Rugafet wrote:A ja taman bijo odlucio sutra u bingetu kupit tu kalifornija konzervu...Kontam sad uzet u apoteki to ulje pa ga nakapat na komadic drveta i turit pod sjediste ili mozda malo drvo cakijom izdjeljat da na nesto lici pa ga spagom za retrovizor svezat posto nemam bocicu. Aj vidicu nesto, bice to najjaci diy miris uradak ikad
auto miris
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
zdruzdjo
#201 Re: auto miris
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#202 Re: auto miris
pazi samo da te dzipalo junuz ne tuzi za kopirajt za te drvene instalacijeRugafet wrote:A ja taman bijo odlucio sutra u bingetu kupit tu kalifornija konzervu...Kontam sad uzet u apoteki to ulje pa ga nakapat na komadic drveta i turit pod sjediste ili mozda malo drvo cakijom izdjeljat da na nesto lici pa ga spagom za retrovizor svezat posto nemam bocicu. Aj vidicu nesto, bice to najjaci diy miris uradak ikad
- Bullet Tooth Tony
#203 Re: auto miris
Kupi konzervu tunjevine i stavi . Ulje ti dodje svakakoRugafet wrote:A ja taman bijo odlucio sutra u bingetu kupit tu kalifornija konzervu...Kontam sad uzet u apoteki to ulje pa ga nakapat na komadic drveta i turit pod sjediste ili mozda malo drvo cakijom izdjeljat da na nesto lici pa ga spagom za retrovizor svezat posto nemam bocicu. Aj vidicu nesto, bice to najjaci diy miris uradak ikad
- Rugafet
#204 Re: auto miris
Gledam bas to etericno ulje da se nakapa na drvenu stipaljku pa se ona zakaci na otvor za ventilaciju. Ne znam, malo mi onako 'ne izgleda' viri previse vani, mada ako dugo mirise kao sto kazu i nije ni neki problem ruznoca. Jedino je skratit barem 2 cm da ne strsi onako ko na striku da se putnici ne smiju...Mozda i uzet par tih stipaljki pa ih dobro nadojit uljem i poredat po kabini na strateska mjesta, dvi u gepek, jednu na retrovizor i jednu recimo na nos da direktno udara

-
Throttle
#205 Re: auto miris
Samo gruhnes tih stipaljki u one otvore za noge dole i nastimas da puse dole. Ne moras mijenjat carape
- bitanga_sa_otesa
-
Throttle
#208 Re: auto miris
Nakon tone mirisa koji su završili u smeću kupim ovaj, super miriše već danima, ne troši se nešto, moći će biti sigurno 25-30 dana
California scents iz Binga se meni pokazao kao smeće, izgleda da su dupljaci neki

California scents iz Binga se meni pokazao kao smeće, izgleda da su dupljaci neki

-
preludezalude
#209 Re: auto miris
Gdje si kupio i koliko si platio? Nisam ovaj do sada zapazio.Throttle wrote:Nakon tone mirisa koji su završili u smeću kupim ovaj, super miriše već danima, ne troši se nešto, moći će biti sigurno 25-30 dana
-
Throttle
#210 Re: auto miris
Bingo supermarket u Zenici, viđao sam ih i u Hipermarketu, isto u Zenici.
Mislim oko 5KM da je bio, ima ovaj black i mislim bubble gum
Tek u zadnjih 15-tak dana sam počeo viđat Dr. Marcus u bočicama, prije su najčeće bili oni za ventilaciju.
Bio je otisnut i datum proizvodnje na pakovanju, mislim februar 2018, zbog toga sam i kupio, kontao da mirisi iz Binga dugo stoje negdje pa da zato ne valjaju
Mislim oko 5KM da je bio, ima ovaj black i mislim bubble gum
Tek u zadnjih 15-tak dana sam počeo viđat Dr. Marcus u bočicama, prije su najčeće bili oni za ventilaciju.
Bio je otisnut i datum proizvodnje na pakovanju, mislim februar 2018, zbog toga sam i kupio, kontao da mirisi iz Binga dugo stoje negdje pa da zato ne valjaju
-
Throttle
#211 Re: auto miris
Evo me u Bingu haha
4,90 kosta, trenutno ovaj Black, zuti exotic vanilla i plavi new car. Black sam samo probao, meni dobar
4,90 kosta, trenutno ovaj Black, zuti exotic vanilla i plavi new car. Black sam samo probao, meni dobar
- kabal1337
#212 Re: auto miris
moze li se takva vrsta mirisa staviti npr u drzac za casu, a ne da visi . Hoce li biti djelotvoran ?
- spree
#213 Re: auto miris
Pa nece jer treba da se ljulja, tj. da nakvasi ovaj drveni dio, pa tako siri miris. Mozes ti staviti u drzac za casu, ali sigurno ce ti se prevrnuti na stranu i onda vrlo brzo cio iscuriti/ispariti.
- Rugafet
#214 Re: auto miris
Ja jos neki dan uzo etericno ulje i probo ko na onim videjima sa stipaljkom u ventilaciju i ne radi. Mirise sat vremena i dalje nista moro bi non stop zakapavat ako hoces da se osjeti.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#215 Re: auto miris
Lakse ti je sebi zakapat u nosRugafet wrote:Ja jos neki dan uzo etericno ulje i probo ko na onim videjima sa stipaljkom u ventilaciju i ne radi. Mirise sat vremena i dalje nista moro bi non stop zakapavat ako hoces da se osjeti.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#216 Re: auto miris
Naprskaj gdje je filter kabine, pojacaj efekat.Rugafet wrote:Ja jos neki dan uzo etericno ulje i probo ko na onim videjima sa stipaljkom u ventilaciju i ne radi. Mirise sat vremena i dalje nista moro bi non stop zakapavat ako hoces da se osjeti.
- kabal1337
#217 Re: auto miris
ja mislim da ti treba biti upaljena klima cijelo vrijeme.Rugafet wrote:Ja jos neki dan uzo etericno ulje i probo ko na onim videjima sa stipaljkom u ventilaciju i ne radi. Mirise sat vremena i dalje nista moro bi non stop zakapavat ako hoces da se osjeti.
tempuser-ova ideja je super, posto stavi etericno ulje. Kazu wunderbaum da je kancerogen
Hvala vam na odgovorima !
Last edited by kabal1337 on 06/05/2018 20:53, edited 1 time in total.
- bitanga_sa_otesa
#218 Re: auto miris
jasam kupijo onu kapalicu za plin i unju stavijo eteriĆno ulje i direkt mi nakapava u ventilaciju stavijosam i flasu od 2 litra jest da su mi sad malo masni oni otvori od ventilacije al fino mirise poyyyRugafet wrote:Ja jos neki dan uzo etericno ulje i probo ko na onim videjima sa stipaljkom u ventilaciju i ne radi. Mirise sat vremena i dalje nista moro bi non stop zakapavat ako hoces da se osjeti.
Last edited by bitanga_sa_otesa on 06/05/2018 21:45, edited 1 time in total.
-
Zoya
#220 Re: auto miris
Kakva eterična ulja....volim one viseće plavo žute boje, na žvake mirišu
- Rugafet
#221 Re: auto miris
kabal1337 wrote:ja mislim da ti treba biti upaljena klima cijelo vrijeme.Rugafet wrote:Ja jos neki dan uzo etericno ulje i probo ko na onim videjima sa stipaljkom u ventilaciju i ne radi. Mirise sat vremena i dalje nista moro bi non stop zakapavat ako hoces da se osjeti.
tempuser-ova ideja je super, posto stavi etericno ulje. Kazu wunderbaum da je kancerogen
Hvala vam na odgovorima !
Upaljen je naravno air conditioner cijelo vrijeme bijo + okreno sam na dvojku i nariktao bas u nosinu da mi puse i ok je kazem cca sat vremena iako je drvo bilo dobro potopljeno u ulje. Vjerovatno cu sutra kupit jal od areona jal od ovoga marcusa ovu bocicu pa kad je potrosim dalje nastavit tocit eteric oil unutra jer ostalo pofajn mi ga je ostalo.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#222 Re: auto miris
Nabaviš ovo, i problem riješen.

-
probook
#223 Re: auto miris
Jel se kaci za retrovizor? To cudo moze slomiti sofersajbu kod naglog kocenjaThrottle wrote:Nakon tone mirisa koji su završili u smeću kupim ovaj, super miriše već danima, ne troši se nešto, moći će biti sigurno 25-30 dana
- bitanga_sa_otesa
-
Throttle
#225 Re: auto miris
U mene su slabe kocnice, ne brinem za toprobook wrote:Jel se kaci za retrovizor? To cudo moze slomiti sofersajbu kod naglog kocenjaThrottle wrote:Nakon tone mirisa koji su završili u smeću kupim ovaj, super miriše već danima, ne troši se nešto, moći će biti sigurno 25-30 dana