"Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Point.

#201 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Point. »

It_is_a_Leclerc wrote:Pa neću te ja učiti šta je cionizam i zašto nemaš pojma o njemu, kao uostalom ni sva ta nakupina neuspjeha zvana BHF.
Imaš google, pa malo čitaj.
Zasto sebi dajes dajes za pravo da pljujes citavu skupinu zbog jednog incidenta? Pocinjes da zvucis pateticno. Primjecujem, kad treba popljuvati Bosnjaka tu si najaktivniji, kad treba braniti separatiste Ogija, osobe koji ne zele da igraju za reprezentaciju, Nurkic, tu si glavni baja.
Ta nakupina neuspjeha zvana BHF je srusila bivsi Savez i vjerovatno nebi vidjeli Brazila da su ostali. Sta si ti licno ucinio za dobrobit BiH, osim svoje suplje internetske demagogije?
supercali

#202 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Nije bhf srusio savez
It_is_a_Leclerc

#203 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by It_is_a_Leclerc »

Point. wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Pa neću te ja učiti šta je cionizam i zašto nemaš pojma o njemu, kao uostalom ni sva ta nakupina neuspjeha zvana BHF.
Imaš google, pa malo čitaj.
Zasto sebi dajes dajes za pravo da pljujes citavu skupinu zbog jednog incidenta? Pocinjes da zvucis pateticno. Primjecujem, kad treba popljuvati Bosnjaka tu si najaktivniji, kad treba braniti separatiste Ogija, osobe koji ne zele da igraju za reprezentaciju, Nurkic, tu si glavni baja.
Ta nakupina neuspjeha zvana BHF je srusila bivsi Savez i vjerovatno nebi vidjeli Brazila da su ostali. Sta si ti licno ucinio za dobrobit BiH, osim svoje suplje internetske demagogije?
:lol:

Ja sam vrlo lijepo prije par stranica objasnio zašto je notorna laž da je BHF uradio išta u vezi sa starim savezom. Dobro, organizovali su smjehotresnu utakmicu Kodro i prijatelji.

Jel se sad zbilja pravimo da smo zaboravili da su BHF bili prvi koji su potrčali da aplaudiraju Ćiri Blaževiću kojeg je upravo Munir Ušanović doveo na mjesto selektora ?! Pa što tad nisu bojkotovali ?!

Stari savez je strušila UEFA zbog zamračivanja para iz razvojnih fondova i odbijanja usvajanja statuta koji se mora usvojiti da bi bili članovi UEFA-e. BHF nije niti može, sve da i hoće, učiniti ništa po tom pitanju. Pa valjda je iz silnih "hajmo ih rušit" baljezganja na koje se niko nije ni obrecnuo, to jasno.

Nemoj izmišljati da pljujem Bošnjake. Ja samo argumentovano konstatujem činjenice, dok se vi bavite s Nurkićem i Ognjenom (koji su, da podsjetim, uradili više na uspjehu ove države na sportskom planu, nego svi bakljopaljači od Dejtona do danas).

Šta sam ja lično uradio za dobrobit BiH ?! Pa utvaram si, što bi rekao onaj Ćiro kojeg je Munir imenovao, a BHF dočekao kao Mesiju, da sam makar uradio više od ljudi zbog kojih će nam možda uzeti 3 boda za rasizma, fašizma i antisemitizma.
Point.

#204 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Point. »

_BataZiv_0809 wrote: Osim toga ja pricam o gostujucim terenima, gdje je sve fino obiljezeno i numerisano. I ako sam iskesirao milju maraka, truckao ledja i guzove 3 dana u autobusu, zadnje sto mi treba je da me neko proziva nepatriotom, turistom, pozerom. I kad mu ukazes na tu cinjenicu, on bi se tukao.

Dosao sam od svojih para, i taman da mi je mjesto usred dijela tribine kojeg ste zamislili kao da je vas, ima da postujete moju odluku da gledam utakmicu onako kako ja to odredim.
Vidi njega, pa nisi dosao na pozorisnu predstavu ili u kino gledati Transformerse. Zna se sta je tribina, kad oko tebe stoji 300 ljudi i skace i navija ima da dignes svoje dupe i isto radis, a ne da svi sjede radi tebe jer si ti iskesiro milju maraka da na miru sjedis i grickas kospe. Brate, iduci put kad budes isao na gostovanje, ne uzimaj kartu gdje su navijaci, mozes i kao neutralan na neku drugu tribinu sjediti i jesti kospice, burek, doner ili sta vec.
muha_sa

#205 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by muha_sa »

jedno je navijat, skakat, galamit, derat se, psovat a sasvim drugo nered pravit zbog kojeg ce tvoj klub bit kažnjen.

ako voliš klub to mu neŠ radit
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#206 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Point. wrote: Vidi njega, pa nisi dosao na pozorisnu predstavu ili u kino gledati Transformerse. Zna se sta je tribina, kad oko tebe stoji 300 ljudi i skace i navija ima da dignes svoje dupe i isto radis, a ne da svi sjede radi tebe jer si ti iskesiro milju maraka da na miru sjedis i grickas kospe. Brate, iduci put kad budes isao na gostovanje, ne uzimaj kartu gdje su navijaci, mozes i kao neutralan na neku drugu tribinu sjediti i jesti kospice, burek, doner ili sta vec.
Savez dobije odredjen broj karata kojeg proslijedi turstickim agencijama. Ti kad uplatis aranzman dobijes kartu, pa sta te zapadne. To sto je bi neko odredjivao gdje se navija, a gdje se sjedi, nije moj problem.
supercali

#207 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Ma ja zna se sta je tribina
Ono ludi smo nema stajanja 90 minuta dlanovi glasovi irriducibili fazoni

Ako sam dosao na tribini ne morak biti ne izivljeni decko kojem je furka football factory danny i sl
Neki su te vase djecacke furke prerasli davno kad je jos i bilo u modi iako nikad toliko zadrto kao sto se ovdje pokusava prikazati da je to ono pravo i ispravno
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#208 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Izvršni odbor NS/FS BiH, na današnjoj sjednici, pored ostalih pitanja, razmatrao je i problematiku koja se odnosi na disciplinski postupak koji je UEFA pokrenula protiv NS/FS BiH povodom događaja na kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo 2016. godine BiH- Izrael, koja je odigrana u Zenici, 12. 06. 2015. godine.
S tim u vezi, Izvršni odbor je usvojio slijedeće zaključke:

- Osuđuje se postupak nepoštovanja himne Izraela na stadionu „Bilino polje“ i gaženja zastave Izraela na ulicama Zenice, kao i drugi oblici neprihvatljivog ponašanja, koji nisu svojstveni sportskim događajima i sportskim borilištima.

- Uz zahvalnost nadležnim bezbjedonosnim strukturama na uspješno izvršenim aktivnostima zaštite fizičkog integriteta članova reprezentacije i delegacije FA Izraela, traži se zakonito provođenje postupka identifikovanja i procesuiranja izvršilaca nedozvoljenih i kažnjivih postupaka.

- Upućuje se izvinjenje FA Izraela zbog ponašanja dijela gledalaca koji nisu iskazali poštovanje prema državnim simbolima, uz žaljenje što svi navijači nisu prihvatili apele NS/FS BiH za sportski i korektan odnos prema svim akterima utakmice u Zenici.

- Izražava se zabrinutost zbog mogućih konsekvenci od strane Disciplinske komisije UEFA, te se konstatuje da navedena ponašanja ne predstavljaju pomoć i podršku našim igračima, nego dovode u pitanje dalju sudbinu reprezentacije BiH u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, u slučaju takmičarskih posljedica.

- Pozivaju se svi iskreni navijači BiH da podršku našoj reprezentaciji usklade sa standardima korektnog i dozvoljenog ponašanja, pravilima i propisma UEFA, a u duhu tolerancije i uvažavanja protivnika.

- Izvršni odbor pozdravlja odabir igrača od strane selektora Mehmeda Baždarevića isključivo prema sportskim kriterijima, te podržava reprezentativca Ognjena Vranješa koji je bez obzira na veliki pritisak od strane dijela navijača utakmicu protiv Izraela odigrao motivisano i angažovano i dao puni doprinos u značajnoj pobjedi naše selekcije.

http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=11016

Eto BHF-ovci koliko ste valjali reprezentaciji :roll:
Point.

#209 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Point. »

It_is_a_Leclerc wrote:
Ja sam vrlo lijepo prije par stranica objasnio zašto je notorna laž da je BHF uradio išta u vezi sa starim savezom. Dobro, organizovali su smjehotresnu utakmicu Kodro i prijatelji.
Pa eto brate, organizuj i ti prijateljsku utakmicu Le Klerk i prijatelji u znak ulizivanja i isprike Izraelu, pa cemo da pisemo smjehotrese o tome. Poenta je da su oni nesto radili, pitanje je sta si ti?
It_is_a_Leclerc wrote:Jel se sad zbilja pravimo da smo zaboravili da su BHF bili prvi koji su potrčali da aplaudiraju Ćiri Blaževiću kojeg je upravo Munir Ušanović doveo na mjesto selektora ?! Pa što tad nisu bojkotovali ?!
Eh, ti vidio par momaka sa bhf duxom kupljeno negdje na buvljaku za 5 km, pa sad znas stav.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bhf-ciro ... avezu/4798
It_is_a_Leclerc wrote:Stari savez je strušila UEFA zbog zamračivanja para iz razvojnih fondova i odbijanja usvajanja statuta koji se mora usvojiti da bi bili članovi UEFA-e. BHF nije niti može, sve da i hoće, učiniti ništa po tom pitanju. Pa valjda je iz silnih "hajmo ih rušit" baljezganja na koje se niko nije ni obrecnuo, to jasno.
BHF je poceo sa obracunom sa Savezom, BHF je poceo sa bakljadama i raznim sranjima i time naveo krovne kuce evropskog fudbala da bace oko na nase malo slatko cose. Eto, UEFA je jednog divnog jutra, odlucila da smijeni lopove a sve te godine im gledala kroz prste.
It_is_a_Leclerc wrote:Nemoj izmišljati da pljujem Bošnjake. Ja samo argumentovano konstatujem činjenice, dok se vi bavite s Nurkićem i Ognjenom (koji su, da podsjetim, uradili više na uspjehu ove države na sportskom planu, nego svi bakljopaljači od Dejtona do danas).
Pljujes brate, pljujes. Dodje baja, tetovira granice separatisticke genocidne tvorevine, ti njega branis na sva usta a hraces po ljudima koji se gnusaju na taj cin.
It_is_a_Leclerc wrote:Šta sam ja lično uradio za dobrobit BiH ?! Pa utvaram si, što bi rekao onaj Ćiro kojeg je Munir imenovao, a BHF dočekao kao Mesiju, da sam makar uradio više od ljudi zbog kojih će nam možda uzeti 3 boda za rasizma, fašizma i antisemitizma.
Tebe prijatelju drma jaka paranoja. O kakvom ti rasizmu i fasizmu pricas? Ako je skandiranje Palestina rasizam, onda ok.
muha_sa

#210 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by muha_sa »

to je to :-) :-)

voli klub i napravi eksces koji njegovom "voljenom" klubu haman pa glave dodje.

jebo takvu ljubav
sumirprimus

#211 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by sumirprimus »

nije rasizam negolina politickoj osnovi, a sto je takodje zabranjeno uefa regulacijama..artikl sesnes ja mislim..
al dje ces citat artikle,zahmet...
kajem ja doce nama evripa sa svojim reuglacijama glave,jos kad zabrane kazane za rakiju... :skoljka: :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#212 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by plain vanilla »

17.06.2015 god.

Obavijest svim navijačima Bosne i Hercegovine

Slučaj Ognjen Vranješ

Javno i pismeno želimo da potvrdimo naš stav u slučaju tetovaže Ognjena Vranješa.

Tetovaža nije slučajni i trenutni potez jednog čovjeka nego se ona radi smišljeno i planirano kao što je to uradio i Ognjen Vranješ.
Dakle, on je smišljeno i planirano istetovirao granice Republike Srpske na svojoj ruci i tim potezom i činom otvoreno poslao poruku, podršku i zauzeo stav o separatističkim ambicijama pojedinih političara Republike Srpske i njenom otcjepljenu od BIH. Samim tim jasno se izjasnio protiv suvereniteta i teritorijanog integriteta države Bosne i Hercegovine.

Istina, on je vrlo brzo prekrio tu tetovažu, vjerovatno pod pritiskom kolega iz reprezentacije, ili je shvatio da će mu to ugroziti karijeru i mjesto u reprezentaciji.

Za nas BHFanaticose a sigurni smo i za mnoge druge istinske patriote, Ognjen Vranješ je izgubio status reprezentativca i tako ćemo se ponašati prema njemu, bez obzira što će vjerovatno i dalje dobijati pozive na okupljanja reprezentacije.

To je onaj Vranješ kojeg smo podržavali kada je loše odigrao u Grčkoj a kada ga je većina pljuvala i kada je osam punih mjeseci bio bez kluba a neki sada žele da mu budu najveći prijatelji.
To je onaj Vranješ kojeg nisu željeli u repki a kojeg smo mi uvijek podržavali.

Ognjene ne treba nama tvoj sat, vidimo mi dobro koliko je sati.

BHFanaticos
selektor i glasnogovornik patriota u jednom :-)
Point.

#213 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Point. »

_BataZiv_0809 wrote:
Point. wrote: Vidi njega, pa nisi dosao na pozorisnu predstavu ili u kino gledati Transformerse. Zna se sta je tribina, kad oko tebe stoji 300 ljudi i skace i navija ima da dignes svoje dupe i isto radis, a ne da svi sjede radi tebe jer si ti iskesiro milju maraka da na miru sjedis i grickas kospe. Brate, iduci put kad budes isao na gostovanje, ne uzimaj kartu gdje su navijaci, mozes i kao neutralan na neku drugu tribinu sjediti i jesti kospice, burek, doner ili sta vec.
Savez dobije odredjen broj karata kojeg proslijedi turstickim agencijama. Ti kad uplatis aranzman dobijes kartu, pa sta te zapadne. To sto je bi neko odredjivao gdje se navija, a gdje se sjedi, nije moj problem.
Poenta je, kad te zapane da si u grupi sa najvatrenijim navijacima kojima je sjedenje na utakmici nezamisliva rijec, ima da radis kako ti govore. To je svagdje tako. Ne mozes traziti da svi sjede oko tebe jer se tebi sjedi.
Point.

#214 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Point. »

supercali wrote:Ma ja zna se sta je tribina

Ako sam dosao na tribini ne morak biti ne izivljeni decko kojem je furka football factory danny i sl
Neki su te vase djecacke furke prerasli davno kad je jos i bilo u modi iako nikad toliko zadrto kao sto se ovdje pokusava prikazati da je to ono pravo i ispravno
Naravno zna se sta je tribina, ako ti se grickaju kospice i jedu burekcici, ima mjesto na stadionu i za to. :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#215 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Point. wrote:
Poenta je, kad te zapane da si u grupi sa najvatrenijim navijacima kojima je sjedenje na utakmici nezamisliva rijec, ima da radis kako ti govore. To je svagdje tako. Ne mozes traziti da svi sjede oko tebe jer se tebi sjedi.
Ne nego je poenta, da ako se meni sjedi, mogu bre da mi ga duvaju ili da mi ponude da zamijenim mjesta sa nekim od njih. Ne ocekujem da ce oni sjediti, ali nek mene i ostale kojima je to cejf puste na miru.

Ko su ba oni da odredjuju kako ce se ko ponasati?
sumirprimus

#216 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by sumirprimus »

spustit guzove nakon sto noge utrnu neprocjenjivo... :D
muha_sa

#217 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by muha_sa »

_BataZiv_0809 wrote:
Point. wrote:
Ne nego je poenta, da ako se meni sjedi, mogu bre da mi ga duvaju ili da mi ponude da zamijenim mjesta sa nekim od njih. Ne ocekujem da ce oni sjediti, ali nek mene i ostale kojima je to cejf puste na miru.

Ko su ba oni da odredjuju kako ce se ko ponasati?
Valtere, ostaneš kuci i gledaš na tv-u------ako odeš na tekmu ne idi na tribinu gdje su vatreni navijaci i "navijaci"
Ajatolah_

#218 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Ajatolah_ »

A je l' to fakat sad kažnjivo zviždanje himni? :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#219 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

muha_sa wrote: Valtere, ostaneš kuci i gledaš na tv-u------ako odeš na tekmu ne idi na tribinu gdje su vatreni navijaci i "navijaci"
Muha jos uvijek trazim neku zeMsku da te prepadnem :evil:
sinuhe

#220 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by sinuhe »

plain vanilla wrote:
17.06.2015 god.

BHFanaticos
Anoniman čovjek bi da nešto poruči naciji :D
Pssst, imam nešto važno da vam kažem.
Last edited by sinuhe on 17/06/2015 11:35, edited 1 time in total.
muha_sa

#221 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by muha_sa »

_BataZiv_0809 wrote:
muha_sa wrote: Valtere, ostaneš kuci i gledaš na tv-u------ako odeš na tekmu ne idi na tribinu gdje su vatreni navijaci i "navijaci"
Muha jos uvijek trazim neku zeMsku da te prepadnem :evil:
:lol: :lol:

šuti :-) nasekirah se--procitah na naslovnici da je Vidal slupo svog Ferarija vrijednog 320 000 eura :(
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#222 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

plain vanilla wrote:
17.06.2015 god.

Slučaj Ognjen Vranješ

Javno i pismeno želimo da potvrdimo naš stav u slučaju tetovaže Ognjena Vranješa.

Tetovaža nije slučajni i trenutni potez jednog čovjeka nego se ona radi smišljeno i planirano kao što je to uradio i Ognjen Vranješ.
Dakle, on je smišljeno i planirano istetovirao granice Republike Srpske na svojoj ruci i tim potezom i činom otvoreno poslao poruku, podršku i zauzeo stav o separatističkim ambicijama pojedinih političara Republike Srpske i njenom otcjepljenu od BIH. Samim tim jasno se izjasnio protiv suvereniteta i teritorijanog integriteta države Bosne i Hercegovine.

Istina, on je vrlo brzo prekrio tu tetovažu, vjerovatno pod pritiskom kolega iz reprezentacije, ili je shvatio da će mu to ugroziti karijeru i mjesto u reprezentaciji.

Za nas BHFanaticose a sigurni smo i za mnoge druge istinske patriote, Ognjen Vranješ je izgubio status reprezentativca i tako ćemo se ponašati prema njemu, bez obzira što će vjerovatno i dalje dobijati pozive na okupljanja reprezentacije.

To je onaj Vranješ kojeg smo podržavali kada je loše odigrao u Grčkoj a kada ga je većina pljuvala i kada je osam punih mjeseci bio bez kluba a neki sada žele da mu budu najveći prijatelji.
To je onaj Vranješ kojeg nisu željeli u repki a kojeg smo mi uvijek podržavali.

Ognjene ne treba nama tvoj sat, vidimo mi dobro koliko je sati.

BHFanaticos
Ovo ko da je iz Alan Forda ispalo :izet:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#223 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

muha_sa wrote: :lol: :lol:

šuti :-) nasekirah se--procitah na naslovnici da je Vidal slupo svog Ferarija vrijednog 320 000 eura :(
Najgore je imati pa nemati, ali su najgori oni koji nemaju pa naglo krenu imati puno :kiss:
supercali

#224 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Point. wrote:
supercali wrote:Ma ja zna se sta je tribina

Naravno zna se sta je tribina, ako ti se grickaju kospice i jedu burekcici, ima mjesto na stadionu i za to. :thumbup:
Kad je gostovanje u pitanju nema al ocito ti ne ides na stadione
shbc

#225 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by shbc »

Point. wrote: BHF je poceo sa obracunom sa Savezom, BHF je poceo sa bakljadama i raznim sranjima i time naveo krovne kuce evropskog fudbala da bace oko na nase malo slatko cose. Eto, UEFA je jednog divnog jutra, odlucila da smijeni lopove a sve te godine im gledala kroz prste.
Nije BHF poceo obracun sa savezom, vec klupski navijaci, jos prije nego je BHF uopste i postojao. Dobro se sjecam izljepljenog grada sa parolama protiv saveza od strane navijaca Sarajeva. Jedino sto je BHF poceo su incidenti sa policijom na protestima protiv saveza. Tu su zakuhali, uhvatili se noge i ostavili klupske navijace da dobijaju preko bubrega zbog njihovog glumljenja mangupa.
Last edited by shbc on 17/06/2015 11:41, edited 1 time in total.
Post Reply