Zasto su zene nezahvalne? >(

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Fudo387

#201 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Fudo387 »

Lucky Strike wrote:Jesam, eto ako cemo tako pricati.. JESAM!
Pa eto, sad znas zasto te ostavila.
Celo ima vecu prangiju od tebe a ona ocigledno plaho voli kitu.
I sta si tu uskuko jebo te ona, opusti se malo i u votazi, naces neku drugu.
Samo joj ne govori da hos da je odvedes u sumu ko grizli adams.
detroit-mercy

#202 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by detroit-mercy »

Fudo387 wrote:
Ima zena i sto vole malu kitu :mrgreen: nek se ne sikira :mrgreen: .
KIseljak12

#203 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by KIseljak12 »

Fudo387 wrote:
:thumbup:
Fudo387

#204 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Fudo387 »

detroit-mercy wrote:Ima zena i sto vole malu kitu nek se ne sikira
Dje si takvu upozno? :lol:
insomnia78

#205 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by insomnia78 »

Fudo387 wrote:
:lol:
Eleonora

#206 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Eleonora »

Čudan smo mi narod... Jedva čekamo da ismijemo, omalovažimo, napravimo sprdacinu od tuđe boli.
walter kurtz

#207 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by walter kurtz »

Joj zapalio sam marokanca vristim od smijeha pila volim te :lol: :lol: :lol:
detroit-mercy

#208 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by detroit-mercy »

Fudo387 wrote:
detroit-mercy wrote:Ima zena i sto vole malu kitu nek se ne sikira
Dje si takvu upozno? :lol:
Pricaju zene po forumima :mrgreen:
detroit-mercy

#209 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by detroit-mercy »

Eleonora wrote:Čudan smo mi narod... Jedva čekamo da ismijemo, omalovažimo, napravimo sprdacinu od tuđe boli.
Haj ba nezajebavaj, citaj sta tip pise, on bi da testira neciju ljubav. Pa mozda je i njega treba testirala, nije polozio i kurcu graha. Napusta fax, ode da konobarise i onda ocekuje da ga neko uzme za ozbiljno :-) .
Dobro da joj nije rekao da ide na kladionicu da investira :mrgreen:.
bosan

#210 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by bosan »

Eleonora wrote:Čudan smo mi narod... Jedva čekamo da ismijemo, omalovažimo, napravimo sprdacinu od tuđe boli.
Nije on bolestan on je blesav :D Ja obicno ovakve teme shvatam kao sprdacinu pa se malo ukljucim. Ali ako ovo nije sprdacina onda tip ne treba curu nego hodzu i to pod hitno :D Ona kurva , drolja a on zlato . Odveo curu na more i bogami ko da je milijardu spisko .Bilo bi zalosno da se potrosio a da nista nije dobio :D Cuj testira tip koja ce snjim hvatat ribe u Bosni i spavat pod mostom , hvatat ce samo ona koja mora ona koja vidi da se moze i drugacije bogami nece. Mani ti te suplje kako su se nasi starci voljeli pa krenuli od kasika , jebo kasiku , ne benda to vise niko.Kao da su starci bili sretni sto su bili fukare .Zene hoce sigurnost i muskarac im to mora pruziti . I nemoj da ti ovi delegati nabiju jos komplex zbog chune , chuna ne zaceplja sve rupe moj jarane. :D I kakve li si pizdarije radio pa ti njen stari policijom prijeti.
Eleonora

#211 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Eleonora »

U kakvom plitkom svijetu živimo.
walter kurtz

#212 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by walter kurtz »

Lucky eleonora te razumije nemoj se ubiti :mrgreen:
bosan

#213 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by bosan »

Eleonora wrote:U kakvom plitkom svijetu živimo.
Svijet je oduvijek isti , ista su pravila uvijek .
Fudo387

#214 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Fudo387 »

Hos to ti sa njim pod most i u ribe?
Eleonora

#215 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Eleonora »

Fudo387 wrote:
Hos to ti sa njim pod most i u ribe?
Ne. Ja sam malo starija i iskusnija. Ali uvijek me nanovo fascinira "naša" potreba za pljuvacinom i ismijavanjem.
walter kurtz

#216 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by walter kurtz »

Eleonora wrote: Ne. Ja sam malo starija i iskusnija.
:zoka: :mrgreen:
Eleonora

#217 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Eleonora »

walter kurtz wrote:
Eleonora wrote: Ne. Ja sam malo starija i iskusnija.
:zoka: :mrgreen:
Jesi se ustroco ha.
azurna_obala

#218 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by azurna_obala »

Iskreno se nadam da će ta cura koja te ostavila ovo pročitati......i da će joj biti drago što te ostavila i neće joj pasti na pamet da se s tobom pomiri....
znaš što.....samo zato što je nazivaš droljom i kurvom. To je toliko odvratno, da se opisati ne može.........

I na kraju krajeva, treba uopšte nije nezahvalna...
dapače :D baš je poštena bila, dok je valjalo i trajalo je....i fino ti rekla zbogom...bar ti nije rogove nabila...gledaj taj raskid s pozitvne strane. :thumbup:
walter kurtz

#219 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by walter kurtz »

azurna_obala wrote:Iskreno se nadam da će ta cura koja te ostavila ovo pročitati......i da će joj biti drago što te ostavila i neće joj pasti na pamet da se s tobom pomiri....
znaš što.....samo zato što je nazivaš droljom i kurvom. To je toliko odvratno, da se opisati ne može.........

dapače :D baš je poštena bila, dok je valjalo i trajalo je....i fino ti rekla zbogom...bar ti nije rogove nabila...gledaj taj raskid s pozitvne strane. :thumbup:
Ovo je neki roleplay kasnije ce i ona se ukljuciti na topic :mrgreen:
detroit-mercy

#220 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by detroit-mercy »

Lucky Strike wrote:
azurna_obala wrote:Iskreno se nadam da će ta cura koja te ostavila ovo pročitati......i da će joj biti drago što te ostavila i neće joj pasti na pamet da se s tobom pomiri....

Her actions suggest otherwise.. Njeni postupci su droljasti i kurvinski.. Nece da se javi ba.. Dzaba ja pravim profile i saljem poruke, samo idu blockovi.

Nema objasnjenja, nema nicega.

Mozda nije kurva, mozda samo zeli da me testira i da ja krenem trcati za njom.. Plakati, hodati oko zgrade po Dobrinji..

Treba mozda da joj pisem pjesme, da objavim clanak na klixu, mozda bih trebao da priprijetim da cu skociti sa mosta, ili da odem do benzinske da kupim benzina i da odem pred Predsjednistvo?

Da se spalim... Jel to treba da radim?

Ima PILA ponos i dostojanstvo..

M.A je nezahvalna djevojka cije postupci i akcije neodoljivo podsjecaju na postupke Senade Nurkic, alias Maca Diskrecija.

Lijep pozdrav i tebi.
Ako vec imas ponos i dostojanstvo onda se ne proseravaj po forumu :-)
azurna_obala

#221 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by azurna_obala »

Lucky Strike wrote:

Her actions suggest otherwise.. Njeni postupci su droljasti i kurvinski.. Nece da se javi ba.. Dzaba ja pravim profile i saljem poruke, samo idu blockovi.

Nema objasnjenja, nema nicega.

Mozda nije kurva, mozda samo zeli da me testira i da ja krenem trcati za njom.. Plakati, hodati oko zgrade po Dobrinji..

Treba mozda da joj pisem pjesme, da objavim clanak na klixu, mozda bih trebao da priprijetim da cu skociti sa mosta, ili da odem do benzinske da kupim benzina i da odem pred Predsjednistvo?

Da se spalim... Jel to treba da radim?

Ima PILA ponos i dostojanstvo..

M.A je nezahvalna djevojka cije postupci i akcije neodoljivo podsjecaju na postupke Senade Nurkic, alias Maca Diskrecija.

Lijep pozdrav i tebi.

dečko, tebi su malo ponos i ego uvrijeđeni...o'ladi...
sve što ti treba da uradiš je da popustiš, znači kraj, gotovo....to da shvatiš.

i čuj postupci kurvanjski, jer se ne javlja na telefon....pa bezbeli da se neće javiti, kad si upr'o k'o sivonja.....

joj.....i de nemoj majke ti sad ovako javno da je prozivaš, te gdje stanuje, te inicijali.....mogla bi te ona i policiji prijaviti za uznemiravanje :idea:
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#222 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by heat »

Zasto su zene nezahvalne?

Genetika i neiskustvo. Ovo drugo je veca vjerovatnoca jer sa godinama dolazi i iskustvo.
Iskusnije zene, cijene i ˝sitnice˝ dok mlađe pokušavaju filmske scene i snove realizovati.

:bih:
bosan

#223 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by bosan »

Lucky Strike wrote:
bosan wrote:
Nije on bolestan on je blesav :D Ja obicno ovakve teme shvatam kao sprdacinu pa se malo ukljucim. Ali ako ovo nije sprdacina onda tip ne treba curu nego hodzu i to pod hitno :D Ona kurva , drolja a on zlato . Odveo curu na more i bogami ko da je milijardu spisko .Bilo bi zalosno da se potrosio a da nista nije dobio :D Cuj testira tip koja ce snjim hvatat ribe u Bosni i spavat pod mostom , hvatat ce samo ona koja mora ona koja vidi da se moze i drugacije bogami nece. Mani ti te suplje kako su se nasi starci voljeli pa krenuli od kasika , jebo kasiku , ne benda to vise niko.Kao da su starci bili sretni sto su bili fukare .Zene hoce sigurnost i muskarac im to mora pruziti . I nemoj da ti ovi delegati nabiju jos komplex zbog chune , chuna ne zaceplja sve rupe moj jarane. :D I kakve li si pizdarije radio pa ti njen stari policijom prijeti.
Vise nista nije bitno.. HA HA HA jao ludila.. Jarane, zar zena ne moze sebi stvoriti sigurnost? Da to nije malo sebicno, ono kao zvjera cura i trazi sigurnost?

Sigurnost. Kako definises sigurnost? Sigurnost za potomstvo.. . Okej, slazem se. Ali neces prvu bracnu noc umociti i vec sklepati dijete..

Svijet davno izmislio kondome i zastitu. :roll:

Brate, zar nije poenta zajednickog zivota da se zajednicki stice i da se zajednicki gubi? 8-)

Mnogo je jebeno ako zene definises kroz prizmu interesa, iako ima takvih djevojaka, i ja sam se opekao..

Ali brate... BRATEEE, ne vjerujem da si glup decko..

SHVATI!!!

MORAS PRVO PUZATI DA BI ZNAO HODATI!!!

PARE SE PRVO MORAJU ZARADITI!

LJUBAV SE NE DOBIJA, LJUBAV SE UZGAJA!

KO VISOKO LETI, NISKO PADA!

OD ZIVOTA OCEKUJ SAMARE, SIBAJU VJETROVI SUDBINE, JER ZIVOT NIJE IGRA!!!

Eto, pametni moj brate, prostudiraj ove neke izreke i skontaj se sam... Jel svrha zivota dobiti sve na tanjiru , ili je vec uzitak ici kroz zivot i boriti se i onda kad se izboris za sebe, sjednes sa zenom na Tabiju, zapalis FUNJARU, pogledas je i pitas:

"Ljubavi, jesi li zadovoljna postignutim?" :wink:

Borili smo se i izborili se..

Zar to nije poenta zivota, pa makar i zajednickog? :izet:

Trudi se PILA da nadje kvalitetnog sagovornika, ali Vama, cijenjeni forume je samo do PRANGIJE, CUNE, i do CELE.

Btw, frajer nije celav, samo je procelav. :D

Samo se bojim da se ne prepozna, da ne bude za par dana na klixu..

"Bacena bomba na kucu na Carsiji. Trazi se Celo." :lol: :lol:
Momak , ja imam sina malo mladjeg od tebe . Ali nisi ni ti zelen .Iznenadjuje me tvoje razmisljanje a ono je u rangu nekog balavca od 13 , 14 godina.
Ti moras shvatiti da je ta cura bila za jednu epizodu a sreca po tebe sto nije za cijeli film .Ti si se zaljubio i ne mozes sad da se pomiris stim da je gotovo . Tu je poenta . Dodje vrijeme kada se na neke stvari mora staviti tacka i zivot ide dalje .A ti to ne zelis.Pusti curu na miru i budi sretan sto je pripala drugom. Nemoj da se vrtis u krug jer tad samo sebi zivot cinis crnjim . Digni glavu ,jednu i drugu i naprijed .Ne okreci se sine .
Jer ocito je da nije sudjena za ribolova.Moras znati da ne bira svako trnovit put . I nemoj nikad da se svetis , jer tad ponizavas sebe , a to si upravo ovdje uradio i zato te ljudi zezaju i niko nije na tvojoj strani. Kao sto neko rece mozda je i ona testirala tebe i pali ste oboje .
The One and Only

#224 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by The One and Only »

:lol: :lol: :lol:

Još ovo, neću više majke mi. :-D
nKrkan

#225 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by nKrkan »

Snježanaaaaaaa :tooo: :D
Post Reply