SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Freamon Lester

#201 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Freamon Lester »

O jebem ti sudija majku. Sad kad sam pogled'o ovaj klip od Bikica. :lol: Ofsajd i mrtav hladan opet ofsajd. A covjek penal izvodi. :lol:
It_is_a_Leclerc

#202 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by It_is_a_Leclerc »

Patriotska_Liga wrote:Ima Eurosport. Jest da se njihov komentator iz resora atletike zna povremeno provaliti u smislu neupućenosti ali Baho i Marjan su jedna potpuno druga dimenzija, predviđam da će njihovo komentarisanje poprimiti razmjere teferiča.
Mene komentatori na ES samo nerviraju zbog potenciranja predstavnika Srbije preko svake mjere. Sve ostalo je odlično.
pet eura

#203 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by pet eura »

Freamon Lester wrote:O jebem ti sudija majku. Sad kad sam pogled'o ovaj klip od Bikica. :lol: Ofsajd i mrtav hladan opet ofsajd. A covjek penal izvodi. :lol:
Nije ovo Bikić nego Kerim Priganica.. komentarisao je nekad kečere na Hayatu sa Vickom Jovicom. :D
Freamon Lester

#204 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Freamon Lester »

pet eura wrote:
Freamon Lester wrote:O jebem ti sudija majku. Sad kad sam pogled'o ovaj klip od Bikica. :lol: Ofsajd i mrtav hladan opet ofsajd. A covjek penal izvodi. :lol:
Nije ovo Bikić nego Kerim Priganica.. komentarisao je nekad kečere na Hayatu sa Vickom Jovicom. :D
Koji je sad pa taj?
Patriotska_Liga

#205 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Patriotska_Liga »

It_is_a_Leclerc wrote: Mene komentatori na ES samo nerviraju zbog potenciranja predstavnika Srbije preko svake mjere. Sve ostalo je odlično.
U čemu je Smiljan Banjac neprevaziđeni svjetski šampion, čak je i Srbima iritantan.

Onako generalno kad pogledaš to su sasvim korektni komentatori u nekim regionalnim okvirima, nisu savršeni ali hajde. Naravno sad pojedinačno možeš izdvojiti kvalitetnije i slabije ali teferič u stilu Vugdalića, Mijajlovića ili Topalbećirevića nećeš naći s izuzetkom fudbala na pijesku, nekakve odbojke nogama, cijepanja drva i sličnih egzotičnih sportova, tu imaju neke šarlatane.
luckylaka

#206 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by luckylaka »

Kako vam ga fino zavlace :D

Svaki veliki sportski događaj donese slavu pojedinim sportistima ili ekipama, ali i komentatorima koji prenose iste. Nakon završetka takmičenja podijeljena su mišljenja javnosti o igračima, ali i sportskim komentatorima.

Naravno svaki čovjek ima pravo na svoje mišljenje, a mi smo uradili anketu među poznatim pjevačima, sportistima, manekenkama koji su za Faktor.ba naveli svoje najdraže sportske komentatore.

mehmed_bazdarevic_25715

Mehmed Baždarević
– Ranije je to bio pokojni Mladen Delić, sada su to Sabahudin Baho Topalbećirević i Marjan Mijajlović mada navijaju za Sarajevo.

sabanadzovic-ajb-main

Refik Šabanadžović
– Već nekoliko godina na vrhu su Baho Topalbećirević i Marjan Mijajlović i teško mi se odlučiti između njih dvojice.

dzejla_glavovic

Džejla Glavović
– Dovoljno je reći: „Ma ljudi moji, je li ovo moguće“. Mladen Delić je bio i ostao najbolji. Teško da će neko uskoro nadmašiti ovog velikana.

denis_muhovic1

Denis Muhović
– Sabahudin Topalbećirević. On je profesionalac, elekoventan, posjeduje sve informacije bitne za događaj koji prenosi, emotivan je i veliki patriota.

20080515_stukir0

Dino Šaran
– Iako, nije više među nama moj izbor je neponovljivi Mladen Delić.

delila-softic

Delila Softić
– Definitivno Marjan Mijalović. On je zanimljiv i prenosi utamice na drugačiji način od kolega.

bolic-456666

Elvir Bolić
– Baho je broj jedan.

isidora-borovcanin

Isidora Borovčanin
– Sabahudin Topalbećirević jer je pun emocije i svaku utakmicu prenosi toliko strasno, da i ako nisam neki ljubitelj i poznavalac fudbala vrlo rado odgledam uzbudljivih 90 minuta.

Senjanin-Maglajlija

Senjanin Maglajlija
– Baho je super jer je dobar poznavalac sporta i zna prenijeti emociju. Isto vrijedi za Dragu Ćosića u Hrvatskoj.

Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#207 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Chmoljo »

mišljenje sportiste i misice o tome šta je dobro u novinarstvu, a šta ne, vrijedi isto koliko i mišljenje forumaša klixa.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#208 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by mali_milojica »

It_is_a_Leclerc wrote:
insomnia78 wrote:Lijepa Medina Š.
:D

Autorica slavne izjave - "Gledamo utrku u disciplini 3000 metara stiplčez" (samo se pojavila disciplina, a ona nije bila sigurna za prevod).
Svakome se moze desiti gaf.
Inace Medina Sehic je poliglota. Francuski,Spanski,Engleski,Italijanski govori kao svoj maternji jezik. ;-)
supercali

#209 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by supercali »

zbog ovakvih kromanjonaca koji su u ratu i tik poslije rata se uvalili u neke bitne pozicije i propadamo i zato i jesmo ovdje gdje smo
najgore je ono nase ma dobar je on dolazi iz naroda domaci je a narod glup ko kurac
insomnia78

#210 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by insomnia78 »

mali_milojica wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
insomnia78 wrote:Lijepa Medina Š.
:D

Autorica slavne izjave - "Gledamo utrku u disciplini 3000 metara stiplčez" (samo se pojavila disciplina, a ona nije bila sigurna za prevod).
Svakome se moze desiti gaf.
Inace Medina Sehic je poliglota. Francuski,Spanski,Engleski,Italijanski govori kao svoj maternji jezik. ;-)
Slazem se
Svako moze pogrijesiti
Grijese komentarori i ovdje, itekako
bingov buraz

#211 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by bingov buraz »

Chmoljo wrote:mišljenje sportiste i misice o tome šta je dobro u novinarstvu, a šta ne, vrijedi isto koliko i mišljenje forumaša klixa.
Vise vrijedi misljenje forumasa jer kad si anoniman imas privilegiju da pises sta mislis.
karanana

#212 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by karanana »

pa ako ne vrijedi nase misljenje kao gledatelja/slusatelja, onda ne znam cije vrijedi.
bingov buraz

#213 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by bingov buraz »

To je ta politika nezamjeranja,gdje ces covjeku u oci reci da je rinaka od komentatora a djeca vam zajedno u vrtic idu.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#214 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Chmoljo »

pa upravo. gdje ću Bahi reć da se ponaša neprofesionalno kada me može prozivati po medijima.

a i šta smo kafane zajedno popili...

:skoljka:
sumirprimus

#215 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by sumirprimus »

Chmoljo wrote:pa upravo. gdje ću Bahi reć da se ponaša neprofesionalno kada me može prozivati po medijima.

a i šta smo kafane zajedno popili...

:skoljka:
:shock:
pa to je onda najlakse.uvijek se mos sutra izvadit na alkohol.
dječak sa šibicama

#216 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by dječak sa šibicama »

pet eura wrote:
:lol: :lol: :lol: gdje se sjeti Vicka Jovice :lol: Kerim i Jovica, tandem snova.

Komentarisao je Kerim i Ninja ratnike :lol:
Freamon Lester

#217 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Freamon Lester »

dječak sa šibicama wrote: :lol: :lol: :lol: gdje se sjeti Vicka Jovice :lol: Kerim i Jovica, tandem snova.

Komentarisao je Kerim i Ninja ratnike :lol:
A to je ta legenda. Sjecam se da sam govorio vidi sto ova budala dobro ovu budalestinu komentarise. Bas se bili uklopili.
supercali

#218 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by supercali »

baho marijan i vugdalic
volio bih njih trojicu zajedno gledati kako rade bar jedan prenos nekog sportskog dogadjaja
irac300

#219 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by irac300 »

Vidi stvarno ovaj dvojac bez kormilara će komentarisati SP u atletici. :skoljka: Ja mislio zeza. Sreća pa hvatam HRT preko antene, a druga opcija je Eurosport. A ovi iz BHT-a se baš srozaše, inače, Medina Šehić je doktor za prijenose atletskih takmičenja, isto kao i Vlado Majer za košarku, naspram ove dva bizona.
dezurni_ucenik

#220 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by dezurni_ucenik »

Ja mislim da ce tu biti i narucivanja muzickih zelja, slanja selama. Elem, Baho Marijana prozivao zbog tih stvari a sad jede govna iz iste zdjele ko i on.
jasko_ba

#221 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by jasko_ba »

Jos uvijek cekam da neko postavi ispod onog pisma bahe (Tekst je satiričnog karaktera), ali nazalost, izgleda da je lik bio najozbiljniji. :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#222 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Velkoski »

"komenatorski duo"

obraza bez.

"kao da su oni pobijedili, kao da nije reprezentacije pobijedila"

"kako gledati tu televiziju"

"ti su ljudi izludili Bosance i Hercegovce"

:smajlikojipovraća:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#223 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by mali_milojica »

Ne znam koliko je forumasa upoznato sa tim da je Baho napisao pjesmu Halidu "Pamtit cu je cijelog zivota" :mrgreen:
TRZAJBB

#224 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by TRZAJBB »

FACE TV ,NAJBOLJI STE!!!
dezurni_ucenik

#225 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by dezurni_ucenik »

Muhamed Bikić Moj dragi i uvaženi kolega Sabahudin Baho Topalbećirević je zagigurno jedan, ako ne i najbolji promotor bh. sporta od sticanja nezavisnosti BiH. Bezbrpj je njegovih historijskih prijenosa kada je naša država tek krčila sebi put na svjetsku pozornicu. Nažalost, posjdenjih godina našeg Bahe je slabo bilo u komentatorskoj kabini, što svojom, što voljom drugih kome smetaju novinari probosanski orijentirani. Obradovao sam se itekako kada sam vidjeo da se opet vratio, prenoseći fudbalske utakmice sarajevskih klubova na ino sceni. Face TV je to osjetila i nekadašnje kolege sa državne digli su ovog ljeta i u medijima tempraturu preko 50 stepeni. Vrhunac su bili prijenosi sa kadetskog košarkaškog evropskog prvenstva i osvajanju zlatne medalje. Opet je bio Baho u svom elementu i zajedno sa zmajićima ujedinjavao našu BiH, jer jedino je to put ka uspjehu i opstanku naše države. I onda sam samo čekao kada će i on na odstrijel raznoraznih komentatora "svadbi" i "sahrana". Dakle, nakon Papeta, Dine Merlina, sada je Baho. Slijede napadi na Mešu, Džeku, plasirali se ili ne na EURO. To smo mi, nažalost!

:lol:
Post Reply