Bakir Izetbegović ipak ide u Beograd.
nadam se da su mu refleksi dobri
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 8GOrc0-Ygg
jel u beograd ili karađorđevo?razonoda wrote:![]()
Bakir Izetbegović ipak ide u Beograd.
nadam se da su mu refleksi dobri
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 8GOrc0-Ygg
Slažem se, krajnje neukusno, ružno, nisko, jadno.It_is_a_Leclerc wrote:Osobe koje žrtvu genocida predstavljaju kao psa bi trebalo banovati.
Sad ce izaci izjava Durakovica kako je Mehmed sam kriv za te batine. Zasto se setao u ponoc po Vlasenici kad svi znaju da balije moraju do 22h biti u kuci ?sani1985 wrote:Vlasenica:Grupa od tridesetak Srba napala bošnjačke mladiće, teško pretučen Mehmed Kuljančić
Sinoć oko ponoći grupa od tridesetak Srba, predvođena agentom srbijanske BIA-e Slobodanom Vasiljevićem i Stevanom Garićem, sinom ratnog zločinca Rade Garića, koji se sumnjiči da je 1992.godine učestvovao u ubijanju i progonu Bošnjaka u Vlasenici, napala je četiri bošnjačka mladića. Nažalost, najgore je prošao Mehmed Kuljančić koji je zadobio ozbiljne povrede ruke i ramena. Napad se dogodio u centru Vlasenice kada su Slobodan Vasiljević i Stevan Garić počeli gađati praznim bocama bošnjačke mladiće. Nakon toga uslijedio je opći napad na Mehmeda Kuljančića i njegove drugove. Svjedoci napada bile su čak dvije policijske patrole, međutim policija se nije miješala, mirno su posmatrali kako trideset srpskih mladića udara Mehmeda Kuljančića. Tokom napada slobodan vasiljevicKuljančić je zadobio nekoliko jakih udaraca, ali se nekako uspio izvući i pobjeći pred policijsku stanicu. Napadači su došli za njim pred policijsku stanicu u želji da ga dokrajče, a onda je jedan policajac repetirao automatsku pušku i nekako zaustavio rulju.
Kuljančić je sinoć završio u zvorničkoj bolnici, a danas je otputovao u Tuzlu na detaljne preglede. Vlasenička policija nije poduzela ništa da se sankcioniraju napadači, nisu napisali čak ni izvještaj o napadu. Umjesto toga, napisali su prijavu Mehmedu Kuljančiću za drsko ponašanje.
Obavještajac Slobodan Vasiljević, zatim sin ratnog zločinca Stevan Garić i drugi mjesecima šire mržnju putem društvenih mreža na internetu prema Bošnjacima. Ta mržnja je svakim danom sve veća. Nažalost, niko ne štiti Bošnjake, pitanje je dana kada će pasti mrtva glava. Mehmed Kuljančić je ovaj put preživio. Vlasenička policija pomaže ovakvoj vrsti progona bošnjačkih povratnika, oni zatvaraju oči i dozvoljavaju četničkim grupama da nesmetano rade šta hoće. Pozivamo bošnjačke političare da se aktiviraju i da zaustave divljanje četnika u Vlasenici, naročito onih u policijskim uniformama
http://saff.ba/vlasenicagrupa-od-trides ... awAdLsViM8
Odgaja svoju djecu u tom entitetu za razliku od slavne minhenske internet brigade..prog321 wrote:Sta radi matereti ?
Opisi mi jedan njegov zadatak koji trenirani orangutan ne bi mogao uraditi >?
Ti ne bi u Srebrenicu -i da ti plate. ZAR NEprog321 wrote:Sta radi matereti ?
Sleci ce se opet bruka donacija, i Camil ce izaci sa par vikendica i novim autom. To je to.
E jesi pametan.razonoda wrote:Ti ne bi u Srebrenicu -i da ti plate. ZAR NEprog321 wrote:Sta radi matereti ?
Sleci ce se opet bruka donacija, i Camil ce izaci sa par vikendica i novim autom. To je to.
Saff je huskacki portal - kojem ja ne vjerujem ni rijeci. Ok, mozda ovo i jeste istina, ali ja im ne vjerujem.sani1985 wrote:Vlasenica:Grupa od tridesetak Srba napala bošnjačke mladiće, teško pretučen Mehmed Kuljančić
Sinoć oko ponoći grupa od tridesetak Srba, predvođena agentom srbijanske BIA-e Slobodanom Vasiljevićem i Stevanom Garićem, sinom ratnog zločinca Rade Garića, koji se sumnjiči da je 1992.godine učestvovao u ubijanju i progonu Bošnjaka u Vlasenici, napala je četiri bošnjačka mladića. Nažalost, najgore je prošao Mehmed Kuljančić koji je zadobio ozbiljne povrede ruke i ramena. Napad se dogodio u centru Vlasenice kada su Slobodan Vasiljević i Stevan Garić počeli gađati praznim bocama bošnjačke mladiće. Nakon toga uslijedio je opći napad na Mehmeda Kuljančića i njegove drugove. Svjedoci napada bile su čak dvije policijske patrole, međutim policija se nije miješala, mirno su posmatrali kako trideset srpskih mladića udara Mehmeda Kuljančića. Tokom napada slobodan vasiljevicKuljančić je zadobio nekoliko jakih udaraca, ali se nekako uspio izvući i pobjeći pred policijsku stanicu. Napadači su došli za njim pred policijsku stanicu u želji da ga dokrajče, a onda je jedan policajac repetirao automatsku pušku i nekako zaustavio rulju.
Kuljančić je sinoć završio u zvorničkoj bolnici, a danas je otputovao u Tuzlu na detaljne preglede. Vlasenička policija nije poduzela ništa da se sankcioniraju napadači, nisu napisali čak ni izvještaj o napadu. Umjesto toga, napisali su prijavu Mehmedu Kuljančiću za drsko ponašanje.
Obavještajac Slobodan Vasiljević, zatim sin ratnog zločinca Stevan Garić i drugi mjesecima šire mržnju putem društvenih mreža na internetu prema Bošnjacima. Ta mržnja je svakim danom sve veća. Nažalost, niko ne štiti Bošnjake, pitanje je dana kada će pasti mrtva glava. Mehmed Kuljančić je ovaj put preživio. Vlasenička policija pomaže ovakvoj vrsti progona bošnjačkih povratnika, oni zatvaraju oči i dozvoljavaju četničkim grupama da nesmetano rade šta hoće. Pozivamo bošnjačke političare da se aktiviraju i da zaustave divljanje četnika u Vlasenici, naročito onih u policijskim uniformama
http://saff.ba/vlasenicagrupa-od-trides ... awAdLsViM8

Ja imam jednu kucu u RS. Upravo zivim tu. Tvoje pitanje je smjesno. Ne jedu djecu u tom entitetu. Ima bruka Bosnjaka koji zive milion puta gore od Camila.Thorgerson wrote:E jesi pametan.razonoda wrote:Ti ne bi u Srebrenicu -i da ti plate. ZAR NEprog321 wrote:Sta radi matereti ?
Pa nije mu sve placeno. Nije direktor googla jebote...nacelnik je posrane opstine, koliko moze uopste imati platu...i to u Srebrenici.![]()
I zaboravljas da se vratio na svoje iz Amerike. Pa vala u Americi da prozore pere i raznosi novine vise moze zaraditi nego u Srebrenici kao nacelnik.
Ja opet ponavljam sto sam jednom napisao, serete svi odreda ovdje, i imam takve i medju rajom, a nece da kupe stan koji je na liniji razgranicenja na Dobrinji.![]()
Eto pitanje i za tebe, da li bi ti kupio stan tu? Dakle to je Federacija, nije RS, ali eto mozda ce ti se djeca igrati sa 'anamo onima' u parku.
Ili kad nastane frka povrijeđen jedan povratnik, čekaju i drugi hoće li se neka budala napiti i razbiti im prozor. Rekao si da si trenutno u PC, dakle niti si tu stalno, niti ti djeca uče bosanski. Posao je najmanji problem, nema ga ni za Bošnjake ni za Srbe, samo za podobne, kao i u Federaciji. Problem je što se svaki nacionalni trzaj osjeti u povratničkim mjestima kao bob stazom prenesen, problem je što čuješ sasvim normalno na javnom mjestu (meni se desilo u banci u vlasenici).. "Otiđi kod balija", ne da je bilo upućeno meni, nego sasvim uobičajen svakodnevni razgovor između komitenta i bankara itd. Dakle, jedno je doći "sad trenutno" biti u kući, a sasvim drugo živjeti. Ćamil se zalaže da se što normalnije živi , da ne bude krvi, a internet slavnoj malmeškoj smeta, izgleda, što ne poziva na nasiljeprog321 wrote:Ne znam o kakvim prijateljima pricas. Ti stvarno kao da zivis na mjesecu. PC je dio BiH i tu se sasvim normalno zivi.
Tebi je BiH relacija MarinDvor-Ilidza cini mi se.
Problemi nastaju kad trebas traziti posao kao Bosnjak ili kad hoces da ti djete uci Bosanski u skoli.
Halo, ba.. halo, Bakir Izetbegović je pozvao Vučića i garantirao mu sigurnost. Pa ga je opet pozvao. Pa ga je pozvao preko Erdoganovog ministra2x, pa kad je došao gađan je i bježao i nikako ono nije lijepa scena, pa je onda Bakir izašao i rekao "Ja sam mislio da će biti siguran zato sam mu garantirao bezbjednost". Alanfordovska izjava, gdje je Ćamil najmanje kriv i za incident i za osiguranje.prog321 wrote:Camil ima podanicki mentalitet. I to ne mozes izbiti iz glave, To se rodi.
Jedno je traziti mir i toleranciju a drugo je kriviti Bosnjake sto su lupili kamencicem blentova koji govori za 1 srbina ubit cemo 100 muslimana.
I jos krivi Buzimljane za nosenje ljiljana? Pa to je van svake pameti.
Samo da se zna, ja nisam nikad nista rekao protiv Camila dok nije poceo davati takve izjave.
Sve je to ok Kato,ali ima jedna kvaka a to je tajming.KatarinaKosaca wrote:Halo, ba.. halo, Bakir Izetbegović je pozvao Vučića i garantirao mu sigurnost. Pa ga je opet pozvao. Pa ga je pozvao preko Erdoganovog ministra2x, pa kad je došao gađan je i bježao i nikako ono nije lijepa scena, pa je onda Bakir izašao i rekao "Ja sam mislio da će biti siguran zato sam mu garantirao bezbjednost". Alanfordovska izjava, gdje je Ćamil najmanje kriv i za incident i za osiguranje.prog321 wrote:Camil ima podanicki mentalitet. I to ne mozes izbiti iz glave, To se rodi.
Jedno je traziti mir i toleranciju a drugo je kriviti Bosnjake sto su lupili kamencicem blentova koji govori za 1 srbina ubit cemo 100 muslimana.
I jos krivi Buzimljane za nosenje ljiljana? Pa to je van svake pameti.
Samo da se zna, ja nisam nikad nista rekao protiv Camila dok nije poceo davati takve izjave.
Što se tiče majica, ja sam to više shvatila u kontekstu bon tona koji postoji i u oblačenju i kako sam negdje na forumu napisala ne ide se na dženazu u majici (taman sa 100 ljiljana na njoj), niti mini suknji, niti se na posao ide u farmerkama. Kodeks ponašanja,ako nemaš odjelo posudi... i ispoštuj dženazu. Na stranu štandovi i ostali kićeraj za što Ćamil nema pravo kritizirati, jer za to kao načelnik jeste odgovoran.
predsjednik srbije,ako je želio,trebao je biti pozvan i trebalo se adekvatno pripremiti i omogućiti da sve protekne u redu.prog321 wrote:Slozit cemo se da vaginalips nije trebao biti pozvan. Ridzobrki ima istu krivicu.
Pa, pisala sam ovdje 10x (ne više radi izjave čiji se klipovi ovdje stalno postalvjaju 100 za jednog, jer je tu jasno rekao da je bio mlad i lud, glup, zanesen, da je došao pameti itd, dakle, bar se osvrnuo da je to loše), nego radi teatralne konferencije za novinare gdje na osnovu izjave nekog čudnog sjedoka koji sjedi u Beogradu Premijer pita gdje su oči tog i tog sudije. Halo.... izjava svjedoka, on kao diplomirani pravnik to uzima već kao sudsku presudu, a kao premijer sebi ulogu pravosuđa. Poslije toga traži veto,slavi veto, istovremeno negirajući sudsku presudu da se radi o genocidu. Dakle, premijer jedne zemlje, inače diplomirani pravnik, uzima kao konačnu presudu izjavu svjedoka čovjeka koji je na sudu oslobođen, a negira presudu suda.. Da nije istinito bilo bi u rubrici vjerovali ili ne nekog lošeg časopisa žute štampe. E, baš radi zadnjih dana Vućića i nije trebalo i nije se smjelo zvati. Ipak, mislim, da se tu načelnik jedne općine makar se ona 100x Srebrenica zvala nije pitao.nikad_vise wrote:Sve je to ok Kato,ali ima jedna kvaka a to je tajming.
Sve je to bilo svih ovih godina u Srebrenici,i ni sam ne opravdavam te neke stvari ali sad izaci sa tom pricom i Vucica umotavati u janjecu kozu a Bosnjake pocet prozivat za sve i svasta je i vise nego degutantno.Osim toga,ja njega nebi tek tako rijesio svake krivice,i mislim da je on licno jedan od najvecih krivaca sto se sve desilo uz tog famoznog Bakira.Zasto je Vucic uopste dobio poziv ako je pristao da dođe tek kad je znao da rezolucija nece biti usvojena i zasto je Vucic uopste pozvan ako je vec prije toga otkazano prisustvo Ruskog ambasadora,a pozeljena dobrodoslica kasapinu na ciji je zahtjev ta ista Rusija ulozila veto?Lik nema sta da trazi na dzenazi u Srebrenici,i svi koji su dali bilo kakav doprinos tome su krivi,ukljucujuci i Camila.Ovo misljenje dijeli bar 99% ljudi s kojim sam svakodnevno u kontaktu a i po anketama prije dzenaze u Srebrenici na TV smo mogli cuti iste stvari?
To je to.KatarinaKosaca wrote:
Pa, pisala sam ovdje 10x (ne više radi izjave čiji se klipovi ovdje stalno postalvjaju 100 za jednog, jer je tu jasno rekao da je bio mlad i lud, glup, zanesen, da je došao pameti itd, dakle, bar se osvrnuo da je to loše), nego radi teatralne konferencije za novinare gdje na osnovu izjave nekog čudnog sjedoka koji sjedi u Beogradu Premijer pita gdje su oči tog i tog sudije. Halo.... izjava svjedoka, on kao diplomirani pravnik to uzima već kao sudsku presudu, a kao premijer sebi ulogu pravosuđa. Poslije toga traži veto,slavi veto, istovremeno negirajući sudsku presudu da se radi o genocidu. Dakle, premijer jedne zemlje, inače diplomirani pravnik, uzima kao konačnu presudu izjavu svjedoka čovjeka koji je na sudu oslobođen, a negira presudu suda.. Da nije istinito bilo bi u rubrici vjerovali ili ne nekog lošeg časopisa žute štampe. E, baš radi zadnjih dana Vućića i nije trebalo i nije se smjelo zvati. Ipak, mislim, da se tu načelnik jedne općine makar se ona 100x Srebrenica zvala nije pitao.
Adresa je onaj ko ga je pozvao i garantirao mu sigurnost, a poslije hladno rekao "Ja sam mislio da će biti bezbjedno"