Treba dizat kontraoptužnice, izmišljat procese i hapsit sve visokorangirane iz četničkog brloga koji posjete teritorij Federacije.dječak sa šibicama wrote:Pa kako Svicarci mogu uhapsiti covjeka ako je istina da nemaju osnove.
Oni tvrde da imaju, i da je izrucenje Srbiji lako moguce.
Mada, nije ni to konacna stvar, BiH moze Orica i od Srbije traziti, on je drzavljanin BiH. Treba ih ucijeniti necim, pitanje je samo cime.
Uhapšen Naser Orić!
- escobar__
#201 Re: Uhapšen Naser Orić!
- It_is_a_Leclerc
#202 Re: Uhapšen Naser Orić!
Potjernica je poništena.
Jedino ako je raspisana druga. Ali, u tom slučaju, tragom međudržavnog sporazuma, Interpol je dužan da obavijesti BIH o tome.
Jedino ako je raspisana druga. Ali, u tom slučaju, tragom međudržavnog sporazuma, Interpol je dužan da obavijesti BIH o tome.
-
aldinjo
#203 Re: Uhapšen Naser Orić!
Muslimani širom svijeta kada god su okrenuli leđa vjeri uvijek su bili poniženi i Allah im je dao diktatora koji ih tlačio. Nema vjere nema jakih muslimanskih država.[/quote]
Tako je, zato sucur Allahu danas cvate islamski svijet, dok svi ostali propadaju...[/quote]
Baš cvate sa diktatorima.
[/quote]
Nejma hajra brez islama.[/quote]
Pokušavaš stalno da budeš duhovit a ispadaš blago rečeno smiješan.
Tako je, zato sucur Allahu danas cvate islamski svijet, dok svi ostali propadaju...[/quote]
Baš cvate sa diktatorima.
Nejma hajra brez islama.[/quote]
Pokušavaš stalno da budeš duhovit a ispadaš blago rečeno smiješan.
- Ludzak
#204 Re: Uhapšen Naser Orić!
Ma stavljam sebi ruke u vatru da je ovo zapada sve iZrezirao. Hoce da izjednace zlocin dok nije rezolucija pocela. Zapad je opasan igrac. Uzmite u obzir samo Seseljovo oslobadjanje.
-
hAZNADAR
#205 Re: Uhapšen Naser Orić!
Ili obrnuto,.. dramaticnim hapsenjem i izrucenjem Nasera,. stvoriti atmosferu gdje bi lakse mogli nametnuti nesto na stetu srpske politike.Ludzak wrote:Ma stavljam sebi ruke u vatru da je ovo zapada sve iZrezirao. Hoce da izjednace zlocin dok nije rezolucija pocela. Zapad je opasan igrac. Uzmite u obzir samo Seseljovo oslobadjanje.
-
razonoda
#206 Re: Uhapšen Naser Orić!
escobar__ wrote:Treba dizat kontraoptužnice, izmišljat procese i hapsit sve visokorangirane iz četničkog brloga koji posjete teritorij Federacije.dječak sa šibicama wrote:Pa kako Svicarci mogu uhapsiti covjeka ako je istina da nemaju osnove.
Oni tvrde da imaju, i da je izrucenje Srbiji lako moguce.
Mada, nije ni to konacna stvar, BiH moze Orica i od Srbije traziti, on je drzavljanin BiH. Treba ih ucijeniti necim, pitanje je samo cime.
-
bumerangss
#207 Re: Uhapšen Naser Orić!
jah, sad bi trebao roviti po kontejneru da bi bio patriota!?Arteta wrote:Skroman zivot,pravi patriota.bumerangss wrote:ima dobru zasluzenu vojnu penzijuArteta wrote:CIme se Naser bavi poslije rata?
- Ludzak
#208 Re: Uhapšen Naser Orić!
Prije bih rekao na stetu Bosnjaka.hAZNADAR wrote:Ili obrnuto,.. dramaticnim hapsenjem i izrucenjem Nasera,. stvoriti atmosferu gdje bi lakse mogli nametnuti nesto na stetu srpske politike.Ludzak wrote:Ma stavljam sebi ruke u vatru da je ovo zapada sve iZrezirao. Hoce da izjednace zlocin dok nije rezolucija pocela. Zapad je opasan igrac. Uzmite u obzir samo Seseljovo oslobadjanje.
Jer Vucic vise saradjuje sa zapadom, nego nas Bakir.
Ne sjecam se da je Europa osudila Srbiju zbog rehabilitacije cetnika. Ili mozda jeste ?
Last edited by Ludzak on 11/06/2015 18:11, edited 1 time in total.
- dječak sa šibicama
#209 Re: Uhapšen Naser Orić!
Seselj je oslobodjen, bar je to najprihvatljivija i najrealnija opcija, da malo zabiberi corbu Vucicu i Nikolicu.
Kao prijetnja sa zapada, u smislu "ako nastavite surovati sa Putinom i ne biti poslusni prema EU, bice jos Seselja".
Takodje, nebi me iznenadilo da Oric bude nagrada Srbiji za poslusnost EU politici u zadnje vrijeme, cak je Vucko bio u Albaniji.
Kao prijetnja sa zapada, u smislu "ako nastavite surovati sa Putinom i ne biti poslusni prema EU, bice jos Seselja".
Takodje, nebi me iznenadilo da Oric bude nagrada Srbiji za poslusnost EU politici u zadnje vrijeme, cak je Vucko bio u Albaniji.
- sledge
#210 Re: Uhapšen Naser Orić!
Ovdje se ne radi samo o Oriću, ovo je blago rečeno izjednačavanje zločina od strane Srbije i tjeranje neke njihove pravde ili bolje rečeno propagande da narod i svijet pomisle da je Srebrenica izmišljena i da su Srbi u stvari prave žrtve.
Pokvareni su i lukavi što je oduvijek poznato a naši političari obične karine kojima apsloultno ništa nije sveto, ništa ne rade da otežaju život srpskim zločincima i izvedu ih pred lice pravde! Fakat žalosno
Pokvareni su i lukavi što je oduvijek poznato a naši političari obične karine kojima apsloultno ništa nije sveto, ništa ne rade da otežaju život srpskim zločincima i izvedu ih pred lice pravde! Fakat žalosno
- Danguba
#211 Re: Uhapšen Naser Orić!
Nema potrebe za potjernicom. Ako je formiran predmet protiv njega on se treba ustupiti BH tuziteljstvu. Valjda su se tako dogovorili i potpisali sporazum.It_is_a_Leclerc wrote:Potjernica je poništena.
Zbog ovakvih stvari u najmanju ruku treba uputiti protestnu notu.
-
Hafis
#212 Re: Uhapšen Naser Orić!
Što ti je analitiĆar. Još jučer čovjek pogodio.It_is_a_Leclerc wrote:Ja bih rekao da je Orić slobodan čovjek do kraja dana, ako ne i ranije. Ako je, naravno, u pitanju potjernica za ratni zločin, jer je BiH zvanično poništila sve potjernice koje stižu iz Srbije po tom pitanju.
Evo što se perfektno razumije u navodnu papinu odbojnost i mržnju prema Hercegovini, hercegovcima, općenito antipatriJotama i ofucanim fašistima...već je blago meni ekspert i za međunarodno krivično pravo.
Čudi me da ga Vasvija ne uzme u tim za savjetnika po pitanju ekstradikcija i određivanju međa na guvnima
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#213 Re: Uhapšen Naser Orić!
problem je sto zaboli ona stvar polikitcare za bilo kojim pripadnikom ABiH...ovaj BaBin trezoras Junior obecava 100 000 radnih mjesta, rahmetlija BaBo mu je obecao da ce svi Borci biti stambeno zbrinuti...al u SR Njemackoj i sveCkoj...jebo orica...__Phoenix__ wrote:Problem je što se može ovako postupati nad bilo kojim pripadnikom ARBiH.pici wrote:jebo orića
- GeeTnT
#214 Re: Uhapšen Naser Orić!
Hafise...Naser će da uzme keš za ovaj "cirkus" potpisan iz Srbije i posle će da pjeva "moj život je Švicarska".... a ti ćeš morati opet da spustiš bijele čarape do gležnjeva (u znak žalosti)... a tamam si ih podigao kako se smirila priča oko pape.
- dobar osjecaj
#215 Re: Uhapšen Naser Orić!
Besides, bilo koji pripadnik ABiH ne moze priustiti elitne advokate niti placati odrpancu Durakovicu narednih 14 dana kurvaluka po Zenevi. Veli "on je dio moje delegacije, cekacu da se zavrsi 14dnevni pritvor sa se skupa vratimo kako smo i dosli". Bljak kakav sljam predstavlja nas narod.pici wrote:problem je sto zaboli ona stvar polikitcare za bilo kojim pripadnikom ABiH...ovaj BaBin trezoras Junior obecava 100 000 radnih mjesta, rahmetlija BaBo mu je obecao da ce svi Borci biti stambeno zbrinuti...al u SR Njemackoj i sveCkoj...jebo orica...__Phoenix__ wrote:Problem je što se može ovako postupati nad bilo kojim pripadnikom ARBiH.pici wrote:jebo orića
- It_is_a_Leclerc
#216 Re: Uhapšen Naser Orić!
Međunarodno krivično pravoHafis wrote:Što ti je analitiĆar. Još jučer čovjek pogodio.It_is_a_Leclerc wrote:Ja bih rekao da je Orić slobodan čovjek do kraja dana, ako ne i ranije. Ako je, naravno, u pitanju potjernica za ratni zločin, jer je BiH zvanično poništila sve potjernice koje stižu iz Srbije po tom pitanju.
Evo što se perfektno razumije u navodnu papinu odbojnost i mržnju prema Hercegovini, hercegovcima, općenito antipatriJotama i ofucanim fašistima...već je blago meni ekspert i za međunarodno krivično pravo.
Čudi me da ga Vasvija ne uzme u tim za savjetnika po pitanju ekstradikcija i određivanju međa na guvnima
Potjernica protiv Nasera Orića ne postoji. Bar ne za krivično djelo ratnog zločina. Tragom toga, Naser Orić mora biti oslobođen. Danas mu je određen pritvor kako bi advokati donijeli dokumentaciju i dokazali da ne postoji potjernica, što je totalno ludo.
-
razonoda
#217 Re: Uhapšen Naser Orić!
GeeTnT wrote:Hafise...Naser će da uzme keš za ovaj "cirkus" potpisan iz Srbije i posle će da pjeva "moj život je Švicarska".... a ti ćeš morati opet da spustiš bijele čarape do gležnjeva (u znak žalosti)... a tamam si ih podigao kako se smirila priča oko pape.
-
razonoda
#218 Re: Uhapšen Naser Orić!
Osim toga Naser zna ko je , i treba da se ugleda na Fahru ----------NE NAPUSTAJ SVOJ TOR. Sjedi gdje si niza gdje si nisi. 
- GeeTnT
#219 Re: Uhapšen Naser Orić!
Meni BiH nije cirkus, a vjerujem da dijelim mišljenje sa većinom BH-populacije. Naša nesreća je samo što imamo stoku koja misli da je trava sa one strane žice kvalitetnija...razonoda wrote:GeeTnT wrote:Hafise...Naser će da uzme keš za ovaj "cirkus" potpisan iz Srbije i posle će da pjeva "moj život je Švicarska".... a ti ćeš morati opet da spustiš bijele čarape do gležnjeva (u znak žalosti)... a tamam si ih podigao kako se smirila priča oko pape.Cirkus je cijela nasa BIH. Sve to placa narod, od poreza koji se uplati dobrovoljno ili se otme od istih. Kao sto se placaju advokati , vjerski radnici- da nas brane -legalno ili duhovno. I svi su --podbacili.
- Danguba
#220 Re: Uhapšen Naser Orić!
I tebi bi bila cirkus da poruke saljes sa Floride.GeeTnT wrote:Meni BiH nije cirkus, a vjerujem da dijelim mišljenje sa većinom BH-populacije. Naša nesreća je samo što imamo stoku koja misli da je trava sa one strane žice kvalitetnija...razonoda wrote:Cirkus je cijela nasa BIH. Sve to placa narod, od poreza koji se uplati dobrovoljno ili se otme od istih. Kao sto se placaju advokati , vjerski radnici- da nas brane -legalno ili duhovno. I svi su --podbacili.
- GeeTnT
#221 Re: Uhapšen Naser Orić!
veliš sa Sunshine State... 
-
Hafis
#222 Re: Uhapšen Naser Orić!
Keš? Super za njega. to ti je kad netko ima sreće, ne bi ni u ćenifi gladan ostao.GeeTnT wrote:Hafise...Naser će da uzme keš za ovaj "cirkus" potpisan iz Srbije i posle će da pjeva "moj život je Švicarska".... a ti ćeš morati opet da spustiš bijele čarape do gležnjeva (u znak žalosti)... a tamam si ih podigao kako se smirila priča oko pape.
-
de balzac
#223 Re: Uhapšen Naser Orić!
samo u hafisa može "netko" i "ćenifa" u istu rečenicu 
- Arteta
#224 Re: Uhapšen Naser Orić!
Pa ne bas, ali zivjeti iznad primanja nebi trebao.bumerangss wrote: jah, sad bi trebao roviti po kontejneru da bi bio patriota!?
-
dzezva