Lucky Strike wrote:bosan wrote:Eleonora wrote:Čudan smo mi narod... Jedva čekamo da ismijemo, omalovažimo, napravimo sprdacinu od tuđe boli.
Nije on bolestan on je blesav

Ja obicno ovakve teme shvatam kao sprdacinu pa se malo ukljucim. Ali ako ovo nije sprdacina onda tip ne treba curu nego hodzu i to pod hitno

Ona kurva , drolja a on zlato . Odveo curu na more i bogami ko da je milijardu spisko .Bilo bi zalosno da se potrosio a da nista nije dobio

Cuj testira tip koja ce snjim hvatat ribe u Bosni i spavat pod mostom , hvatat ce samo ona koja mora ona koja vidi da se moze i drugacije bogami nece. Mani ti te suplje kako su se nasi starci voljeli pa krenuli od kasika , jebo kasiku , ne benda to vise niko.Kao da su starci bili sretni sto su bili fukare .Zene hoce sigurnost i muskarac im to mora pruziti . I nemoj da ti ovi delegati nabiju jos komplex zbog chune , chuna ne zaceplja sve rupe moj jarane.

I kakve li si pizdarije radio pa ti njen stari policijom prijeti.
Vise nista nije bitno.. HA HA HA jao ludila.. Jarane, zar zena ne moze sebi stvoriti sigurnost? Da to nije malo sebicno, ono kao zvjera cura i trazi sigurnost?
Sigurnost. Kako definises sigurnost? Sigurnost za potomstvo.. . Okej, slazem se. Ali neces prvu bracnu noc umociti i vec sklepati dijete..
Svijet davno izmislio kondome i zastitu.
Brate, zar nije poenta zajednickog zivota da se zajednicki stice i da se zajednicki gubi?
Mnogo je jebeno ako zene definises kroz prizmu interesa, iako ima takvih djevojaka, i ja sam se opekao..
Ali brate... BRATEEE, ne vjerujem da si glup decko..
SHVATI!!!
MORAS PRVO PUZATI DA BI ZNAO HODATI!!!
PARE SE PRVO MORAJU ZARADITI!
LJUBAV SE NE DOBIJA, LJUBAV SE UZGAJA!
KO VISOKO LETI, NISKO PADA!
OD ZIVOTA OCEKUJ SAMARE, SIBAJU VJETROVI SUDBINE, JER ZIVOT NIJE IGRA!!!
Eto, pametni moj brate, prostudiraj ove neke izreke i skontaj se sam... Jel svrha zivota dobiti sve na tanjiru , ili je vec uzitak ici kroz zivot i boriti se i onda kad se izboris za sebe, sjednes sa zenom na Tabiju, zapalis FUNJARU, pogledas je i pitas:
"Ljubavi, jesi li zadovoljna postignutim?"
Borili smo se i izborili se..
Zar to nije poenta zivota, pa makar i zajednickog?
Trudi se PILA da nadje kvalitetnog sagovornika, ali Vama, cijenjeni forume je samo do PRANGIJE, CUNE, i do CELE.
Btw, frajer nije celav, samo je procelav.
Samo se bojim da se ne prepozna, da ne bude za par dana na klixu..
"Bacena bomba na kucu na Carsiji. Trazi se Celo."