Sarajevo-Kako ga uciniti metropolom?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#201 Re: Sarajevo-Kako ga uciniti metropolom?
meni je čudno što ništa ne rade iza vile park i oko vraničinih nebodera
ima tu materijala 
- karanana
#202 Re: Sarajevo-Kako ga uciniti metropolom?
rade iza vila parka na onom parkingu nekakav centar za porodicu ili neku takvu ublehu.
vidim jutros ruse onaj restoran avangard mislim da se zove, prvi od opstine novo sarajevo kad se krene u redu onih trgovkica prema malti.
vidim jutros ruse onaj restoran avangard mislim da se zove, prvi od opstine novo sarajevo kad se krene u redu onih trgovkica prema malti.
- Truba
#203 Re: Sarajevo-Kako ga uciniti metropolom?
stali su samo grubi radovi...to je već treća zgrada u 500 metara koja staje na grubim radovima... a jedna je dovršena nakon mnogo godina
vidio sam da su srušili taj kafić fin je bio tu smo često sjedili nakon sastančenja po općini
vidio sam da su srušili taj kafić fin je bio tu smo često sjedili nakon sastančenja po općini
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#204 Re: Sarajevo-Kako ga uciniti metropolom?
Nisu normalni. Pa i ovako je guzvaQler wrote:Srušit ce one stare zgrade na samom ulazu u A.Benca lijevo, i onu kucu iza njih...
-
cekek
#205 Re: Sarajevo-Kako ga uciniti metropolom?
Znaš ono naše prokletstvo....."haj' šta fali"_BataZiv_0809 wrote:Nisu normalni. Pa i ovako je guzvaQler wrote:Srušit ce one stare zgrade na samom ulazu u A.Benca lijevo, i onu kucu iza njih...
- Truba
#206 Re: Sarajevo-Kako ga uciniti metropolom?
mi na ilidži nemamo problema s parkingom
ako ga nema mi ga izmislimo
ako ga nema mi ga izmislimo
-
AmirBaa
#207 Re: Sarajevo-Kako ga uciniti metropolom?
Neko uziva u Mariji Serifovic, Adilu, Jeleni Karleusi, Deenu dok neki udaljeni samo par sata od ove vukojebine uzivaju u Enrique Iglesiasu, Iron Maidenu, John Newman, Bruce Springsteen, Skrillex, Bastille, Wiz Khalifa, Robin Shulz... I onda nek mene neko ubjedi da ne zivim u vukojebini sa gomilom papaka oko sebe ?
- muha_sa
#208 Re: Sarajevo-Kako ga uciniti metropolom?
AmirBaa wrote:Neko uziva u Mariji Serifovic, Adilu, Jeleni Karleusi, Deenu dok neki udaljeni samo par sata od ove vukojebine uzivaju u Enrique Iglesiasu, Iron Maidenu, John Newman, Bruce Springsteen, Skrillex, Bastille, Wiz Khalifa, Robin Shulz... I onda nek mene neko ubjedi da ne zivim u vukojebini sa gomilom papaka oko sebe ?
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#209 Re: Sarajevo-Kako ga uciniti metropolom?
jebla vas metropola ... Sarajevo je Šeher