :)
Zivio sam u sredinama koje su male, koje su srednje velicine i koje su velike. I svuda je isto.
Nikki27

#209 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Nikki27 »

Nema ti pomoci :) a na forumu jos manje :)
s@mson

#210 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by s@mson »

Cartmane wrote:
s@mson wrote:Procitao post na otvaranju i jos dva-tri i samo da kazem, ozenio sam se, djecu dobio i nadam se da su moja i zaboli me sto ti ne mozes naci sebi trebu...

E svaka cast. Neka si. Zasto onda uopste citas temu ako te "zaboli"? Znam i ja da te zaboli. Zaboli i mene sto je se tebi posrecilo. Zaboli me jesu li tvoja djeca ili postarova/komsijina.
Ama shvati, zaboli me sto ti trazis hljeba bez motike, sto bi da se udas i da hladis muda negdje na zapadu, sto bi ti na taj nacin otisao iz ove vukojebine, ama zaboli me i da si peder pa da se prodajes, jel ti jasno, zaboli me za ono sto ti zelis i to nije vrijedno otvaranja jos jedne teme na forumu osim klixovcima da pokupe jos neki pregled i klik...
Zaboli me i ne zamaraj normalnu raju s tim...
Cartmane

#211 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Cartmane »

s@mson wrote:
Cartmane wrote:
s@mson wrote:Procitao post na otvaranju i jos dva-tri i samo da kazem, ozenio sam se, djecu dobio i nadam se da su moja i zaboli me sto ti ne mozes naci sebi trebu...

E svaka cast. Neka si. Zasto onda uopste citas temu ako te "zaboli"? Znam i ja da te zaboli. Zaboli i mene sto je se tebi posrecilo. Zaboli me jesu li tvoja djeca ili postarova/komsijina.
Ama shvati, zaboli me sto ti trazis hljeba bez motike, sto bi da se udas i da hladis muda negdje na zapadu, sto bi ti na taj nacin otisao iz ove vukojebine, ama zaboli me i da si peder pa da se prodajes, jel ti jasno, zaboli me za ono sto ti zelis i to nije vrijedno otvaranja jos jedne teme na forumu osim klixovcima da pokupe jos neki pregled i klik...
Zaboli me i ne zamaraj normalnu raju s tim...

Klipane, ja sam vec na zapadu.
kolegione

#212 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by kolegione »

Cartmane wrote:Da, ima li neko odgovor na pitanje u naslovu? Zašto su toliko umišljene djevojke iz dijaspore? Iz razgovora s istim, kako u stvarnom zivotu, pa tako i po virtualnim bespucima, stekao sam takav dojam. Uvijek je bilo prisutno gledanje s visoka, arogancija, bahatost i opcenito zgrazavanje s svime sto ima veze s Bošnjacima i Bosnom i Hercegovinom. Cesta je mantra o superiornosti zemalja u kojima trenutno borave, tipa "U Austriji je Ovako", "U Njemackoj nije tako i "Nema toga kod nas u SveCkoj".

Vrijedi li uopce s takvim pokusati voditi dijalog, ili je bolje svoje vrijeme potrositi u fizicko, duhovno i poslovno usavrsavanje? Treba li se mozda cak preusmjeriti na djevojke drugih nacionalnosti? Mozda, komunicirajuci s djevojkama drugih nacionalnosti stekao sam dojam da su opustenije, otvorenije i da cijene svoje porijeklo. Potpuna suprotnost od nasih "gospodica". Izgubio sam svaku nadu sto se tice pronalaska normalne "nase" djevojke u dijaspori.
Lave zasto bi se javio nekoj koja je u PM od tebe i neces J**ati jeftino(karta hrana....) :) A kontam da ne bi imao vezu sa nekom koja prica ko Pjanic (Bosanski) ili gora varijanta (ustipraca/ustikolina) dijalekt ,a ni SveCka nije neka zemlja da bih se udao za papire. :D :D :D
s@mson

#213 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by s@mson »

E svaka cast. Neka si. Zasto onda uopste citas temu ako te "zaboli"? Znam i ja da te zaboli. Zaboli i mene sto je se tebi posrecilo. Zaboli me jesu li tvoja djeca ili postarova/komsijina.[/quote]
Zaboli me i ne zamaraj normalnu raju s tim...[/quote]

Klipane, ja sam vec na zapadu.[/quote]
Hajde onda sebi trazi curu na nekom drugom forumu, ovdje su sve zauzete...
Cartmane

#214 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Cartmane »

s@mson wrote:Hajde onda sebi trazi curu na nekom drugom forumu, ovdje su sve zauzete...

Ako ti se ne svida moje pisanje ili ako ti se ne svidaju moje teme, zaobidi i mene i njih. Niko te nije tjerao niti ce da sudjelujes na istima. Stavi me na ignore i molim lijepo. Rijec je slobodna, svako ima pravo izraziti se.
vjesticanametli

#215 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by vjesticanametli »

Cartmane wrote:
Nikki27 wrote:Da. Zivot je previse kratak da bi ga provodio nezadovoljan, trazeci nesto cega nema.
Ili idi u Bosnu u potragu :)

Ne mozes kriviti samo djevojke. Ako se one drze svedjana, znaci da za to postoji neki razlog, zar ne?

Vidi, ni u Bosnu ne zelim ici "po mladu". Zasto? Ne zelim biti necija karta za buducnost.

Postoji. Los odgoj. Uticaj drustva. I eto ti asimilacije. Ali hajde sto su Svedanima, ali sto se to yebucka s raznoraznim afroazijatskim hibridima, to je za nepovjerovati. A sve im bosnjacko "primitivno, nazadno i zaostalo". :-) Zbog toga je na hiljade bosnjackih mladica u ocajnom stanju, osudeno na samacki zivot. A sve zbog toga sto zele naci normalnu bosnjacku djevojku za brak i zasnivanje porodice u duhu bosnjacke tradicije, kulture i vjere. Imam recentnog slucaja u rodbini, i s doticnom sam prekinuo sav kontakt.
eh cuj karta buducnost.....pa odvadi malo .....ako ne mozes tamo naci i neces da nades u bih onda proberi po izbjeglicama.....sto ne mogu tih prica .....takvu finu hahahahha neces ni naci hahhahah a obicno probirac dobije otirac i nadam se da ce te otresti samo radi ovakve price i da ce biti neka finaaaa vjestica :D
Cartmane

#216 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Cartmane »

vjesticanametli wrote:
Cartmane wrote:
Nikki27 wrote:Da. Zivot je previse kratak da bi ga provodio nezadovoljan, trazeci nesto cega nema.
Ili idi u Bosnu u potragu :)

Ne mozes kriviti samo djevojke. Ako se one drze svedjana, znaci da za to postoji neki razlog, zar ne?

Vidi, ni u Bosnu ne zelim ici "po mladu". Zasto? Ne zelim biti necija karta za buducnost.

Postoji. Los odgoj. Uticaj drustva. I eto ti asimilacije. Ali hajde sto su Svedanima, ali sto se to yebucka s raznoraznim afroazijatskim hibridima, to je za nepovjerovati. A sve im bosnjacko "primitivno, nazadno i zaostalo". :-) Zbog toga je na hiljade bosnjackih mladica u ocajnom stanju, osudeno na samacki zivot. A sve zbog toga sto zele naci normalnu bosnjacku djevojku za brak i zasnivanje porodice u duhu bosnjacke tradicije, kulture i vjere. Imam recentnog slucaja u rodbini, i s doticnom sam prekinuo sav kontakt.
eh cuj karta buducnost.....pa odvadi malo .....ako ne mozes tamo naci i neces da nades u bih onda proberi po izbjeglicama.....sto ne mogu tih prica .....takvu finu hahahahha neces ni naci hahhahah a obicno probirac dobije otirac i nadam se da ce te otresti samo radi ovakve price i da ce biti neka finaaaa vjestica :D
Ne brini se, nanjusim ja takve na kilometar. ;-)
vjesticanametli

#217 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Ne brinem ja samo kazem da probirac dobije ono sto nije zelio........ vidjeces..... :D
Cartmane

#218 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Cartmane »

vjesticanametli wrote:Ne brinem ja samo kazem da probirac dobije ono sto nije zelio........ vidjeces..... :D
Ako nece ove mlade, uvijek ima starijih nezadovoljnih milfacha u dosadnom braku. ;-)
vjesticanametli

#219 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Pa eto onda nadi sebi takvu....al je takva mozda na VI s vjerom hahahha i bosnjastvom :skoljka: .....a ove hiljade bosnjackih ocajnika sto si spomenuo :lol:
Matzan

#220 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Matzan »

Zato što imaju:
- pi*ku;
- papire;
- posao;
- pare.
broj dva

#221 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by broj dva »

Matzan wrote:Zato što imaju:
- pi*ku;
- papire;
- posao;
- pare.
-----
I jos ih boli klitoris sta ce mahala reci...
Cartmane

#222 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Cartmane »

Jos jedan znak njihove umisljenosti je kada se prave da su domicilne djevojke. Kada im progovoris na nasem jeziku kao da si im porodicu opsovao. :-) Isto tako im neugodno kada neko u drustvu spomene njihovo porijeklo, i da se podudara s tvojim.
mO k3

#223 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by mO k3 »

Cartmane wrote:Jos jedan znak njihove umisljenosti je kada se prave da su domicilne djevojke. Kada im progovoris na nasem jeziku kao da si im porodicu opsovao. :-) Isto tako im neugodno kada neko u drustvu spomene njihovo porijeklo, i da se podudara s tvojim.
Tebi ne valjaju ni domicilne , ni dijasporke :mrgreen:
Cartmane

#224 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Cartmane »

mO k3 wrote:
Cartmane wrote:Jos jedan znak njihove umisljenosti je kada se prave da su domicilne djevojke. Kada im progovoris na nasem jeziku kao da si im porodicu opsovao. :-) Isto tako im neugodno kada neko u drustvu spomene njihovo porijeklo, i da se podudara s tvojim.
Tebi ne valjaju ni domicilne , ni dijasporke :mrgreen:

Pod domicilne mislim na Svedanke, Svabice itd.
krater

#225 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by krater »

:lol:
Post Reply