Neee ... stavimo dušek ispod mosta. Malo je nezgodno ako ga fulaš a ne padneš na glavu.Euridika wrote:Bungee jumping? ... ili k'o sa Starog?
Nisi naravno mislio na one suicidalne...?
Prilazite li prve muškarcima?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#201 Re: Prilazite li prve muškarcima?
- Euridika
- Globalna šefica
#202 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Jooj Ramo, ovo već graniči sa ludilom...Ramzess Veliki wrote:Neee ... stavimo dušek ispod mosta. Malo je nezgodno ako ga fulaš a ne padneš na glavu.Euridika wrote:Bungee jumping? ... ili k'o sa Starog?
Nisi naravno mislio na one suicidalne...?
- Ramzess Veliki
#203 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Jednom mi je smetalo sunce u stanu (tad bio postanar) pa uzmem platno sa alu-folijom i popnem se na prozor po okapnici, čekić, ekseri pa to zakucam da ne spada. Zatim pogledam dolje, lijep pogled sa 13-tog sprata, nigdje balkona, dolje ljudi sj... zure, niko ne smije ni dah da pusti.sherbett wrote:NeRamzess Veliki wrote:Šerbo hoćemo li skakati sa mosta visokog 40 metara?ja se panicno bojim visine..al mozemo jurit 240km/h
![]()
Poslije kad sam to trebao skinuti kontam koji sam ja kreten ... pa to lijepo počupam.
Meni je ta brzina ... nikakav poseban doživljaj. Tako vozim po pijaci kad kupujem paprike.
- Ramzess Veliki
#204 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Ma nije to nikakav izazov ako imaš bosansku glavu.Euridika wrote:Jooj Ramo, ovo već graniči sa ludilom...Ramzess Veliki wrote:Neee ... stavimo dušek ispod mosta. Malo je nezgodno ako ga fulaš a ne padneš na glavu.Euridika wrote:Bungee jumping? ... ili k'o sa Starog?
Nisi naravno mislio na one suicidalne...?Mislim, meni to i nije neki problem, ali ne bih smjela nikog drugog zvati u ovu avanturu...
Mada bih preporučio provjeru porodičnog stabla da se ne podvuče neki hercegovac ili dalmatinac u prošlosti ... posljedice mogu biti ...
- Euridika
- Globalna šefica
#205 Re: Prilazite li prve muškarcima?
A kome se to u porodičnom stablu ne vuče bar jedan Hercegovac, Dalmatinac i slične osjetljive skupine? Ovdje je općepopularno da svak svakog jebe...Ramzess Veliki wrote:Mada bih preporučio provjeru porodičnog stabla da se ne podvuče neki hercegovac ili dalmatinac u prošlosti ... posljedice mogu biti ...... SPLASH ...
- Ramzess Veliki
#206 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Tako ti je u svakoj firmi ...Euridika wrote:A kome se to u porodičnom stablu ne vuče bar jedan Hercegovac, Dalmatinac i slične osjetljive skupine? Ovdje je općepopularno da svak svakog jebe...Ramzess Veliki wrote:Mada bih preporučio provjeru porodičnog stabla da se ne podvuče neki hercegovac ili dalmatinac u prošlosti ... posljedice mogu biti ...... SPLASH ...
![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#207 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Čuj boji se baje ...klixoris wrote: Mislim... kad bi izbacila ovog pauka, mozda bi se i moglo sta naci
- MOSALJOZE
#208 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Jel grah bio z biberom ili bez?Ramzess Veliki wrote: Bezzze ulet, ali nije loše ... garant je početnica u toj sferi.![]()
Meni je jedna (još moj tip - ima tetovaže) uletjela vrlo direktno prije par dana:
- "Živim sama, skuhala sam odličan grah ... hoćeš li kod mene na večeru?"![]()
... e to je direktan ulet. Koji još muškarčina odbija besplatan grah?
ne znas sta propustasRamzess Veliki wrote: Ja ne znam kako izgledaš ... samo meni nisi poslala slikicu ...
- klixoris
#209 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Gdje pise da sebe nudim ?Ramzess Veliki wrote:Čuj boji se baje ...klixoris wrote: Mislim... kad bi izbacila ovog pauka, mozda bi se i moglo sta naci
- pukepuke
#210 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Ispravka, samo nek' misli da je jači od tebe
Pusti ga jedno vrijeme
[/quote]
Smanji ribu opasna, bit' će pokolj.
[/quote]
Daleko od opasne, ja samo vjerujem da je zavođenje ples, igra, a ne borba.
Smanji ribu opasna, bit' će pokolj.
Daleko od opasne, ja samo vjerujem da je zavođenje ples, igra, a ne borba.
- Euridika
- Globalna šefica
#211 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Si baš sigurna da se nijedan Dalmoš ili Ero nije podvukao u zadnjih 5-10 generacija...?sherbett wrote:U momEuridika wrote:A kome se to u porodičnom stablu ne vuče bar jedan Hercegovac, Dalmatinac i slične osjetljive skupine? Ovdje je općepopularno da svak svakog jebe...Ramzess Veliki wrote:Mada bih preporučio provjeru porodičnog stabla da se ne podvuče neki hercegovac ili dalmatinac u prošlosti ... posljedice mogu biti ...... SPLASH ...
![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#212 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Pa ne smiješ jer se bojiš baja ...klixoris wrote:Gdje pise da sebe nudim ?Ramzess Veliki wrote:Čuj boji se baje ...klixoris wrote: Mislim... kad bi izbacila ovog pauka, mozda bi se i moglo sta naci
- pukepuke
#213 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Čuj boji se baje ...
[/quote]
Gdje pise da sebe nudim ?
[/quote]
Pa ne smiješ jer se bojiš baja ...
[/quote]
Dečki, da vam olakšam, pauk nije baja, sve baje imaju 6 nogu, a pauci 8
Gdje pise da sebe nudim ?
- Ramzess Veliki
#214 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Šerbu men'se ćini samo ja propuštam!MOSALJOZE wrote:ne znas sta propustasRamzess Veliki wrote: Ja ne znam kako izgledaš ... samo meni nisi poslala slikicu ...
Šerbo šalim se.
- Euridika
- Globalna šefica
#215 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Ne znam za muške, ali ja ni baje ni pauke baš ne gotivim... noge nemaju ništa s tim, biće prije utjecaj horora iz djetinjstva...pukepuke wrote:Dečki, da vam olakšam, pauk nije baja, sve baje imaju 6 nogu, a pauci 8
- Matzan
#216 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Gdje pise da sebe nudim ?pukepuke wrote:Čuj boji se baje ...
Koliko??!!
- Ramzess Veliki
#217 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Meni svejedno ... dvije noge, tri, četiri ... osam ... puže ili pliva ... sve je to meni manje - više na meniju.pukepuke wrote: Dečki, da vam olakšam, pauk nije baja, sve baje imaju 6 nogu, a pauci 8
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#218 Re: Prilazite li prve muškarcima?
A sta ti nudis zauzvrat?sherbett wrote: Onaj koji se usudi da bude principijalan ii ne laze! Iskren je u namjerama, ne igra igre, ne igra se mojim osjecajima. Da shvaca posljedice svojih (ne)djela, bude fer i da bude za njih odgovoran. Da se odnosi ljudski i gospodski prema ljudima.
Ja mislim da za nabrojano treba imati hrabrosti! Usuditi se biti muskarac, a ne jebac, svaler, jebeno johnny Bravo! Nisu misice dovoljne, ni cm...ajd budi i covjek !
I da se ne boji pauka i da brzo vozi
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#219 Re: Prilazite li prve muškarcima?
sherbett wrote: Odanost, privrzenost, njeznost.
- spreca
#220 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Meni stalno prilaze neke crnke......traze marku ili pola marke

- perfekcionista1
#221 Re: Prilazite li prve muškarcima?
nije ni da se iko potrudio ostaviti drugaciji dojam da bi drugacije shvatiosherbett wrote: Jel ozbiljno?
To si ti tako shvatio
- perfekcionista1
#222 Re: Prilazite li prve muškarcima?
spreca wrote:Meni stalno prilaze neke crnke......traze marku ili pola marke![]()
- spreca
#223 Re: Prilazite li prve muškarcima?
ma sve nesto maloljetnoperfekcionista1 wrote:spreca wrote:Meni stalno prilaze neke crnke......traze marku ili pola marke![]()
![]()
a ti ih kuliras, ne valja im ulet
- perfekcionista1
#224 Re: Prilazite li prve muškarcima?
prva strana je bila i vise nego korektna i dobronamjerna, a biti previse fin nije pametan potez.sherbett wrote: Pa kad je prva strana donjela sud koji je drugu stranu ostavio bez teksta!
-
Cartmane
#225 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Nece prve ni da pisu na tinderu, a kamo li da ti pridu negdje vani. Mozda u tesko alkoholiziranom stanju...