It_is_a_Leclerc wrote:
Ja sam vrlo lijepo prije par stranica objasnio zašto je notorna laž da je BHF uradio išta u vezi sa starim savezom. Dobro, organizovali su smjehotresnu utakmicu Kodro i prijatelji.
Pa eto brate, organizuj i ti prijateljsku utakmicu Le Klerk i prijatelji u znak ulizivanja i isprike Izraelu, pa cemo da pisemo smjehotrese o tome. Poenta je da su oni nesto radili, pitanje je sta si ti?
It_is_a_Leclerc wrote:Jel se sad zbilja pravimo da smo zaboravili da su BHF bili prvi koji su potrčali da aplaudiraju Ćiri Blaževiću kojeg je upravo Munir Ušanović doveo na mjesto selektora ?! Pa što tad nisu bojkotovali ?!
Eh, ti vidio par momaka sa bhf duxom kupljeno negdje na buvljaku za 5 km, pa sad znas stav.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bhf-ciro ... avezu/4798
It_is_a_Leclerc wrote:Stari savez je strušila UEFA zbog zamračivanja para iz razvojnih fondova i odbijanja usvajanja statuta koji se mora usvojiti da bi bili članovi UEFA-e. BHF nije niti može, sve da i hoće, učiniti ništa po tom pitanju. Pa valjda je iz silnih "hajmo ih rušit" baljezganja na koje se niko nije ni obrecnuo, to jasno.
BHF je poceo sa obracunom sa Savezom, BHF je poceo sa bakljadama i raznim sranjima i time naveo krovne kuce evropskog fudbala da bace oko na nase malo slatko cose. Eto, UEFA je jednog divnog jutra, odlucila da smijeni lopove a sve te godine im gledala kroz prste.
It_is_a_Leclerc wrote:Nemoj izmišljati da pljujem Bošnjake. Ja samo argumentovano konstatujem činjenice, dok se vi bavite s Nurkićem i Ognjenom (koji su, da podsjetim, uradili više na uspjehu ove države na sportskom planu, nego svi bakljopaljači od Dejtona do danas).
Pljujes brate, pljujes. Dodje baja, tetovira granice separatisticke genocidne tvorevine, ti njega branis na sva usta a hraces po ljudima koji se gnusaju na taj cin.
It_is_a_Leclerc wrote:Šta sam ja lično uradio za dobrobit BiH ?! Pa utvaram si, što bi rekao onaj Ćiro kojeg je Munir imenovao, a BHF dočekao kao Mesiju, da sam makar uradio više od ljudi zbog kojih će nam možda uzeti 3 boda za rasizma, fašizma i antisemitizma.
Tebe prijatelju drma jaka paranoja. O kakvom ti rasizmu i fasizmu pricas? Ako je skandiranje Palestina rasizam, onda ok.