Kada ste bile djevojcice...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
BarbaDue

#201 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by BarbaDue »

muškarci su spremniji no ikada :D
Nepass

#202 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Nepass »

Klitemnestraaa wrote:Meni je 21 i pol i mogla bih biti s nekim ko ima 27-28 maksimum. Ovi preko su mi prestari jer ne zelim da mi djeca imaju mamu i dedu koji idu za ruke. :D Ovi ispod 25 su mi premladi jer ne bi se oni zenili jos za 5 god minimum i djecu htjeli pa ne bih da trosim mladost na nekog ko se nije izivio. Meni je 4, 5 i 6 god optimalna razlika.
Btw nije da trazim zagondziju za zenidbu, ali ne bih da zaglavim s nekim 5, 6 godina u vezi i onda mi kaze nece brak i djecu jos, ne bih voljela u tridesetim radjati, 25-29 su mi optimalne za radjanje.

Mada, ovo su sve kalkulacije, kad se zaljubis ne vidis ti ni...
Pa na dosta muskaraca se ne vidi da li ima 28 ili 36 :)
Capajebo

#203 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Capajebo »

Njoj 21, a kao ne bi sa nekim ko je ispod 25 jer se on garant ne bi htio zenit/djecu imat jos bar 5 godina. A u isto vrijeme joj ne pada na pamet da se udaje prije 25...
Koje licemjerje... :-)
Niste pametnije niti zrelije, samo se furate da jeste. Fizicki se ranije razvijete, ali i to se izbalansira do 19-20 godine...
Euridika
Globalna šefica

#204 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Euridika »

Nepass wrote:
Klitemnestraaa wrote:Meni je 21 i pol i mogla bih biti s nekim ko ima 27-28 maksimum. Ovi preko su mi prestari jer ne zelim da mi djeca imaju mamu i dedu koji idu za ruke. :D Ovi ispod 25 su mi premladi jer ne bi se oni zenili jos za 5 god minimum i djecu htjeli pa ne bih da trosim mladost na nekog ko se nije izivio. Meni je 4, 5 i 6 god optimalna razlika.
Btw nije da trazim zagondziju za zenidbu, ali ne bih da zaglavim s nekim 5, 6 godina u vezi i onda mi kaze nece brak i djecu jos, ne bih voljela u tridesetim radjati, 25-29 su mi optimalne za radjanje.

Realno, nema šta... :-) ... pa nije razlika od 28 do 30, već do 36, čitavih 8 godina... I da, vidi se, u tom periodu vas većina počinje ćelaviti ili sijediti.
Mada je taj fizički aspekt razlike u godinama najmanje bitan faktor, bitna je mentalna razlika u godinama.
Euridika
Globalna šefica

#205 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Euridika »

Capajebo wrote:Njoj 21, a kao ne bi sa nekim ko je ispod 25 jer se on garant ne bi htio zenit/djecu imat jos bar 5 godina. A u isto vrijeme joj ne pada na pamet da se udaje prije 25...
Niste pametnije niti zrelije, samo se furate da jeste. Fizicki se ranije razvijete, ali i to se izbalansira do 19-20 godine...
Hajd' prvo ponovi matematiku... Cura je rekla da joj je 21.5, što znači da joj do 25 trebaju još 3.5 godine. A njeni vršnjaci će o braku razmišljati tek od 28-e (za 6 godina). Njoj je kasno da čeka do svoje 28-e da tek tad planira brak i djecu.

Ovo je prvi put da vidim da se bunite što cura traži malo starijeg momka, obično ih napadate što traže vršnjake.
Nepass

#206 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Nepass »

Euridika wrote:
Nepass wrote:

Realno, nema šta... :-) ... pa nije razlika od 28 do 30, već do 36, čitavih 8 godina... I da, vidi se, u tom periodu vas većina počinje ćelaviti ili sijediti.
Mada je taj fizički aspekt razlike u godinama najmanje bitan faktor, bitna je mentalna razlika u godinama.
Evo sad na pijacu kaze prodavac izvoli djecace sta si trebao :) a ja over 30 :D
zubi

#207 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by zubi »

Nepass wrote: Evo sad na pijacu kaze prodavac izvoli djecace sta si trebao :) a ja over 30 :D
Ocito covjek/zena hoce da proda pa ti podilazi :D
Euridika
Globalna šefica

#208 Re: RE: Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Euridika »

Nepass wrote:Evo sad na pijacu kaze prodavac izvoli djecace sta si trebao :) a ja over 30 :D
Pa ako je prodavaču bilo 60+ godina, onda si ti sa 30+ njemu realno dječak...[emoji1]. A ako imaš sreću, pa izgledaš kao naš ing-ecc, i sa 45 će ti tražiti ličnu kartu na pokaz... [emoji38] [emoji38]

Poslano s Tapatalka
Montana

#209 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Montana »

Sunny-7 wrote:Nekad davno, davno, imala ja 20 godina i upucavao mi se ciko od 40+... Toliko mi je to bilo nemoguce da to nisam ni kontala, dok ne predje covjek na stvar... Jadna majko, ja u shoku! :shock: Ni dan danas ne kontam ove curice sa nekim ko im babo moze biti, hiljadu mi upitnika, kako, zasto, o cemu?!
A isto vazi i za deckice koji se loze na starije dame. :D
Te mlađe se možda na starije pale ako su djetinjstvo sa starijim, od sebe,provele...družile se,i još kad doživi sex sa onim preko 40,vjerovatno će u toj ligi ostat.Njen 20godišnjak vršnjak ju prodrma al nije to to..40godišnjak je opširniji.

Starije,očuvanije,udovice,dame su mrak.Te sex nisu po 10 godina imale,zaljepljene.Dok ju odljepiš,ko da si sa tom 18g..a kad je otvorena..lom.Iskustvo joj sine nazad....dok kad ovu 18g odljepiš,treba učit. :mrgreen:
Ramzess Veliki

#210 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Ramzess Veliki »

Vidi dobra tema ... :shock:

Khm ... da ja šta napišem, vidim o svemu se nešto priča, ali površno ... najbolji seks je svakom poslije 35-te. Tad valjda već svako nauči malo tehnike, manje je samoživ i već uživa i da pruži zadovoljstvo partneru. Muškarci mogu duže, žene ne moraš nagovarati na oralni. Misionarska i zgzuza dojadile, vježbaju se nove poze, naučilo se nekih novih folova, na neke se stvari i zažmuri da zadovoljiš partnera. Poslije 35 se ne zaljubljuješ tako lako, ali mnogo više počinješ cijeniti partnere, lakše se dogovara, ne hvališ se više jer ti ekipa iz kafane manje znači od diskrecije prema partneru.

I da ... seks je daleko bolji. :oops:
Nepass

#211 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Nepass »

zubi wrote:
Nepass wrote: Evo sad na pijacu kaze prodavac izvoli djecace sta si trebao :) a ja over 30 :D
Ocito covjek/zena hoce da proda pa ti podilazi :D
Isto sam posumnjao :P
Nepass

#212 Re: RE: Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Nepass »

Euridika wrote:
Nepass wrote:Evo sad na pijacu kaze prodavac izvoli djecace sta si trebao :) a ja over 30 :D
Pa ako je prodavaču bilo 60+ godina, onda si ti sa 30+ njemu realno dječak...[emoji1]. A ako imaš sreću, pa izgledaš kao naš ing-ecc, i sa 45 će ti tražiti ličnu kartu na pokaz... [emoji38] [emoji38]

Poslano s Tapatalka
Unazad dvije godine nove musterije kontale da sam na praksi iz srednje skole. Sad me vec pokoja sjeda izdaje :)
Nepass

#213 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Nepass »

Ramzess Veliki wrote:Vidi dobra tema ... :shock:

Khm ... da ja šta napišem, vidim o svemu se nešto priča, ali površno ... najbolji seks je svakom poslije 35-te. Tad valjda već svako nauči malo tehnike, manje je samoživ i već uživa i da pruži zadovoljstvo partneru. Muškarci mogu duže, žene ne moraš nagovarati na oralni. Misionarska i zgzuza dojadile, vježbaju se nove poze, naučilo se nekih novih folova, na neke se stvari i zažmuri da zadovoljiš partnera. Poslije 35 se ne zaljubljuješ tako lako, ali mnogo više počinješ cijeniti partnere, lakše se dogovara, ne hvališ se više jer ti ekipa iz kafane manje znači od diskrecije prema partneru.

Slazem se osim ovo za zaljubljivanje. Nakon 30 to vise ne postoji
Klitemnestraaa

#214 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Klitemnestraaa »

Euridika wrote:
Capajebo wrote:Njoj 21, a kao ne bi sa nekim ko je ispod 25 jer se on garant ne bi htio zenit/djecu imat jos bar 5 godina. A u isto vrijeme joj ne pada na pamet da se udaje prije 25...
Hajd' prvo ponovi matematiku... Cura je rekla da joj je 21.5, što znači da joj do 25 trebaju još 3.5 godine. A njeni vršnjaci će o braku razmišljati tek od 28-e (za 6 godina). Njoj je kasno da čeka do svoje 28-e da tek tad planira brak i djecu.

Ovo je prvi put da vidim da se bunite što cura traži malo starijeg momka, obično ih napadate što traže vršnjake.
Upravo htjedoh pitati koja je to matematika, ali evo objasnjeno je. :-)
Do 25. sam rekla jer namjeravam dotad faks privesti kraju, naci posao i imati neko eto iskustvo (stambeno pitanje imam rjeseno) i malo proputovati sama, sto mi je uslov za zajednicki zivot.
Stvar je u tome da je velika razlika izmedju musko s 28 i zensko. Vecina zena s 28 koje znam ili su u vezi ili udate ili prizeljkuju momka (postoje one koje se ne zele uopce vezati, ali to je manjina). Muski opet koje znam pojma nemaju sta hoce i hodali bi jos, a i zenili se.
Najgora bi mi opcija da sad u 22. prohodam s nekim vrsnjakom zaglavimo godinama i za 5, 6 godina mi kaze da se nije izivio, da se ne osjeca slobodnim i on bi da jos zena proba prije braka. To mi se rodici desilo. :-) Zato ne bih nekog da mu budem prva veza i prva ljubav jer ti uvijek idu dalje. Ovo sad govorim sta bi bilo optimalno i idealno, a nikad se ne zna, a i uvijek imaju izuzetci.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#215 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Velkoski »

samo se totalni kreten može oženit' na današnjem vaktu :mrgreen:
maida95

#216 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by maida95 »

Tako sam i ja planirala to završavanje fakulteta, posao, stabilnost, ali malo propadoše planovi :mrgreen:
Nemoj puno da planiraš, život te začas odvede na drugi put.
Usput, niko ti ne garantuje da će taj od 25+ biti iživljen i da ti kroz par godina neće reći kako bi on još malo da živi i šutnuti te baš kad bi ti da se udaješ. Možda baš u nekom svojih godina nađeš nešto ozbiljnije, nikad se to ne zna.
Klitemnestraaa

#217 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Klitemnestraaa »

Ma ne planiram, nego kazem bilo bi idealno i optimalno, a nikad se ne zna. Ono sto je bitno je da i on ima priblizno iskustva sa prethodnim (duzim) vezama jer nakon svake veze covjek nesto novo nauci o musko-zenskim odnosima i o samoj zenskoj psihologiji.
annoy

#218 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by annoy »

Kakva je to zena koju moras nagovarat na oralni :shock:
Capajebo

#219 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Capajebo »

Euridika wrote:

400-450 dana ono bas puno znaci je li neko ozbiljan, ili je neizivljen...
Isto k'o kad bi ja npr. rek'o da neka cura od 22 godine ne dolazi u obzir jer je sigurno neozbiljna, sto bi opet bila glupost.
Klitemnestraaa

#220 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Klitemnestraaa »

6-2.5=3.5 nije jednako cca 400 dana. Ponovi matematiku.

Meni 22., njemu 22. Ja za 4 god u 26. se vidim u braku, a vecina muskaraca u 26. ne.
Meni 22., a njemu 26. Ja za 4 god u 26., on u 30., a vecina muskaraca se vidi u tim godinama u braku.

Kazem vecina, sto NE znaci svi!

Btw mi zene ranije pocinjemo s vezama, ja u drugom srednje pocela "vezu" od godinu i pol, u cetvrtom jos jednu bili 2 godine skupa.. Moji skolski muski tek sad ulaze u veze i ima ih dosta da nikad nisu imali vezu duzu od godinu dana, to je vjerojatno razlog zasto se muskarci kasnije zene, mi se zene prije izivimo.
Euridika
Globalna šefica

#221 Re: RE: Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Euridika »

annoy wrote:

Kakva je to zena koju moras nagovarat na oralni :shock:
A garant ona ista koja često ima glavobolju... [emoji1]

Poslano s Tapatalka
djevojka bez imena

#222 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by djevojka bez imena »

Ovdje nekima kao da fali malo znanja iz logike, ne mora se bas dobro znati matematika da bi se znalo da muske i zenske uslovno kazano, godine, dopadalo se to nama curama il ne, moramo gledati kao reciprocnu vrijednost.

Usput, mladolik izgled nije uvijek ni dobra stvar. :-?
nightvision

#223 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by nightvision »

Klitemnestraaa wrote:Ma ne planiram, nego kazem bilo bi idealno i optimalno, a nikad se ne zna. Ono sto je bitno je da i on ima priblizno iskustva sa prethodnim (duzim) vezama jer nakon svake veze covjek nesto novo nauci o musko-zenskim odnosima i o samoj zenskoj psihologiji.
Jok bona. Pa vidis da taman kad pomislis da znas sve pokaze se da zapravo nista ne znas. :mrgreen:
eluna

#224 Re: RE: Kada ste bile djevojcice...

Post by eluna »

Kikibombona wrote:Danas bio na trcanju. Krajickom oka vidim na travi dvije djevojke. Kratko ih pogledam i vidim da se jedna smjeska. Kada sam se vracao nazad pogledam bolje... Hej, cista ljepota! Opet se smjeska. Dotrcim do njih, uz pomisao da ova sto se smjeskala ima 22-23 god. I to je malo za moje godine, ali hajde, mozda moze proci nekako. :D Kada sam pogledao izbliza pomislio sam da nikada nisam vidio ljepse lice. Mozda jednako lijepo, al ljepse valjda nema, makar kada je moj ukus u pitanju. Lici na djevojku Dzo Vilfrid Conge, samo prirodna, bez imalo sminke. Prozborimo koju, pitam za broj... Kada se nasmijala, lijepim djetinjim osmijehom, vidio sam da tu nesto ne stima. Pitam koliko ima godina. Kaze, sedamnaest! :oops: :zzzz: :evil: Ma nemoguce! Kada sam isao u srednju cini mi se da djevojcice nisu ovako izgledale. Naravno, odustanem od broja, nasalim se malo i raspalim dalje.

Pitanje za ekipu 28-35...

Da li bi se upustili u vezu sa djevojkom od 18-20 god.?

Pitanje za djevojke, koje me posebno zanima...

U kojim godinama su vam muskarci 28-35 postali opcija? :D
Meni su muski od 35 godina opcija I Dan danas [emoji12]

Sent from my V7A using Tapatalk
supercali

#225 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by supercali »

Tebi je i.mrtav cetnik opcija samo da ima palicu uspravnu
Post Reply