SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
Moderator: anex
- Freamon Lester
#201 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
O jebem ti sudija majku. Sad kad sam pogled'o ovaj klip od Bikica.
Ofsajd i mrtav hladan opet ofsajd. A covjek penal izvodi. 
- It_is_a_Leclerc
#202 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
Mene komentatori na ES samo nerviraju zbog potenciranja predstavnika Srbije preko svake mjere. Sve ostalo je odlično.Patriotska_Liga wrote:Ima Eurosport. Jest da se njihov komentator iz resora atletike zna povremeno provaliti u smislu neupućenosti ali Baho i Marjan su jedna potpuno druga dimenzija, predviđam da će njihovo komentarisanje poprimiti razmjere teferiča.
-
pet eura
#203 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
Nije ovo Bikić nego Kerim Priganica.. komentarisao je nekad kečere na Hayatu sa Vickom Jovicom.Freamon Lester wrote:O jebem ti sudija majku. Sad kad sam pogled'o ovaj klip od Bikica.Ofsajd i mrtav hladan opet ofsajd. A covjek penal izvodi.
- Freamon Lester
#204 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
Koji je sad pa taj?pet eura wrote:Nije ovo Bikić nego Kerim Priganica.. komentarisao je nekad kečere na Hayatu sa Vickom Jovicom.Freamon Lester wrote:O jebem ti sudija majku. Sad kad sam pogled'o ovaj klip od Bikica.Ofsajd i mrtav hladan opet ofsajd. A covjek penal izvodi.
-
Patriotska_Liga
#205 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
U čemu je Smiljan Banjac neprevaziđeni svjetski šampion, čak je i Srbima iritantan.It_is_a_Leclerc wrote: Mene komentatori na ES samo nerviraju zbog potenciranja predstavnika Srbije preko svake mjere. Sve ostalo je odlično.
Onako generalno kad pogledaš to su sasvim korektni komentatori u nekim regionalnim okvirima, nisu savršeni ali hajde. Naravno sad pojedinačno možeš izdvojiti kvalitetnije i slabije ali teferič u stilu Vugdalića, Mijajlovića ili Topalbećirevića nećeš naći s izuzetkom fudbala na pijesku, nekakve odbojke nogama, cijepanja drva i sličnih egzotičnih sportova, tu imaju neke šarlatane.
- luckylaka
#206 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
Kako vam ga fino zavlace
Svaki veliki sportski događaj donese slavu pojedinim sportistima ili ekipama, ali i komentatorima koji prenose iste. Nakon završetka takmičenja podijeljena su mišljenja javnosti o igračima, ali i sportskim komentatorima.
Naravno svaki čovjek ima pravo na svoje mišljenje, a mi smo uradili anketu među poznatim pjevačima, sportistima, manekenkama koji su za Faktor.ba naveli svoje najdraže sportske komentatore.
mehmed_bazdarevic_25715
Mehmed Baždarević
– Ranije je to bio pokojni Mladen Delić, sada su to Sabahudin Baho Topalbećirević i Marjan Mijajlović mada navijaju za Sarajevo.
sabanadzovic-ajb-main
Refik Šabanadžović
– Već nekoliko godina na vrhu su Baho Topalbećirević i Marjan Mijajlović i teško mi se odlučiti između njih dvojice.
dzejla_glavovic
Džejla Glavović
– Dovoljno je reći: „Ma ljudi moji, je li ovo moguće“. Mladen Delić je bio i ostao najbolji. Teško da će neko uskoro nadmašiti ovog velikana.
denis_muhovic1
Denis Muhović
– Sabahudin Topalbećirević. On je profesionalac, elekoventan, posjeduje sve informacije bitne za događaj koji prenosi, emotivan je i veliki patriota.
20080515_stukir0
Dino Šaran
– Iako, nije više među nama moj izbor je neponovljivi Mladen Delić.
delila-softic
Delila Softić
– Definitivno Marjan Mijalović. On je zanimljiv i prenosi utamice na drugačiji način od kolega.
bolic-456666
Elvir Bolić
– Baho je broj jedan.
isidora-borovcanin
Isidora Borovčanin
– Sabahudin Topalbećirević jer je pun emocije i svaku utakmicu prenosi toliko strasno, da i ako nisam neki ljubitelj i poznavalac fudbala vrlo rado odgledam uzbudljivih 90 minuta.
Senjanin-Maglajlija
Senjanin Maglajlija
– Baho je super jer je dobar poznavalac sporta i zna prenijeti emociju. Isto vrijedi za Dragu Ćosića u Hrvatskoj.
Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)
Svaki veliki sportski događaj donese slavu pojedinim sportistima ili ekipama, ali i komentatorima koji prenose iste. Nakon završetka takmičenja podijeljena su mišljenja javnosti o igračima, ali i sportskim komentatorima.
Naravno svaki čovjek ima pravo na svoje mišljenje, a mi smo uradili anketu među poznatim pjevačima, sportistima, manekenkama koji su za Faktor.ba naveli svoje najdraže sportske komentatore.
mehmed_bazdarevic_25715
Mehmed Baždarević
– Ranije je to bio pokojni Mladen Delić, sada su to Sabahudin Baho Topalbećirević i Marjan Mijajlović mada navijaju za Sarajevo.
sabanadzovic-ajb-main
Refik Šabanadžović
– Već nekoliko godina na vrhu su Baho Topalbećirević i Marjan Mijajlović i teško mi se odlučiti između njih dvojice.
dzejla_glavovic
Džejla Glavović
– Dovoljno je reći: „Ma ljudi moji, je li ovo moguće“. Mladen Delić je bio i ostao najbolji. Teško da će neko uskoro nadmašiti ovog velikana.
denis_muhovic1
Denis Muhović
– Sabahudin Topalbećirević. On je profesionalac, elekoventan, posjeduje sve informacije bitne za događaj koji prenosi, emotivan je i veliki patriota.
20080515_stukir0
Dino Šaran
– Iako, nije više među nama moj izbor je neponovljivi Mladen Delić.
delila-softic
Delila Softić
– Definitivno Marjan Mijalović. On je zanimljiv i prenosi utamice na drugačiji način od kolega.
bolic-456666
Elvir Bolić
– Baho je broj jedan.
isidora-borovcanin
Isidora Borovčanin
– Sabahudin Topalbećirević jer je pun emocije i svaku utakmicu prenosi toliko strasno, da i ako nisam neki ljubitelj i poznavalac fudbala vrlo rado odgledam uzbudljivih 90 minuta.
Senjanin-Maglajlija
Senjanin Maglajlija
– Baho je super jer je dobar poznavalac sporta i zna prenijeti emociju. Isto vrijedi za Dragu Ćosića u Hrvatskoj.
Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#207 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
mišljenje sportiste i misice o tome šta je dobro u novinarstvu, a šta ne, vrijedi isto koliko i mišljenje forumaša klixa.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#208 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
Svakome se moze desiti gaf.It_is_a_Leclerc wrote:insomnia78 wrote:Lijepa Medina Š.![]()
Autorica slavne izjave - "Gledamo utrku u disciplini 3000 metara stiplčez" (samo se pojavila disciplina, a ona nije bila sigurna za prevod).
Inace Medina Sehic je poliglota. Francuski,Spanski,Engleski,Italijanski govori kao svoj maternji jezik.
- supercali
#209 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
zbog ovakvih kromanjonaca koji su u ratu i tik poslije rata se uvalili u neke bitne pozicije i propadamo i zato i jesmo ovdje gdje smo
najgore je ono nase ma dobar je on dolazi iz naroda domaci je a narod glup ko kurac
najgore je ono nase ma dobar je on dolazi iz naroda domaci je a narod glup ko kurac
- insomnia78
#210 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
Slazem semali_milojica wrote:Svakome se moze desiti gaf.It_is_a_Leclerc wrote:insomnia78 wrote:Lijepa Medina Š.![]()
Autorica slavne izjave - "Gledamo utrku u disciplini 3000 metara stiplčez" (samo se pojavila disciplina, a ona nije bila sigurna za prevod).
Inace Medina Sehic je poliglota. Francuski,Spanski,Engleski,Italijanski govori kao svoj maternji jezik.
Svako moze pogrijesiti
Grijese komentarori i ovdje, itekako
- bingov buraz
#211 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
Vise vrijedi misljenje forumasa jer kad si anoniman imas privilegiju da pises sta mislis.Chmoljo wrote:mišljenje sportiste i misice o tome šta je dobro u novinarstvu, a šta ne, vrijedi isto koliko i mišljenje forumaša klixa.
- karanana
#212 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
pa ako ne vrijedi nase misljenje kao gledatelja/slusatelja, onda ne znam cije vrijedi.
- bingov buraz
#213 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
To je ta politika nezamjeranja,gdje ces covjeku u oci reci da je rinaka od komentatora a djeca vam zajedno u vrtic idu.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#214 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
pa upravo. gdje ću Bahi reć da se ponaša neprofesionalno kada me može prozivati po medijima.
a i šta smo kafane zajedno popili...

-
sumirprimus
#215 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
Chmoljo wrote:pa upravo. gdje ću Bahi reć da se ponaša neprofesionalno kada me može prozivati po medijima.
pa to je onda najlakse.uvijek se mos sutra izvadit na alkohol.
- dječak sa šibicama
#216 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
pet eura wrote:Nije ovo Bikić nego Kerim Priganica.. komentarisao je nekad kečere na Hayatu sa Vickom Jovicom.Freamon Lester wrote:O jebem ti sudija majku. Sad kad sam pogled'o ovaj klip od Bikica.Ofsajd i mrtav hladan opet ofsajd. A covjek penal izvodi.
Komentarisao je Kerim i Ninja ratnike
- Freamon Lester
#217 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
A to je ta legenda. Sjecam se da sam govorio vidi sto ova budala dobro ovu budalestinu komentarise. Bas se bili uklopili.dječak sa šibicama wrote:![]()
![]()
gdje se sjeti Vicka Jovice
Kerim i Jovica, tandem snova.
Komentarisao je Kerim i Ninja ratnike
- supercali
#218 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
baho marijan i vugdalic
volio bih njih trojicu zajedno gledati kako rade bar jedan prenos nekog sportskog dogadjaja
volio bih njih trojicu zajedno gledati kako rade bar jedan prenos nekog sportskog dogadjaja
- irac300
#219 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
Vidi stvarno ovaj dvojac bez kormilara će komentarisati SP u atletici.
Ja mislio zeza. Sreća pa hvatam HRT preko antene, a druga opcija je Eurosport. A ovi iz BHT-a se baš srozaše, inače, Medina Šehić je doktor za prijenose atletskih takmičenja, isto kao i Vlado Majer za košarku, naspram ove dva bizona.
-
dezurni_ucenik
#220 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
Ja mislim da ce tu biti i narucivanja muzickih zelja, slanja selama. Elem, Baho Marijana prozivao zbog tih stvari a sad jede govna iz iste zdjele ko i on.
- jasko_ba
#221 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
Jos uvijek cekam da neko postavi ispod onog pisma bahe (Tekst je satiričnog karaktera), ali nazalost, izgleda da je lik bio najozbiljniji. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#222 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
"komenatorski duo"
obraza bez.
"kao da su oni pobijedili, kao da nije reprezentacije pobijedila"
"kako gledati tu televiziju"
"ti su ljudi izludili Bosance i Hercegovce"
:smajlikojipovraća:
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#223 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
Ne znam koliko je forumasa upoznato sa tim da je Baho napisao pjesmu Halidu "Pamtit cu je cijelog zivota" 
-
TRZAJBB
#224 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
FACE TV ,NAJBOLJI STE!!!
-
dezurni_ucenik
#225 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ
Muhamed Bikić Moj dragi i uvaženi kolega Sabahudin Baho Topalbećirević je zagigurno jedan, ako ne i najbolji promotor bh. sporta od sticanja nezavisnosti BiH. Bezbrpj je njegovih historijskih prijenosa kada je naša država tek krčila sebi put na svjetsku pozornicu. Nažalost, posjdenjih godina našeg Bahe je slabo bilo u komentatorskoj kabini, što svojom, što voljom drugih kome smetaju novinari probosanski orijentirani. Obradovao sam se itekako kada sam vidjeo da se opet vratio, prenoseći fudbalske utakmice sarajevskih klubova na ino sceni. Face TV je to osjetila i nekadašnje kolege sa državne digli su ovog ljeta i u medijima tempraturu preko 50 stepeni. Vrhunac su bili prijenosi sa kadetskog košarkaškog evropskog prvenstva i osvajanju zlatne medalje. Opet je bio Baho u svom elementu i zajedno sa zmajićima ujedinjavao našu BiH, jer jedino je to put ka uspjehu i opstanku naše države. I onda sam samo čekao kada će i on na odstrijel raznoraznih komentatora "svadbi" i "sahrana". Dakle, nakon Papeta, Dine Merlina, sada je Baho. Slijede napadi na Mešu, Džeku, plasirali se ili ne na EURO. To smo mi, nažalost!